CARVADIVITA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARVADIVITA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.482.413

Publication

19/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306626*

Neergelegd

17-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508482413

Benaming (voluit): Carvadivita

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3930 Hamont-Achel, Sint Odilialaan 74 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op zeventien december tweeduizend twaalf, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. Mevrouw KEIJZERS Yvonne Dyan Martine, geboren te Geldrop (Nederland) op negenentwintig december duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel Sint Odilialaan 74 bus A.

2. De heer DEURLOO Rinse Anthonij, geboren te Amsterdam ( Nederland) op zestien maart duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel Sint Odilialaan 74 bus A.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door mevrouw Keijzers Yvonne voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

- door de heer Deurlo Rinse voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  Carvadivita .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Sint Odilialaan 74 bus A

Doel: De vennootschap heeft als doel:

1.Het verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het aanbrengen van make-up, enzovoort; huidverzorging en epileren, enkel oppervlakkig en niet diepgaand; manicure en pedicure, geen medische o.a. zetten van kunst-, gel- en acrylnagels; overige lichaamsverzorging; overige diensten aan personen, n.e.g.; detailhandel in cosmetica en toiletartikelen; detailhandel in kledingaccessoires.

2.De dienst in verband met het lichamelijk welzijn en lichaamsverzorging, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna s, stoombaden, solariums, massagesalons enz.;

3.Alle invoer en distributie, ook via internet, van dieetgoederen voor menselijk en dierlijk gebruik aan groot-en kleinhandel en particulieren. In het algemeen die producten die verkocht worden in apotheek, voedingsproducten, geneesmiddelen, aanvullende voedingswaren evenals schoonheidsproducten.

4.Het optreden als tussenpersoon in de handel.

5.Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden; de activiteiten als systeemintegrators; uitgeven van programmatuur; overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur; gegevensverwerking; databanken; onderhoud en reparaties van computers en van boekhoud- en overige kantoormachines; overige activiteiten in verband met computers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

6.Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

7.Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar.

8.Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand.

9.Alle roerende en onroerende beleggingen.

10.Verhuur van overige roerende goederen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik, n.e.g.;

11.Het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing.

12.Het beheer en de exploitatie van roerende en onroerende goederen.

13.De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

14.Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

15.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken en  kassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

16.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard; het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

17.Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen.

18.In de ruimste zin van het woord: het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

19.Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen, portefeuilles en portefeuillewaarden. 20.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

Luik B - Vervolg

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien op dertien juni om

twintig uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één november tweeduizend en twaalf

3. Benoeming zaakvoerder.

a) Mevrouw KEIJZERS Yvonne wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die deze benoeming aanvaardt.

b) Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CARVADIVITA

Adresse
SINT ODILIALAAN 74, BUS A 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande