CELISTA CELIS THEATERADVIES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CELISTA CELIS THEATERADVIES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.439.078

Publication

03/11/2011
ÿþ Motl 2.3

-] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Vo lII1 JJIII J1IJ 11111 IJ IJ J 1 JIIJJ JJ JI J1IJ

beha +iiieseas+

aan

Belç

Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -iP`









Ondernemingsnr : g 4,a Li 3 e 018

Benaming

(voluit) : CELISTA celis theateradvies

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Pastorijstraat 6, 3910 Neerpelt

Onderwerp akte : oprichting en benoeming

Uit een onderhandse akte van 1 oktober 2011 is gebleken dat een vennootschap onder firma werd opgericht met de hierna volgende statuten:

Ondergetekenden,

Mevrouw Claessen Elza, M.C.,wonende te 3910 Neerpelt, Pastorijstraat 6, geboren te Neerpelt op 15 mei 1946, rijksregisternummer 46.05.15-264.93, echtgenote van de heer Celis Marc J.J.;

De heer Ceiis Marc, J.J., wonende te 3910 Neerpelt, Pastorijstraat 6,geboren te Sint-Truiden op 14 april 1949, rijksregisternummer 49.04.14-037.18, echtgenoot van mevrouw Claessen Elza;

Juffrouw Celis Jalina, wonende te 3910 Neerpelt, Fabriekstraat 26 bus 1, 3910 Neerpelt, geboren te Naspur (India) op 9 november 1978, rijksregisternummer 78.11.09-274.07, ongehuwd;

verklaren bij deze akte een Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma (V.O.F.) op te richten. De vennootschap wordt opgericht onder de naam "CELISTA celfis theateradvies", met zetel te 3910 Neerpelt, Pastorijstraat 6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 2 000,00 en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf heden.

B. Plaatsing van en storting van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van ¬ 2 000,00 wordt volledig in speciën volgestort en de inbrengen worden vergoed als volgt: Mevrouw Claessen Elza, voormeld, verklaart in te schrijven voor een bedrag van 800,00 ¬ en dit te volstorten. Hiervoor worden haar veertig (40) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. toegekend. De heer Celfis Marc, voormeld, verklaart in te schrijven voor een bedrag van 800.00 ¬ en dit te: volstorten. Hiervoor worden hem veertig (40) aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.: Juffrouw Celfis Jalina, voormeld, verklaart in te schrijven voor een bedrag van 400.00 ¬ en dit te volstorten. Hiervoor worden haar twintig (20) aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend. De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bankrekening onder het nummer 13E70 7310 2050 1125 (BIC KREDBEBB) geopend op naam van de Vennootschap onder de vorm van een vof CELISTA celfis theateradvies." Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

C. Aansprakelijkheid

Mevrouw Claessen Elza, de heer Celis Marc en juffrouw Celis Jalina, voormeld, zijn hoofdelijk

aansprakelijke vennoten.

DEEL Il  Statuten

Artikel 1  Naam: Bij deze wordt tussen de verschijners een Vennootschap onder de vorm van een

Vennootschap Onder Firma opgericht onder de benaming "CELISTA celis theateradvies."

Artikel 2  Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3910 Neerpelt, Pastorijstraat 6. De zaakvoerder

is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor creatieve activiteiten, kunst en amusement;

Onderneming voor ondersteunende activiteiten voor uitvoerende kunsten;

Onderneming voor promotie & organisatie van uitvoerende kunstevenementen;

Onderneming voor overige ondersteunende activiteiten voor uitvoerende kunsten;

Onderneming voor scheppende kunsten;

Onderneming voor ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten;

Al deze activiteiten te nemen in hun meest ruime betekenis;

De vennootschap kan  zowel in België als in het buitenland  bijstand verlenen, advies en leiding geven

aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

à

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen en firma's, dit alles in de ruimste betekenis;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel;

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen;

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Artikel 4  Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5  Kapitaal: Mevrouw Claessen Elza, voormeld, brengt in de vennootschap een som te grootte van ¬ 800,00 in, die gestort werd op de bankrekening van de vennootschap. De heer Celis Marc, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van ¬ 800,00 in, die eveneens gestort werd op de bankrekening van de vennootschap. Juffrouw Celis Jalina, voormeld, brengt in de vennootschap een som te grootte van 400.00 ¬ in, die gestort werd op de bankrekening van de vennootschap. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van ¬ 2 000,00.

Artikel 6  Bestuur van de vennootschap: De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 7  Overdracht van aandelen: Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen van de vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen bepaald bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 8  Overlijden: Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht om hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

Artikel 9  Verzegeling  inventaris: in geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 10  Onbekwaamheid: Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden pro rata temporis bepaald overeenkomstig artikel 12 en 13.

Artikel 11  Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt.

Artikel 12  Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 13  Verliezen: De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14  Jaarvergadering  bijzonder algemene vergaderingen: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging. Behoudens andersluidende statutaire bepalingen worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

Artikel 15  Ontbinding  Vereffening: In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

A

A

DEEL III  Slotbepalingen

A. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei in het jaar 2013 om 18h00.

B. Benoeming zaakvoerder: Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, de heer Celis Marc, voornoemd. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd. Hij verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat te aanvaarden en te weten dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Hij verklaart bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor hem zou vormt. Aan de zaakvoerder worden aile machten, voorzien in de statuten opgedragen.

Opgemaakt te Neerpelt op 1 oktober 2011.

Marc Celis, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : volledige akte

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i/oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CELISTA CELIS THEATERADVIES

Adresse
PASTORIJSTRAAT 6 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande