BRASSERIE EN FEESTZAAL PATRIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE EN FEESTZAAL PATRIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.889.984

Publication

31/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0500889984

Benaming

(voluit) : Brasserie en feestzaal Patria

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sinnich 42 , 3793 Voeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De BVBA Brasserie en feestzaal Patria heeft besloten haar maatschappelijke zetel te verplaatsen van

Sinnich 42, 3793 Voeren naar Teuven-dorp 57, 3793 Voeren

Zaakvoerder

Sonia Vranken

eerye dgCr ef r ur

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De Hootdgriffier, Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaenwoordloen

Verso : Naam en handtekening.

28/11/2012
ÿþ, i"

~ 1

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehouder 8

aan het *iaisas3o"

Belgisch Staatsblac

Neergelegd ter griffie der rechtbank v . i,ouphandel TONGEREN

19 -11- 2012

De Hooidgriflier, G riffi e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5ce ffá9 qO f

Benaming

(voluit) : BRASSERIE EN FEESTZAAL PATRIA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3793 Voeren, Sinnichstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

BRASSERIE EN FEESTZAAL PATRIA

3793 Voeren, Sinnichstraat 42

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

t- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A.Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend en twaalf, op vijftien november

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder; vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WILSENS & CLEEREN", met zetel te. 3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

zijn verschenen:

1) De heer VRANKEN Johannes Peter Gertrudis, geboren te Geleen (Nederland) op zevenentwintig februari: negentienhonderd vijfenzestig, en zijn echtgenote

2) Mevrouw HAMMERS Sonja Jeannette Maria, geboren te Geleen (Nederland) op achttien februari' negentienhonderd zesenzestig, samenwonende te 6301 GK Valkenburg (Nederland), Plenckertstraat 211A.

Gehuwd onder het Nederlands wettelijk stelsel van algehele gemeenschap, ingevolge afwezigheid van huwelijkscontract.

pe comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die zij oprichten onder de naam "BRASSERIE EN FEESTZAAL PATRIA", met maatschappelijke zetel te 3793 Voeren, Sinnichstraat 42, waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de' uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

13.Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend, kapitaal, hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichters of hun; gevolmachtigden, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

pit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

C.Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd (¬ ; 18.600,00) euro, volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

II- STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

1. Naam:

l]e vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam

"BRASSERIE EN FEESTZAAL PATRIA".

2. Duur.

_ _ _ _ De vennootschap is opgericht voor.onbepaalde duur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3793 Voeren, Sinnichstraat 42.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en visvaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

- Beheer van onroerende goederen, aankoop, verkoop, verhuur, verpachting, bebouwing.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek af in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook optreden als vereffenaar.

B-KAPITAAL - VOLSTORTING - WINSTVERDELING

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderd zesentachtig (186)-ste van het kapitaal.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder,

D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

F-BESTUURSORGAAN

25. Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering, Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten.

III- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders. Worden als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

1. De heer VRANKEN Johannes Peter Gertrudis, geboren te Geleen (Nederland) op zevenentwintig februari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 6301 GK Valkenburg (Nederland), Plenckertstraat 21/A.

2. Mevrouw HAMMERS Sonja Jeannette Maria, geboren te Geleen (Nederland) op achttien februari

negentienhonderd zesenzestig, wonende te 6301 GK Valkenburg (Nederland), Plenckertstraat 21/A .

Hier aanwezig en zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden,

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni tweeduizend

veertien om negentien uur.

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één november tweeduizend en twaalf door de Heer Vranken Johannes respectievelijk mevrouw Hammers Sonja.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan Meekers Accountants, Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, ondernemingsnummer 0447.819.702, met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat 1 b, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer Kruispuntbank voor Ondernemingen, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften van vijfennegentig (t= 95,00) euro werd betaald op aangifte door de verschijners in deze.

WAARVAN AKTE

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen enlof de tussenkomende personen verzonden. Partijen verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan van de verplichting om de akte integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de partijen, de datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

,4 l'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aenzsen van derden te vertegenwoordsgen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRASSERIE EN FEESTZAAL PATRIA

Adresse
TEUVEN-DORP 57 3790 VOEREN

Code postal : 3790
Localité : Fouron-Saint-Martin
Commune : FOURONS
Province : Limbourg
Région : Région flamande