BOON VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOON VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.300.731

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0318-009
31/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304469*

Neergelegd

29-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848300731

Benaming (voluit): Boon Vastgoed (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Lindestraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen , met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op negenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Boon Vastgoed opgericht.

Vennoot-oprichter:

1) De besloten vennootschap naar Nederlands Recht  Klement Management-Consult B.V. , met maatschappelijke zetel te 6271 PB Gulpen (Nederland), Pesaken 26, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 06079853.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Hermanus Arnoldus Antonius VAN HAZENDONK te Losser (Nederland) op achtentwintig juni negentienhonderd zesennegentig, waarvoor een beschikking van geen bezwaar werd afgeleverd op twintig juni negentienhonderd zesennegentig onder nummer BV 564.687.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jacobine Marga Alice TINSELBOER te Enschede (Nederland) op drieëntwintig februari tweeduizend en tien, waarvoor een beschikking van geen bezwaar werd afgeleverd op tweeëntwintig februari tweeduizend en tien onder nummer BV 564.687.

Vertegenwoordigd, ingevolge artikel dertien van de statuten, door haar enige bestuurder, de heer KLEMENT Frank, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Apeldoorn (Nederland) op zesentwintig maart negentienhonderd negenenvijftig, houder van een Nederlands paspoort met nummer NMK6HKKD9, echtgenoot van mevrouw VAN DER GRAAF Jessica hierna vermeld, wonende te 6271 PB Gulpen (Nederland), Pesaken 26, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Hermanus Arnoldus Antonius VAN HAZENDONK te Losser (Nederland) op achtentwintig juni negentienhonderd zesennegentig, zoals dit eveneens blijkt uit het uittreksel van het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg de dato zevenentwintig augustus tweeduizend en twaalf en welke geen ontslag genomen heeft.

2) De besloten vennootschap naar Nederlands Recht  Van der Graaf Holding B.V. , met maatschappelijke zetel te 6271 PB Gulpen (Nederland), Pesaken 26, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 50332244.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Johannes Maria Jozef Hendrik HENDRIKS te Heerlen (Nederland) op zes juli tweeduizend en tien, waarvoor een beschikking van geen bezwaar werd afgeleverd op dertig juni tweeduizend en tien onder nummer BV 1606544.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd, ingevolge artikel 17 van de statuten, door haar enige bestuurder, mevrouw VAN DER GRAAF Jessica, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Tegelen (Nederland) op twee november negentienhonderd vierenzeventig, houdster van een Nederlands paspoort met nummer NV0R3L1R1, echtgenote van de heer KLEMENT Frank voornoemd, wonende te 6271 PB Gulpen (Nederland), Pesaken 26, hiertoe benoemd ingevolge de slotbepalingen van de voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Johannes Maria Jozef Hendrik HENDRIKS te Heerlen (Nederland) op zes juli tweeduizend en tien, zoals dit eveneens blijkt uit het uittreksel van het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg de dato zevenentwintig augustus tweeduizend en twaalf en welke geen ontslag genomen heeft.

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Boon Vastgoed".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3620 Lanaken, Lindestraat 14 .

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting volstort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO  6.200,00 EUR.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- de uitoefening van de activiteit van vastgoedmakelaar, zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de aan- en verkoop, huur en verhuur, ruil of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom. De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen;

- vastgoedexpert zowel residentieel, commercieel als industrieel

- het innen van de huur, zowel voor residentiële als voor niet-residentiële gebouwen;

- het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen, zowel voor residentiële als voor niet-residentiële gebouwen;

- schatten en evalueren van onroerend goed;

- de exploitatie van onroerend goed in de vorm van timesharing;

- de verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van één jaar of meer, van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden, van handelszaken in een stelsel van vrije garanten, van garageboxen en staanplaatsen voor auto s, van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen, van appartementen in hotels, van sociale woningen, van niet-residentiële gebouwen zoals kantoor gebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes;

- de verkoop van eigen handelszaken en van zelfverworven sleutelgeld (overname); - de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond;

- de aanleg van begraafplaatsen;

- het uitvoeren van grond- en ruilverkavelingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken, voor de bouw of de aanleg van: commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, in de meest ruime zin; voor de bouw van appartementsgebouwen, voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

* Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

C. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

E. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

F. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

G. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

H. Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

I. De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord

J. Consultancy, publiciteit-, promotie-, management- & marketingactiviteiten

* Projectontwikkeling:

- Het leveren van diensten van project-management, waaronder het uitvoeren van

haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en

beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

* Bouwonderneming:

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

- Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning. De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond.

- Proefboren en boren. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties. - Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uivoeren van metselwerken.

- Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule  sleutel op de deur .

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

- Het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule  sleutel op de deur . Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo s, enzovoorts voor landbouwdoeleinden.

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

- De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse

doorgangen. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en

hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies: de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen.

- Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

- De bouw van spoorwegen: aanleggen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts. Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

- Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens, en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

- Overige werkzaamheden in de bouw: onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

graven en mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk.

Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

- Bouwinstallatie.

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

- Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

De isolatie van koelkamers en  pakhuizen.

- Loodgieterswerk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling.

Overig loodgieterswerk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

- Overige bouwinstallatie: de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

- Afwerking van gebouwen. Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

- Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout of kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda s, enzovoorts, in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal,deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal.

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda s, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet- gespecialiseerde eenheden.

- Glaszetten: het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. De installatie van particuliere zwembaden. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, net elders genoemd.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

- Het commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, fabricage, onderhoud en herstelling, leveren en plaatsen van alle types van klimatisering, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airconditioning, warmtepompen, luchtzuivering, centrale stofzuigersystemen en zonwering, zonnepanelen, zonneboilers, combiboilers, elektrisch installatiemateriaal, ...

- Studie van, onderzoek naar en ontwikkeling van allerhande toepassingen van zonne-energie, windenergie, energie uit waterkracht en milieutechnologie, hernieuwbare energie, of conventionele vormen van energie en de opleiding en vorming, van alle mogelijke personen, die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde producten en toepassingen, het ondersteunen en stimuleren van overheidsinitiatieven in de zonne-energie sector, de sector van de hernieuwbare energievormen en /of milieutechnologie;

- Uitvoeren van energie-audits en het verrichten van diensten inzake efficiënt energiegebruik en het gebruik van zonne-energie bij particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere actoren in het economisch verkeer evenals advies en begeleiding inzake het bekomen van groencertificaten en subsidie-aanvragen

- Het uitwerken van projecten evenals het verstrekken van opleidingen en adviezen op gebied van klimaatbeheersing, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airconditioning en luchtzuivering, evenals inzake centrale stofzuigersystemen en zonwering;

* Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op één juni juni om twintig uur (20.00 uur).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op één juni tweeduizend veertien om twintig uur (20.00 uur), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerders:

Terstond KOMEN ALLE VENNOTEN in algemene vergadering bijeen om drie niet-statutaire zaakvoerders aan te stellen, en over te gaan tot de benoeming en te beraadslagen nopens de punten die ZIJ nuttig ZULLEN ACHTEN om op de agenda geplaatst te worden, dit alles onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist drie niet-statutaire zaakvoerders te benoemen en kiest tot deze functie:

- de heer KLEMENT Frank voornoemd, hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden;

- mevrouw VAN DER GRAAF Jessica voornoemd, hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden; en

- de heer BOON Franklin Eleonard, van Nederlandse nationaliteit, geboren te  s-Gravenhage (Nederland) op negentien juni negentienhonderd achtenveertig, wonende te 6255 NK Noorbeek (Nederland), Bergenhuizen 14, vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht opgemaakt op achtentwintig augustus tweeduizend en twaalf door de heer KLEMENT Frank en die, bij monde van zijn vertegenwoordiger, bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart, bij monde van zijn vertegenwoordiger, de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De benoeming van de zaakvoerders gebeurt onder de volgende voorwaarden:

- De voormelde zaakvoerders zijn aangeduid voor een onbepaalde duur.

- Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Deze eventuele bezoldiging wordt desgevallend onder de algemene onkosten geboekt.

- Er wordt bepaald dat elk van de zaakvoerders, overeenkomstig artikel dertien van de statuten, de maatschappelijke handtekening heeft en ieder samen of afzonderlijk kan optreden.

Er wordt evenwel beslist dat de heer BOON Franklin niet zonder toestemming van een andere zaakvoerder kan besluiten tot alle investeringen, contracten en betalingen boven de som van TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO  2.500,00 EUR. Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De voormelde bevoegdheidsbeperking geldt slechts ten aanzien van de heer BOON Franklin en niet ten aanzien van de andere zaakvoerders.

- De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf negenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan Baat accountants & adviseurs te 3630 Maasmechelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Olympialaan 12 bus 1 of een andere lasthebber de nodige machten verleend om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de Belasting over de Toegevoegde Waarde en Belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, aansluitingen bij een sociale kas, en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

23/04/2015
ÿþ140d 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*15059578*

Ondernerningsnr 0848.300.731

Benaming

(v04.111) Boon Vastgoed

rU" " rrr,leq+i ler rr,fbl}~,~rrk Aill'L't=ip's`h

i 3. 4111.. ?Pt;+

Or arliïl~r;Oriffie

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3620 Lanaken, Lindestraat 14

Onderwerp akte UITTREKSEL ontbinding-invereffeningstelling-sluiting vereffening:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem- Lanaken, Pater Verboislaan 13, en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op dertig maart tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de venn(o)ot(en) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boon Vastgoed" met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Lindestraat 14, ondernemingsnummer BTW BE 0848.300.731, RPR Tongeren.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen genomen heeft:

a) - De vergadering bevestigt de beslissing genomen blijkens bijzondere algemene vergadering van BVBA Boon Vastgoed van twintig maart tweeduizend vijftien houdende bekrachtiging van het ontslag van mandaat per één september tweeduizend veertien van de heer BOON Franklin Eleonard, van Nederlandse nationaliteit, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op negentien juni negentienhonderd achtenveertig, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning noch geregistreerd partnerschap te hebben afgelegd, wonende te 6255 Nl< Noorbeek (Nederland), Bergenhuize 14, als gewone zaakvoerder en verlening van décharge voor zijn beleid.

- Ondergetekende notaris wijst erop dat het niet haar taak is om de geldigheid van de oproepingsformaliteiten tot de bijzondere algemene vergadering de dato twintig maart tweeduizend vijftien wat betreft de ontslagen zaakvoerder, de heer BOON Franklin, voornoemd, te controleren. De vergadering bevestigt evenwel dat zij door ondergetekende notaris gewezen is op het belang van de oproepingsformaliteiten zoals voorzien in artikel 268 en eventueel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) - De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, inhoudende conform artikel 181 Wetboek van Vennootschappen de toelichting van het voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boon Vastgoed", met zetel te 3620 Lanaken, Lindestraat 14, en met ondernemingsnummer 0848.300.731, alsmede van de bij dit verslag gevoegde boekhoudkundige staat van activa en passiva vastgesteld per dertig december tweeduizend veertien (30/12/2014) en verklaart dit goed te keuren.

- De vergadering neemt tevens kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor VMB Bedrijfsrevisoren cvba, te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, voor wie optreedt mevrouw VOSCH Ingrid, inhoudende controle op voormelde boekhoudkundige staat van activa en passiva.

Dit revisoraal verslag, gedateerd drieëntwintig februari tweeduizend vijftien (23/02/2015), besluit met hetgeen hierna letterlijk volgt:

"7, Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Boon Vastgoed BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 december 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 3.949,80 EUR en een netto-passief van -424,70 EUR. Artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend maar die we! na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Cri' olti van Lu1Ft E veiri eiden Recto H:aa+Yt insti ume nie+en'. e r curie hcLLq '3r1 de peroc' loi c'1

oedoe';iu de ier,rLSpersoon lel.) aanzien várl (ierd'ii irf vrii~ gEfi'YO~+'d+rG" r

verso Pd,4rtr r 71 ' el, ei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Neerpelt, 23 februari 2015

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

Ingrid Vosch"

Bevestiging door de notaris: om te voldoen aan artikel 181, paragraaf vier van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, paragraaf één van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Aanhechting: in aansluiting daarbij worden volgende TWEE DOCUMENTEN aan onderhavig proces-verbaal gehecht en zullen er samen mee ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn:

- voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerders alsmede de bij dit verslag gevoegde boekhoudkundige staat van activa en passiva per dertig december tweeduizend veertien (30/12/2014);

- voormeld verslag van de bedrijfsrevisor houdende controle op voormelde boekhoudkundige staat van activa en passiva.

o) De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "Boon Vastgoed", met zetel te 3620 Lanaken, Lindestraat 14, en met ondernemingsnummer 0848.300.731, vervroegd te ontbinden en bijgevolg in vereffening te stellen te rekenen van heden.

De vennootschap zal derhalve enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van de vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de thans nog in functie zijnde zaakvoerders, met name:

- de heer KLEMENT Frank, geboren te Apeldoorn (Nederland) op zesentwintig maart negentienhonderd negenenvijftig, echtgenoot van mevrouw VAN DER GRAAF Jessica, wonende te 6271 P8 Gulpen (Nederland), Pesaken 26;

- mevrouw VAN DER GRAAF Jessica, geboren te Tegelen (Nederland) op twee november negentienhonderd vierenzeventig, echtgenote van de heer KLEMENT Frank, wonende te 6271 PB Gulpen (Nederland), Pesaken 26.

d) en e) Conform het §5 van het artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen beslissen de op huidige vergadering allen vertegenwoordigde vennoten, tesamen de geheelheid van de aandelen bezittend, GEEN vereffenaar aan te duiden en bijgevolg geen zulke machten toe te kennen.

De op huidige vergadering allen vertegenwoordigde vennoten, de geheelheid van de aandelen bezittend, stellen immers zelf vast, na door de zaakvoerders ook te zijn ingelicht, dat alle schulden verbonden aan de vereffening zelf (accountant, bedrijfsrevisor, notaris) intussen ofwel voldaan zijn ofwel dat de nodige gelden ter voldoening daarvan geconsigneerd werden.

Bijgevolg, en verwijzende naar het artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen zoals gewijzigd door de wet van vijfentwintig april tweeduizend veertien houdende diverse bepalingen betreffende Justitie Belgisch Staatsblad van veertien mei tweeduizend veertien (wetswijziging gedaan met het oog op de bevestiging en verduidelijking van het antwoord van de Minister van Justitie op de Parlementaire vraag nummer 14529 betreffende de interpretatie van de voorwaarde dat er geen passiva mogen zijn luidens de staat van actief en passief bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen) bevestigen en verklaren de vennoten met éénparigheid van stemmen:

- dat, conform het nieuwe artikel 184 paragraaf 5, eerste lid, 2°, thans alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald ofwel dat daartoe de nodige gelden om die te voldoen zijn geconsigneerd;

- dat bovendien conform het nieuwe artikel 184 paragraaf 5, tweede lid, in het besluit van het Revisorverslag melding wordt gemaakt van deze terugbetaling(en) en consignatie(s);

- dat de terugname van het eventuele resterende actief door de vennoten geschiedt, in verhouding tot hun aandelenbezit;

Bijgevolg wordt de vereffening thans afgesloten.

f) Goedkeuring jaarrekening, afgesloten op dertig december tweeduizend veertien, en verlening van kwijting aan de zaakvoerders:

De vergadering beslist dat de jaarrekening, afgesloten op dertig december tweeduizend veertien, werd besproken, onderzocht en goedgekeurd.

De vergadering beslist dat aan de zaakvoerders kwijting wordt gegeven voor de uitoefening van hun mandaat en beleidshandelingen in het voorbije maatschappelijk jaar, alsook voor de beleidshandelingen eventueel gedaan sedert dertig december tweeduizend veertien.

g) De vergadering beslist tot slot nog:

dat de bovengenoemde voorzitter, zijnde de heer KLEMENT Frank, voornoemd en rechtsgeldig vertegenwoordigd zoals gezegd, het aanspreekpunt is en verantwoordelijk blijft voor passiva indien deze alsnog zouden optreden;

- dat de boeken en documenten van de vennootschap toevertrouwd zullen worden aan de bovengenoemde voorzitter, met name de heer KLEMENT Frank, voornoemd en rechtsgeldig vertegenwoordigd zoals gezegd, die deze zal bewaren in zijn woonplaats gedurende de termijn voorzien door de wet;

- dat er geen maatregelen dienen te worden genomen inzake consignatie van gelden en waarden (artikel 195, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen);

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

7.)

- dat aan éénieder van de navolgende personen met recht van indeplaatsstelling, alle machten worden verleend om al het nodige te doen voor de schrapping van het ondernemingsnummer en aile formaliteiten te doen bij alle mogelijke Administraties en Openbare Besturen teneinde de ontbinding/sluiting vereffening formeel door te voeren, zijnde éénieder werkzaam op het kantoor van "Baat Accountants & Adviseurs", te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 503 bus 4,

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

Alle overige blijkens huidige vergadering genomen beslissingen met name dezen welke niet opgenomen werden in de voormelde dagorde, werden eveneens genomen met eenparigheid van stemmen van alle vennoten.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering houdende ontbinding-invereffeningstelling-sluiting vereffening; - bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 16/02/2015 met staat van actief en passief de dato 3011212014; - verslag van de Bedrijfsrevisor de dato 2310212015; - vervroegde afgesloten jaarrekening per 30/12/2014; - onderhandse volmacht van de heer KLEMENT Frank de dato 26103/2015; - onderhandse volmacht van mevrouw VAN DER GRAAF Jessica de dato 2610312015.

l" , r,.a I:5i8 8 l: _ 7 LUJ" v-ern1,alr; rrïeCin C.c li" s:Yu:nt.E,'iCl'enrlt iinlafrShEj411 r 4n " ]:. pr'' _ _ " .n'i,: i el " ,3'I:' r a^ Ci6~: Cr =:. tCll~rl:iVl l' VF"I

Ea{~.1 =19 " i.i=, Cï I tn' ~f~



Coordonnées
BOON VASTGOED

Adresse
LINDESTRAAT 14 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande