CARLENS VISUAL PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARLENS VISUAL PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.122.369

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0332-011
18/09/2012
ÿþe ti

11111111111 lul 11111111111111111111111111111111

*12155941"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

0 7 SEP, 2012

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.122.369

Benarning

(voluit) : Carions Visual Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Kruisstraat 83 te 3540 Herk-de-Stad

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING MATERIELE VERGISSING AKTE OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 21 augustus 2012 dat er door een materiële vergissing vekeerde gegevens zijn bekendgemaakt:

Eerste materiële vergissing;

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap:

de heer CARLENS Johan Marcel Martin, geboren te Herk-de-Stad op vier mei negentienhonderd eenenzeventig, nationaal nummer 71.05.04-377.59, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Kleine Kruisstraat 83, Tweede materiële vergissing:

Bijzondere volmacht:

de verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTA CONSULT met zetel te 1030 Schaarbeek, Square Eugène Plasky 92-94, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T,W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304346*

Neergelegd

21-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848122369

Benaming (voluit): Carlens Visual Projects

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Kleine Kruisstraat 83

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verelst & Lenaerts, geassocieerde notarissen , met zetel te 3545 Halen, Raubrandplein 3 op 21 augustus 2012, ter registratie aangeboden, dat:

De heer CARLENS Johan Marcel Martin, geboren te Herk-de-Stad op vier mei negentienhonderd eenenzeventig, nationaal nummer 71.05.04-377.59, ongehuwd, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Kleine Kruisstraat 83.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  Carlens Visual Projects .

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3540 Herk-de-Stad, Kleine Kruisstraat 83.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s)

die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het verlenen van belettering, plot- en printdiensten. Het ontwerpen en plaatsen van lichtreclame, buitenreclame, reclameborden, zuilen en panelen. Het ontwerpen en realiseren van drukwerk en multimedia oplossingen, van interactieve cd-roms en dvd s alsook van elke andere audiovisuele drager.

- Het realiseren van fotografieopdrachten waaronder portretfotografie, modefotografie, reclamefotografie en toeristische fotografie met inbegrip van, doch niet beperkt tot, volgende verrichtingen: studiofotografie, People casting, locationhunting en beeldmanipulatie. Het realiseren van video s, bedrijfsfilms, presentaties en animaties, enz. ... zonder dat deze lijst limitatief is.

- Het verlenen van onderricht en opleiding met betrekking tot fotografie, het inrichten van seminaries.

- Het ontwerpen en realiseren van decors, beursstanden, musea en lichtinstallaties. Het verhuren van beursmaterialen en presentatiesystemen, licht- en geluidinstallaties, meubilair e.a.

- Onderneming in industrieel design, grafische vormgeving en multimedia. Grafisch bureau. Het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe producten, het fabriceren en commercialiseren van deze producten. Het voeren van onderzoek naar nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- Het ontwerpen, realiseren, aanpassen, verhuren en verkopen van websites. Het opzetten van e-commerce oplossingen in de meest ruime betekenis van het woord. Het hosten van websites.

- De organisatie van salons, tentoonstellingen en vakbeurzen.

- Onderneming voor communicatieadvies en  consultancy in de meest ruime betekenis. Reclamebureau in de meeste ruime betekenis. Het ontwerpen van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

- Het verlenen van advies inzake computers (hardware) en hun configuratie en programmatuur (software): het analyseren van de behoeften van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing. Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van informaticaprogramma s.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Onderneming in het analyseren, ontwerpen, programmeren en uitgeven van informaticasystemen. De ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over programmatuur.

- De aankoop en verkoop (kleinhandel, groothandel, als tussenpersoon) van computer hard- en software, multimedia en audiovisuele randapparatuur en aanverwante.

- Het verstrekken van duikopleidingen en opleidingen in diepzee duikapparatuur, zowel op recreatief als technisch vlak (perslucht  Nitrox  Rebreather). Het organiseren van duiktrainingen.

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties.

- Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

- Het verlenen van administratieve ondersteuning.

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

- Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

- Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerwing van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

- Het promoveren van kunst, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

- Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. OPRICHTERS

1. De heer CARLENS Johan, oprichter sub 1, voornoemd, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) bijgevolg is hij titularis van honderd zesentachtig (186) aandelen;

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van twee/derden (2/3de) van het

maatschappelijk kapitaal, zijnde twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE61 7350

3144 0617, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Luik B - Vervolg

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten of niet.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de

algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap:

1/ de heer SCHEPERS Dirk, oprichter sub 1, voornoemd;

De duur van het mandaat is voor onbepaalde duur. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij

de algemene vergadering hier anders over beslist.

ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR

De jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag op hetzelfde uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINST

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20ste) afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende (1/10de) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien overeenkomstig de statuten.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één augustus tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0205-011
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16187-0471-011

Coordonnées
CARLENS VISUAL PROJECTS

Adresse
KLEINE KRUISSTRAAT 83 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande