BYTES AND VOLTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYTES AND VOLTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.422.765

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 26.06.2014 14225-0350-011
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 26.06.2013 13223-0294-011
22/08/2011
ÿþBenaming : [Bytes and Volts

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torenlaan 5 b

3945 Ham

Onderwerp akte :OPRICHTING

" Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocleerd notaris te Weelde. (Ravels), op acht augustus tweeduizend en elf, blijkt dat:

De heer NYS Kristof Bert Mariette, ongehuwd, geboren te Turnhout op vijftien september negentienhonderdachtenzeventig, wonende te 3945 Ham, Torenlaan 5 b, een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "Bytes and Volts"

De zetel is gevestigd te 3945 Ham, Torenlaan 5 b.

De vennootschap heeft tot doel:

- De groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling van en in audio- en videoapparatuur,'

fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen,

verlichtingsapparatuur.

- De installatie van lichtreclames en uithangborden,

- overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd;

- De groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch

materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik;

- Elektrische installatie;

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

- Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en

computersystemen;

- theatertechnicus

- technische ondersteuning op evenementen , shows (licht en geluid)

- Organisatie van congressen en beurzen

- Overige zakelijke dienstverlening, niet elders genoemd;

Het ontwikkelen van computerprogramma's. De analyse automatiseringsprojecten. Consulting en de bemiddeling in informatisering. verstrekken van informaticaopleidingen.

Het uitbaten van computeradviesbureaus: het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; de activiteiten van systeemintegrators.

Realisatie en installatie van programma's en gebruiksklare systemen: analyseren,, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische data identificatie ontwikkeling, productie,

levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's; het verlenen van: bijstand bij de toepassing van programma's.

Gegevensverwerking:

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i"

" A~1

1 I~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod2.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte

VIII II IAIVIBIINIVIn

*iiiaaass+

iN

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -08- 20e

HASSELT

un rie

Ondernemingsnr : Q 2 3 Lk_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

van Het

a

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- " bet ouden

aan het Belgisch Staatsblad

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in computers, randapparatuur en standaardprogramma's, hardware, software, kantoorapparatuur, -materieel en meubelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal.

Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder

bedieningspersoneel computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines,

schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines, telefoonapparatuur, standaard' programmatuur.

Het onderhoud en reparatie van computers, kantoormachines en randapparatuur. Alle overige activiteiten in verband met computers en informatica.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie. - Overige dienstverlening, niet elders genoemd.

Dit alles in de meest ruime zin, zonder dat de opsommingen beperkend zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Het is valstort ten belope van dertienduizend euro in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders warden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de derde donderdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'b

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld:

De heer NYS Kristof Bert Mariette, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door hem aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer GORIS Dirk, wonende te 2400 Mol, St.-Antoniusstraat 16, bus 101, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AC'S ACCOUNTANTS MOL", met zetel te 2400 Mol, Sint-Antoniusstraat 16, bus 1, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de S.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Voor-baJouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BYTES AND VOLTS

Adresse
TORENLAAN 5B 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande