CAPTIVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPTIVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.553.959

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.10.2013 13633-0088-011
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 23.10.2012 12614-0521-008
18/02/2011
ÿþOndernemingsnr : 0 8 3 3. 5 5 3. 9 5 9

Benaming

(voluit) : CAPTIVA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3670 Meeuwen-Gruitrode, Taelstraat 20

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Goossens & Vanderstraeten, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 24, op 04 februari 2011, blijkt dat door de heer BECKERS Jan Christiaan Ivo, geboren te Hamont op 02 april 1966, echtgenoot van mevrouw KERKHOFS Maria Christina, geboren te Bree, op 05 oktober 1960, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Taelstraat 20 en gehuwd te Meeuwen-Gruitrode op 06 februari 2004 onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract, een handelsvennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "CAPTIVA", met zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Taelstraat 20, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde oprichter verklaart in te schrijven op alle honderdzesentachtig (186) aandelen, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter 186 aandelen waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, verklaart en erkent dat zijn inbreng volstort werd ten belope van twee derden, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) beschikt. Gemeld bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend bij de KBC Bank op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 31 januari 2011, wordt door de oprichter aan ondergetekende geassocieerd notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt. (uittreksel)

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "CAPTIVA".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Taelstraat 20.

De vennootschap heeft tot doel:

-Financieel en bedrijfseconomische adviezen;

-Ontwikkeling en de implementatie van financiële strategie in ondernemingen;

-Plannen, leiden en coördineren van financiële en administratieve afdelingen;

-Beheren, beveiligen, verantwoorden, ontwikkelen en aansturen van het totale financiële proces inclusief

bud-gettering, verslaglegging, rapportage en ondersteuning van bedrijfsprocessen;

-Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en

pensioenfondsen;

-Projectmanagement;

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie;

-Vertaalwerken (vertalers en tolken);

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

-Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen

van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

-Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit ver-

scheidene economische sectoren;

-Vermogensbeheer;

-Effecten- en goederenhandel;

-Onroerende.goederen,. immo.b.ijiënkantoor;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeleg+ e

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

-8 -42- 2011

*iiaa1s3o"

1

De Hoo(3giiife,

Mptl 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Ontwikkeling van niet residentiële bouwprojecten;

-Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten;

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasde residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen;

-Beheer van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of opdracht;

-Gites, vakantiewoningen en appartementen;

-Het adviseren, begeleiden, ondersteunen en verlenen van studies en diensten inzake organisatie, administratie, financiële, commerciële, sociale, publicitaire handels- en fiscale marketing en advertising aangelegenheden;

-Publiciteitsondememing omvattende publiciteitsagentschappen, adviseurs, verdelers en technici;

-Het adviseren en doen van public-relations en het adverteren en annonceren in alle soorten publiciteitsmedia;

-Het uitvoeren van studies en opdrachten, het verrichten van alle roerende en onroerende handelingen, het deelnemen in andere ondernemingen en / of het vervullen van een bestuursmandaat in andere ondernemingen, ongeacht hun doel;

-Administratieve en organisatorische werkzaamheden ten dienste van derden en algemene adviesverlening, huur;

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

-De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidverrichtingen, financiële verlichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden, door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen. Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zin de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De oprichter verklaart:

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 04 februari 2011 en eindigt op 31 december 2011 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 januari 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2012.

De oprichter verklaart als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 04 februari 2011:

` Voor- voornoemde heer BECKERS Jan Christiaan Ivo, geboren te Hamont op 02 april 1966, rijksregistemummer' 66.04.02 269-18, thans wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Taelstraat 20.

behouden Het mandaat van de zaakvoerder zal, behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene vergadering der vennoten, onbezoldigd zijn. Het bedrag van de eventuele bezoldiging zal door de algemene vergadering worden bepaald.

aan het Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Belgisch Staatsblad Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur. belge Getekend, geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0406-012

Coordonnées
CAPTIVA

Adresse
TAELSTRAAT 20 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande