CARDINAELS RIK KINESITHERAPIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARDINAELS RIK KINESITHERAPIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.636.320

Publication

03/07/2014
ÿþMod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onclememingsnr : Benaming 0444.636.320

(voluit) RIK CARDINAELS KINESITHERAPIE

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vin kstraat 4, 3950 E3ocholt

Onderwerp akte Kapitaalverhoging Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « RIK CARDINAELS KINESITHERAPIE », met maatschappelijke zetel te 3950 Bocholt, Vinkstraat 4 opgemaakt door notaris Hilde. ENGELS te Bocholt op 13 juni 2014, nog te registreren, dat onder meer volgende beslissingen werden genomen ONTSLAG VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING De enige vennoot doet afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping. De voorzitter verklaart dat de. zaakvoerders werden uitgenodigd, dat zij kennis hebben genomen van de agenda en dat zij allen verzaakt. hebben aan de oproepingsfonnaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen en aan de nietigheidsgrond als bedoeld in artikel 64,1' van hetzelfde wetboek. IL AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE DER AANDELEN De enige aandeelhouder beslist om de nominale waarde, dewelke destijds werd vastgesteld op tienduizend frank per aandeel, af te schaffen. Bijgevolg vertegenwoordigt elk aandeel een fractiewaarde van één/vijfenzeventigste van het maatschappelijk kapitaal. In. KAPITAALVERHOGING De enige aandeelhouder beslist het kapitaal te verhogen met drieënzestigduizend euro (e 63.000.00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (E 18.592,01) op éénentachtig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (E 81.592,01) zonder creatie van nieuwe aandelen. IV. VERZAKING VAN DE AANDEELHOUDER AAN ZIJN VOORKEURRECHT De aanwezige aandeelhouder beslist te verzaken aan het voorkeurrecht tot onderschrijving met betrekking tot de inbreng in geld, V. ONDERSCHRLIVENG VAN DE KAPITAALVERHOGING De kapitaalverhoging van drieënzestig duizend euro (E 63.000,00) wordt als volgt onderschreven: Inbreng in geld Het kapitaal wordt ten belope van drieënzestig duizend euro (e 63.000,00) onderschreven door inbreng in geld. Deze inbreng heeft plaats door de enige vennoot, de heer CardinaeIs Rik voornoemd, en wordt volledig volstort. Voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap bij Belfius Bank onder nummer 13E61 0882 6569 4917. Het bewijs van deponering, dat in het dossier zal bewaard blijven, werd door voornoemde bank afgeleverd op 3 juni 2014.

VI. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING GEREALISEERD WERD De enige aandeelhouder stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het maatschappelijk kapitaal thans éénentachtig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (E 81.592,01) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) stemgerechtigde aandelen op naam zonder vermelding van hun nominale waarde maar met een fractiewaarde van éénivijfenzeventigste per aandeel.

VIL WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN De enige aandeelhouder beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénentachtig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent 81.592,01). Het is verdeeld in vijfenzeventig (75) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/vijfenzeventigste per aandeen VIII. AANPASSING VAN DE STATUTEN De enige aandeelhouder beslist de statuten aan te passen aan:

- de wetten van 18 juli 1991 en 13 april 1995 omtrent de vennootschappenwet;

- de wet van 7 mei 1999 omtrent het wetboek van vennootschappen;

- de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van effecten aan toonder;

- de wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-behoudei mn het Belgisch Staatsble I I1

I III II II I III I II II

*14128750*



1

eergefogd tQr grOo dor roohtbank v, kaophAticM Antworporr, fa. Tengeren

24 -06- 2014

grferdif,fie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de wet van 19 maart 2012 omtrent de wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprecedure betreft;

- de genomen beslissingen.

Dienovereenkomstig beslist hij de thans bestaande statuten af te schaffen en te vervangen door de navolgende statuten (bij uittreksel): Artikel 1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt: "BVBA RIK CARDINAELS KINESITHERAPIE". Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3950 Bocholt, Vinkstraat 4, Hij mag elders overgebracht worden naar een plaats in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijke Gewest, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegd orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift voor bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, mits inachtname van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels mits inachtnenag van de bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen. Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de datum van oprichting, te weten 26 juni 1991. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor een statutenwijziging. Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: Het beoefenen van de kinesitherapie, exploitatie van een fitness- en gezondheidscentrum, van een centrum ter bevordering van de lichamelijke conditie en opvoeding-, revalidatie- en reëducatiecentrum, met inachtneming van alle wettelijke en deontologische regels betreffende de uitoefening van en de kwalificatie vereist voro bovenvermelde activiteiten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelname kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusies, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan functies van bestuurder, vereffenaar of commissaris van andere vennootschappen uitoefenen. Artikel 5. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénentachtig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent 81,592,0 I), Het is verdeeld in vijfenzeventig (75) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/vijfenzeventigste per aandeel. Artikel 16. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering stelt hun aantal vast De algemene vergadering heeft de bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders. 1s benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, en met alleenoptredende bevoegdheid; De heer CARDINAELS Henri, geboren te Bree op 22 mei 1957, wonende te 3950 Bocholt, Vinkstraat 4. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vermoten, Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen. Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap, Artikel 20. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerder kan gevolinachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of en reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht, Artikel 22. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twee (2) november om achttien (18) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats ' van bet gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen hi de oproeping. De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden ten overstaan van een notaris, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, vermeld in de oproeping. Artikel 31. Het maatschappelijk boekjaar begint op één (I) juli en eindigt op dertig (30) juni van ieder jaar. Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Deze stukken worden openbaar gemaakt overeenkomstig de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en de besluiten ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar van toepassing zijn. De zaakvoerders stellen een verslag op, "jaarverslag genoemd, voor zover dit wettelijk verplicht is. De vennootschap is niet verplicht het jaarverslag neer te leggen wanneer eenieder op de maatschappelijke zetel van de vennootschap inzage kan nemen van het jaarverslag en daarvan, zelfs op schriftelijke aanvraag, kosteloos een volledig of gedeeltelijk afschrift kan verkrijgen. Artikel 32. Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschap-pelijk.e lasten, de nodig geachte delgingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt te minste één/twintigste voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte d.d. 13 juni 2014

- de gecoördineerde statuten

proces-verbaal bijzondere algemene vergadering d.d. 26 mei 2014

Hilde ENGELS

Notaris te Bocholt

t

e./



.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

"













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Lue B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/12/2014 : TGT000269
27/12/2012 : TGT000269
13/01/2012 : TGT000269
17/12/2010 : TGT000269
18/08/2010 : TGT000269
08/12/2009 : TGT000269
23/12/2008 : TGT000269
03/01/2008 : TGT000269
22/01/2007 : TGT000269
23/01/2006 : TGT000269
31/12/2004 : TGT000269
03/02/2004 : TGT000269
28/01/2003 : TGT000269
12/01/2002 : TGT000269
18/12/2015 : TGT000269
01/01/1997 : TGT269
01/01/1993 : TGT269

Coordonnées
CARDINAELS RIK KINESITHERAPIE

Adresse
VINKSTRAAT 4 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande