BOVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.364.437

Publication

08/05/2014
ÿþOp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0464.364.437

Benaming

(voluit) : BOVI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3920 Lommel, Kloosterstraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens akte verseden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 28 maart 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

.Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voomoemde enig vennoot.

De conclusies van het verslag van Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen :

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Bovi bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 17 februari 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 951.532,15 EUR en een netto-actief van 788.170,25 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Neerpelt, 14 maart 2014.

0e bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

Ingrid Vosch"

p voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

2.Ontbinding en invereffeningstelling

De vergadering besluit unaniem tot ontbinding van de Vennootschap en spreekt vanaf heden haar in vereffening stelling uit.

1.Goedkeuring balans en resultatenrekening op datum van de ontbinding  verzaking aan de formaliteiten voorzien door artikel 194 W.Ven.

0e vergadering stelt unaniem vast dat er geen passiva zijn luidens de voormelde staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 W.Ven.

Uit de staat van actief en passief zoals gecontroleerd door voormelde bedrijfsrevisor blijkt dat de vennootschap geen schulden heeft aan derden maar wel aan de enige aandeelhouder. Voor de kosten van vereffening van de vennootschap werd een provisie geboekt. Op basis van de parlementaire vraag nummer 14529 heeft de minister van justitie geantwoord dat de kosten van de vereffening of de provisionering van deze kosten noch schulden aan de vennoten een beletsel uitmaakt voor de toepassing van artikel 184 §5 W.Ven.

De enige vennoot erkent een exemplaar van de balans en resultatenrekening (met toelichting), afgesloten op heden ontvangen te hebben. De voorzitter licht deze stukken verder nog mondeling toe.

De enige vennoot erkent goed op de hoogte te zijn van de toestand van de Vennootschap en doet formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Ven.

De vergadering keurt unaniem de jaarrekening afgesloten op heden goed.

ZKwijting zaakvoerder benoeming vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

MM" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



IMMUN

V

beh aa Be

Sta

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 5 API 201q

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist unaniem, bij afzonderlinge stemming, om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het uitoefenen van zijn mandaat tot op heden.

De vergadering beslist unaniem om geen vereffenaar te benoemen.

5.Uitkering van het resterende actief  sluiting van de vereffening

Artikel 184 §5 W.Ven. stelt dat ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van volgen de voorwaarden:

*er is geen vereffenaar aangeduid;

*er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 W.Ven.

*alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

*de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering beslist vervolgens unaniem om het overblijvende actief van de Vennootschap integraal over te dragen aan de vennoten in proportie tot hun aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan vennoten of schuldeisers en die hen niet kunnen worden afgegeven.

De vergadering beslist unaniem dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste gencmen worden door de vennoten; iedere vennoot verbindt zich daartoe.

De vergadering stelt unaniem vast dat aan alle voorwaarden van artikel 184 §5 W.Ven, voldaan is en verklaart de vereffening voor gesloten; de Vennootschap heeft aldus definitief opgehouden te bestaan.

Bij wijze van sluiting van de vereffening wordt het overblijvende actief van de vennootschap integraal overgedragen aan de enige vennoot.

OVERGANG ONROEREND GOED

Ingevolge deze onbinding en vereffening van de vennootschap heeft de overgang van de volle eigendom van volgend onroerend goed plaats van de ontbonden en vereffende vennootschap, hierna genoemd de 'overdrager', aan de enige vennoot, hierna genoemd de `overnemer', ais volgt:

Gemeente Knokke-Heist  derde afdeling/Knokke

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, gelegen Jan Devischstraat 136, gekadastreerd volgen titel en thans volgens kadaster sectie H nummer 747/C/2, groot volgens titel en kadaster negentig centiare (Oa 90ca).

Oorsprong van eigendom

Het goed behoort toe aan BOVI ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris op 26 juli 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 4 augus-rtus erna, formaliteitennummer 61-T-04/08/2011-10021; vanwege P.S.I. BVBA.

Hypothecaire toestand

Voormeld onroerend goed is vrij en onbelast van alle bevoorrechte of hypothecaire schuld, alsook van om het even welk bezwarende inschrijving of overschrijving, met uitzondering van a) de inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 10 augustus 2011, formaliteitennummer 61-1-1010812011-10263, ten voordele van KBC Bank NV, ten bedrage van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) in hoofdsom en tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 EUR) in toebehoren, ingevolge akte kredietopening verleden voor ondergetekende notaris op 26 juli 2011, en b) de hypothecaire volmacht ten voordele van KBC Bank NV, ten bedrage van tweehonderdduizend euro (200.000 EUR) in hoofdsom en twintigduizend euro (20.000 EUR) in toebehoren, ingevolge akte hypothecaire volmacht verleden voor ondergetekende notaris op 26 juli 2011.

Staat en lasten

Voormeld goed wordt overgedragen in de huidige staat met alle zichtbare en verborgen gebreken en met alle voordelige en nadelige, zichtbare en onzichtbare, actieve en passieve, voortdurende en niet-voortdurende gemeenschappen en erfdienstbaarheden, bezwaard met alle nutsleidingen eventueel in de bodem aangebracht, zonder waarborg voor de goede staat der gebouwen, de geschiktheid van de bodem of de juistheid van de opgegeven maat; elk verschil tussen dee maat en de werkelijke al overtrof deze één/twintigste, Is in het voordeel of in het nadeel van de overnemer zonder verhaal tegen de overdrager.

De overdrager verklaart niet op de hoogte te zijn van erfdienstbaarheden of bijzondere voorwaarden die het goed zou bezwaren, en er zelf alleszins geen te hebben toegetaan.

De overnemer draagt de lasten en belastingen vanaf heden,

Eigendom en genot

De volle eigendom en het genot gaan over op heden.

De overnemer draagt het risico vanaf heden.

RUIMTELIJKE ORDENING

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

A, De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, bij toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO:

1)dat voor betrokken onroerend goed een stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt in datum van 30 mei 2008 door de Gemeente Knokke-Heist voor de nieuwbouw van 2 eengezinswoningen na slopen van bestaand gebouw;

2) dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van betrokken onroerend goed is: woongebied.

3) dat zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap, voor betrokken onroerend goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4)dat betrokken onroerend goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht;

5) dat voor het onroerend goed geen verkavetingsvergunning van toepassing is;

6) dat het krachtens artikel 42.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

B. De overnemer verklaart dat hij een recent stedenbouwkundig uittreksel betreffende het goed heeft ontvangen.

C. De instrumenterende notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1. Vlaamse Codex RO. Deze bepaling

omschrijft de vergunningplichtige handelingen.

Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming

1. De overdrager verklaart dat de grond die het voorwerp is van onderhavige akte geen risicogrond is. Onder risicogrond wordt verstaan een grond waarop een risico-inrichting gevestigd is of was. Als risico-inrichtingen worden beschouwd: fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst die de Vlaamse Regering opstelt in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming van 27 oktober 2006.

2. De overdrager verklaart dat de ovememer vóór het verlijden van deze akte op de hoogte zijn gebracht

van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 12 maart 2014 overeenkomstig artikel 101

van genoemd decreet.

De inhoud van dit bodemattest luidt

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

3. De overdrager verklaart met betrekking tot het voormelde onroerend goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming werden nageleefd.

Bijzondere Voorwaarden

Vrijwaring: Na ondervraging door ondergetekende notaris bevestigt de overdrager dat bij haar weten het overgedragen goed recent aan geen enkele in- of overschrijving werd onderworpen en dat zij geen kennis heeft van enige procedure die het vrijgeven van het goed zou belasten (beslag, faillissement, collectieve schuldenregeling), met uitzondering van voornoemde hypotheek en hypothecaire volmacht ten voordele van KBC Bank.

Erfdienstbaarheden-Gebreken-Oppervlakte: Gemeld overgedragen goed wordt overgedragen in de toestand waarin het zich op heden bevindt, met al de eraan gehechte erfdienstbaarheden, heersende en lijdende, bekende en onbekende, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet voortdurende, met alle bekende en verborgen gebreken, zonder waarborg van oppervlakte, de meer- of mindermaat, overtrof zij zelfs één/twintigste, blijvende ten voor- of nadele van de overnemende vennootschap, tevens zonder waarborg van de goede staat van de gebouwen en/of mogelijke constructiefouten.

De overdrager verklaart dat zij persoonlijk geen enkele erfdienstbaarheid heeft gevestigd op voorschreven eigendom noch kennis heeft van enig bestaande erfdienstbaarheid, met uitzondering van deze gevestigd bij akte verleden voor meester Bernard Maertens notaris te Brugge, minuuthouder, met tussenkomst van meester François Lecónte, notaris te Mortsel, op 16 juni 2008, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 26 juni 2008 onder formaliteiten-nummer 61-T-26/06/2008-08158,door de "Tijdelijke vennootschap Coast Projects-BCC" (hierna vermeld als partij enerzijds) te Knokke-Heist in voordeel van P.S.I. (hierna vernield als partij anderzijds) en letterlijk vermeldend

" STICHTING ERFDIENSTBAARHEID:

Comparanten verklaren het volgende te zijn overeengekomen:

Ten einde partij anderzijds toe te laten zijn nieuw te bouwen koppelvilla op bovenvermeld perceel grond 747Z maximaal, te benutten, wordt door partij enerzijds een eeuwigdurende erfdienstbaarheid van bovengrondse inneming toegestaan in voordeel van partij anderzijds onder navermelde voorwaarden:

-de inneming heeft een maximale breedte van twaalf meter zes centimeter (12,06m) en een maximale diepte op de eigendom van partij enerzijds van vier meter vijftig centimeter (4,50m).

-partij anderzijds verbindt zich er toe de bovengrondse inneming voor honderd procent te gebruiken als tuingrond en verbindt er zich toe aile kosten van afsluiting, onderhoud en herstelling en eventueel nieuw aan te leggen tuin op zich te nemen

-de kosten voor het optrekken van de tuinmuur (hoogte maximum twee meter) welke zal opgetrokken worden op de scheidinglijn, aangeduid in blauwe kleur op bijgevoegd plan, zullen gedragen worden door elk der partijen ieder voor de helft

-ten einde de nodige werken te kunnen uitvoeren voor het aanleggen van de tuin met zijn afsluiting geeft partij enerzijds toelating aan partij anderzijds of aan diens aangestelden zijn eigendom te betreden op de meest efficiënte wijze door hen aan te duiden om de aanleg van de tuin met zijn afsluiting binnen de kortst mogelijke tijd uit te voeren en te voltooien.

-Op zelfde wijze zullen mogelijke toekomstige herstellingen aan de afsluiting dienen te geschieden, na voorafgaande kennisgeving aan de partij enerzijds of diens rechtsopvolgers."

De overnemer wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen dienaangaande voor de overdrager, voor zover deze nog van toepassing zouden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De kadastrale aanduidingen zijn enkel gegeven als inlichting.

Indien het bovenbeschreven overgedragen goed onderworpen mocht zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheids-besluiten of reglementen, dan zal de overnemende vennootschap zich moeten gedragen naar alle voorschriften ervan, zonder om welke reden ook, enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overdragende vennootschap of tegen de instrumenterende notaris.

Afsluitingen op de grenslijn: Gemeld goed wordt tevens overgedragen met aile rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het overgedragen goed en de aanpalende eigendommen.

Brandverzekering: De verzekeringspremies die verband houden met het bovenbeschreven goed warden vanaf de eerstvolgende vervaldag gedragen door de ovememer.

Eigendom  gebruik  ingenottreding: De ovememer verkrijgt het eigendom van het door haar overgenomen goed vanaf heden; zij heeft het gebruik en het genot van het door haar overgenomen goed eveneensvvanaf heden, vermits de overdrager verklaart dat het overgedragen goed niet verhuurd of verpacht is en niet het voorwerp uitmaakt van enig gebruiksrecht in het voordeel van derden.

Belastingen: De ovememer zal alle belastingen op het overgedragen goed dragen te rekenen vanaf heden.

Niet inbegrepen in de overdracht, De voorwerpen en toestellen, zelfs nagel- of aardvast, waaromtrent huurders, uitbatende maatschappijen of om het even welke derden hun eigendomsrecht bewijzen, blijven uit deze overdracht gesloten.

Water  Gas -- Elektriciteit  Distributie: Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de ovememer alle bestaande contracten betreffende gas, water en elektriciteit of andere distributie-diensten die werden afgesloten met betrekking tot het overgedragen goed over. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt de overnemer alle hoe genaamde vergoedingen verschuldigd voor de aansluiting, de huur der meters, toestellen en installaties voor het verbruik.

Ontslag ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de overschrijving van deze akte.

Diverse verklaringen en inlichtingen

In aansluiting met de toelichtingen haar verstrekt door de instrumenterende notaris omtrent bepaalde overheidsreglementeringen verklaart het bestuursorgaan van de overgenomen vennoot-'schap met betrekking tot het voormelde onroerende goed:

 dat er haar thans geen ontwerp van beschermingsmaatregel door de overheid werd betekend in de zin van een bescherming als monument, stads- of dorpsgezicht, archeologisch patrimonium, natuurbehoud, landschapszorg of een soortgelijke beschermingsmaatregel, noch een besluit houdende definitieve bescherming of klassering, en dat zij evenmin weet heeft van enig voornemen daartoe vanwege de overheid;

 er haar tot op heden geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat haar geen voornemen daartoe vanwege de overheid bekend is;

 voor alle door haar zelf verrichte vergunningplichtige handelingen de nodige vergunningen te hebben bekomen en tevens dat, voor zover haar bekend, het goed op heden het voorwerp niet uitmaakt van een bouwmisdrijf;

 dat het goed niet werd opgenomen in een inventaris van leegstaande, verkrotte of verwaarloosde gebouwen of woningen en dat haar geen voornemen daartoe vanwege de overheid bekend is. Postinterventiedossier

Op vraag van instrumenterende notaris of er voor voormelde goed reeds een postinterventie-dossier werd opgesteld, antwoorden partijen dat dit werd overhandigd aan de overnemer.

Fiscale verklaringen

Ondergetekende notaris heeft partijen voorlezing gegeven van artikel 203, eerste lid van het Wet-boek der Registratierechten, dat luidt als volgt; "Ingeval van bewimpeling aangaande de prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd."

Comparanten verklaren aanspraak te maken op de toepassing van artikel 129, derde lid, 2° van het Wetboek van Registratierechten. Aangezien de verkrijger de vennoot is van voornoemde vennoot-schap, zowel nu als ten tijde van de verwerving (met betaling van de voor verkopingen bepaalde registratie-rechten en/of B.T.W.) van het goed, verzoekt hij de bevoegde Ontvanger het vast recht te heffen op onderhavige akte.

Voor zoveel als nodig wordt daarbij verwezen naar de Beslissing de dato 4 augustus 2011 (nr E.E./104.339 (RJ 129/14-04), waarin wordt gesteld dat, wanneer een vennootschap een nieuw gebouw samen met de erbij horende grond heeft aangekocht met betaling van de btw op het geheel, de latere toebedeling van het onroerend goed (grond en gebouw) aan een vennoot, die bij de aan-koop door de vennootschap deel uitmaakte van de vennootschap, voldoet aan de toepassingscriteria van artikel 129, derde lid, 2° W.Reg.

De overdrager verklaart dat hij geen belastingplichtige is voor de belasting over de toege-voegde waarde. De overdrager verklaart eveneens dat hij binnen de vijf jaar váór heden geen gebouw heeft vervreemd onder het BTW-regime en dat hij geen deel uitmaakt van een feitelijke of tijdelijke vereniging die BTW-belastingplichtige is.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgegeven, met uitzondering van verschuldigde belastingen op het resultaat, waarvoor een bedrag werd geconsigneerd zoals aangegeven in de hoger vermelde sluitingsbalans en resultatenrekening.

6.Bewaarplaats van de boeken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neer-gelegd en

gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3920 Lommel, Albert Servaesdreef 11.

7. Volmacht

Er wordt volmacht gegeven aan Accountantskantoor Vanwijn bvba, met zetel te 3920 Lommel, Norbert

Neeckxlaan 118, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen

alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken

en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de

rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van

de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag bestuursorgaan met staat van activa en passiva; verslag revisor;

- historiek;

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2014 : HA099914
02/07/2013 : HA099914
07/06/2012 : HA099914
09/06/2011 : HA099914
14/06/2010 : HA099914
13/07/2009 : HA099914
26/06/2008 : HA099914
22/06/2007 : HA099914
23/06/2005 : HA099914
14/06/2004 : HA099914
04/07/2003 : HA099914
21/07/2000 : HA099914

Coordonnées
BOVI

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 66 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande