CASA PAQUI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CASA PAQUI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 885.150.635

Publication

12/09/2013
ÿþ Sç`f j5 y J " -lyr--~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0885.150.535 Benaming

(voluit) : CASA PAQUI

(verkort) :

REC1iT8Af31C VAN 1COOP1a APItJEI.

4 3 -09- 2013

~ iASSELi

u riffîe

DIII ii iiii,1 iii1j iu

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Runkstersteenweg 16, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten van de Vennootschap onder Firma CASA PAQUI, gehouden op 31 juli 2013, werden volgende besluiten genomen:

1. Voorafgaand verslag

De voorzitter doet voorlezing van het in de agenda aangekondigd verslag van de zaakvoerder aan de voornoemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Aile vennoten erkennen het verslag de dato 29 juli 2013 en de staat van actief en passief gedateerd op 30 april 2013 ontvangen te hebben en er voldoende van op de hoogte te zijn.

2. Ontbinding

De vergadering besluit éénparig tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden

haar in vereffening stelling uit.

3.Ontslag van rechtswege van de zaakvoerders  kwijting

Door de ontbinding wordt van rechtswege een einde gemaakt aan het mandaat van de zaakvoerder, de heer Eddy CROES, voornoemd. De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

4.Onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184, §5 W. Venn, Verzaking sari de termijn van één maand voorzien in artikel 194 W. Venn.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk

- Dat er luidens de staat van activa en passiva geen passiva zijn, dit evenwel onder voorbehoud van wat volgt (doch geen schulden zijnde zoals bedoeld in het artikel 184, §5, 2° W. Venn., dit overeenkomstig het standpunt van de Minister van Justitie, in antwoord op een parlementaire vraag van 12 december 2012): * Een voorziening aangelegd inzake de kosten van onderhavige vereffening ; deze werden op 29 juli 2013

betaald. Er zijn geen andere kosten of schulden te betalen (tussenkomst revisor of notaris is niet nodig 

er zijn voor het overige geen fiscale of andere schulden zoals vennootschapsbelasting of roerende

voorheffing).

Aldus stelt de vergadering vast dat er geen ter vereffenen passiva zijn in de zin van artikel 184, §5, 2° W. Venn.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

- Dat er geen vereffenaar wordt benoemd.

- Dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Alle activa die de vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet bekend op heden), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer CROES en mevrouw ESPEJO in hun hoedanigheid van vennoot en dit evenredig hun aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Eddy CROES, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vennoot van de vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW, alsmede zelfs niet vermelde belastingen (directe of indirecte) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer CROES alle nodige handelingen kunnen stellen, de nodige verklaringen kunnen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap,

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184, §5 W. Venn. en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 W. Venn. Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat vereffening gesloten is en dat de VOF CASA PAQUI definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar,

De heer CROES, voornoemd, mag vanaf heden alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten stellen die na de sluiting van de vereffening nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening en/of door de wet zijn opgelegd.

De vergadering stelt tenslotte vast dat voor het overige geen maatregelen genomen dienen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

Deze beslissingen worden genomen met unanimiteit.

5, Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap bewaard worden.

De algemene vergadering beslist dat alle maatschappelijke boeken en bescheiden zullen bewaard worden

gedurende de wettelijke bewaringstermijn op het volgende adres:

3500 Hasselt, Normandiëstraat 4.

6, Volmacht

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (niet name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Getekend, Eddy Croes, zaakvoerder.

TegeLi,jk hiermee neergelegd : Verslag verederin

le Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CASA PAQUI

Adresse
RUNKSTERSTEENWEG 16 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande