C-LIGHT PROJECT, AFGEKORT : C-LIGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-LIGHT PROJECT, AFGEKORT : C-LIGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.221.180

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 19.08.2014 14428-0404-008
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.08.2013 13448-0185-008
07/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301583*

Neergelegd

03-03-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

1° De Heer CUPPENS, Robert, geboren te Genk op dertig december duizend negenhonderdtweeënzeventig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3660 Opglabbeek, Molenweg 132, BELGIË

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «C-Light Project», afgekort «C-Light». De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Molenweg

132.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :C-Light Project

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Molenweg 132

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op één maart tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat:

2° Mevrouw PEDJKO, Sabina, geboren te Genk op achtentwintig november duizend negenhonderdeenenzeventig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3660 Opglabbeek, Molenweg 132, BELGIË

Echtgenoten gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkskontrakt, noch voor noch tijdens hun huwelijk.

Nagemelde vennootschap opgericht hebben:

0834221180

1) De productie, verkoop, ontwikkeling en distributie van alle soorten verlichtingssystemen en alle onderdelen en componenten die kunnen dienen voor allerhande gebruiken. Het management en consultancy bij het ontwerpen, vervaardigen en

commercialiseren van onderdelen in het algemeen. Deze

opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De

vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zowel import als export.

2) Het uitbaten van een koerierdienst, zijnde het verzamelen, vervoeren en afleveren van post en pakjes in binnen- en buitenland.

3) De verhuur van springkastelen, tenten en allerhande

ontspanningsactiviteiten en toebehoren.

4) De aankoop, de verkoop, de verhuur, het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening. Dit is een evenwaardige hoofdactiviteit.

De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan verenigingen en vennootschappen die een eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is volgestort door storting in speciën ten belope van zesduizendtweehonderd (6.200,00 ¬ ) euro gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij de Fortis Bank NV, te 1000 Brussel, vertegenwoordigd door haar kantoor Fintro A Group bvba, te3660 Opglabbeek, Dorpsplein 2/1.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato vijfentwintig februari tweeduizend en elf, teneinde het in haar dossier te bewaren.

Nog te volstorten: twaalfduizendvierhonderd (12.400,00 ¬ ) euro, als volgt:

- Door de Heer Cuppens Robert:

twaalfduizenddriehonderddrieëndertig euro drieëndertig cent (12.333,33 ¬ )

- Door Mevrouw Pedjko Sabina: zesenzestig euro zevenenzestig cent (66,67 ¬ ).

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni, om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt

op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De Heer Cuppens Robert, voornoemd, die verklaart dit mandaat te

aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte.

(get.) Notaris Vanhelmont

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C-LIGHT PROJECT, AFGEKORT : C-LIGHT

Adresse
MOLENWEG 132 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande