BREAKPOINT MOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREAKPOINT MOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.728.122

Publication

19/11/2013
ÿþL  "

(a.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wo[d 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0525.728.122

Benaming

(voluit) : Breakpoint Mol

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Pauwbroekstraat 9A - 3945 Ham

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN

AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 23 JULI 2013

OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering wordt geopend om 20.00 uur door de heer Cornelis Mark, optredend als voorzitter.

Hij duidt de heer Dirk Noels aan als secretaris en Mevrouw Van Broekhoven Kirsten als stemopnemer.

Zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd, de aandeelhouders waarvan de namen en de voornamen alsook

het aantal aandelen van elke aandeelhouder vermeld zijn op de aanwezigheidslijst, welke aan deze notulen

gehecht blijft om er één geheel mee te vormen. De aanwezigheidslijst is ondertekend door elk der

aandeelhouders of hun mandatarissen, en is vastgesteld door de leden van het bureau.

De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en dat de

vergadering aldus rechtsgeldig kan beslissen over de agendapunten.

AGENDA

1-Benoeming als zaakvoerder Mevrouw Van Broekhoven Kirsten, Het Oud Blok 23, 2490 Balen, gekend

onder het Rijksregistemummer 83.04.29-154.68.

2-Het ontslag van de heer Cornelis Mark, Pauwbroekstraat 9A, 3945 Ham, gekend onder het

Rijksregistemummer 61.03.19-167.80 als zaakvoerder.

ZITTING

1-Mevrouw Van Broekhoven Kirsten, Het Oud Blok 23, 2490 Balen wordt met éénparigheid van stemmen benoemd als zaakvoerder.

2-Het ontslag van de heer Cornelis Mark, Pauwbroekstraat 9A, 3945 Ham, wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard,

Daar alle punten op de agenda behandeld zijn wordt de vergadering gesloten om 21.25 uur nadat van deze notulen voorlezing is gegeven door de secretaris. De notulen worden door het bureau en door de aanwezige aandeelhouders of hun vertegenwoordigers ondertekend. ieder lid van het bureau ontvangt een kopie van deze notulen.

Aldus opgemaakt te Ham, 23 juli 2013

Mark Cornelis Kirsten Van Broekhoven Dirk Noels

Voorzitter Stemopnemer Secretaris

i

HASSELT

Griffie

[CI ITDAHK VAN KOOPHANDEL

0 6  11 2013

n

r *131733qiitt "

Voor- 42*

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla





1

Y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/04/2013
ÿþIII

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.E

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : s~ S 1. S . À % JI ),,>

Benaming

(voluit) : Breakpoint Mol

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3945 Ham, Pauwbroekstraat 9A

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 28 maart 2013 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "Breakpoint Mol"

2 zetel: 3945 Ham  Pauwbroekstraat 9A

3 oprichter(s): 1,de heer CORNELIS Mark Roger Gerardus, geboren te Koersel op negentien maart negentienhonderd éénenzestig, wonende te 3945 Ham, Pauwbroekstraat 9/A.

2.de heer NOELS Dirk, geboren te Geel op negenentwintig november negentienhonderd zeventig, wonende te 3945 Ham, Pauwbroekstraat 16/A.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-Uitbaten cafetaria/kantine, drankgelegenheden, tavernes en aanverwante activiteiten

-Uitbating voor eigen rekening, voor rekening van derden, door of met derden, van restaurants, hotels, snackbars, motels, drankslijter bijgevoegd of niet, verbruikerslokalen en alle andere gelijkaardige instellingen, alsmede de aankoop, verkoop, huren, verhuren, de vertegenwoordiging, het vervoer en verzending, de in- en uitvoer van alle artikelen, toestellen, koopwaren en producten nodig voor de uitbating en de inrichting van bovengenoemde instellingen

-Het uitoefenen van de activiteiten van restauratiehouder, met restaurant, taverne, sandwichbar omvattende de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten, de aanneming van feesten en recepties evenals het bedelen van bereide schotels of spijzen. De exploitatie van drankgelegenheden, restaurants, hotels en traiteursbedrijven.

-De uitbating van een drankgelegenheid voor gebruik van alcoholische dranken, wijn en andere dranken, en van een verbruikssalon met inbegrip van snackbar, koffiebar, theesalon, cafetaria en de verkoop van bereide schotels om mee te nemen.

-De import en export, de productie, de aan- en verkoop van brood, banketgebak, suikerwaren, roomijs en aanverwante producten, alsook klein- en groothandel, aan- en verkoop in voedingsmiddelen, belegde broodjes, vleeswaren, kouden en warme buffetten, wijnen, alcoholische en niet alcoholische dranken.

-Opluisteren van feesten en de inrichting van feesten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

1 O58 79*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 -04- 2013

HASSELT

siffle

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 ~ t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Organiseren culturele en sportevenementen

-De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafe's, bars, nachtclubs, bierhallen, enzoverder

-Vervaardigen en serveren van bereide maaltijden en andere voedingsmiddelen, uitbating snackbars, verbruikerssalons, spijshuizen en traiteurszaken

-Verschaffen van accommodatie

-Organiseren feestjes, recepties, bruiloften, banketten, lunches, enzoverder

-Verkopen sportmateriaal.

-Aankopen en verkopen, huren en verhuren, verbouwen van onroerende goederen

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

5. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00 E), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (1 86) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere malen, door beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

7. Vertegenwoordiging: De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

8. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Elk jaar, worden door de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig de wettelijke bepalingen; deze documenten worden aan de beraadslagingen van de vennoten onderworpen, bij de gewone jaarlijkse vergadering.

De vergadering spreekt zich uit, door een bijzondere stemming, over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting te geven aan de zaakvoerder en aan de eventuele commissaris.

Binnen de dertig dagen na hun goedkeuring door de vergadering, wordt de jaarrekening neergelegd door de zorg van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België.

Het eerste boekjaar begonnen op heden en wordt afgesloten op 31 december 2014.

9. Jaarvergadering: De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van juni om 20 uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezondèn aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vee de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram,

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de processen-verbaal door de leden van het bureau en de vennoten welke zulks zouden vragen, ondertekend; de uittreksels van deze processen-verbaal worden door een zaakvoerder ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele

,

+

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van juni 2015.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten Iaatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

II. Bestemming winst/vereffeningssaldo; conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Er worden één zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur: - de heer CORNELIS Mark, voornoemd, wonende te 3945 Ham, Pauwbroekstraat 9A,

hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te GeeL

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.09.2015 15582-0404-012

Coordonnées
BREAKPOINT MOL

Adresse
PAUWBROEKSTRAAT 9A 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande