BONOA

Société en commandite simple


Dénomination : BONOA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.593.616

Publication

23/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte van één mei tweeduizendvijftien voor origineel geregistreerd zes bladen geen

verzendingen te Hasselt 1 , op 12 juni tweeduizendvijftien

Ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de adviseur, de financieel deskundige Eric Hennus

blijkt dat

- De heer Gunther Peeters, geboren te Diest op 09/08/1979, wettelijk samenwonend, wonende Henegauwlaan 5 te 3500 Hasselt, NN. 79.08.09-135.49.

- Mevrouw Lisbeth Proesmans, geboren te Tongeren op 18/06/1978, wettelijk samenwonend, wonende Henegauwlaan 5 te 3500 Hasselt, NN. 78.06.18-060.13.

Genoemde comparanten die een onderhandse akte opstellen van de statuten voor een gewone commanditaire vennootschap, die zij verklaren als volgt op te richten.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

De exploitaite van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden,

bedrijfsvoering, organisatie, marketing en consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)-innovaties.

Het verlenen van financiele, administratieve, commerciele, juridische, fiscale, sociale, technische en

consultatieve bijstand van ondernemingen.

Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen,

particulieren en overheidsinstellingen.

Het verlenen van advies op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, administratie, organisatie, personeel en

product(ie)-innovaties.

De groothandel, de in- en uitvoer, evenals de handelsbemiddeling in farmaceutische producten, medisch-

chirurgisch materiaal en tandheelkundige instrumenten en benodigdheden, orthopedische artikelen, medische

apparatuur.

De verhuur en lease van medisch en paramedisch materiaal.

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder

Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming  BONOA .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Henegauwlaan 5 te 3500 Hasselt.

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BONOA

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Henegauwlaan 5

*15310334*

Luik B

3500

België

0632593616

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hasselt

Griffie

Neergelegd

19-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattes-ten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en seminaries.

Projectontwikkeling: het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen.

Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciele en industriele centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enz.

Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

Voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden: het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkelingvan en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtpersonenen ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiele operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Het verlenen van adviezen van financiele, technische, commerciele, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks en onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financien, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen , verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immatriele duurzame activa.

Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiele en immateriele goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten.

Logistieke dienstverlening in de meest uitgebreide zin van het woord.

Opslag, groepage en distributie van goederen.

Uitbating koerierdienst, vervoerdienst van goederen en personen over de openbare weg en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, elk met een

fractiewaarde van één honderste van het maatschappelijk kapitaal.

Beherende en stille vennoten

Mevrouw Lisbeth Proesmans voornoemd is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De heer Gunther Peeters voornoemd is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen, zijnde tien euro(zie artikel 5).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur ten

maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de

vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de beherende vennoten. Zij zal gehouden worden

ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald

werd in onderhavige statuten.

Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke enkel beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Zij kunnen ten alle tijden afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle actieve vennoten vereist.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LCA te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 126, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten alsook voor de neerlegging van de oprichtingsakte.

Waarvan akte

Hasselt, 01/05/2015

Teglijk hiermee neergelegd: volledig getekende akte

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting, hebben de vennoten beslist te benoemen tot eerste, nietstatutaire, zaakvoerder, en

dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw Lisbeth Proesmans voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de vennoten.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizendzestien.

Ieder jaar op éénendertig december zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De vennootschap neemt geen verbintenissen over die voor haar rekening in haar naam gemaakt zijn.

Coordonnées
BONOA

Adresse
HENEGAUWLAAN 5 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande