CAENEN BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAENEN BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.230.306

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.08.2013 13502-0138-014
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 28.08.2012 12447-0398-013
07/04/2011
ÿþ+ ~

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grime der 1 -

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

28 -03- 2011 ',

De Hoofdgriiiier, Griffie

" iiosase1+

Vc behc

aar

Belt Staal

111

"

Ondernen-iingsnr : 0832.230.306

Benaming

(voluit) : Caenen Beheer

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populierenlaan 67, 3621 Rekern

Onderwerp akte : Zetelwijziging

PROCES-VERBAAL VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER M.B.T. DE ZETELWIJZIGING

Gehouden op 31 januari 2011 om 10.45 uur ten maatschappelijke zetel.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd :

- Dhr. Caenen Luc, zaakvoerder

De vergadering wordt om 10.45 uur geopend onder voorzitterschap van Dhr. Caenen Luc.

De voorzitter herinnert eraan dat de huidige vergadering als enige agendapunt heeft : - wijziging van de maatschappelijke zetel & de uitbatingszetel

Terstond wordt overgegaan tot de dagorde.

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel met ingang vanaf heden te

verplaatsen naar :

Steenweg 150

3621 Rekem

Deze wijziging zal aan de nodige instanties worden gemeld.

Gezien de afhandeling van de dagorde wordt de vergadering gesloten om 11.00 uur.

Dhr. Caenen Luc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2011
ÿþVoor-behoude aan het Belgisch Staatsbla

Mod2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111.111.1!1111.11111J1 I

Ondernemingsnr :

Benaming al 22-- ~ 3 0. 3 Q B

(voluit) : CAENEN BEHEER

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. kan Randel te TONGEREN

2 7 -12- 2010

Hoatr;" iriffierGriffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3621 Rekem-Lanaken, Populierenlaan 67

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Donne MERLO, ter standplaats Rekem-Lanaken, op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, dat door:

1) de heer CAENEN Luc Jan Lambert, vezekeringsmakelaar, echtgenoot van mevrouw SEVEAU Valérie Hélène, wonende te 3621 Rekem- Lanaken, Populierenlaan 69 bus 2;

2) mejuffrouw CAENEN Hanne Marcella Mathieu, bediende, ongehuwd en wettelijk samenwonend met de heer LESPOIX Stijn, wonende te 3621 Rekem- Lanaken, Pater Verboislaan 15;

3) de heer CAENEN Martijn Vital Jos, bediende, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3621 Rekem- Lanaken, Populierenlaan 69 bus 4;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "CAENEN BEHEER" en met zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Populierenlaan 67.

Het kapitaal is bepaald op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO vertegenwoordigd door HONDERD aandelen hebbende elk een fractiewaarde van één/ honderdste deel van het kapitaal.

1. de heer CAENEN Luc Jan Lambert verklaart in te schrijven op dertig aandelen door inbreng van een geldsom van VIJFDUIZEND VIJFHONDERD VIJFENZESTIG EURO;

2. mejuffrouw CAENEN Hanne Marcella Mathieu verklaart in te schrijven op VIJFENDERTIG aandelen door inbreng van een geldsom van ZESDUIZEND VIERHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EN VIJFTIG CENT;

3. de heer CAENEN Martijn Vital Jos verklaart in te schrijven op VIJFENDERTIG aandelen door inbreng van een geldsom van ZESDUIZEND VIERHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EN VIJFTIG CENT.

Totaal: HONDERD aandelen hetzij ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO.

Ieder aandeel is volstort ten belope van iets meer dan EEN/DERDE en zodanig dat vanaf heden een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO-6.200-EURO ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van derden:

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica, alsmede het waarnemen van bestuursmandaten en vereffenaar.

- Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

- De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

- De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

- De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, zowel in volle eigendom, vruchtgebruik en/of naakte eigendom van alle mogelijke maatschappelijke rechten en meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille. Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld in de wet van vier december negentien honderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

- Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële , roerende en onroerende verrichtingen doen zowel in volle eigendom, vruchtgebruik of/en naakte eigendom. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen .

- Holdingcompany: het bezitten van aandelen in enig bedrijf, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~ l.ÿ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-beh drden aan het Belgisch Staatsblad

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

" Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om

" negentien uur (19.00u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Verdeling winst: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening: Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de . vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te

" stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

" Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

" Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

' van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf. Evenwel

worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen te rekenen vanaf één

oktober tweeduizend en tien thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: de algemene vergadering van vennoten beslist één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen en kiest tot deze functie: de heer CAENEN Luc Jan Lambert, oprichter voornoemd. Deze zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

- Volmachten: De aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging ' van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen, de bvba Accountantskantoor FRAUSSEN Etienne, met zetel te 3690 Zutendaal, Stalkerweg 3 bus 1, als bijzondere gevolmachtigde aan, aan wie de macht verleend wordt om, alleen optredend en met macht om in de plaats te stellen:

-alle inschrijvingen en wijzigingen en/of schrapping bij het Ondememingsloket alsmede bij alle overheids-

administraties zoals B.T.W.- diensten, en alle formaliteiten daartoe, te benaarstigen of te bewerkstelligen;

-te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om te worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel, voor Registratie.

getekend: notaris Dorine MERLO te Rekem-Lanaken

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte; -bankattest

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAENEN BEHEER

Adresse
STEENWEG 150 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande