BRAIN IN LINE

Association sans but lucratif


Dénomination : BRAIN IN LINE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 537.656.449

Publication

27/08/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Brain In Line

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Weg naar As 274/1, 3600 Genk

Onderwerp akte : OPRICHTING

I. STICHTERS

Op 22 augustus 2013, richten ondergetekenden, de stichters, overeenkomstig met de wet van 27 juni 1921, gepubliceerd in Belgisch Staatsblad van 1/7/1921, zoals onder meer gewijzigd door de wet van 2/5/2002, de wet van 16/1/2003 en de programmawetten van 22/12/2003 en 9/7/2004 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de vereniging zonder winstoogmerk Brain In Line op waarvan de statuten als volgt luiden

1. Sarah Govaerts, woonachtig te 3665 As, Bevrijdingslaan 132/2, geboren te Diest op 1/5/1982

2. Clementina Schaeken, woonachtig te 3582 Beringen, Sparrenbosweg 14, geboren te Hasselt op 1/7/1955

3. Sophie Govaerts, woonachtig te 2440 Geel, Fehrenbachstraat 5C, geboren te Diest op 8/4/1986

II. STATUTEN

Artikel 1 : Naam  zetel  doel  activiteiten

1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Brain In Line. Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging met nauwkeurige aanwijzing van de zetel

2. De zetel van de vereninging is gevestigd in Vlaanderen. Hij kan worden overgeplaatst naar een andere plaats in Vlaanderen bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering bij 2/3e aanwezigheid of vertegenwoordiging. Heden is hij gevestigd te Weg naar As 274 , B1 te 3600 Genk. Deze vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement van Hasselt.

3. De vereniging heeft tot doel  Alle kinderen, ongeacht hun sociale, economische en etnische afkomst maximale kansen te geven in hun onderwijs, door huiswerk- en studie-begeleiding . Deze dienstverlening leidt tot een kwalitatief, laagdrempelig en dekkend ondersteuningsaanbod op vlak van onderwijs, waardoor effectieve kansenongelijkheid op zo jong mogelijke leeftijd wordt aangepakt. Brain In Line VZW is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn het het hierboven beschreven doel en zover de winst wordt gebruikt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van het doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. Brain In Line VZW kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, met expliciet inbegrip van verzekeringspolissen, goederen in huur nemen. Brain In Line VZW kan individuele overeenkomsten, zowel met privé-als met rechtspersonen afsluiten, om welke redenen ook, subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden. Tot de concrete activiteiten waarmee de

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Brain In Line

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13304750*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Weg naar As 274 1

0537656449

3600

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Genk

Griffie

Neergelegd

23-08-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

doelstellingen van de VZW worden verwezelijkt, behoren onder meer :

- Huiswerk- en studiebegeleiding in groep en met 1 begeleider

- Examenbegeleiding in groep

- Aanleren studie-methodiek

- Onderwijssteunende dienstverlening

4. VZW Brain In Line werd opgericht voor onbeperkte duur en kan op elk moment ontbonden worden door

een beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 2 Leden

1. De vereniging heeft twee soorten leden : de werkende leden, die lid zijn van de algemene vergadering en de toegetreden leden. De raad van bestuur beslist wie werkend lid wordt en wie toegetreden lid wordt van de vereniging. De raad van bestuur geniet hierbij een volstrekte beoordelingsvrijheid en is niet gehouden zijn beslissingen te motiveren. Enkel de werkende leden hebben de rechten en de plichten die de vzw-wet aan de leden van de vzw toekent. Het aantal werkende leden is onbeperkt maar moet tenminste drie bedragen. De raad van bestuur houdt op de zetel van de vereniging een register van de werkende leden bij. Een afschrift van dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Indien er wijzigingen optreden dienen deze binnen de acht dagen nadat de raad van bestuur hiervan kennis krijgt ingeschreven te worden in het ledenregister. Dit betekent dat ontslagnemende leden wel nog steeds vermeld worden op het ledenregister, maar dat bij hen da datum van uittreding of uitsluiting wordt ingevuld.

2. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig inbreng doen of bijdragen storten. Bij het eindigen van hun lidmaatschap kunnen de leden en hun rechtsopvolgers geen recht op de goederen van de vereniging laten gelden.

3. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per brief aan de voorzitter van de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het ontslag gaat onmiddellijk in bij ontvangst van het schrijven

4. Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faillissement, onbekwaamverklaring of vereffening

5. Leden kunnen slechts uitgesloten worden door de algemene vergadering, die de beslissing moet nemen met een tweederde meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Op vraag van het betrokken lid, wordt het voorafgaandelijk gehoord. De beslissing gebeurd bij geheime stemming en moet niet gemotiveerd worden.

6. Uitgesloten of uitgetreden leden, of hun rechtverkijgenden, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbreng vorderen.

Artikel 3: Bestuur

1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste twee bestuurders. Het aantal bestuurders dient steeds kleiner te zijn dan het aantal werkende leden. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en penningmeester. De voorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter en ondervoorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen. De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. Die kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

2. De raad van bestuur bestaat uit bestuurders, benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders worden verkozen voor onbepaalde termijn. Indien het mandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van de bestuurder voorzien. Tot zolang in de vervanging hiervan niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegheden van de raad van bestuur uit. Indien een bestuurder zelf ontslag wenst te nemen, deelt hij dat schriftelijk mee aan de voorzitter van de raad van bestuur. Het ontslag gaat in vanaf de datum van het ontvangst van schrijven. Indien door het ontslag het aantal bestuurders daalt onder de in artikel 3.1 vermelde minima, heeft het ontslag maar uitwerking als de algemene vergadering een opvolger heeft gekozen. In dat geval roept de voorzitter de algemene vergadering, die moet beslissen over opvolging, binnen de maand, te rekenen vanaf ontvangst ontslagbrief, samen.

3. De algemene vergadering kan te allen tijde een bestuurder uit zijn mandaat ontzetten. De beslissing tot afzetting moet niet gemotiveerd worden. Op zijn vraag kan de betrokken bestuurder voorafgaandelijk gehoord worden. De voorzitter van de raad van bestuur kan enkel uit zijn mandaat ontzet worden door de unanieme goedkeuring van een voltallige algemene vergadering. Voor de ontzetting van de andere bestuurders zijn de gewone meerderheidscriteria van toepassing.

4. Zowel beslissing tot benoeming als beslissingen tot afzetting worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

5. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen en te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De raad van bestuur is bevoegd voor alles voor zover dit niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

6. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden gezamelijk uit. De bestuurders kunnen de taken onderling verdelen, zonder dat deze verdeling aan derden kan worden tegengeworpen, zelfs indien ze bekend gemaakt is.

7. De raad van bestuur kunnen gevolmachtigden voor de vereniging aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vereninging binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenstelbaar zijn aan derden overeenkomstig wet geldt inzake lastgeving. De machtiging kan op om het even welk ogenblik, zonder enige motivering, door de raad van bestuur worden ingetrokken. Indien de raad van bestuur meerdere personen dezelfde bestuursbevoegdheid verleent, oefenen deze personen hun bevoegdheden gezamelijk uit.

8. De raad van bestuur vergadert minstens één maal per jaar en zo dikwijls als het belang van de vereniging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

dit vereist, op bijeenroeping van de voorzitter. Indien minstens twee derden bestuurders hierom verzoeken is de voorzitter gehouden de raad van bestuur bijeen te roepen. De bijeenroeping gebeurd per e-mail of bij gewone brief. Alle bestuurders worden minstens acht dagen voor de raad van bestuur opgeroepen. De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

9. Iedere bestuurder beschikt in de raad van bestuur over één stem. Elke bestuurder kan zich op de raad van bestuur laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder krachtens een geschreven volmacht. Eén bestuurder kan maximum één volmacht dragen.

10. De beslissingen worden bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen genomen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, bij diens afwezigheid is de stem van de secretaris doorslaggevend, bij diens afwezigheid is de stem van het langstzittend lid van de raad van bestuur doorslaggevend.

11. Van de beslissingen van de raad van bestuur worden notulen opgemaakt en ondertekend door de voorzitter. Deze notulen worden bewaard in een notulenregister dat op de zetel van de vereniging ter inzage zal zijn van de leden;

12. Indien een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vooraleer de raad van bestuur een besluit neemt. De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vereniging en onthoudt zicht van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft. Voormelde procedure is niet van toepassing op de gebruikelijke verrichtingen die plaats hebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Artikel 4 : Algemene vergadering

1. De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter

van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door de secretaris, bij diens afwezigheid door het langstzittend lid

van de raad van bestuur. De toegetreden leden hebben enkel een aanwezigheidsrecht.

De volgende aangelegenheden behoren tot de bevoegheid van de algemene vergadering

1) wijziging der statuten

2) benoeming en afzetting der bestuurders

3) uitsluiten van een lid

4) verlenen van kwijting aan de bestuurders

5) goedkeuring van de begroting en de rekeningen

6) ontbinding van de vereniging

7) omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

8) alle andere gevallen warin de wet of de statuten dat vereisen

2. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist, of als een vijfde van de werkende leden of twee leden van de raad van bestuur daarom verzoeken. De algemene vergadering komt minstens éénmaal per jaar samen en dit ten laatste binnen de zes maanden volgend op ieder boekjaar. Het tijdstip en de plaats wordt bepaald door de raad van bestuur. De algemene vergadering wordt per e-mail of bij gewone brief bijeengeroepen, namens de raad van bestuur door de voorzitter, ten minste acht dagen voor de datum van de algemene vergadering. De bijeenroeping bevat de agenda.

3. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten bepaalde gevallen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Enkel de werkende leden van de vereniging hebben stemrecht op de algemene vergadering. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend. De stemming gebeurt bij handopsteking tenzij minstens twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoeken, geheim. Bij staking der stemmen bij een geheime stemming wordt de beslissing niet goedgekeurd.

4. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging in de oproeping is vermeld en indien twee derde van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De statutenwijziging moet worden goedgekeurd met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op de doelstellingen van de de vereniging, dan kan zij enkel worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Wordt het quorum niet bereikt, dan kan ten vroegste drie weken na de eerste vergadering een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

5. Van de beslissingen worden notulen opgsteld, die bewaard worden in het notulenregister op de maatschappelijke zetel. Alle besluiten zijn voor de leden en de derden met een gerechtvaardigd belang ter inzage beschikbaar op de maatschappelijke zetel.

Artikel 5 : Begrotingen en rekeningen

1. Het boekjaar van VZW Brain In Line valt samen het kalenderjaar. Het eerste boekjaar van de vereniging zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. De raad van bestuur maakt de jaarrekening van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgend boekjaar op. Beide documenten worden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering. Deze algemene vergadering komt samen binnen de zes maanden volgend op de afsluitng van het boekjaar. Het batig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

saldo vergroot het vermogen van VZW Brains In Line en kan onder geen beding wij wijze van dividenden of

anderszins aan de leden worden uitgekeerd

Artikel 6 : Ontbinding en vereffening

1. In geval van vrijwillige ontbinding benoemdt de algemene vergadering, of bij gebrek daarvan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars, zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening

2. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de

vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft

Artikel 7 : Slotbepalingen

1. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen en de gebruiken inzake de verenigingen van overeenkomstige toepassing.

2. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

3. De eerste raad van bestuur wordt als volgt samengesteld :

Voorzitter/penningmeester : Sarah Govaerts, wonende te 3665 As, Bevrijdingslaan 132/2 Secretaris : Clementina Schaeken, wonende te 3582 Beringen, Sparrenbosweg 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Sarah Govaerts Clementina Schaeken Sophie Govaerts

oprichter oprichter oprichter

voorzitter/penningmeester secretaris

Onderwerp akte : AKTE RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering heeft tot bestuurders voor onbepaalde termijn benoemd :

- Sarah Govaerts woonachtig te 3665 As, Bevrijdingslaan 132/2, geboren te Diest op 1/5/1982

- Clementina Schaeken woonachtig te 3582 Beringen, Sparrenbosweg 14, geboren te Hasselt op 1/7/1955 De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen en te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De raad van bestuur is bevoegd voor alles voor zover dit niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden gezamelijk uit. De bestuurders kunnen de taken onderling verdelen, zonder dat deze verdeling aan derden kan worden tegengeworpen, zelfs indien ze bekend gemaakt is. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die ze nodig acht en nuttig oordeelt. In dit reglement zijn de functies van voorzitter/penningmeester en secretaris inhoudelijk omschreven Voorzitter/penningmeester :

Neemt de algemene leiding van de vereniging waar :

- Stelt de agenda op van de vergadering, leidt en zit de vergaderingen van de vereniging voor

- Kan een bijzondere vergadering aanvragen bij hoogdringendheid

- Let erop dat de regels van de vereniging worden nageleefd

- Verzorgt de link tussen de vereniging en de buitenwereld

- Delegeert de verschillende taken binnen het bestuur en neemt de eindverantwoordelijkehid op

- Behandelt de correspondentie door de secretaris of hem persoonlijk toegestuurd binnen de week

- Staat in voor de bijhouden van de kastoestand en de lopende rekening van de vereniging en regelt dit als  goede huisvader

- Rapporteert bij iedere vergadering de stand van zaken

Kan zich hiervoor laten vervangen door de secretaris

Secretaris

Staat in voor de algemene administratie van de vereniging

- Houdt de verslagen en de notulen van de vergaderingen bij, het archief van de vereniging en de opvolging van de in te vullen formulieren

- Brieven, mails en andere vormen van correspondentie worden verwerkt aan de voorzitter voorgelegd

- Dagelijkse zaken, zoals aanvraag formulieren en beslissingen die de goede werking niet in het gedrang brengen, voert zij zelfstandig uit mits rapportering aan de voorzitter.

- Updaten van de website

Kan zich hiervoor laten vervangen door de voorzitter/penningmeester

Opgemaakt te Genk op 22 augustus 2013 in drie originele exemplaren,

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Te Genk, op 22 augustus 2013

Sarah Govaerts Clementina Schaeken

Voorzitter/Penningmeester Secretaris

Onderwerp akte : AKTE GEMACHTIGDEN

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd voor

onbepaalde termijn :

- Voorzitter en penningmeester : Sarah Govaerts woonachtig te 3665 As, Bevrijdingslaan 132/2, geboren te Diest op 1/5/1982

- Secretaris : Clementina Schaeken woonachtig te 3582 Beringen, Sparrenbosweg 14, geboren te Hasselt

op 1/7/1955

De voorzitter/penningmeester en secretaris hebben administratief onbeperkte volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Te Genk, op 22 augustus 2013

Sarah Govaerts Clementina Schaeken

Voorzitter/penningmeester Secretaris

26/06/2015
ÿþMODz9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 111111111111111

*15091371*

Ondemer ingsnr ; 0537.656.449

t3 º%tYgrrti rtg

(voluit) : Brain In Line

Rechtsvorm . Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel . Weg naar As 274/1 , 3600, Genk

Onçier,',:arp akte : Wijziging van de Statuten - Wijziging adres VZW

In haar zitting van 15 mei 2015 is de Algemene Vergadering van de vzw Brain In Line statutair samengekomen en unaniem de volgende beslissingen genomen

De Algemene vergadering heeft de volgende adreswijziging van de maatschappelijke zetel van de vzw

aanvaard en goedgekeurd.

- oud adres : Weg naar As 274B1, 3600 Genk

- nieuw adres : Heeldstraat 108A, 3600 Genk

Artikel 1.2 van de statuten wordt gewijzigd door het volgende :

II. Statuten

Artikel 1 : Naam - zetel - doel - activiteiten

2. De zetel van de vereniging is gevestigd te Vlaanderen. Hij kan worden overgeplaatst naar een andere plaats in Vlaanderen bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering bij 213e aanwezigheid of vertegenwoordiging. Heden is hij gevestigd te Heeldstraat 108A te 3600 Genk. Deze vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement van Tongeren.

" Gedaan te Genk op 15 mei 2015

Voorzitter Secretaris

Sarah Govaerts Clementina Schaeken

BIJLAGE: UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING AKTE VAN WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Cln d. :n a." ,t(: lotz vagi ! i)i 8 v;:rraeiden " Recto Maam an noedarirghr Id van de instrurrsentcronde nawis. hetxij van de ncrsofojn(cn)

bevoegd de vereniging of stiCliung ten aan ri an van derden te vartegcas:r.,n'dig?n

Ver5.0' Maam haidiFsrtei5lng

A

1 111



\teergeiegd ter gnrrie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

17 _06- 2015

De griffiet,re,ie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BRAIN IN LINE

Adresse
WEG NAAR AS 274, BUS 1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande