BUREAU STROOM

Société en commandite simple


Dénomination : BUREAU STROOM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.357.158

Publication

23/07/2012
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*12129582*

be a

Str

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 2 -07" 7012

De Hoofdgriftîer,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O 3 , 4 58

Benaming

(voluit) : BUREAU STROOM

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jan Mathijs Wintersiaan 40 3600 Genk

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichting -- vaststelling van de statuten  benoemingen

Tussen de ondergetekenden:

1. Mejuffrouw Ketels Inge, geboren te Genk op 18112/1970 en wonende te 3600 Genk, Jan Mathijs Winterslaan 40, Zaakvoerder

2. De Heer Herman Ketels, geboren te Hasselt op 17/0811940 en wonende te 3690 Zutendaal, Schansstraat 21.

Verklaren een gewone commanditaire vennootschap opgericht te hebben met volgende gegevens:

EERSTE HOOFDSTUK: BENAMING ZETEL, DOEL, DUUR

Naam

De vennootschap Is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een

Gewone Commanditaire Vennootschap onder de naam Bureau Stroom.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Jan Mathijs Winterslaan 40, 3600 Genk.

Hij kan zonder statutenwijziging, door beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in de Europese Gemeenschap. De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder zowel in België als in het buitenland administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en !of kantoren oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft hoofdzakelijk tot doel:

" In het algemeen het ter beschikking stellen van een gestructureerd dienstenadvies, hulp en bestuurdersbijstandspakket. Dit alles in de meest ruime zin administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten,);

" De activiteiten in eigen naam en rekening van vermogensbeheer van zowel roerende en onroerende goederen is toegelaten. Warden hiermee bedoeld aankoop van woningen, kantoorgebouwen, appartementen, garages, gronden met de bedoeling deze in eigen naam en voor eigen rekening te houden, verhuren of verkopen. Zijn evenwel uitgesloten: het vermogensbeheer van zowel roerende als onroerende goederen voor rekening van derden.

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

" Daamaast zijn activiteiten mogelijk van uitgeverij, Productie van films en video- en televisieprogramma's, maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen, activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, verhuur en lease, ter beschikking stelling van personeel, onderwijs, overige persoonlijke diensten, Huishoudens als werkgever van huishoudelijk personeel

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke, een gelijkaardige of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, zoals genomen voor de statutenwijziging. Zij eindigt niet door uittreden of overlijden van de vennoten

TWEEDE HOOFDSTUK: KAPITAAL

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt duizend euro (1.000 EURO)

Dit kapitaal is volstort als volgt:

door comparant 1 (Inge Ketels) : 990 EURO

door comparant 2 Herman Ketels) : 10 EURO

Als vergoeding worden de aandelen als volgt toegekend:

aan comparant 1 : 99 aandelen

aan comparant 2 : 01 aandelen

 7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Intekening

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen. De aandelen kunnen slechts overgedragen warden mits toestemming van aile medevennoten.

DERDE HOOFDSTUK : BESTUUR  AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VENNOTEN

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere werkende vennoten! zaakvoerders, welke natuurlijke personene dienen te zijn. Ingevolge artikel 207 WIB, mag een stille vennoot geen enkele daad van bestuur stellen. Werkend vennoot, Inge Ketels vernoemd, die verklaart te aanvaarden, wordt statutair, voor de duur van de vennootschap, tot zaakvoerder benoemd.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is.

Vergoeding zaakvoerders

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.ls het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van de stemmen, het bedrag van deze vaste of proportionele vergoeding

VIERDE HOOFDSTUK : ALGEMENE VERGADERING

Algemene vergadering  jaarrekening -- Maatschappelijk jaar

Elk jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping. De zaakvoerders mogen de algemene vergadering bijeenroepen. Elk aandeel geeft recht op een stem. De vennoot die niet persoonlijk aanwezig kan zijn op een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door de voorzitter, de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks verlangen.

VIJFDE HOOFDSTUK: BOEKJAAR  WINSTVERDELING

boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Elk jaar wordt er een inventaris opgemaakt. De zaakvoerder stelt zijn jaarverslag op waarin hij ondermeer rekenschap geeft over zijn gevoerd beleid. De algemene vergadering beslist over de verdeling van de tvinst.

ZESDE HOOFDSTUK: ONTBINDING  UITTREDING

Ontbinding - uittreding

Indien een vennoot wenst uit te treden dient hij dit te melden aan de medevennoten. Hij kan slechts uittreden mits de eenparige toestemming van de overige vennoten. Op het ogenblik van uittreding, dient er een verdeling overeengekomen te worden waarbij de waarde van de vennootschap gelijk is aan de substantiële waarde. Ingeval van overlijden van een vennoot dient de erfgenaam zijn aandelen af te staan aan de overige aandeelhouders en dit in verhouding tot ieders bezit. Ingeval het netto-actief van de vennootschap negatief is, dienen de erfgenamen dit saldo te vereffenen, en dit in verhouding tot het aandeelhoudersschap van de erflater.

SLOTVERKLARINGEN

Tot de zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw Inge Ketels.

Het eerste boekjaar begint per 1 juli en eindigt per 31 december. De eerste algemene vergadering vindt plaats in Genk. De oprichters verklaren overeenkomstig artikel l3bis VennW. dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 0110712012. Zij worden geacht door de vennootschap te zijn verricht.

Opgemaakt in drie exemplaren, waarvan ene exemplaar voor de registratie bestemd is,de overige voor de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

\65c/L

Ketels Inge

zaakvoerder

0 1 JULI 2012

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BUREAU STROOM

Adresse
JAN MATHIJS WINTERSLAAN 40 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande