BW BLOM CONSULTING & TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BW BLOM CONSULTING & TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.492.373

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 22.09.2014, NGL 30.09.2014 14619-0153-011
20/06/2012
ÿþ4

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc bekt

aar

Belt Staal

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1yg-20'12

'11111111!Eltlepil

Oridememingsnr : c 8 99._ 3 3`e-3

Benaming (voluit) : BW Blom Consulting & Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luikersteenweg 147

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris te Lommel op 7 juni 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

De heer Blom, Barend Wilhelmus Evert, geboren te Culemborg (Nederland) op ; 0.3 juli 1982, echtgenote van mevrouw Driesen, Tamara, wanend te 3920

Lommel, Luikersteenweg, 147,

STATUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt,i opgericht onder de benaming BW Blom Consulting & Trading.

zetel: De zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Luikersteenweg, 147.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het',

buitenland:

-- Klein- en groothandel in ferro en non ferro materialen: aankoop en;;

verkoop, import en export en tussenkomen in de handel ervan.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of;r

administratieve aard en dit in de ruimste zin;

-- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van. bedrijven op grond van het bezit of de controle over het maatschappelijk;, kapitaal en andere managementactiviteiten die vergelijkbaar zijn met de activiteiten die uitgeoefend worden door de maatschappelijke of;i administratieve zetel van sommige ondernemingen;

AI het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend. Zij mag op om;F het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op;; enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend;, zeshonderd euro (18,600 EUR), verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

z mort 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vogr behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bestuur en Vertegenwoordiging - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders,' natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste' vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht .in= naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan_ dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht

en, in, eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de. hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De enige zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur waarnemen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het bestuur collegiaal door de zaakvoerder raad worden waargenomen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten, titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde derde.

Wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutair zaakvoerder, de heer Blom, Barend, die aanvaardt. Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

Winstuitkering :

Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en; uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap. Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de, afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de, jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden, het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde, kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en .verder dient gehandeld naar het: voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op 01 april en eindigt op 31: maart van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op 7 juni 2012 en eindigt op 31 maart 2014.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde woensdag van de maand september om tien uur op de zetel of in alle andere plaatsen in de' bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene: vergadering der deelgenoten worden gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben op de derde, woensdag van de maand september 2014 op de zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder : Wordt voor onbepaalde duur benoemd tot zaak-voerder, de. heer Hoekx, Rudi August Henri, geboren te Lommel op 13 augustus 1964, wonend te 3920 Lommel, Biehal 2, die aanvaardt; Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

Op de laatste biz, van i utk S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Statutair Zaakvoerder : Wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutair zaakvoerder, de heer Blom Barend, voormeld, die aanvaardt. Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Voor-behoriden tan hee Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 29.10.2015 15660-0184-011

Coordonnées
BW BLOM CONSULTING & TRADING

Adresse
LUIKERSTEENWEG 147 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande