BRASSEUR HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRASSEUR HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.489.911

Publication

03/01/2014
ÿþMode 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







19 03 37



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : BRASSEUR HOLDING

(verkort):

I Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Guido Gezellestraat 21

I (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

l Uit een akte, verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op zeventien december tweeduizend dertien, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht ingevolge de partiële splitsing van de I besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brasseur" met zetel te 3500 Hasselt, Guido i Gezellestraat 21, B.T.W. nummer BE 0893.719.396 RPR Hasselt, met volgende kenmerken: j OPRI HTERS:

a) de heer LAMBRECHTS Michel Marcel Mathieu, geboren te Hasselt op één januari negentienhonderd tweeënzeventig, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Guido Gezellestraat 21.

i b) Mevrouw KINNAERT Caroline Josée, geboren te Sint-Truiden op zeven januari negentienhonderd

eenenzeventig, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Guida Gezellestraat 21. i

RECHTSVORM EN BENAMING: naamloze vennootschap met de benaming "BRASSEUR I HOLDING". ZETEI 3500 Hasselt, Guido Gezellestraat, 21.

¬ 1 DOEL; De vennootschap heeft tot doel: I - het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere' roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet l met een (semi)-pubfiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe I raadgever of orgaan van de cliënt; - het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld l i zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig I inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar,

- ~--r Luik B - vervolg

rxnoaJa~ maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

mT! ' at vergemakkelijken.

DUUR_ onbepaalde duur.

KAPITAAL: tweehonderddertienduizend driehonderdzestig euro zeven cent (¬ 213.360,07),

vertegenwoordigd door twintigduizend en één aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/twintigduizendeneenste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort, deels door inbreng in geld door storting op een bijzondere rekening bij de NV Belfius Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op zeventien december tweeduizend dertien, en deels door inbreng in natura van het afgesplitste vermogen van de voormelde partieel gesplitste vennootschap, nader beschreven en uiteengezet in het bijzonder verslag van de oprichters en het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Guy Parmentier, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan, 31, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, op datum van tien december tweeduizend dertien, waarvan de conclusies luiden als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 444 W. Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "BRASSEUR HOLDING" kan ik verklaren, onder voorbehoud van eventuele niet geboekte claims en of verbintenissen:

9 Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering i bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen l nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4.Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 20.000 aandelen ZONDER vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; s 5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;"

BESTUUR - BEVOEGDHEID  UITOEFENING  VERTEGENWOORDIGING:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, ai dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

saagI5,::, S:aa?s~dad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











































, " --

i^t r.

Ií 3.:3atsWad

Luik B - vervolg

vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, heizij door het afzonderlijk !:! optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde; bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

1 Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door j een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere I gevolmachtigden.

I Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand augustus om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Ivennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld. 1 Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in I de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke I zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

I Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de I vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping I aangeduide plaats.

I De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, I mite naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

leder aandeel geeft recht op één stem.

I Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar.

AANLEG RESERVERS - VERDELING WINST - VERDELING NA VEREFFENING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de I vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief I vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van ` de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de j aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een Iaanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar begint op zeventien december tweeduizend dertien en eindigt op eenendertig I maart tweeduizend veertien, met dien verstande dat de naamloze vennootschap "Brasseur Holding" I de verrichtingen door de overdragende vennootschap "Brasseur' in haar naam gesteld sedert één juli I tweeduizend dertien boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe I vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen. 2, De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand augustus van het

jaar tweeduizend veertien om veertien uur. l

RAAD VAN BESTUUR - BENOEMINGEN:

1. Het aantal bestuurders wordt voor de eerste maal vastgesteld op twee en tot deze functies worden

I benoemd voor een termijn van zes jaar :

I - de heer Michel Lambrechts voornoemd;

- mevrouw Caroline Kinnaert voornoemd,

die hun mandaat hebben aanvaard en hebben bevestigd dat deze aanvaarding door de wet niet is

verboden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du

Luik B - vervolg

2. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

3. Worden benoemd :

als voorzitter van de raad van bestuur: de heer Michel Lambrechts voornoemd; j

ais gedelegeerd- bestuurder, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap: de heer Michel Lambrechts voornoemd,

die heeft aanvaard.

VOLMACHT:

Als bijzondere lasthebber(s) werd(en) aangesteld, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCA-ANTWERPEN BVBA" gevestigd te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Plantin & Moretuslei, 331 bus 14, en/of haar aangestelden, aan wie de macht; verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het rechtspersonenregister en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten j inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, en dit zowel voor de overdragende als voor de nieuw opgerichte verkrijgende vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van zeventien december tweeduizend dertien, 1, verslag van de oprichters en verslag van de bedrijfsrevisor.

r,

.,

Notaris X. Voets te Bilzen

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 29.09.2015 15615-0558-011

Coordonnées
BRASSEUR HOLDING

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 21 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande