C & P FRUIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & P FRUIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.173.947

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14210-0008-016
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13209-0308-016
16/07/2012
ÿþ M°d Waad t1.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grithe der rechtbank v, koophandel to TOP1OERI*N

0'4 -07- 2012

De HoofdgritfierOriffie

I*iaiasiae"

V beh aa Bel Sta' III

Ondernemingsnr : O 7- 'lei- 3 1

Benaming

(voluit) : C&P FRUIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3840 Borgloon, Nielstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op 26 juni 2012, blijkt dat

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) GROFRUBEL, met zetel te 3840 Borgloon, Heuvelstraat 3, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op vierentwintig mei tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad op negen juni tweeduizend en vier onder

nummer 4084761

Ondememingsnummer : 0865.516.251.

2) De heer MICHEL Peter René Marie, geboren te Tongeren op tien januari negentienhonderd

negenenzestig, wonende te 3840 Borgloon, Nielstraat 58.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam:

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam C&P FRUIT.

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Nielstraat 58, 3840 Borgloon.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

* De exploitatie van een landbouwbedrijf en de commercialisatie van de eigen producten en alle

aanverwante activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van dit doel.

* Loonwerk in de land- en tuinbouw.

* Boomkwekerij in de ruimste zin van het woord.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesennegentigduizend euro (96.000 EUR). Het is verdeeld in negenhonderdzestig (960) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/negenhonderdzestigste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng in natura,

Verslag bedrijfsrevisor

De heer Georges VANBILSEN, optredend voor EMBRECHTS-MAESEN-VANBILSEN & C°, kantoor houdend te 3500 Hasselt,Trichterheideweg 2 b 2, aangewezen door de oprichter overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft het verslag opgesteld met betrekking tot de in natura ingebrachte goederen,

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"Ondergetekende, BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Hasselt, Singelbeekstraat 12, verte-genwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, Bedrijfsrevisor, ver-klaart op grond van de uitge-voerde controles overeenkomstig de toepasselijke controlenormen van het Insti-tuut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststel-lingen in verband met inbreng in natura bij oprichting van de B.V.B.A. C&P FRUIT dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.het handelsfonds bezwaard is met een hypothecaire inschrijving voor bedrag in hoofdsom van 25.000 EUR;

4.de handelszaak bezwaard is met één inschrijving inzake landbouwvoorrecht voor een bedrag in hoofdsom van 4.957,87 euro ten voordele van Landbouwkrediet NV;

5.de door de partijen weerhouden methoden van waardering van de over te dragen bestanddelen bedrijfseconomisch verantwoord zijn, voor zover de pacht en huurcontacten met betrekking tot de ingebrachte opstanden overgedragen worden aan de vennootschap;

6.onder voorbehoud van het besluit onder 3, 4 en 5 , van het eigendomsrecht van de 'machines, materialen en rollend materieel' onder de rubriek materiële vaste activa en van de voorraden, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, namelijk 339.000 EUR, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de inschrijving in rekening-courant, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 960 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C&P FRUIT" en uit de inschrijving in rekening-courant op naam van de heer Michel Peter voor een bedrag van 243.000,00 euro.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 25 juni 2012",

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8, Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één

zaakvoerder.

D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni, om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer aile vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Worden aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur,

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROFRUBEL, met maatschappelijke zetel te

3840 Borgloon, Heuvelstraat 3, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder

ondernemingsnummer 0865.516.251.

Met als vaste vertegenwoordiger de Heer GROVEN, Chris, met woonplaats te 3840 Borgloon, Heuvelstraat 3.

2. De Heer MICHEL, Peter, met woonplaats te 3840 Borgloon, Nielstraat 58.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

De bezoldiging zal nader bepaald dienen te worden door de algemene vergadering

2, Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 21 juni om 19.00 uur.

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één januari tweeduizend en twaalf door de oprichters.

De oprichters verklaren bovendien bij toepassing van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die na de datum van voornoemde staat van activa en passiva bij het verder drijven van de ingebrachte handelszaak zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan mevrouw NOUWEN Anja Emma Michel, geboren te Hasselt op 21 november 1970, wonende te 3840 Borgloon, Heuvelstraat 3, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichters.

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIETekst

4

Coordonnées
C & P FRUIT

Adresse
NIELSTRAAT 58 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande