BRASSERIE DE WISSEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE DE WISSEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.188.390

Publication

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.12.2013, NGL 09.12.2013 13679-0441-014
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 12.12.2012 12663-0018-013
24/05/2012
ÿþIIII*111.1111M11)11!111

wxd word 11.1

J " " `'

ir-ctitbdnl, V kocphandr:l TONGEREN

1 p -05- 2012

De Nootdgriitier, L____

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0837188390

Benaming

(voluit) : BRASSERIE DE WISSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 226, 3621 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : verslag bedrijfsrevisor - verslag zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder bij het verkrijgen door de vennootschap, na

haar oprichting, van belangrijke vermogensbestanddelen, toebehorend aan één van de oprichters.

(Art. 220 Wetboek van Vennootschappen)

VLIEGEN Denis Gillis, NELISSEN Nancy Johanna Gertruda,

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

04/07/2011
ÿþMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

55,;,c

rechtbank v. koophandel te TONfEREN

De Hoofdgriffietriffie

I IIIlI IIII 1111111 I II1I 11I I III IflI III

*11100065"

Voo behou aan t Belgi: Staats



Luik B



Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Brasserie De Wissel

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3621 Rekem-Lanaken, Steenweg 226

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dorine MERLO te Rekem-Lanaken, op éénentwintig juni tweeduizend en elf, dat door:

De heer VLIEGEN Denis Gillis, zelfstandige, en zijn echtgenote mevrouw NELISSEN Nancy Johanna Gertruda, mede-zelfstandige, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Steenweg 226,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "Brasserie De Wissel" en met zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Steenweg 226;

het kapitaal bepaald wordt op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,00 EURO, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en hebbende elk een fractiewaarde van één/ honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting VOLLEDIG volstort.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

- de uitbating van brasserie-koffieshops, tavernen, drankgelegenheden, verbruikssalons, tea-rooms; de bereiding van en de handel in alle warme en koude maaltijden, gerechten en dranken; de bijkomende verkoop van tabak, sigaren, sigaretten, suikergoedwaren; het ter beschikkingstellen en verhuren van feestzalen en vergaderlokalen;

de handel in het algemeen betreffende alle materialen en materieel en benodigdheden die op de voorgaande activiteiten betrekking hebben.

- uitbating van een herberg, café, drankgelegenheid, eetgelegenheid, een reclamebureau, organiseren van massa- evenementen, verhuur van horeca-materiaal en alle niet geregistreerde activiteiten.

- de inrichting en de uitbating van een café, drankgelegenheid en taverne;

- het organiseren van muziekevenementen, fuiven, tentoonstellingen en dergelijke;

- het verhuren van zalen en materiaal;

- aan- en verkoop, huren en verhuren van alle roerende goederen, groot en kleinhandel in tweedehands goederen; aan- en verkoop van antiek en curiosa; aan- en verkoop en huren en verhuren van rollend materieel;

- onderneming in het beheer van onroerende goederen waarin begrepen de verwerving, de vervreemding, het beheer, de huur, de verhuur, het doen bouwen en/of verbouwen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag aile beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burger-lijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der

__vennootschap, zaals_dit bepaald werd in artikel 3_van deze.statuten. _ _ _. _ . . . . .. . .. . .......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

08 37, 188.390

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand december om tien uur (10.00u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stelten, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf. Het betreft dus een verlengd boekjaar.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen te rekenen vanaf één juni tweeduizend en elf, worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De vennootschap verkrijgt, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste alinea Wetboek van Vennootschappen, rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode (dit wil zeggen in de periode tussen de oprichtingsakte en de neerlegging ter griffie), zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand decem ber van het jaar tweeduizend en twaalf om tien uur (10.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: De algemene vergadering beslist twee niet-statutaire zaakvoerders te benoemen en kiest tot deze functies:

1) de heer VLIEGEN Denis, voornoemd, oprichter, die, verklaart het zaakvoerderschap in deze te aanvaarden.

2) mevrouw NELISSEN Nancy, voornoemd, oprichter, die, verklaart het zaakvoerderschap in deze te aanvaarden.

De zaakvoerders, zijnde de heer VLIEGEN Denis en mevrouw NELISSEN Nancy, zijn aangeduid voor een onbepaalde duur; hun mandaat is bezoldigd.

- Volmachten: De aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen, een aangestelde van SBB Accountants en Adviseurs, te 3620 Lanaken, Europaplein 43 bus 1, aan wie de macht verleend wordt om, alleen optredend en met macht om in de plaats te stellen :

- alle inschrijvingen en wijzigingen en/of schrapping bij het Ondernemingsloket alsmede bij alle overheidsadministraties zoals B.T.W.-diensten, en alle formaliteiten daartoe, te benaarstigen of te bewerkstelligen;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Getekend: Notaris Dorine MERLO, te Rekem-Lanaken

b.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte; -bankattest.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ .

13/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 4 -05- 2015

De griffier,Oriffie

N

15 69170*

Ondernemingsnr: 0837.188.390

Benaming

(voluit) : BRASSERIE DE WISSEL

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 226, 3621 Rekem-Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag ! benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten, gehouden ten maatschappelijke zetel op 28.04.2015 :

Eerste besluit

Ontslag van

VLIEGEN Denis Gillis, Steenweg 226, 3621 Rekem-Lanaken

- NELISSEN Nancy Johanna Gertruda, Steenweg 226, 3621 Rekem-Lanaken

als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang van 28.04.2015. Er wordt hen

kwijting verleend over hun gevoerd beleid.

Tweede besluit

Benoeming van

- WANTEN Remi, Henri Dunantstraat 81, 3620 Lanaken

- PRICKAERTS Els Valéry M., Henri Dunantstraat 81, 3620 Lanaken

als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap. Hun mandaat neemt een aanvang op 28.04.2015 en:

is voor onbepaalde duur.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vennootschap "BRASSERIE DE WISSEL BVBA" zal vanaf 28.04.2015 aldus vertegenwoordigd zijn door haar 2 zaakvoerders, met name WANTEN Remi en PRICKAERTS Els Valéry M.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden. Voor eensluidend uittreksel,

WANTEN Remi, PRICKAERTS E.V.M., VLIEGEN D.G., NELISSEN N.J.G.,

zaakvoerder zaakvoerder ontslagnemend zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 02.12.2015, NGL 10.12.2015 15684-0295-013
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 07.12.2016, NGL 13.12.2016 16699-0551-013

Coordonnées
BRASSERIE DE WISSEL

Adresse
STEENWEG 226 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande