BROUWERIJ ANDERS!

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BROUWERIJ ANDERS!
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.970.564

Publication

18/04/2014
ÿþ mod 11.1

mai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsblz

11 11

II 11

*14084642*



RECHTBANK van KOOP I-1ANukt.

te ANTWERPEN

08 APR. 201k

sfetenimmeet

Griffie

;Ondememingsnr : 0833.970.564

!! Benaming (voluit) : BROUWERIJ ANDERS!

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Stadsbeemd 1025

3545 Halen

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging -statutenwijziging

1; Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge ;! (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van!

Damme  Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)! !! op zes maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor!

Registratie, zes bladen geen verzendingen, op twaalf maart tweeduizend veertien, boek 281 blad! !I 75 vak 4, ontvangen C 50,00, de adviseur (getekend) P. Bailleul, blijkt dat er een buitengewone! !! algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « BROUWERI3; ;i ANDERS!», te 3545 Halen, Stadsbeemd 1025, waarbij volgende beslissingen werden genomen; il met eenparigheid van stemmen :

!! I. De vergadering nam kennis van het verslag van de raad van bestuur dat werd opgesteld

;! toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende een omstandige' verantwoording van de voorgestelde wijziging van de bestaande categorieën van aandelen en van' !i de rechten hieraan verbonden, ontslaat de voorzitter van het bureau er voorlezing van te geven !I en ontslaat de ondergetekende notaris ervan in deze akte enige inhoud van weer te geven.

De vergadering besioott vervolgens, onder de opschortende voorwaarde van het realiseren van !: de kapitaalverhoging zoals verder vermeld, om een bijkomende categorie van aandelen te !i creëren, hetzij de aandelen categorie D en dit naast de reeds bestaande aandelen categorie A, B ;! en C.

il In het kader van de geplande kapitaalverhoging kan de vergadering beslissen om aandelen categorie D uit te geven.

!! 2. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met !vijfenzeventigduizend euro (C 75.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van !I tweehonderd vijfentwintig duizend euro (C 225.000,00) tot driehonderd duizend euro (C !I 300.000,00).

De vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld I: en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van zevenhonderdvijftig (750) kapitaalaandelen die! dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten! zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Voormelde zevenhonderdvijftig (750) nieuwe aandelen zullen onder de nieuwe categorie D vallen. !I Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen! !i de prijs van honderd euro (C 100,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zall

onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

!i 3. Alle aandeelhouders hebben, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun! voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van! vennootschappen.

4. 1/ Vervolgens heeft de heer VANDEN POEL Jean Marie Anne Carlos, alhier tussen gekomen,1 bestuurder van vennootschappen, geboren te Sint-Agatha-Berchem op zestien januari' !! negentienhonderdzestig, wonende te 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle), Biezenmaat 11, !! verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «BROUWERIJ ANDERS!», en in te schrijven op zevenhonderdvijftig (750) nieuwe I! kapitaalaandelen categorie D van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd euro (C 100,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

!!

mod 11.1



2/ De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijfenzeventigduizend euro (C 75.000,00).

3/ De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 5 maart 2014.

5. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenzeventig duizend euro (C 75.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd duizend euro (C 300.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, onderverdeeld in aandelen categorie A, genummerd van 1 tot en met 750, in aandelen categorie B, genummerd van 751 tot en met 1.500, in aandelen categorie C, genummerd van 1.501 tot en met 2.250 en in aandelen categorie D, genummerd van 2.251 tot en met 3.000.

6. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 4 (kapitaal) van de statuten te vervangen.

7. De vergadering besloot om artikel 10 van de statuten inzake het statuut van de bestuurders aan te passen als volgt:

"Artikel 10 - Statuut van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd.

Er moeten tenminste drie bestuurders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voorafgaand aan het verstrijken van deze termijn. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Iedere Klasse Aandeelhouders heeft recht op 1 bestuursmandaat. Bij wijze van uitzondering heeft Klasse C, zolang de heer Schellens Armand Julien, geboren te Neerijse op 11 juni 1938, deel uit maakt van de aandeelhouders van Klasse C, recht op 2 bestuursmandaten.

De voordrachtgerechtigde Aandeelhouders van iedere klasse zullen telkens, met een meerderheid van stemmen, een lijst voorleggen met kandidaten, waarvan het aantal minstens één (1) meer is dan het aantal welke zij mogen voordragen.

Een bestuurder kan zich op de vergadering van de Raad van Bestuur laten bijstaan door een niet-stemgerechtigde raadgever.

De Algemene vergadering kan te allen tijde een bestuurder ontslaan. Indien de Algemene Vergadering een bestuurder ontslaat, zal deze vervangen worden door een bestuurder benoemd op voordracht van de Aandeelhouder(s) van de klasse die initieel de ontslagen bestuurders voorstelde.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvallen, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien. Zij doen hierbij beroep op de lijst van kandidaten weide de ontslagnemende bestuurder bevat of op een nieuwe lijst voorgesteld door de aandeelhouder(s) die de benoeming van de uittredende bestuurder had(den) voorgesteld.

De Voorzitter van de Raad van Bestuur zal worden benoemd door de raad van Bestuur.

Enkel het oudste benoemde lid van de Raad van Bestuur of in het geval het gaat om een vennootschap die bestuurder is, het lid met de oudste vaste vertegenwoordiger zal in aanmerking komen om benoemd te worden ais Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Bij afwezigheid van de Voorzitter, wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door het oudste aanwezige lid.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

De vergadering neemt nota van de verklaring van de heer Vanden Poel Jean, voornoemde aandeelhouder categorie D, dat hij voorlopig geen bestuursmandaat wenst op te nemen.

8. De vergadering besloot om artikel 12 van de statuten inzake de besluitvorming in de raad van

bestuur aan te passen als volgt:

"Artikel 12 - Besluitvorming in de raad van bestuur

Partijen komen overeen dat de Raad van Bestuur slechts geldig zal kunnen beraadslagen indien

minstens alle bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Indien het aldus vereiste quorum niet wordt bereikt tijdens een eerste vergadering, zal de Raad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



van Bestuur tijdens een volgende vergadering met dezelfde agenda en die wordt bijeengeroepen' binnen de zeven (7) dagen, kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, indien alsdan minimum de helft van de bestuurders, voorgedragen en benoemd door aandeelhouders behorende tot een verschillende klasse, aanvvezig of vertegenwoordigd zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan nochtans slechts één medelid van de raad van bestuur vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De voorzitter van de Raad van Bestuur heeft geen doorslaggevende stem.

In afwijking van het voorgaande, zullen volgende beslissingen (zogenaamde "sleutelbeslissingen") slechts kunnen worden genomen wanneer zij met eenparigheid van stemmen worden goedgekeurd en voor zover alle bestuurders vertegenwoordigende aile aandelenklassen, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn:

a) verplaatsing van de maatschappelijke zetel of de hoofdkantoren van de Vennootschap (belangrijkste exploitatie van de Vennootschap);

b) het opstarten van een nieuwe bedrijfsactiviteit buiten het doel van de Vennootschap;

C) goedkeuring van de jaarlijkse operationele en investeringsbudgetten;

d) investeringen die buiten het investeringsbudget vallen en die gecumuleerd op jaarbasis vijftigduizend euro (C 50.000,00) te boven gaan. Voor investeringen die het oorspronkelijk budget te boven gaan, zal gestreefd worden naar een unanieme beslissing van de raad van bestuur;

e) overname van, overdracht van of inschrijving op effecten (aandelen, obligaties, opties, ), inzonderheid de participatie als oprichter of anderszins in vennootschappen of verenigingen;

f) uitgifte van obligaties, aankoop/verkoop waardepapieren, het verlenen van leningen, kredieten of voorschotten met andere partijen dan Dochtervennootschappen;

g) het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten met andere partijen dan de dochtervennootschappen, alsook het stellen van enigerlei zekerheden en/of waarborgen, telkens buiten het goedgekeurd budget;

h) overdracht van activa buiten de gewone bedrijfsuitoefening die een verkoop- of boekwaarde hebben die hoger is dan vijftigduizend euro (C 50.000,00); met overdracht van activa wordt voor de toepassing van deze bepaling gelijkgesteld elke fusie, splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid of bedrijfstak;

i) de aanwerving, benoeming of het ontslag van managers en/of bestuurders, alsook het bepalen van de toekenning, criteria en modaliteiten (of de manifeste wijziging) van de bezoldiging (inclusief de professionele onkosten) en/of van hun (jaarlijkse) bonussen;

j) het aanstellen, het ontslag en bepalen van de bevoegdheden en de bezoldiging (inclusief de professionele onkosten) van de personen belast met het dagelijks bestuur;

k) de delegatie van bevoegdheden aan vertegenwoordigers uit de Raad van Bestuur, die gemandateerd worden om, in gezamenlijk akkoord, in naam van de Raad van Bestuur, beslissingen te nemen;

1) desgevallend de benoeming, het ontslag en de bezoldiging (inclusief de professionele onkosten) van de leden van het directiecomité en de delegatie van bevoegdheden aan dergelijk directiecomité;

m) het uitreiken van credit notas hoger dan ¬ 50.000,00 (vijftigduizend euro);

n) oprichting van Dochtervennootschappen, overname van bedrijven anders dan de normale gang van zaken, opening, verplaatsing van bijhuizen, uitbatingzetels of agentschappen voor zover deze kost niet was voorzien in de goedgekeurde budgetten;

0) goedkeuring waarderingsregels;

p) opstellen en goedkeuring van de jaarrekening en jaarverslag; beslissing met betrekking tot de uitkering van dividenden en interim-dividenden;

q) het indienen, overdragen en afstand doen van patenten en/of om het even welke intellectuele rechten;

r) beslissingen inzake toegestaan kapitaal, zo de statuten een toegestaan kapitaal zouden voorzien;

s) het wijzigen van de statuten van de Vennootschap;

t) uitkering van tantièmes;

u) verlenen van toestemming voor het uitoefenen van een concurrentiee activiteiten.

De sleutelbeslissingen gelden mutatis mutandis ook in de Dochtervennootschappen.

De hierboven vermelde bedragen gelden per globaal project; een project mag niet in





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

moi:111.1

deelprojecten worden opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

Zonder afbreuk te doen aan hetgeen in dit artikel wordt bepaald, dient inzake besluitvorming in de Raad van Bestuur gestreefd te worden naar een consensusvorming.

Indien de vennootschap een directiecomité installeert, zal het directiecomité waken over het respect van bovenstaand mechanisme.

Indien de vennootschap adviserende organen (auditcomité, remuneratiecomité, benoemingscomité, etc.) installeert, zullen alle aandeelhouders gerechtigd zijn deel uit te maken van zulk(e) comité(s)."

9. De vergadering besloot om artikel 28 van de statuten inzake de benoeming van vereffenaars aan te passen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Isabel VANWALLEGHEM, mevrouw Stefanie MASSCHELIN en mevrouw Martine DE VRIEZE, allen woonst kiezende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om, de vervulling van aile administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Verslag van de raad van bestuur

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap

"Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 27.08.2013 13462-0311-017
05/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g'0, ~ ['BANK VAN K00FNAitb;:f.

2 5 -0G;- ~'K.z11

._r+~~~

-r

Ondernemingsnr : 0833.970.564

Benaming

(voluit) : Brouwerij Anders!

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stadsbeemd 1025, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 januari 2013 blijkt

1, De algemene vergadering beslist Peeters Milde, wonende te 2600 Antwerpen, Prins Albertiei 23, met ingang vanaf 1 februari 2013 te ontslaan als bestuurder.

2. De algemene vergadering beslist te benoemen als nieuwe bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit

met ingang vanaf 1 februari 2013;

- DUO NV, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke, Welseweg 29.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van NV DUO op datum van 30 januari 2013 blijkt dat Mevr. Peeters Milde, wonende te 2600 Berchem, Prins Albertlei 23, aangesteld werd als vaste veregenwoordiger van NV DUO in NV Brouwerij Anders!, belast met de uitvoering van de opdracht als bestuurder in naam en voor rekening van NV DUO. Aangezien de opdracht als bestuurder een anvang neemt op 1 februari 2013, neemt ook de aanstelling als vaste vertegenwoordiger een aanvang op 1 februari 2013.

Uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 31 januari 2013 blijkt

Er wordt beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit met ingang

vanaf 1 februari 2013:

- DUO NV, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke, Welseweg 29.

Quatorze NV,

vertegenwoordigd door Dhr. Schellens Armand,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2015
ÿþ Mol Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lU ll I lUl 1111 viii

*15034305*

IN

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 0 FER, 2015

afd8tn,tt#ieSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0833.970.564

Benaming

(voluit) : Brouwerij Anders!

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stadsbeemd 1025, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 2/07/2014, blijkt het volgende:

1. De algemene vergadering stelt het vrijwillig ontslag vast als bestuurder van de BVBA Beverage Consulting, met maatschappelijke zetel te Begijnhofplein 1 bus 7, 3545 Halen, met als vaste vertegenwoordiger, dhr. Bart Durlet. De algemene vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden met ingang vanaf heden.

2, De algemene vergadering beslist volgend persoon te benoemen tot bestuurder, met ingang vanaf heden: - Mathias Vanden Poel, wonende te Baron de Maerelaan 155, 8380 Zeebrugge,

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn en zal vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2016.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur, gehouden op 2107/2014, blijkt het volgende:

1. De Raad van Bestuur stelt het vrijwillig ontslag vast van de BVBA Beverage Consulting, met maatschappelijke zetel te Begijnhofplein 1 bus 7, 3545 Halen, met als vaste vertegenwoordiger, dhr. Bart Durlet, als gedelegeerd bestuurder. De Raad van Bestuur beslist dit ontslag te aanvaarden.

2. De Raad van Bestuur beslist te benoemen als gedelegeerd bestuurder, dit met ingang vanaf heden: - Mathias Vanden Poel, wonende te Baron de Maerelaan 155, 8380 Zeebrugge,

De gedelegeerd bestuurder zal het dagelijks bestuur waarnemen conform artikel 16 van de statuten en zal in die hoedanigheid de vennootschap kunnen vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur,

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend en loopt samen met het mandaat als bestuurder.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 31/12/2014, blijkt het volgende:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van Mathias Vanden Poel als bestuurder, met ingang vanaf heden.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur, gehouden op 31/12/2014, blijkt het volgende:

1. De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van Mathias Vanden Poel als gedelegeerd bestuurder, dit met ingang vanaf heden.

Duo NV,

Vertegenwoordigd door Hilde Peeters,

Gedelegeerd bestuurder

24/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11301349*

Neergelegd

22-02-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Georges Hougaerts, notaris met standplaats te Tongeren, op

22/02/2011, blijkt dat :

1. "Cervesia Daphi Management" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3700 Tongeren, Hasseltsesteenweg 611, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer BTW BE 0832.785.877, vertegenwoordigd overeenkomstig het artikel 13 van de statuten door haar enig zaakvoerder, te weten de heer DANIELS Davy Bart, geboren te Tongeren op 24 oktober 1977, nationaal nummer 77.10.24 137-54, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3700 Tongeren, Hasseltsesteenweg 611, hiertoe benoemd bij vermelde oprichtingsakte.

2. "Beverage Consulting" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3700 Tongeren, Aniciuspark 8 bus 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer BTW BE 0821.527.345, vertegenwoordigd ingevolge het artikel 15 van de statuten door haar enig zaakvoerder, te weten de heer DURLET Bart Toon Piet, geboren te Tongeren op 26 november 1983, nationaal nummer 83.11.26 081-86, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Meyersstraat 19, hiertoe benoemd door de buitengewone algemene vergadering van 8 februari 2011.

3. De heer SCHELLENS Armand Julien, geboren te Neerijse op 11 juni 1938, feitelijk gescheidnen echtgenoot van mevrouw LOISEAU Gaby, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Kasteelstraat 32.

4. Juffrouw PEETERS Hilde Ann Francine, geboren te Leuven op 31 juli 1962, weduwe van de heer VERHAMME Jacques, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Albertlei 23; een Naamloze Vennootschap hebben opgericht onder de naam Brouwerij Anders!.

De BVBA Cervesia Daphi Management en de BVBA BEVECO, respectievelijk vermeld sub 1 en sub 2, verklaren hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te hunnen laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

De overige verschijners, te weten de heer SCHELLENS Armand en mevrouw PEETERS Hilde, respectievelijk vermeld sub 3 en sub 4, zijn bijgevolg enkel te beschouwen als eenvoudige inschrijvers.

Het kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 225.000,00) vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/2.250ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De 2.250 aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Cervesia Daphi Management BVBA, titularis van zevenhonderd vijftig (750) aandelen categorie A;

2. Beverage Consulting BVBA, titularis van zevenhonderd vijftig (750) aandelen categorie B;

3. de heer SCHELLENS Armand, titularis van driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen categorie C;

4. mevrouw PEETERS Hilde, titularis van driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen categorie C.

Totaal : tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWEEHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO

(¬ 225.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van

vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap

in oprichting bij de ING.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een

bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van

ondergetekende notaris bewaard blijven.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Brouwerij Anders!

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 3545 Halen, Stadsbeemd 1025

Onderwerp akte: OPRICHTING EN STATUTEN

BENOEMING RAAD VAN BESTUUR EN GEDELEGEERD BESTUURDERS

0833970564

II. STATUTEN (uittreksel)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1  Naam  Duur

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap.

Haar naam luidt Brouwerij Anders!.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 3545 Halen, Stadsbeemd 1025.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

- de productie en groot- en kleinhandel van alle soorten bieren, limonades, wijnen, water, gealcoholiseerde en niet gealcoholiseerde dranken en alimentaire producten van alle aard, de verwerking van en handel in alle onderproducten en benodigdheden van alle aard, en in alle industriële en commerciële vormen, evenals de studie, de constructie en de realisatie, geheel of gedeeltelijk, van de fabricage-installaties voor de hierboven vermelde producten;

- de import en export van alle soorten bieren limonades, wijnen, water, gealcoholiseerde en niet gealcoholiseerde dranken en alimentaire producten van alle aard;

- Het uitbaten van drankgelegenheden, cafés, taverne, café-restaurants, ijssalon, koffiebar;

- Het verzorgen van traiteurdiensten;

- De verkoop, verhuur en huur, groot- en kleinhandel van brouwerij materiaal, en grondstoffen voor de bereiding van bier en andere dranken;

- Ondersteuning en advies aan pub, micro- en brouwerijen;

- De organisatie of deelname aan evenementen, beurzen en/of feesten;

- Het verpakken van diverse goederen en waren voor rekening van derden, waaronder onder meer het vullen van spuitbussen, het vullen van flessen en blikjes met vloeistoffen (inclusief dranken), het verpakken van voedingsmiddelen (inclusief vacuüm), het verpakken van vaste stoffen enz...;

- Goederenvervoer langs de weg, waaronder ondermeer het vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens;

- de aankoop, de constructie, de verwerking, de verkoop, de verhuring of onderverhuring, de huurkoop, de concessie en exploitatie, onder welke vorm ook van alle goederen en onroerende rechten en van alle handelsfondsen, van alle goederen en roerende rechten die verband houden met de activiteiten van de vennootschap;

- de vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen;

- het verwerven en het beheer van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het verrichten van alle werken en studies van administratieve, technische en financiële aard, voor rekening van vennootschappen waarin zij een belang heeft of voor rekening van derden;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, alsook het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het verlenen van diensten op het vlak van netwerkvorming en -gebruik, externe vertegenwoordiging en representatie;

- het optreden en handelen als dienstverlener, als interim-manager en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementsdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van marketing, e-business strategy, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatica, human resources, administratie en financiën, publiciteit en reclame, financiële en juridische planning en/of het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin;

- tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; alsook, in de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur;

- zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering:

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 750, in aandelen van categorie B, genummerd van 751 tot en met 1500 en in aandelen van categorie C, genummerd van 1501 tot en met 2250.

Alle aandelen hebben dezelfde rechten.

Artikel 5 - Aandelen

De aandelen zijn steeds op naam, dragen een volgnummer en worden genoteerd in een register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

RAAD VAN BESTUUR

Artikel 10  Statuut van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd.

Er moeten tenminste drie bestuurders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voorafgaand aan het verstrijken van deze termijn. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Iedere Klasse (A,B & C) Aandeelhouders heeft recht op 1 bestuurdersmandaat. Bij wijze van uitzondering heeft Klasse C, zolang Dhr. Schellens Armand, voornoemd, deel uitmaakt van de aandeelhouders van Klasse C, recht op 2 bestuurdersmandaten.

De voordrachtgerechtigde Aandeelhouders van iedere klasse zullen telkens, met een meerderheid van stemmen, een lijst voorleggen met kandidaten, waarvan het aantal minstens één (1) meer is dan het aantal welke zij mogen voordragen.

Een bestuurder kan zich op de vergadering van de Raad van Bestuur laten bijstaan door een niet-stemgerechtigde raadgever.

De Algemene Vergadering kan te allen tijde een bestuurder ontslaan. Indien de Algemene Vergadering een bestuurder ontslaat, zal deze vervangen worden door een bestuurder benoemd op voordracht van de Aandeelhouder(s) van de klasse die initieel de ontslagen bestuurders voorstelde.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvallen, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien. Zij doen hierbij beroep op de lijst van kandidaten welke de ontslagnemende bestuurder bevat of op een nieuwe lijst voorgesteld door de Aandeelhouder(s) die de benoeming van de uittredende bestuurder had(den) voorgesteld.

De Voorzitter van de Raad van Bestuur zal worden benoemd door de Raad van Bestuur. Enkel het oudste benoemde lid van de Raad van Bestuur of in het geval het gaat om een vennootschap die bestuurder is, het lid met de oudste vaste vertegenwoordiger zal in aanmerking komen om benoemd te worden als Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Bij afwezigheid van de Voorzitter, wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door het oudste aanwezige lid. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11 - Vergadering van de raad van bestuur

Partijen komen overeen dat de Raad van Bestuur van de Vennootschap zal vergaderen op bijeenroeping door de Voorzitter of door één van de bestuurders, zo dikwijls als de belangen van de Vennootschap het vereisen. De Raad van Bestuur zal minstens 4 maal per jaar samenkomen.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De Voorzitter zal bij elk verzoek tot bijeenroeping door één van de bestuurders binnen de 15 dagen de Raad van Bestuur bijeenroepen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

De Raad van Bestuur kan geldig worden samengeroepen per e-mail, mits bevestiging van ontvangst.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping bevat de agenda;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

over de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Artikel 12 - Besluitvorming in de raad van bestuur

Partijen komen overeen dat de Raad van Bestuur slechts geldig zal kunnen beraadslagen indien minstens alle bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Indien het aldus vereiste quorum niet wordt bereikt tijdens een eerste vergadering, zal de Raad van Bestuur tijdens een volgende vergadering met dezelfde agenda en die wordt bijeengeroepen binnen de zeven (7) dagen, kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, indien er alsdan minimum twee (2) bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan nochtans slechts één medelid van de raad van bestuur vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. De voorzitter van de Raad van Bestuur heeft geen doorslaggevende stem.

In afwijking van het voorgaande, zullen volgende beslissingen (zogenaamde  sleutelbeslissingen ) slechts kunnen worden genomen wanneer zij met eenparigheid van stemmen worden goedgekeurd:

a) verplaatsing van de maatschappelijke zetel of de hoofdkantoren van de Vennootschap

1. (belangrijkste exploitatie van de Vennootschap);

b) het opstarten van een nieuwe bedrijfsactiviteit buiten het doel van de Vennootschap;

c) goedkeuring van de jaarlijkse operationele en investeringsbudgetten;

d) investeringen die buiten het investeringsbudget vallen en die gecumuleerd op jaarbasis vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) te boven gaan. Voor investeringen die het oorspronkelijk budget te boven gaan, zal gestreefd worden naar een unanieme beslissing van de raad van bestuur;

e) overname van, overdracht van of inschrijving op effecten (aandelen, obligaties, opties, ...), inzonderheid de participatie als oprichter of anderszins in vennootschappen of verenigingen;

f) uitgifte van obligaties, aankoop/verkoop waardepapieren, het verlenen van leningen, kredieten of voorschotten met andere partijen dan Dochtervennootschappen;

g) het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten met andere partijen dan de dochtervennootschappen, alsook het stellen van enigerlei zekerheden en/of waarborgen, telkens buiten het goedgekeurd budget;

h) overdracht van activa buiten de gewone bedrijfsuitoefening die een verkoop- of boekwaarde hebben die hoger is dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00); met overdracht van activa wordt voor de toepassing van deze bepaling gelijkgesteld elke fusie, splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid of bedrijfstak;

i) de aanwerving, benoeming of het ontslag van managers en/of bestuurders, alsook het bepalen van de toekenning, criteria en modaliteiten (of de manifeste wijziging) van de bezoldiging (inclusief de professionele onkosten) en/of van hun (jaarlijkse) bonussen;

j) het aanstellen, het ontslag en bepalen van de bevoegdheden en de bezoldiging (inclusief de professionele onkosten) van de personen belast met het dagelijks bestuur;

k) de delegatie van bevoegdheden aan vertegenwoordigers uit de Raad van Bestuur, die gemandateerd worden om, in gezamenlijk akkoord, in naam van de Raad van Bestuur, beslissingen te nemen;

l) desgevallend de benoeming, het ontslag en de bezoldiging (inclusief de professionele onkosten) van

de leden van het directiecomité en de delegatie van bevoegdheden aan dergelijk directiecomité;

m) het uitreiken van credit nota s hoger dan ¬ 50.000,00 (vijftigduizend euro);

n) oprichting van Dochtervennootschappen, overname van bedrijven anders dan de normale gang van zaken, opening, verplaatsing van bijhuizen, uitbatingzetels of agentschappen voor zover deze kost niet was voorzien in de goedgekeurde budgetten;

o) goedkeuring waarderingsregels;

p) opstellen en goedkeuring van de jaarrekening en jaarverslag; beslissing met betrekking tot de uitkering van dividenden en interim-dividenden;

q) het indienen, overdragen en afstand doen van patenten en/of om het even welke intellectuele rechten;

r) beslissingen inzake toegestaan kapitaal, zo de statuten een toegestaan kapitaal zouden voorzien;

s) het wijzigen van de statuten van de Vennootschap;

t) uitkering van tantièmes;

u) verlenen van toestemming voor het uitoefenen van een concurrentiële activiteiten.

De sleutelbeslissingen gelden mutatis mutandis ook in de Dochtervennootschappen.

De hierboven vermelde bedragen gelden per globaal project; een project mag niet in deelprojecten worden

opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

Zonder afbreuk te doen aan hetgeen in dit artikel wordt bepaald, dient inzake besluitvorming in de Raad van

Bestuur gestreefd te worden naar een consensusvorming.

Indien de vennootschap een directiecomité installeert, zal het directiecomité waken over het respect van

bovenstaand mechanisme.

Indien de vennootschap adviserende organen (auditcomité, remuneratiecomité, benoemingscomité, etc.)

installeert, zullen alle aandeelhouders gerechtigd zijn deel uit te maken van zulk(e) comité(s).

DIRECTIECOMITÉ

Artikel 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 16

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap zal waargenomen worden door één of meerdere (rechts)personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Deze worden:

" afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder genoemd indien zij worden gekozen binnen de raad;

" directeur genoemd indien zij worden gekozen buiten de raad.

De raad van bestuur mag tevens één of meer volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, krijgen de (rechts)personen belast met dagelijks bestuur, ieder afzonderlijk, beslissingsbevoegdheid voor transacties en handelingen waarvan de waarde het bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) niet te boven gaat. Voor alle overige handelingen van dagelijks bestuur is mede de toestemming en de handtekening van een tweede bestuurder vereist.

Het hierboven vermelde bedrag geldt per globaal project; een project mag niet in deelprojecten worden opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

Onder dagelijks bestuur dient te worden begrepen: deze handelingen of verrichtingen die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijkse leven van de vennootschap of de behoeften die om reden zowel van minder belang als van de noodzakelijkheid een vlugge oplossing te geven, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet vergen.

In uitzondering van deze bepaling kunnen de recurrente transacties, zoals onder meer de aanvraag van offertes, aangiftes en betaling van BTW, RSZ, belastingen, lonen, etc. door de dagelijks bestuurders, ieder afzonderlijk, worden uitgevoerd zonder beperking van het bedrag.

De sleutelbeslissingen zoals bepaald in artikel 12 behoren steeds toe aan de Raad van Bestuur, ongeacht de waarde die deze beslissingen vertegenwoordigen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Artikel 17

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

- door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders van verschillende klasse;

- hetzij door het alleen optreden van één gedelegeerd bestuurder,

- respectievelijk één gedelegeerd bestuurder of directeur gezamenlijk optredend met een bestuurder, voor daden van dagelijks bestuur zoals omschreven in artikel 16.

De beslissingsbevoegdheid inzake sleutelbeslissingen zoals bepaald in artikel 12 behoort steeds toe aan de Raad van Bestuur, ongeacht de waarde die deze beslissingen vertegenwoordigen.

" twee leden van het directiecomité, voor wat de aan het directiecomité toegekende bevoegdheden betreft

" binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden

TITEL IV  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18 - Plaats en datum jaarvergadering

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de derde vrijdag van de maand mei om 19:00 uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur mag buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang der vennootschap het vergt. Hij moet die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap behalve indien de oproeping anders vermeldt.

Artikel 19 Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

Artikel 20 - Toelating tot de vergadering

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen voor de datum der voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Artikel 21 - Uitoefening van stemrecht

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

De Algemene Vergadering van de Vennootschap zal slechts rechtsgeldig kunnen beraadslagen indien de meerderheid van de eigenaars van Aandelen van elke klasse aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien aan deze vereiste niet is voldaan tijdens een eerste vergadering, zal de Algemene Vergadering tijdens een volgende vergadering die binnen veertien (14) dagen zal plaatsvinden met dezelfde agenda rechtsgeldig kunnen beraadslagen ongeacht of de meerderheid van de eigenaars van Aandelen van elke klasse aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Beslissing door de Algemene Vergadering worden in principe genomen met gewone meerderheden, ongeacht de aandeelhoudersklassen, uitgezonderd deze beslissingen waarvoor het Wetboek van vennootschappen evenwel andere dan gewone meerderheden voorziet.

In de mate dat bepaalde beslissingen zoals omschreven in artikel 12, tot de bevoegdheden van de Algemene Vergadering behoren, gelden de vetorechten welke zijn toegekend aan de bestuurders respectievelijk ook voor de Aandeelhouders.

Artikel 25 - Controle

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Artikel 26 - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Elk jaar maakt de raad van bestuur een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De jaarvergadering neemt desgevallend kennis van het jaarverslag en van het verslag van de commissarissen en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en desgevallend aan de commissarissen.

Artikel 27 - Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren.

TITEL VII  VEREFFENING

Artikel 28 - Benoeming van vereffenaars

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoemingen

Nadat de statuten zijn vastgelegd en de vennootschap is opgericht, rekening houdende met het feit dat zij haar rechtspersoonlijkheid zal bekomen bij de neerlegging van het dossier op de rechtbank van koophandel, komen de comparanten meteen samen in buitengewone algemene vergadering en beslissen éénparig :

a) om overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen tot bestuurders te benoemen:

 % "Cervesia Daphi Management" BVBA, met zetel te 3700 Tongeren, Hasseltsesteenweg 611, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het ondernemingsnummer BTW BE 0832.785.877 ;

 % "Beverage Consulting" BVBA, met zetel te 3700 Tongeren, Aniciuspark 8 bus 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het ondernemingsnummer BTW BE 0821.527.345 ;

 %  Severeyns Diepvriesprodukten naamloze vennootschap, met zetel te 3545 Halen, Stadsbeemd 1025, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondernemingsnummer BTW BE 0456.780.324 ;

 % mevrouw PEETERS Hilde, weduwe, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Albertlei 23.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend zestien.

De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd. Benoeming vast vertegenwoordigers

Door de vermelde bestuurders-rechtspersonen wordt aan de instrumenterende notaris een kopie overhandigd van hun respectievelijke raden van bestuur van 21 februari 2011 waarin de volgende vaste vertegenwoordigers worden aangeduid:

- voor de BVBA "Cervesia Daphi Management", de heer DANIELS Davy Bart, geboren te Tongeren op 24 oktober 1977, nationaal nummer 77.10.24 137-54, wonende te 3700 Tongeren, Hasseltsesteenweg 611 ;

- voor de BVBA "Beverage Consulting", de heer DURLET Bart Toon Piet, geboren te Tongeren op 26 november 1983, nationaal nummer 83.11.26 081-86, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Meyersstraat 19 ;

- voor de NV  Severeyns Diepvriesprodukten de heer SCHELLENS Armand Julien, geboren te Neerijse op

11 juni 1938, nationaal nummer 38.06.11 205-14, wonende te 3540 Herk-de-Stad (Donk), Kasteelstraat 32. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap al de verbintenissen opnemen die de oprichters hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 1 juli 2010. Meer bepaald wenst de algemene vergadering de volgende verbintenissen te bekrachtigen:

- de leasingovereenkomst met betrekking tot de brouwerijinstallatie;

- alle aankopen van materialen en grondstoffen;

- alle overeenkomsten afgesloten met klanten;

- alle overeenkomsten afgesloten met leveranciers;

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op 31 december 2012.

De raad van bestuur zal alsdan voor de eerste maal de inventaris opstellen van alle activa en passiva

bestanddelen; de jaarrekening zal dan ook voor de eerste maal afgesloten worden.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van

een CVBA Foederer DFK Accountants, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12,

ingeschreven in het RPR te Hasselt en met ondernemingsnummer 0466.466.268, vertegenwoordigd door de

heer Kelchtermans Ludo, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde,

met mogelijkheid van indeplaats-stelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle

private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten

inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen,

enzovoort.

Vergadering van de raad van bestuur

Onmiddellijk komen de vermelde bestuurders bijeen en beslissen om te benoemen als gedelegeerd

bestuurders:

- de BVBA Beveco, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Durlet;

- de BVBA Cervesia Daphi Management, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Davy Daniels.

- De NV Severeyns Diepvriesprodukten, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Armand

Schellens.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd neergelegd :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Meester Georges Hougaerts

notaris met standplaats te Tongeren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2015
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud( aan he Belglsc

Staatsbl

u

RECHTBANK van KOOPHANDEL

teANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 JUNI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.970.564

Benaming

(voluit) : Brouwerij Anders!

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stadsbeemd 1025, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 30/04/2015, blijkt het volgende:

De algemene vergadering stelt het vrijwillig ontslag vast als bestuurder van Cervesia Daphi Management Bvba, met maatschappelijke zetel te Hasseltsesteenweg 611, 3700 Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger, dhr. Davy Daniels, De algemene vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden met ingang vanaf 01/04/2015 en verleent kwijting aan de ontslagen bestuurder voor het bestuur gedurende de gehele periode van zijn mandaat.

Duo Nv,

vert, door mevr. Hilde Peeters,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/06/2015
ÿþ4

Mod Word 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

il 1IIMIM

RECHTBANK van KOOPHANDEL.

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 5 JUNI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.970.564

Benaming

(voluit) : Brouwerij Anders!

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stadsbeemd 1025, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 12/05/2015, blijkt het volgende:

De algemene vergadering beslist te benoemen als nieuwe bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit met

ingang vanaf 12/05/2015:

- Poel Ludo, wonende te 3110 Rotselaar, Vakenstraat 11.

Het mandaat ais bestuurder is onbezoldigd, behoudens beslissing van de algemene vergadering tot het

tegendeel.

Duo NV,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevr. Hilde Peeters,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BROUWERIJ ANDERS!

Adresse
STADSBEEMD 1025 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande