CENTRUM VOOR ALGEMEEN WELZIJNSWERK LIMBURG, AFGEKORT : CAW LIMBURG

Association sans but lucratif


Dénomination : CENTRUM VOOR ALGEMEEN WELZIJNSWERK LIMBURG, AFGEKORT : CAW LIMBURG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 464.328.310

Publication

18/07/2014
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



' Ondernemingsnr : 0464.328.310 Benaming

(voluit) : CAW Limburg

Neergelegd tor griffie der rechtbank y. koophandel koophandel Antwerpen, ald. Tongeren .

07 -07- 2014

De grilâtiffie



Ulll *14140500*

Vo behoi

aan

Belg StaatE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: 3600 Genk, Stoffelsbergstraat 4

Onderwerp akte: VOORSTEL TOT INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Bram VUYLSTEKE, met standplaats te Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) op 3 juli 2014, dat werden gehouden de gezamenlijke RADEN VAN BESTUUR van:

A.De vereniging zonder winstoogmerk "RADAR", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Rozenstraat 28, gekend onder het ondememingsnumnier 0430.582.109.

Opgericht onder de benaming "LIMBURGSE ONTHAALCENTRA", afgekort uLoc bij onderhandse akte, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 januari 1986, onder nummer 1856.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd en gecoördineerd bij beslissing van de algemene vergadering van 18 december 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 februari 2005, onder nummer 05024818,

Hierna genoemd "de inbrengende vereniging"

EN

B.De vereniging zonder winstoogmerk "Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg", afgekort "CAW Limburg", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Stoffelsbergstraat 4, gekend onder het: ondernemingsnumer 0464.328.310.

Opgericht op 24 juni 1998 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd, met aanname van de huidige benaming, bij besluit van de algemene vergadering van 26 maart 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juni 2013 onder nummer 13090814,

Hierna genoemd "overnemende vereniging".

De zitting van de beide raden van bestuur wordt geopend om negentien uur, onder het voorzitterschap van:

-voor de inbrengende vereniging door de heer VANDEPUT, voornoemd, benoemd tot voorzitter van de vereniging ingevolge algemene vergadering de dato 17 november 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 april erna, onder nummer 12074298;

-voor de ovememende vereniging door de heer BIELEN, voornoemd, benoemd tot voorzitter van de vereniging ingevolge algemene vergadering de dato 26 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juni erna, onder nummer 13090814.

De respectievelijke voorzitters zetten uiteen wat volgt:

" I.VOORAFGAANDE UITEENZETTING

1.De Raden van Bestuur van zowel de inbrengende vereniging als de ovememende vereniging hebben ons, Notaris, verzocht authenticiteit te verlenen aan de voorstellen tot inbreng om niet van een algemeenheid door de vereniging zonder winstoogmerk "RADAR" in de vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG".

2.Beide Raden van Bestuur hebben ons, Notaris, te kennen gegeven dat zij beslist hebben de inbreng om niet van de algemeenheid te willen verrichten onder het regime van artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen en stichtingen (hierna genoemd "V&S-wet"), juncto artikel 670 van het Wetboek van vennootschappen (hierna genoemd 'W.Venn."), juncto artikel 770 W.Venn.. De verschijnende Raden van Bestuur bevestigen ten overstaan van ons, Notaris, dat beide verenigingen opteren om de verrichting van inbreng om niet te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 W.Venn.

3,Voor de toepassing van deze mogelijkheid zijn artikel 770 W.Venn. en de artikelen waarnaar het verwijst op overeenkomstige wijze van toepassing op de inbreng om niet van een algemeenheid of van een bedrijfstak door ondermeer een vereniging zonder winstoogmerk ten voordele van een andere vereniging zonder, winstoogmerk, mits de wijzigingen voorgeschreven door artikel 58 van de V&S-wet.

Voor het opstellen van het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid is bijgevolg artikel 760 W.Venn op overeenkomstige wijze van toepassing, mits de wijzigingen voorgeschreven door artikel 58 van de V&S-wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

4.0e leden van de Raden van bestuur erkennen per aangetekende brief de dato 12 juni 2014 geldig

opgeroepen geweest te zijn voor deze vergadering. De aanwezige leden bevestigen dat ze zich geldig

opgeroepen beschouwen.

5.0e Raden van Bestuur hebben ons dan ook verzocht akte te nemen van het voorstel tot inbreng om niet

zoals hierna omschreven.

Overeenkomstig het voorschrift van artikel 760 stellen zij dan ook het bedoelde voorstel op zoals hierna

uiteengezet

II,VOORSTEL TOT INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

1)0e rechtsvorm, de naam, het doel of de doelstellingen en de zetel van de rechtspersonen die bij de

inbreng betrokken zijn (artikel 750, §2, 1° W,Venn., zoals gewijzigd door artikel 58 V&S-wet):

Overnemende vereniging:

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Naam: Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg, afgekort "CAW Limburg vzw"

Doel:§1.Het organiseren van hulpverlenende, dienstverlenende of vormende activiteiten die gericht zijn op

het voorkomen, verminderen, signaleren en oplossen van problemen die ten gevolge van persoonlijke,

relationele of maatschappelijke factoren het welzijn van personen, gezinnen of groepen bedreigen of verminderen.

§2.0m haar doel te bereiken kan de vzw alle initiatieven nemen die direct of indirect met dat doel te maken hebben.

Zetel: 3600 Genk, Stoffelsbergstraat 4.

Inbrengende vereniging:

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Naam; RADAR

Doel:

§1.De vereniging heeft tot doel het ondersteunen, het adviseren en het financieren van, en de samenwerking met andere VZW1s, die zich bezighouden met het organiseren van hulpverlenende, dienstverlenende of vormende activiteiten die gericht zijn op het voorkomen, verminderen, signaleren en oplossen van problemen die ten gevolge van persoonlijke, relationele of maatschappelijke factoren het welzijn van personen, gezinnen of groepen bedreigen of verminderen.

§2.De vereniging kan met het oog op het realiseren van het maatschappelijk doel alles doen, met inbegrip van het afsluiten van overeenkomsten met andere verenigingen alsook het stellen van handelsdaden in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het maatschappelijk doel van de vereniging.

§3.De vereniging mag één of meer afdelingen tellen waar de in §1 vernielde activiteiten uitgeoefend worden, ook buiten het gerechtelijk arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vereniging gevestigd is. Zete1:3500 Hasselt, Rozenstraat 28

2)Datum vanaf welke de verrichtingen van de rechtspersoon die de inbreng doet, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende rechtspersoon (artikel 760, §2, 30 van het W. Venn., zoals gewijzigd door artikel 58 V&S-wet):

De verrichtingen van de rechtspersoon die de inbreng doet, worden boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vereniging vanaf 1 januari 2014.

Het is de bedoeling dat het gehele vermogen, zijnde het gehele actief en het gehele passief van de inbrengende vereniging wordt overgedragen aan de overnemende vereniging.

De Raden van Bestuur erkennen dat zij kennis hebben genomen van de actuele stand van het vermogen, alle activa en passiva, overeenkomsten, verplichtingen en rechten van beide verenigingen.

ONROERENDE GOEDEREN:

Het hierna vermeld onroerend goed, eigendom van de inbrengende vereniging, zal, mits goedkeuring van het voorstel, aan de overnemende vereniging worden overgedragen:

STAD TONGEREN/ ZEVENDE AFDELING

Een woonhuis op en met grond gelegen Henisstraat 84, ten kadaster gekend als handelshuis, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie A nummer 212/D met een oppervlakte van één are tien centiare (01a1 Oca).

Bodemdecreet

1)0e overdrager verklaart dat er op de grond, die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risicoinrichtingen, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

2) De overdrager verklaart dat de verwerver ver de ondertekening van onderhavige notariële akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 25 februari 2014, overeenkomstig artikel 101 van genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt: "... De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. .., 25.02.2014", De overdrager verklaart geen weet te hebben van het bestaan van een recenter bodemattest dan datgene dat hiervoor werd vermeld,

3)De overnemer verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en het overgenomen goed voor wat de bodemtoestand betreft te aanvaarden in zijn huidige staat. Hij verklaart de overdrager te ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van eventuele bodemverontreiniging.

4)De overdrager verklaart met betrekking tot het bij deze overgedragen goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verwerver of aan derden, of die aanleiding kan geven

g

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B Vervolg

toi een sanéringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maairegelen die de overheid in dit verband

kan opleggen.

5)Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt

instrumenterend notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden

werden toegepast.

Dit alles belet echter niet dat

-de OVAM, op basis van het Bodemdecreet, andere maatregelen kan treffen;

-de regels van grondverzet van toepassing blijven.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vereniging. De schulden van overgenomen vereniging gaan over op de overnemende vereniging,

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze inbreng om niet van een algemeenheid zijn ten laste van de overnemende vereniging.

Machtiging

De raden van bestuur beslissen tot machtiging aan ondergetekende Notaris om de genomen beslissingen uit te voeren en het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid neer te leggen op griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel.

Overeenkomstig artikel 760, §3 W.Venn. moet het voorstel van inbreng door elke rechtspersoon die bij de inbreng betrokken is, ten minste zes weken verdir de inbreng worden gedaan en, in voorkomend geval, vórár de algemene vergadering van de inbrengende rechtspersoon die over de inbreng van de algemeenheid een beslissing moet nemen, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De Raden van Bestuur zullen het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid door de inbrengende vereniging in de overnemende vereniging voorleggen aan de algemene vergadering van leden van de inbrengende vereniging, rekening houdende met voormelde termijnen.

Verslag Raad van Bestuur conform artikel 761§2 Wetboek Vennootschappen, zoals aangepast door artikel ; 58 V&S-Wet.

De Raad van Bestuur van de inbrengende vereniging neemt kennis van het ontwerp van verslag, op te maken overeenkomstig laatstvermeld artikel.

De Raad van Bestuur van de inbrengende vereniging verklaart deze tekst in haar geheel goed te keuren. Voorstel tot ontbinding vereniging zonder winstoogmerk "Radar"

Vermits na realisatie van de inbreng om niet (na de vereiste goedkeuring van de algemene vergadering van de inbrengende vereniging) het gehele vermogen, zowel actief als passief van de inbrengende vereniging, zal overgedragen zijn aan de overnemende vereniging, heeft het verder bestaan van de inbrengende vereniging

" geen enkel nut meer. De raad van bestuur van de vereniging zonder winstoogmerk "Radar" stelt dan ook voor aan de algemene vergadering om de vereniging zonder winstoogmerk "Radar" te ontbinden na de realisatie van de inbreng om niet,

llL SLOT

Stemmingen

Aile voormelde beslissingen worden door de respectieve aanwezige leden met eenparigheid goedkeurd.

Voor ontiedend uittreksel

Bram VUYLSTEKE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

-afschrift akte;

-uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging van de akte

MOD 2.2

111111!1,11.11111'oll111111

MONITEU BEL

11 8 -10 2014

BELGISCH S AATS

e-ilereegd ter griffie der reolltbank

V, kooplitnidei Anlwerpen, aie. longeron E

-,

" -09- 2014

26

31PAD griffier,

("` 'ff'r

.. ..

Ondernemingsnr : 0464.328.310

Benaming

(voluit) : CAW Limburg

(verkort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: 3600 Genk, Stoffelsbergstraat 4

Onderwerp akte: Inbreng om niet van een algemeenheid conform artikel 58 van de VZW-wet en van de artikelen 770 en 760 Wetboek van Vennootschappen alsook de ontbinding van de vzw "RADAR"

, Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Bram VUYLSTEKE, notaris ter standplaats Riemst

(Zichen-Zussen-Bolder), op 23 september 2014, dat de regelmatig samengestelde vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "RADAR", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Rozenstraat 28, gekend onder het ondernemingsnummer 0430.582.109, met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen, te weten:

EERSTE BESLISSING

a)De vergadering neemt kennis van het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, opgesteld door de beide raden van bestuur van zowel de inbrengende als de overnemende vereniging, conform artikel 760 §1 en §2 W.Venn, j° artikel 58 V&S-wet op 3 juli 2014, neergelegd op de griffie van de rechtbanken van Koophandel te Antwerpen (afdeling Hasselt) en te Antwerpen (afdeling Tongeren) op respectievelijk 29 juif 2014 en 7 juli 2014, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op respectievelijk 7 augustus 2014, onder nummers 14151734 (RADAR) en 18 juli 2014, onder nummer 14140500 (CAW Limburg).

Uit dit voorstel blijkt ondermeer dat:

-het voorstel een inbreng om niet betreft van het gehele vermogen, zowel actief als passief, niets uitgezonderd noch voorbehouden, inclusief alle onroerende goederen, van de vereniging zonder winstoogmerk "RADAR" in de vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG";

-de datum vanaf welke de verrichtingen van de vereniging zonder winstoogmerk "RADAR", boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG" de volgende datum is: 1 januari 2014.

b)De vergadering neemt bovendien kennis van het verslag zoals voorgeschreven door artikel 761 §2, W.Venn. j° artikel 58 V&S-wet, opgesteld door de raad van bestuur van de inbrengende vereniging, inhoudende een omstandig schriftelijk verslag waarin de stand van het vermogen van de betrokken rechtspersonen wordt uiteengezet en waarin tevens vanuit een juridisch en economisch oogpunt, alsook in het licht van het doel of de doelstellingen van de betrokken rechtspersonen de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan worden toegelicht en verantwoord.

De leden van de algemene vergadering erkennen een exemplaar ontvangen te hebben en verzaken zuiver en eenvoudig aan de termijnen voor verzending van dit verslag en het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, zoals voorgeschreven door artikel 761 §2 W.Venn j° artikel 58 V&S-wet

De leden van de algemene vergadering erkennen en beslissen door middel van deze verslagen voldoende geïnformeerd te zijn omtrent de voorgestelde inbreng om niet van een algemeenheid, zijnde het volledige vermogen van de vereniging zonder winstoogmerk "RADAR" in de vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG", en geen verdere informatie te verlangen met het oog op de voorgenomen beslissing.

De vergadering neemt kennis van het feit dat er geen bijzonder verslag van een revisor/commissaris vereist is in het kader van de huidige transactie.

TWEEDE BESLISSING  BESLUIT TOT INBRENG OM NIET VAN HET VERMOGEN VAN VZW RADAR IN' vzw CAW LIMBURG

De vergadering keurt het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, hiervoor vermeld, goed en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij, bij wijze van inbreng om niet van een algemeenheid, het: gehele vermogen van de vereniging "RADAR" wordt ingebracht in de vereniging "CAW LIMBURG".

Op de laatste blz. van ËB vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De vergadering beslist met éénparigheid tot inbreng om niet van de algemeenheid, zijnde het gehele vermogen, actief en passief, niets uitgezonderd, noch voorbehouden, onder algemene titel, van de vereniging zonder winstoogmerk "RADAR" in de vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG",. Conform het voorstel en conform artikel 763 W.Venn. j" artikel 58 V&S-wet heeft de inbreng van een algemeenheid van rechtswege tot gevolg dat het geheel van de activa en de passive van de rechtspersoon die de inbreng heeft gedaan, wordt overgedragen aan de verkrijgende rechtspersoon.

Het betreft de inbreng om niet van een algemeenheid die wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fiscaal vlak vanaf 1 januari 2014. Al de verrichtingen gedaan door de inbrengende vereniging sedert 1 januari 2014 zijn voor rekening en risico van de overnemende vereniging.

Volgens de jaarrekening van de inbrengende vereniging voor het boekjaar 2014, blijkt dat de inbrengende vereniging:

-Een eigen vermogen bezit van één miljoenvijihonderdvijfenzeventig duizend tweehonderdéénennegentig euro en drie cent (1.676.291,03 EUR);

-Schulden heeft ten belope van: twee duizendzeshonderdvilftig euro en zesendertig cent (2.650,36 EUR);

-Een balanstotaal heeft van één miljoenvijfhonderdzevenenzeventig duizend negenhonderdéénenveertig euro en negenendertig cent (1.577.941,39 EUR);

-Een winst heeft van honderdéénenzeventig duizend honderdzevenenvijftig euro en vierenveertig cent (171.157,44 EUR).

De leden van de algemene vergadering erkennen dat zij kennis hebben genomen van de actuele stand van het vermogen, aile activa en passive, overeenkomsten, verplichtingen en rechten van beide verenigingen.

De vereniging stelt vast dat aan de bestuurders van de betrokken verenigingen geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend of werden toegekend.

ONROERENDE GOEDEREN EN RECHTEN

Het hierna vermelde onroerend goed maakt deel uit van het vermogen dat aan de overnemende vereniging wordt overgedragen:

STAD TONGEREN/ ZEVENDE AFDELING

Een woonhuis op en met grond gelegen Henisstraat 84, ten kadaster gekend ais handelshuis, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie A nummer 212/D met een oppervlakte van één are tien centiare (Ola 1 Oca).

Palende of gepaald hebbende benevens aan voormelde straat en de Driehoekstraat en aan de heer en mevrouw Alphonse Diricloc-Hansen te Tongeren.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Toebehorende aan de inbrengende vereniging ingevolge akte schenking verleden voor notaris Joseph HOUGAERTS, verbleven hebbende te Tongeren op 22 november 1995, van mevrouw NELISSEN Maria, Joanna, Léopoldina, geboren te Koninksem op 19 februari 1914, overgeschreven op het eerste Hypotheekkantoor te Tongeren op 28 november erna, boek 3089 nummer 31, Bekrachtigd ingevolge akte verleden voor notaris HOUGAERTS, voornoemd, op 16 oktober 1998, overgeschreven op het eerste Hypotheekantoor te Tongeren op 10 november erna, boek 3576 nummer 2.

De inbreng om niet gebeurt onder de volgende voorwaarden:

VOORWAARDEN INBRENG ONROERENDE GOEDEREN

men slaat over

De overgang van geheel het vermogen van de inbrengende vereniging "RADAR" in de overnemende vereniging "CAW LIMBURG" omvat aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen; de ovememende vereniging wordt, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld met betrekking tot aile overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen, schulden en verplichtingen in het algemeen te rekenen vanaf 1 januari 2014. De verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en tegenover haar eigen organen en leden, gaan onverkort over op de overnemende vereniging met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven bekendmaking van het besluit tot inbreng ont niet van een algemeenheid, om deze overgang aan iedereen tegenwerpelijk te maken.

De overnemende vereniging "CAW LIMBURG" neemt het overgemaakte goed in haar patrimonium in de staat waarin ze zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de inbrengende vereniging, om welke reden dan ook, meer bepaald in de bouw, het gebruik, of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars . De schulden en schuldvorderingen van de inbrengende vereniging "RADAR" gaan van rechtswege over op de overnemende vereniging "CAW LIMBURG", die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal worden gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheden van de inbrengende vereniging.

De overdracht van het vermogen bevat op algemene wijze:

-aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de inbrengende vereniging "RADAR", tegenover aile derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

-de lest van het ganse passief van de inbrengende vereniging "RADAR", tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notule, alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de inbrengende vereniging tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de

overnemende vereniging, om ze te bewaren;

De eventuele zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de inbrengende vereniging opgenomen

verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vereniging treedt in de rechten en de plichten van de inbrengende vereniging.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze inbreng om niet van een algemeenheid zijn ten laste

van de overnemende vereniging,

Is hier tussengekomen;

De vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG", voormeld, hier rechtsgeldig vertegenwoordigd,

overeenkomstig artikel 21§1 van de statuten, door minstens 2 bestuurders, gezamenlijk handelend, te weten:

1)de heer LYSENS, voornoemd;

2)de heer VANDEPUT, voornoemd;

Die verklaart de inbreng om niet van de algemeenheid, zijnde het gehele vermogen van de vereniging

"RADAR" in de vereniging "CAW LIMBURG", te aanvaarden onder de voorwaarden, vermeld in voormeld

voorstel en onderhavige akte.

DERDE BESLISSING

De vergadering verzoekt mij, notaris, vervolgens vast te stellen dat het gehele vermogen van de inbrengende vereniging "RADAR" is overgegaan op de overnemende vereniging "CAW LIMBURG". Ondergetekende notaris stelt, conform artikel 762 W.Venn, j° artikel 58 V&S-wet, vast dat de inbreng van de algemeenheid, zijnde het gehele vermogen van de inbrengende vereniging in de overnemende vereniging is gerealiseerd,

VIERDE BESLISSING

De leden van de vergadering zijn het erover eens dat, na de beslissing tot inbreng om niet van de algemeenheid om niet per 1 januari 2014, de voortzetting van de vereniging geen zin meer heeft.

De vergadering verklaart dan ook met éénparigheid van stemmen akkoord te gaan met de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

De vergadering verleent ontslag aan aile bestuurders van de vereniging zonder winstoogmerk "RADAR" en zij besluit met éénparigheid om reeds voorlopig kwijting te verlenen en stelt dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de leden van de overnemende vereniging van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als definitieve en rechtsgeldige kwijting voor de bestuurders van de inbrengende vereniging "RADAR", voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen het laatst afgesloten boekjaar en de dat van de verwezenlijking van deze transactie.

Voor de goede orde wordt bevestigd dat voor het laatst afgesloten boekjaar aan de bestuurders reeds kwijting werd verleend op de algemene vergadering van 13 mei 2014.

VIJFDE BESLISSING  SLUITING VAN DE VEREFFENING

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering tot afsluiting van de vereffening van de

vereniging,

Huidige verrichting betreft een ontbinding en vereffening in één akte aangezien de vereniging zonder

winstoogmerk "RADAR" geen vermogen meer heeft na de inbreng om niet van de algemeenheid.

De vereniging houdt op te bestaan met ingang vanaf heden.

ZESDE BESLISSING  MACHTIGING FORMALITEITEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht te verlenen aan elk van de huidige leden van de raad van bestuur van de vereniging, die afzonderlijke mogen optreden, aan wie de macht gegeven wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde alle handelingen te stellen omirent de punten van de agenda, waaronder onder meer het doen van wijzigingen aan de inschrijving van de vereniging in het rechtspersonenregister en bij de bevoegde diensten van de B.T.W. uit hoofde van onderhavige akte.

Tevens worden zij elk individueel en met recht van indeplaatsstelling gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de transactie en om te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen naar de overnemende vereniging betreffende inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de inbrengende vereniging op hun boekhoudkundige waarde op 31 december 2013 in de boeken van de overnemende vereniging.

Bij deze transactie zijn de hiervoor genoemde personen eveneens gemachtigd cm:

-de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; aile zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzekeren, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

-de inbrengende vereniging indeplaats te stellen van aile verbeterende of aanvullende akten en ingeval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van de inbreng om niet van algemeenheid;

-onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzonder en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheden afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur;

4=" "

MOD 22

Luik B - Vervolg

-de algemene vergadering geeft verdet aan de instrumenterende notaris de volmacht om de akte van : vaststelling van de inbreng van de algemeenheid neer te leggen op de griffie van koophandel en te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad,

ZEVENDE BESLISSING  BEWARING VAN DE BOEKEN

De boeken en de maatschappelijke documenten van de ontbonden vereniging zullen gedurende tenminste tien jaar bewaard blijven op de zetel van de vereniging "CAW LIMBURG", thans Stoffelsbergstraat 4 te 3600 GENK

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2013
ÿþMDD 2.2

.tri Ç 1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernerningsnr : 0464.328.310 Benaming

(voluit) : CAW Limburg

ui~nil~4lii

1318

u

N

Y

Neergelegd ter griflle der

rechtbank v. koophandel te TQNGEREN

27 -11- 2013

De Hoofdgritfier, G riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 3600 Genk, Stoffelsbergstraat 4

Onderwerp akte : Inbreng om niet van een algemeenheid conform artikel 58 van de VZW-wet en van de artikelen 770 en 760 Wetboek van Vennootschappen alsook de ontbinding van de vzw "CAW SONAR"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Bram VUYLSTEKE, notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), met tussenkomst van Meester Jean FLEMINGS, notaris ter standplaats Lommel op 6 november 2013, dat de regelmatig samengestelde vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "CAW SONAR", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Rozenstraat 28, gekend onder het. ondernemingsnummer 0455.104.402, met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen' heeft genomen, te weten:

EERSTE BESLISSING

a)De vergadering neemt kennis van het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, opgesteld door de belde raden van bestuur van zowel de inbrengende ais de overnemende vereniging, conform artikel 760 §1 en §2 W.Venn, j° artikel 58 V&S-wet op 11 september 2013, neergelegd op de griffies van de rechtbanken van, Koophandel te Hasselt en te Tongeren op 19 september 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad van 30 september 2013.

Uit dit voorstel blijkt ondermeer dat:

-het voorstel een inbreng om niet betreft van het gehele vermogen, zowel actief als passief, niets uitgezonderd noch voorbehouden, inclusief aile onroerende goederen, van de vereniging zonder winstoogmerk' "CAW SONAR" in de verzeniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG";

- de datum vanaf welke de verrichtingen van de vereniging zonder winstoogmerk "CAW SONAR" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de vereniging zonder winstoogmerk "CAW. LIMBURG" de volgende datum is: één januari tweeduizend dertien (1/1/2013);

b)De vergadering neemt bovendien kennis van het verslag zoals voorgeschreven door artikel 761 §2 W.Venn. j° artikel 58 V&S-wet, opgesteld door de beide raden van bestuur van zowel de inbrengende als de overnemende vereniging, inhoudende een omstandig schriftelijk verslag waarin de stand van het vermogen van de betrokken rechtspersonen wordt uiteengezet en waarin tevens vanuit een juridisch en economisch oogpunt, alsook in het licht van het doel of de doelstellingen van de betrokken rechtspersonen de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan worden toegelicht en verantwoord,

De leden van de algemene vergadering erkennen een exemplaar ontvangen te hebben en verzaken zuivere en eenvoudig aan de termijnen voor verzending van dit verslag en het voorstel tot inbreng om niet van een

algemeenheid, zoals voorgeschreven door artikel 761 §2 W.Venn j° artikel 58 V&S-wet. "

De leden van de algemene vergadering erkennen en beslissen door middel van deze verslagen voldoende: geïnformeerd te zijn omtrent de voorgestelde inbreng om niet van een algemeenheid, zijnde het volledige; vermogen van de vereniging zonder winstoogmerk "CAW SONAR" in de vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG", en geen verdere informatie te verlangen met het oog op de voorgenomen beslissing.

De vergadering neemt kennis van het feit dat er geen bijzonder verslag van een revisor/commissaris vereist is in het kader van de huidige transactie.

TWEEDE BESLISSING  BESLUIT TOT INBRENG OM NIET VAN HET VERMOGEN VAN VZW CAW; SONAR IN VZW CAW LIMBURG

De vergadering keurt het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, hiervoor vermeld, goed en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij, bij wijze van inbreng om niet van een algemeenheid , het' gehele vermogen van de vereniging "CAW SONAR" wordt ingebracht in de vereniging "CAW LIMBURG".

De vergadering beslist met éénparigheid tot inbreng om niet van de algemeenheid, zijnde het gehele vermogen, actief en passief, niets uitgezonderd, noch voorbehouden, onder algemene titel, van de vereniging zonder winstoogmerk. "CAW. SONAR'_ in de vereniging zonder winstaogmerk_ "CAW LIMBURG", Conform het: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

wj Y M0D 2.2

voorstel en conform artikel 763 W.Venn. j° artikel 58 V&S-wet heeft de inbreng van een algemeenheid van rechtswege tot gevolg dat het geheel van de activa en de passiva van de rechtspersoon die de inbreng heeft gedaan, wordt overgedragen aan de verkrijgende rechtspersoon.

Het betreft de inbreng om niet van een algemeenheid die wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fiscaal vlak vanaf 1 januari 2013. Al de verrichtingen gedaan door de inbrengende vereniging sedert 1 januari 2013 zijn voor rekening en risico van de overnemende vereniging.

Volgens de jaarrekening van de inbrengende vereniging voor het boekjaar 2012, waaromtrent verslag werd uitgebracht door de commissaris van de inbrengende vereniging, te weten de heer Simon BRIERS, bedrijfsrevisor van het kantoor "Briers, Bekkers & C° Bedrijfsrevisoren" op 19 maart 2013, blijkt dat de inbrengende vereniging :

-Een eigen vermogen bezit van vijf miljoen vierhonderdvijfenvijftig duizend vierhonderdtweeënzeventig euro en negenenzeventig cent (5.455.472,79 EUR)

-Schulden heeft ten belope van: twee miljoen driehonderddrie duizend driehonderddrieënveertig euro en negentig cent (2.303.343,90 EUR)

-Een balanstotaal heeft van zeven miljoen zevenhonderdachtenvijftig duizend achthonderdzestien euro en negenenzestig cent (7.758.816,69 EUR)

-Een winst heeft van honderdvierennegentig duizend vierhonderdzesentwintig euro en vijfenveertig cent (194.426,45 EUR)

De leden van de algemene vergadering erkennen dat zij kennis hebben genomen van de actuele stand van het vermogen, alle activa en passiva, overeenkomsten, verplichtingen en rechten van beide verenigingen.

De vereniging stelt vast dat aan de bestuurders van de betrokken verenigingen geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend of werden toegekend.

ONROERENDE GOEDEREN EN RECHTEN

De hierna vernielde onroerende goederen maken deel uit van het vermogen dat aan de overnemende vereniging wordt overgedragen:

A.STAD HASSELT! VIERDE AFDELING

1)Een perceel grond gelegen Saivatorstraat, met alle opgerichte en nog op te richten gebouwen, bekend volgens titel sectie E deel van nummer 463/F en volgens huidig kadaster sectie E nummer 463/H met een oppervlakte van twintig are drieëntachtig centiaren (20a83ca).

2) De tréfonds (eigendom, belast met het recht van erfpacht) van een perceel grond, met opgerichte gebouwen, gelegen Salvatorstraat, bekend volgens titel sectie E deel van nummer 4631E en volgens huidig Kadaster sectie E nummer 463/K met een oppervlakte van één are zevenentachtig centiare (01a87ca).

Zoals voormelde goederen respectievelijk voorkomen onder loten 2 en 3 op een plan van meting en verdeling, opgemaakt door Pandmeter-expert, Guy GILLISSEN te Beringen op 22 januari 2008; hetwelk plan gehecht is gebleven aan de akte verleden voor ondergetekende notaris op 17 december 2008, overgeschreven op het eerste Hypotheekkantoor te Hasselt op 26 december 2008, formaliteitnummer 070-T-26/12/2008-16160,

Blokvormend palend of gepaald hebbende aan voormelde straat, de vereniging "Centrum van Alkohol en andere Drugsproblemen" te Hasselt, de heer Augustinus Princen te Hasselt, de heer en mevrouw Andres ,lodar-Vanstraelen te Hasselt, de heer Lodewijk Martens te Hasselt en de heer en mevrouw Roger Bellen-Vangestel te Hasselt.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

.., (Men slaat over) ...

B.STAD HASSELT/ ZEVENDE AFDELING

In het administratief gebouw gelegen Rozenstraat 28, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie G nummer 612/P/3 met een oppervlakte van twaalf are dertig centiare (12a3Oca):

1. Een bureelruimte, bestaande uit:

1.1. IN PRIVATIEVE EN UITSLUITENDE EIGENDOM:

a)ln de kelderverdieping: kelder appartement  dienst  archief;

b)Op de koer van het gelijkvloers: volgens basisakte: vijf garages;

c)De tweede verdieping: bestaande uit: gang, zaal, bureel directeur, bureel secretaris, bureel 1, bureel 2,

bureel 3, mecanografle, archief, W.C., vestiaire;

d)De derde verdieping: bestaande uit refter 1, refter 2, keuken, vestiaire, woonkamer, vier slaapkamers,

gang, W.C., badkamer, terras;

1.11. IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Vijfhonderd/ duizendste (500/1.000ste) in de gemene delen, daarin begrepen de grond, zoals bepaald in de

pagemelde basisakte.

Op het kadaster bekend als "#A2-A3/K.VK A4".

2. Een bureelruimte, bestaande uit:

2.1. IN PRIVATIEVE EN UITSLUITENDE EIGENDOM:

a)in de kelderverdieping: twee archieven;

b)het gelijkvloers bestaande uit isolatiekamer, twee burelen, W.C., vestiaire, poets, klas, radio-fotografie,

audio 1, kleedkabines, ontwikkelkamer, vestiaire met W.C., secretariaat, biometrie 1 , labo 1, dokterskabinet,

wachtplaats, W.C., gang, drie kabines, verpleegsterzaal en (volgens basisakte:) vijf garages op de

gemeenschappelijke koer,

c)de eerste verdieping bestaande uit: hall, vestiaire, klas 2, kabines, dokterskabinet, biometrie, audio, labo

2, W.C., gang, zeven burelen, collectief, W.C. en archief.

2.1f. IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2,2

Vijfhonderd) duizendste (500/1.000ste) in de gemene delen, daarin begrepen de grond, zoals bepaald in de nagemelde basisakte.

Op het kadaster bekend als "#A.GV.1-KNAK-G1.2".

Zoals voorschreven goederen uitvoerig zijn omschreven in de basisakte verleden voor notaris Baudoin HAGE GOETSBLOETS, verbleven hebbende te Hasselt op 30 januari 1969, overgeschreven.

Palende of gepaald hebbende benevens aan voormelde straat, aan de heer Alfred Robben te Hasselt, aan de heer en mevrouw Peter Firman-Van Loon te Hasselt, aan de heer en mevrouw Danny Plevoets-Maris te Hasselt en aan mevrouw Brigitte Cox te Hasselt en rechthebbenden.

OORSPRONG VAN DE EIGENDOM:

... (Men slaat over) ..,

C.STAD HASSELT/ ACHTSTE AFDELING

Het recht van erfpacht sraande op een woonhuis op en met grond gelegen Stadsomvaart 108, bekend volgens titel en huidig kadaster sectie D nummer 461T met een oppervlakte van twee are (02a00ca).

Palende of gepaald hebbende benevens aan voormelde straat, aan de consoorten Govaerts te Hasselt, aan de vennootschap "AB t" en rechthebbenden te Hasselt en de heer Paul Stevens te Hasselt.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

,. (Men slaat over) ...

De inbreng om niet gebeurt onder de volgende voorwaarden:

VOORWAARDEN INBRENG ONROERENDE GOEDEREN

,.. (Men slaat over)...

De overgang van geheel het vermogen van de inbrengende vereniging "CAW SONAR" in de overnemende vereniging "CAW LIMBURG" omvat aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen; de ovememende vereniging wordt, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld met betrekking tot alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen, schulden en verplichtingen in het algemeen te rekenen vanaf 1 januari 2013, De verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en tegenover haar eigen organen en leden, gaan onverkort over op de overnemende vereniging met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven bekendmaking van het besluit tot inbreng om niet van een algemeenheid, om deze overgang aan iedereen tegenwerpelijk te maken.

De overnemende vereniging "CAW LIMBURG" neemt de overgemaakte goederen in haar patrimonium in de staat waarin ze zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de inbrengende vereniging, om welke reden dan ook, meer bepaald in de bouw, het gebruik, of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de inbrengende vereniging "CAW SONAR" gaan van rechtswege over op de ovememende vereniging "CAW LIMBURG", die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvemieuwing voortvloeit, in de plaats zal worden gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheiden van de inbrengende vereniging.

De overdracht van het vermogen bevat op algemene wijze:

-alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de inbrengende vereniging, "CAW SONAR", tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

-de last van het ganse passief van de inbrengende vereniging, "CAW SONAR", tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notule, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de inbrengende vereniging tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

-de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de overnemende vereniging, om ze te bewaren;

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de inbrengende vereniging opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vereniging treedt in de rechten en de plichten van de inbrengende vereniging.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze inbreng om niet van een algemeenheid zijn ten laste van de overnemende vereniging.

Is hier tussengekomen:

De vereniging zonder winstoogmerk "CAW LIMBURG", voormeld, hier rechtsgeldig vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 21§1 van de statuten, door 2 bestuurders, gezamenlijk handelend, te weten:

... (Men slaat over) ,..

Die verklaart de inbreng om niet van de algemeenheid, zijnde het gehele vermogen van de vereniging "CAW SONAR" in de vereniging "CAW LIMBURG", te aanvaarden onder de voorwaarden, vermeld in voormeld voorstel en onderhavige akte.

DERDE BESLISSING

De vergadering verzoekt mij, notaris, vervolgens vast te stellen dat het gehele vermogen van de inbrengende vereniging "CAW SONAR" is overgegaan op de overnemende vereniging "CAW LIMBURG",

Ondergetekende notaris stelt, conform artikel 762 W.Venn, j° artikel 58 V&S-wet, vast dat de inbreng van de algemeenheid, zijnde het gehele vermogen van de inbrengende vereniging in de overnemende vereniging is gerealiseerd.

VIERDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16,

..

MDD 2,2

Luik B - Vervolg

De leden van de vergadering zijn het erover eens dat, na de beslissing tot inbreng om niet van de algemeenheid om niet per 1 januari 2013, de voortzetting van de vereniging geen zin meer heeft.

De vergadering verklaart dan ook met éénparigheid van stemmen akkoord te gaan met de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

De vergadering verleent ontslag aan alle bestuurders van de vereniging zonder winstoogmerk "CAW SONAR" en zij besluit met éénparigheid om reeds voorlopig kwijting te verlenen en stelt dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de leden van de overnemende vereniging van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als definitieve en rechtsgeldige kwijting voor de bestuurders van de inbrengende vereniging "CAW SONAR", voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen het laatst afgesloten boekjaar en de dat van de verwezenlijking van deze transactie.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de inbreng om niet en het ontbinden van de vereniging een einde komt aan het mandaat van de commissaris, zijnde de heer Simon BRIERS, vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Briers, Bekkers & C" met maatschappelijke zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10.

Aan de gemelde commissaris van de inbrengende vereniging wordt kwijting verleend voor zijn opdracht uitgeoefend gedurende de periode van het laatst afgesloten boekjaar en de dag van de verwezenlijking van deze transactie.

Voor de goede orde wordt bevestigd dat voor het laatst afgesloten boekjaar zowel aan bestuurders als commissaris reeds kwijting werd verleend op de algemene vergadering van

VIJFDE BESLISSING  SLUITING VAN DE VEREFFENING

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering tot afsluiting van de vereffening van de vereniging.

Huidige verrichting betreft een ontbinding en vereffening in één akte aangezien de vereniging zonder winstoogmerk "CAW SONAR" geen vermogen meer heeft na de inbreng om niet van de algemeenheid.

De vereniging houdt op te bestaan met ingang vanaf heden.

ZESDE BESLISSING  MACHTIGING FORMALITEITEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht te verlenen aan elk van de huidige leden van de raad van bestuur van de vereniging, die afzonderlijke mogen optreden, aan wie de macht gegeven wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde aile handelingen te stellen omtrent de punten van de agenda, waaronder onder meer ht doen van wijzigingen aan de inschrijving van de vereniging in het rechtspersonenregister en bij de bevoegde diensten van de B.T.W. uit hoofde van onderhavige akte.

Tevens worden zij elk individueel en met recht van indeplaatsstelling gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de transactie en om te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen naar de ovememende vereniging betreffende inschijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de inbrengende vereniging op hun boekhoudkundige waarde op 31 december 2012 in de boeken van de overnemende vereniging.

Bij deze transactie zijn de hiervoor genoemde personen eveneens gemachtigd oni

-de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzekeren, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

-de inbrengende vereniging indeplaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en ingeval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolgen van de inbreng om niet van algemeenheid;

-onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzonder en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheden afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur;

-de algemene vergadering geeft verder aan de instrumenterende notaris de volmacht om de akte van vaststelling van de inbreng van de algemeenheid neer te leggen op de griffie van koophandel en te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad.

ZEVENDE BESLISSING -- BEWARING VAN DE BOEKEN

De boeken en de maatschappelijke documenten van de ontbonden vereniging zullen gedurende tenminste tien jaar bewaard blijven op de zetel van de vereniging "CAW LIMBURG", thans Stoffelsbergstraat 4 te 3600 GE=NK.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013
ÿþ M0D 2.2

LW- :k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VI behi aai Be{ Staa

i 1IIHIms8957uuui*iu119 a

Ondernemingsnr : 0464.328.310

Benaming

(voluit) ; Centrum voor Algemeen Welzijnswerk LIMBURG

(verkort) : CAW LIMBURG

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stoffelsbergstreat 4 te 3600 GENK

Onderwerp akte ; VOORSTEL TOT INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Bram VUYLSTEKE, met standplaats te Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), met tussenkomst van Meester Jean FLEMINGS, notaris met standplaats te Lommel, op elf september, tweeduizend dertien, dat werden gehouden de gezamenlijke RADEN VAN BESTUUR van;

A.De vereniging zonder winstoogmerk "CAW SONAR", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Rozenstraat 28, gekend onder het ondernemingsnummer 0455.104.402.

Opgericht bij onderhandse akte van 8 februari 1995, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 19 mei 1995, onder nummer 8615.

Voor de laatste maal gewijzigd bij de onderhandse akte van 12 maart 2009, verschenen in de bijlage van, het Belgisch Staatsblad van 26 mei erna, onder nummer 09074233.

Hierna genoemd "de inbrengende vereniging"

EN

B. De vereniging zonder winstoogmerk "Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg", afgekort "CAW Limburg", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Stoffelsbergetraat 4, gekend onder het ondernemingsnummer 0464.328.310.

Opgericht op 24 juni 1998 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd, met aanname van de huidige benaming, bij besluit van de algemene vergadering van 26 maart 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juni 2013 onder nummer 13090814.

Hierna genoemd "overnemende vereniging".

I.VOORAFGAANDE UITEENZETTING

1.De Raden van Bestuur van zowel de inbrengende vereniging als de ovememende vereniging hebben ons,; notarissen, verzocht authenticiteit te verlenen aan de voorstellen tot inbreng om niet van een algemeenheid, door de vereniging zonder winstoogmerk "CAW SONAR" in de vereniging zonder winstoogmerk "CAW', LIMBURG".

2.Beide Raden van Bestuur hebben ons, notarissen, te kennen gegeven dat zij beslist hebben de inbreng om niet van de algemeenheid te willen verrichten onder het regime van artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen en stichtingen (hierna genoemd "V&S-wet'), juncto artikel 670 van het Wetboek van vennootschappen (hierna genoemd 'W.Venn."), juncto artikel 770 W.Venn.. De verschijnende Raden van Bestuur bevestigen ten overstaan van ons, Notarissen, dat beide verenigingen opteren om de verrichting van' inbreng om niet te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 W.Venn.

3 Voor de toepassing van deze mogelijkheid zijn artikel 770 W.Venn. en de artikelen waarnaar het verwijst op overeenkomstige wijze van toepassing op de inbreng om niet van een algemeenheid of van een bedrijfstak door ondermeer een vereniging zonder winstoogmerk ten voordele van een andere vereniging zonder winstoogmerk, mits de wijzigingen voorgeschreven door artikel 58 van de V&S-wet.

Voor het opstellen van het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid is bijgevolg artikel 760 W.Venn op overeenkomstige wijze van toepassing, mits de wijzigingen voorgeschreven door artikel 58 van de V&S-wet,

4. De vergaderingen worden geopend om zeventien uur; De Raad van bestuur van de inbrengende vereniging wordt voorgezeten door Mevrouw Godelieve SCHEERDER, ondervoorzitter.

5.De Raad van Bestuur van de overnemende vereniging wordt voorgezeten door een co-voorzitter, de heer: BI ELEN Alain.

6.De Raden van bestuur erkennen geldig opgeroepen geweest te zijn voor deze vergadering.

7.De Raden van Bestuur hebben ons dan ook verzocht akte te nemen van het voorstel tot inbreng om niet' zoals hierna omschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Nrsaruetet etttz d?ef

~ {pvlZttarid V , lrfkili]i~~~t ~^G l'ONOEREN

19 2413

De Hoofdgriffier, Griffie

MOD 2.2

)

f S Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig het voorschrift van artikel 760 stellen zij dan ook het bedoelde voorstel op zoals hierna uiteengezet:

IL.VOORSTEL TOT INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

1)De rechtsvorm, de naam, het doel of de doelstellingen en de zetel van de rechtspersonen die bij de

inbreng betrokken zijn (artikel 760, §2, 1° W.Venn., zoals gewijzigd door artikel 58 V&S-wet):

Overnemende vereniging:

Rechtsvorm:vereniging zonder winstoogmerk

Naam: Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg, afgekort "CAW Limburg vzw"

Doel:§1.Het organiseren van hulpverlenende, dienstverlenende of vormende activiteiten die gericht zijn op

het voorkomen, verminderen, signaleren en oplossen van problemen die ten gevolge van persoonlijke,

relationele of maatschappelijke factoren het welzijn van personen, gezinnen of groepen bedreigen of

verminderen.

§2.Om haar doel te bereiken kan de vzw aile initiatieven nemen die direct of indirect met dat doel te maken

hebben,

Zetel:3600 Genk, Stoffelsbergstraat 4.

Inbrengende vereniging:

Rechtsvorm:vereniging zonder winstoogmerk

Naam: CAW Sonar

Doel:§1.Het organiseren van hulpverlenende, dienstverlenende of vormende activiteiten die gericht zijn op

het voorkomen, verminderen, signaleren en oplossen van problemen die ten gevolge van persoonlijke, relationele of maatschappelijke factoren het welzijn van personen, gezinnen of groepen bedreigen of verminderen.

§2.De aldus georganiseerde activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk Alle leden en bestuurders van de vereniging, evenals hun aangestelden en medewerkers zijn er toe gehouden de godsdienstige, filosofische of ideologische overtuiging van de hulpvragenden te eerbiedigen en de bepalingen van artikel 458 van het Strafwetboek inzake geheimhouding na te leven.

§3.0e vereniging kan met het oog op het realiseren van het maatschappelijk doel alles doen, met inbegrip van het afsluiten van overeenkomsten met andere verenigingen alsook het stellen van handelsdaden in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het maatschappelijk doel van de vereniging.

§4.De vereniging mag één of meer afdelingen tellen waar de in §1 vermelde activiteiten uitgeoefend worden, ook buiten het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vereniging gevestigd is.

Zetel:3500 Hasselt, Rozenstraat 28

2)Datum vanaf welke de verrichtingen van de rechtspersoon die de inbreng doet, boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende rechtspersoon (artikel 760, §2, 3° van het W. Venn., zoals gewijzigd door artikel 58 V&S-wet):

De verrichtingen van de rechtspersoon die de inbreng doet, worden boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de ovememende vereniging vanaf 1 januari 2013.

Het is de bedoeling dat het gehele vermogen, zijnde het gehele actief en het gehele passief van de inbrengende vereniging wordt overgedragen aan de overnemende vereniging.

De Raden van Bestuur erkennen dat zij kennis hebben genomen van de actuele stand van het vermogen, alle activa en passiva, overeenkomsten, verplichtingen en rechten van beide verenigingen.

ONROERENDE GOEDEREN:

De hierna vermelde onroerende goederen, eigendom van de inbrengende vereniging, zullen, mits goedkeuring van het voorstel, aan de overnemende vereniging worden overgedragen:

A.STAD HASSELT/ VIERDE AFDELING

1)Een perceel grond gelegen Salvatorstraat, met alle opgerichte en nog op te richten gebouwen, bekend volgens titel sectie E deel van nummer 463/F en volgens huidig kadaster sectie E nummer 463/H met een oppervlakte van twintig are drieëntachtig centiaren (20a83ca).

2) De tréfonds (eigendom, belast met het recht van erfpacht) van een perceel grond, met opgerichte gebouwen, gelegen Salvatorstraat, bekend volgens titel sectie E deel van nummer 4631E en volgens huidig kadaster sectie E nummer 4631K met een oppervlakte van één are zevenentachtig centiare (01 a87ca).

Zoals voormelde goederen respectievelijk voorkomen onder loten 2 en 3 op een plan van meting en verdeling, opgemaakt door landmeter-expert, Guy GILLISSEN te Beringen op 22 januari 2008: hetwelk plan gehecht is gebleven aan de akte verleden voor ondergetekende notaris op 17 december 2008, overgeschreven op het eerste Hypotheekkantoor te Hasselt op 26 december 2008, fomialiteitnummer 070-T-26/12/2008-16160.

B.STAD HASSELT/ ZEVENDE AFDELING

In het administratief gebouw gelegen Rozenstraat 28, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie G nummer 612/P/3 met een oppervlakte van twaalf are dertig centiare (12a3Oca):

1. Een bureelruimte, bestaande uit:

1.1. IN PRIVATIEVE EN UITSLUITENDE EIGENDOM:

a)In de kelderverdieping: kelder appartement  dienst -- archief,

b)Op de koer van het gelijkvloers: volgens basisakte: vijf garages;

c)De tweede verdieping: bestaande uit: gang, zaal, bureel directeur, bureel secretaris, bureel 1, bureel 2, bureel 3, mecanografe, archief, W.C., vestiaire;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MaD 2.2

d)De derde verdieping: bestaande uit: refter 1, refter 2, keuken, vestiaire, woonkamer, vier slaapkamers,

gang, W.C., badkamer, terras;

1.11. IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Vijfhonderd/ duizendste (500/1.00Oste) in de gemene delen, daarin begrepen de grond, zoals bepaald in de

nagemelde basisakte.

Op het kadaster bekend als "#A2-A3/K.VK-A4".

2. Een bureelruimte, bestaande uit:

2.1. IN PRIVATIEVE EN UITSLUITENDE EIGENDOM:

a)in de kelderverdieping: twee archieven;

b)het gelijkvloers bestaande uit isolatiekamer, twee burelen, W.C., vestiaire, poets, klas, radio-fotografie,

audio 1, kleedkabines, ontwikkelkamer, vestiaire met W.C., secretariaat, biometrie 1 , labo 1, dokterskabinet,

wachtplaats, W.C., gang, drie kabines, verpleegsterzaal en (volgens basisakte:) vijf garages op de

gemeenschappelijke koer;

c)de eerste verdieping bestaande uit: hall, vestiaire, klas 2, kabines, dokterskabinet, biometrie, audio, labo

2, W.C., gang, zeven burelen, collectief, W.C. en archief.

2.11.1N MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Vijfhonderd) duizendste (500/1.000ste) in de gemene delen, daarin begrepen de grond, zoals bepaald in de

nagemélde basisakte.

Op het kadaster bekend als "#A.GV.1-KIAK-G1.2",

Zoals voorschreven goederen uitvoerig zijn omschreven in de basisakte verleden voor notaris Baudoin

HAGE GOETSBLOETS, verbleven hebbende te Hasselt op 30 januari 1969, overgeschreven.

C.STAD HASSELT/ ACHTSTE AFDELING

Het recht van erfpacht slaande op een woonhuis op en met grond gelegen Stadsomvaart 108, bekend

volgens titel en huidig kadaster sectie D nummer 46/T met een oppervlakte van twee are (02a00ca).

BODEMDECREET

1)De overdrager verklaart dat er op de gronden, te weten de kadastrale nummers 463/K, 463/H en 46/T, die

het voorwerp zijn van onderhavige akte, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit

wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in artikel 6 van het

Bodemdecreet.

2)De overdrager verklaart dat op de grond, te weten kadastrale nummer 612/P/3, die het voorwerp is van

onderhavige overeenkomst een risico-inrichting is of was gevestigd zoals bedoeld in artikel 2, 14° van het

Bodemdecreet.

3)De overdrager verklaart dat hij de verplichtingen opgelegd door artikelen 102 en volgende van genoemd

Decreet is nagekomen op de wijze zoals hierna beschreven:

-een oriënterend bodemonderzoek werd uitgevoerd onder leiding van de naamloze vennootschap Libost

Groep, waarvan het verslag werd gedagtekend op 27 september 2011;

-de overdrager heeft zijn bedoeling om tot overdracht over te gaan aan de OVAM gemeld bij aangetekende

brief met postdatum van 17 mel 2013;

4) De overdrager verklaart dat de verwerver v6ôr de ondertekening van onderhavige notariële akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door OVAM op 16 april 2013 en 6 mei 2013, met betrekking tot de kadastrale nummers 463/K, 463/H en 46fT, overeenkomstig artikel 101 van genoemd Decreet.

Deze bodemattesten bepalen: "... De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. ... 16.04.2013 en 06.05.2013". De overdrager verklaart geen weet te hebben van het bestaan van recentere bodemattesten dan diegene die hiervoor werden vermeld.

5) De overdrager verklaart de overnemer voor het sluiten van onderhavige akte op de hoogte te hebben

gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 6 juni 2013, met betrekking tot de

kadastrale nummer 612/P/3, in overeenstemming met artikel 101 van genoemd Decreet. Dit bodemattest luidt

als volgt:

",.. 2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2,1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 27.09.2011, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 27.09.2011

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Pald vzw  Rozenstraat 28  Hasselt  RAP01 A-110716

AUTEUR: Libost-Groep NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten...."

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOQ 2.2

Luik B - vervolg

6)De overnemer verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en de overgenomen goederen voor wat de bodemtoestand betreft te aanvaarden in zijn huidige staat. Hij verklaart de overdrager te ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van eventuele bodemverontreiniging.

7)De overdrager verklaart met betrekking tot het bij deze overgedragen goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verwerver of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

8)Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt instrumenterend notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

Dit alles belet echter niet dat

- de OVAM, op basis van het Bodemdecreet, andere maatregelen kan treffen;

- de regels van grondverzet van toepassing blijven

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vereniging. De schulden van overgenomen vereniging gaan over op de overnemende vereniging,

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze inbreng om niet van een algemeenheid zijn ten laste van de overnemende vereniging.

Machtiging

De raden van bestuur beslissen tot machtiging aan ondergetekende notarissen om de genomen beslissingen uit te voeren en neer te leggen op griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel,

Overeenkomstig artikel 760, §3 W.Venn. moet het voorstel van inbreng door elke rechtspersoon die bij de inbreng betrokken is, ten minste zes weken v456r de inbreng wordt gedaan en, in voorkomend geval, vóór de algemene vergadering van de inbrengende rechtspersoon die over de inbreng van de algemeenheid een beslissing moet nemen, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Verslag Raad van Bestuur conform artikel 760 §2 Wetboek Vennootschappen, zoals aangepast door artikel

58 V&S-Wet.

De Raad van Bestuur van de inbrengende vereniging neemt kennis van het ontwerp van verslag, op te

maken overeenkomstig laatstvermeld artikel.

De Raad van Bestuur van de inbrengende vereniging verklaart deze tekst in haar geheel goed te keuren.

D. SLOT

Stemmingen

Alle voormelde beslissingen worden door de respectieve aanwezige en vertegenwoordigde leden met

eenparigheid goedkeurd.

Voor ontledend Uittreksel

Bram Vuylsteke

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

1 Veaor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013
ÿþ

Mooza

(141 na neerlegging van de akte ter griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111M111111101

Neergelegd ter go le aar

rechtbank v . koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriffier, Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0464.328.310

Benaming

(voluit) : Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg

(verkort) : CAW Limburg

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Stoffelsbergstraat 4, 3600 Genk

Onderwerp akte : handtekeningsbevoegdheid Algemeen Directeur

De Raad van Bestuur van CAW Limburg beslist met eenparigheid van stemmen dat de algemeen directeur, Guy Vanderstreeten Pampertstraat 28, 3590 Diepenbeek (°Hasselt 09-02-4960), binnen zijn opdracht bepaald door de RvB, de organisatie kan verbinden om de praktische uitvoering en de toepassing van de beslissingen van de RvB te realiseren.

De handtekeningsbevoegdheid is uitsluitend geldig binnen het mandaat van de algemeen directeur en geldt niet voor het aangaan van notariële akten waarvoor de handtekeningen vereist zijn van twee bestuurders.

Goedgekeurd op de Raad van Bestuur van 30 mei 2013

Alain Bielen Mieke Vanhaegendoren

voorzitter Voorzitter

tegelijk hierbij werd neergelegd:

- akte handtekeningsbevoegdheid Algemeen Directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2013
ÿþMOD 2.2

ens In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -06- 203

GrneSçLT

11111

*13090814*

Ondernemingsar : 0464.328.310

Benaming

(voluit) : Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg

(verkort) : CAW Limburg

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kuringersteenweg 439/3, 3511 Hasselt

Onderwerp akte : wijziging statuten - wijziging raad van bestuur

De algemene vergadering van 26 maart 2013, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten om artikel 2 als volgt te wijzigen:

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd Stoffelsbergstraat 4, 3600 Genk, gerechtelijk arrondissement Tongeren,

De algemene vergadering van 26 maart 2013, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting het ontslag uit de Raad van Bestuur aanvaard van

VRANKEN Guillaume Hendrik, Heirstraat 74, 3630 Maasmechelen, geboren op 27/04/1947 te Vucht

De algemene vergadering van 26 maart 2013, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 4 jaar

LINSEN Eric Dominique J, Energiestraat 7 bus 7, 3910 Neerpelt, geboren op 18/06/1958 te Neerpelt

De bijzondere algemene vergadering geeft kennis van alle identificatiegegevens van de bestuurders, zoals

vereist door de vzw-wetgeving. Ze bevestigt de nieuwe samenstelling van de raad van bestuur voor een periode

van 4 jaar

BIELEN Alain, Mispelaarstraat 7, 3600 Genk, geboren op 13/ 09/1966 te Genk

DE WILDE Hilde, Molenweg 41, 3350 Drieslinter, geboren op 06/06/1972 te Diest

GIELEN Gerda, Oostraat 5, 3970 Leopoldsburg, geboren op 02/02/1959 te Koersel

KEUNEN Rik, Beemdstraat 68, 3920 Lommel, geboren op 31/01/1946 te Paal

LEROY Geert, Lismortel 33, 3920 Lommel, geboren op 25/04/1937 te Wetteren

LINSEN Eric Dominique J, Energiestraat 7 bus 7, 3910 Neerpelt, geboren op 18/06/1958 te Neerpelt

LYCOPS Karine, Kapelaansblook 14, 3600 Genk, geboren op 20/03/1959 te Aarlen

LYSENS Antoine Marie Guida, Elderenweg 7, 3770 Riemst, geboren op 29/09/1951 te Tongeren

TORFS Nan, Koningin Astridlaan 57, 3500 Hasselt, geboren op 06/01/1958 te Turnhout

VAN HAEGENDOREN Mieke, Lazarijstraat 14, 3500 Hasselt, geboren op 08/01/1943 te Leuven

VANDEPUT Gilbert, Sepulkrijnenlaan 52, 3500 Hasselt, geboren op 08/11/1942 te Rotselaar

VANDEWEYER Luc, Huisdriesstraat 17, 3600 Genk, geboren op 10/01/1967 te Diepenbeek

Te Genk, op 16 mei 2013.

VANHAEGENDOREN Mieke Voorzitter

Tegelijk hierbij werd neergelegd

- akte statuten

- akte raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

BIELEN Alain

Voorzitter

04/10/2012
ÿþ(verkort) : CAW 't Verschil

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kuringersteenweg 439/3, 3511 Hasselt

Onderwerp akte : statuten - benoeming en ambtsbeëindiging Raad van Bestuur Hieronder volgt een kennisgave van de volledige tekst van de statuten.

Hoofdstuk I. Naam, zetel, doel

Art. 1. De vereniging draagt vanaf 01.01.2013 de naam "Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg vereniging zonder winstoogmerk", in het kort "CAW Limburg vzw".

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd Kuringersteenweg 439 bus 3, 3511 Hasselt, gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Art. 3. §1. De vereniging heeft tot doel : het organiseren van hulpverlenende, dienstverlenende of vormende activiteiten die gericht zijn op het voorkomen, verminderen, signaleren en oplossen van problemen die ten gevolge van persoonlijke, relationele of maatschappelijke factoren het welzijn van personen, gezinnen of groepen bedreigen of verminderen.

§2. Om haar doel te bereiken kan de vzw alle initiatieven nemen die direct of indirect met dat doel te maken hebben.

Hoofdstuk II. Leden

Art. 4. Het aantal leden is onbeperkt maar moet op zijn minst één meer bedragen dan het aantal bestuurders, met een minimum van drie.

Art. 5. Enkel natuurlijke personen kunnen lid worden van de vereniging.

Art. 6. Nieuwe leden worden voorgedragen door de raad van bestuur en worden aanvaard bij besluit van de algemene vergadering. De raad van bestuur kan voorafgaande aan de algemene vergadering toekomstige leden zonder stemrecht toelaten tot haar vergadering.

Art. 7.§1. Het staat de leden wij uit de vereniging te treden. Wie wenst ontslag te nemen, maakt zijn voornemen schriftelijk bekend aan de raad van bestuur.

Bovendien wordt elk lid geacht van rechtswege ontslag te nemen, indien hij drie opeenvolgende algemene vergaderingen afwezig is zonder verontschuldiging. Het ontslag wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

§2. De uitsluiting van een lid gebeurt volgens de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002; de uitsluiting treedt onmiddellijk in en wordt aan de betrokkene per brief meegedeeld.

Art. 8. Het lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten, kan geen aanspraak maken op het bezit van de vereniging.

De rechtsopvolgers van een lid van de vereniging treden niet in zijn plaats. Zij bezitten niet de minste rechten ten opzichte van de vereniging.

Art. 9. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

Art. 10. De leden zijn niet persoonlijk gebonden door verplichtingen door of vanwege de vereniging aangegaan.

Art. 11. De leden onderschrijven de statuten en het huishoudelijk reglement.

Hoofdstuk III. Algemene Vergadering

Art.12. §1. De algemene vergadering bestaat uit alle leden.

§2. Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid van de algemene vergadering. Geen lid

mag echter over meer dan twee volmachten beschikken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M01)2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

25 -Os- 2012

HA file

Ondernemingsnr : 0464.328.310 Benaming

(voluit) Centrum voor Algemeen Welzijnswerk 't Verschil

11I" i II V UlIIIIYsoo" II IIIVI

aisa

behc

aal Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§3. Elk lid beschikt over één stem.

Art. 13. De algemene vergadering is bevoegd voor :

-de wijziging van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen, het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de ontbinding van de vereniging,

-de benoeming en uitsluiting van een lid,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art.14§1. Er wordt eens per jaar, in de eerste helft van het jaar, een gewone algemene vergadering

gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het lopende jaar

§2. Een bijzondere algemene vergadering kan door de raad van bestuur of op verzoek van één vijfde van de leden worden samengeroepen, telkens als het belang van de vereniging dit vereist.

§3. Oproepingen voor de algemene vergadering worden per gewone post, ten laatste acht dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

§4. De vergadering mag enkel beraadslagen over aangelegenheden die op de agenda voorkomen. Eén twintigste van de leden hebben voor de aanvang van de algemene vergadering het recht om bijkomende punten aan de agenda toe te voegen.

Art. 15. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Gedurende de eerste twee jaar, vanaf 01.01.2013, kan bij twee derde meerderheid een andere voorzitter aangeduid worden.

Art. 16. Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 en haar wijzigingen of deze statuten uitdrukkelijk anders vernielden, kan de algemene vergadering geldig beslissingen nemen met een eenvoudige meerderheid van stenimen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigende leden is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Oij beslissingen aangaande statutenwijziging,ontbinding, uitsluiting van een effectief lid en de omzetting in een vennootschap niet sociaal oogmerk hebben ongeldige en blanco stemmen de waarde van een tegenstem. Alle leden kunnen de notulen raadplegen op de maatschappelijke zetel.

Art. 17. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat de volgende vergadering wordt goedgekeurd. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Leden en belanghebbende derden hebben enkel inzagerecht.

Uittreksels van het verslag worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden, na schriftelijk verzoek, aan elke belanghebbende overgemaakt.

Hoofdstuk IV. Bestuur

Art.15.§1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie en maximum vijftien leden, benoemd door de algemene vergadering voor een periode van 4 jaar. Voor de beëindiging van de periode van 4 jaar dienen steeds herverkiezingen georganiseerd te worden. Het aantal bestuurders is steeds kleiner dan het aantal leden van de algemene vergadering.

pe raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als college.

§2. De afzetting van een lid gebeurt volgens de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002; de afzetting treedt onmiddellijk in en wordt aan de betrokkene per aangetekende brief meegedeeld.

Vrijwillig ontslag van een bestuurder wordt vooraf schriftelijke meegedeeld aan de voorzitter die voor kennisgeving dit schrijven voorlegt aan de raad van bestuur en de algemene vergadering.

llestuurders die benoemd worden om een ontslagnemend lid te vervangen, voleindigen het mandaat van hun voorganger.

Art. 19. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. In de eerste twee jaar, vanaf 01.01,2013, wordt een co-voorzitterschap aangeduid.

Art.20. §1. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

§2. Hij kan slechts geldig beraadslagen en beslissingen nemen wanneer ten minste de helft van de leden aanwezig is. Indien echter op een eerste vergadering deze helft niet bereikt wordt, dan kan een tweede vergadering met dezelfde agenda beslissen bij gewone meerderheid, ongeacht het aantal aanwezige bestuurders. Het is de bestuurder slechts toegestaan voor één andere bestuurder tegelijk volmachthouder te zijn.

§3. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, bij diens afwezigheid, door de bestuurder de oudste in jaren der aanwezigen. Gedurende de eerste twee jaar, vanaf 01.01.2013, wordt de raad van bestuur voorgezeten door de co-voorzitter.

§4. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van

stemmen heeft de voorzitter van de vergadering of zijn plaatsvervanger een doorslaggevende stem.

Op verzoek van een bestuurder en steeds wanneer het personen betreft, is de stemming geheim.

§5. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de volgende vergadering wordt goedgekeurd. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders. Alle verslagen worden op de zetel van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vereniging bewaard. Uittreksels van het verslag worden geldig ondertekend door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

Art.21 §1. De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Ten overstaande van derden mag de vzw vertegenwoordigd worden door twee bestuurders. De raad van bestuur mag alle nodige verbintenissen aangaan ten einde het maatschappelijk doel van de vereniging te realiseren.

De raad van bestuur kan, onder meer in naam van de vereniging, onroerende goederen verwerven of vervreemden, leningen aangaan, giften en toelagen ontvangen, optreden in rechtsgedingen als eiser of verweerder.

§2. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldiging.

§3. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§4. Voor alle handelingen die vallen buiten het dagelijks besturen zoals het verwerven, vervreemden, in pand geven van onroerende goederen, het aangaan van leningen, als eiser of ais verweerder optreden voor de bevoegde rechtsinstanties, enz. is de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders vereist en voldoende opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur evenwel opdragen aan een gevolmachtigde derde.

De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheden ofwel alleen ofwel gezamenlijk uit.

§5. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Art. 22. Een bestuurder die op drie opeenvolgende vergaderingen zonder verontschuldiging afwezig is, wordt van rechtswege geacht ontslag te hebben genomen. De raad van bestuur zal hem schriftelijk akte geven van zijn ontslag en er zal desgevallend in zijn vacature worden voorzien op de eerstvolgende algemene vergadering.

Hoofdstuk IV. Rekeningen, begroting

Art. 23. Het boekhoudkundig jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op de algemene vergadering van het lopende jaar zal een rekening voorgelegd worden van het voorbije jaar en een begroting van het werkjaar.

Art. 24. Indien de aanwezigheid van een commissaris wettelijk vereist is, zal deze worden benoemd door de algemene vergadering.

Hoofdstuk V. Wijziging der statuten, ontbinding, vereffening, slotbepaling

Art. 25. Over elk voorstel tot wijziging van de statuten en de ontbinding van de vereniging zal beslist worden door de algemene vergadering op de wijze vastgesteld door de wet.

Art. 26. In geval van vrijwillige ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheden bepalen.

Art. 27. In geval van ontbinding, over dewelke de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 en haar wijzigingen moet beslissen, zal het maatschappelijk bezit de bestemming krijgen door de algemene vergadering goedgekeurd, rekening houdend met het maatschappelijk doel van de vereniging. De bestemming moet een belangeloos doel zijn.

Art. 28. Voor zover de statuten niet uitdrukkelijk anders bepalen, blijft de wet van 27 juni 1921 en haar wijzigingen van toepassing. Is een artikel uit deze statuten in strijd met de wet dan zal enkel het strijdige gedeelte nietig zijn en blijven de overige bepalingen hun geldigheid behouden.

De bijzondere algemene vergadering van 13 september 2012, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting het ontslag uit de Raad van Bestuur aanvaard van

KNOPS Nicole, St Lambertusstraat 18, 3730 Hoeselt

LEFEVER Hilda, Oudstrijderslaan 42, 3500 Hasselt

LINSEN Eric, Energiestraat 7 bus 7, 3910 Neerpelt

VRANKEN Léonie, Hazenstraat 15, 3630 Maasmechelen

MOD2.2

4

Voar-a

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De bijzondere algemene vergadering van 13 september 2012, geldig bijeengeroepen en beschikkend over' de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 4 jaar :

DE WILDE Hilde, Molenweg 41, 3350 Drieslinter, geboren op 06/06/1972 te Diest

LYCOPS Karine, Kapelaansblook 14, 3600 Genk, geboren op 20/03/1959 te Aarlen

LYSENS Antoine Marie Guido, Elderenweg 7, 3770 Riemst, geboren op 29/09/1951 te Tongeren

VANDEPUT Gilbert, Sepulkrijnenlaan 52, 3500 Hasselt, geboren op 08/11/1942 te Rotselaar

VANDEWEYER Luc, Huisdriesstraat 17, 3600 Genk, geboren op 10/01/1967 te Diepenbeek

De bijzondere algemene vergadering geeft kennis van alle identificatiegegevens van de bestuurders, zoals vereist door de vzw-wetgeving. Ze bevestigt de nieuwe samenstelling van de raad van bestuur voor een periode van 4 jaar :

BIELEN Alain, Mispelaarstraat 7, 3600 Genk, geboren op 13/09/1966 te Genk

DE WILDE Hilde, Molenweg 41, 3350 Drieslinter, geboren op 06/06/1972 te Diest

GIELEN Gerda, Oostraat 5, 3970 Leopoldsburg, geboren op 02/02/1959 te Koersel

KEUNEN Rik, Beemdstraat 68, 3920 Lommel, geboren op 31/01/1946 te Paal

LEROY Geert, Lismortel 33, 3920 Lommel, geboren op 25/04/1937 te Wetteren

LYCOPS Karine, Kapelaansblook 14, 3600 Genk, geboren op 20/03/1959 te Aarlen

LYSENS Antoine Marie Guido, Elderenweg 7, 3770 Riemst, geboren op 29/09/1951 te Tongeren

TORFS Nan, Koningin Astridlaan 57, 3500 Hasselt, geboren op 06/01/1958 te Turnhout

VAN HAEGENDOREN Mieke, Lazarijstraat 14, 3500 Hasselt, geboren op 08/01/1943 te Leuven

VANDEPUT Gilbert, Sepulkrijnenlaan 52, 3500 Hasselt, geboren op 08/11/1942 te Rotselaar

VANDEWEYER Luc, Huisdriesstraat 17, 3600 Genk, geboren op 10/01/1967 te Diepenbeek

VRANKEN Giel, Heirstraat 74, 3630 Maasmechelen, geboren op 27/04/1947 te Vucht

De Raad van Bestuur van CAW Limburg heeft in haar vergadering van 13 september 2012 voor de functie

van voorzitter volgende bestuurders voorgedragen :

BIELEN Alain, Mispelaarstraat 7, 3600 Genk

VAN HAEGENDOREN Mieke, Lazarijstraat 14, 3500 Hasselt

Beide personen nemen het voorzitterschap in co-voorzitterschap waar gedurende de eerste twee jaar.

Te Hasselt, op 13 september 2012. BIELEN Alain

VAN HAEGENDOREN Mieke Bestuurder

Bestuurder

Tegelijk hierbij werd neergelegd :

- akte statuten

- akte raad van bestuur

29/07/2015
ÿþS~ MOp 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1(IIL1111#8w1111u1

Ondernemingsnr : 0464.328.310 Benaming

(voluit) : Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Limburg

(verkort) : CAW Limburg

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Stoffelsbergstraat 4, 600 Genk

Onderwerp akte : wijziging raad van Mestuur

De algemene vergadering van 16 apri4 2015, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige

aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting het ontslag uit de Raad van Bestuur

aanvaard van

GIELEN Gerda Maria A, Ooststraat 5, 3970 Leopoldsburg, geboren op 02/02/1959 te Koersel

LEROY Gerardus Maurits M, Lismortel 33, 3920 Lommel, geboren op 25104/1937 te Wetteren

VANDEPUT Gilbert, Sepulkrijnenlaan 52, 3500 Hasselt, geboren op 08/11/1942 te Rotselaar

De algemene vergadering van 16 apnl 2015, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 4 jaar :

TOPALOGLU Huda, Koningin Astridlaan 93/1, 3630 Maasmechelen, geboren op 02/11/1982 te Genk

--VRANKEN Guillaume Hendrik, Heirstraat74, 3630 Maasmechelen, geboren op 2710411947 te Vucht

De algemene vergadering geeft kennis van alle identificatiegegevens van de bestuurders, zoals vereist door

de vzw-wetgeving. Ze bevestigt de nieuwe samenstelling van de raad van bestuur voor een periode van 4 jaar :

BIELEN Alain, Mispelaarstraat 7, 3600 Genk, geboren op 13/ 09/1966 te Genk

DE WILDE Hilde, Molenweg 41, 3350 Drieslinter, geboren op 06/06/1972 te Diest

KEUNEN Rik, Beemdstraat 68, 3920 Lommel, geboren op 31/01/1946 te Paal

LINSEN Eric Dominique J, Energiestraat 7 bus 7, 3910 Neerpelt, geboren op 18/06/1958 te Neerpelt

LYCOPS Karine, Kapelaansblook 14, 3600 Genk, geboren op 20/03/1959 te Aarlen

LYSENS Antoine Marie Guido, Elderenweg 7, 3770 Riemst, geboren op 29/09/1951 te Tongeren

TOPALOGLU Huda, Koningin Astridlaan 9311, 3630 Maasmechelen, geboren op 02/11/1982 te Genk

TORFS Nan, Koningin Astridlaan 57, 3500 Hasselt, geboren op 06/01/1958 te Turnhout

VAN HAEGENDOREN Mieke, Lazarijstraat 14, 3500 Hasselt, geboren op 08/01/1943 te Leuven

VANDEWEYER Luc, Huisdriesstraat 17, 3600 Genk, geboren op 10/01/1967 te Diepenbeek

VRANKEN Guillaume Hendrik, Heirstraat 74, 3630 Maasmechelen, geboren op 27/04/1947 te Vucht

De Raad van Bestuur van 25 juni 2015, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen Inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting het ontslag uit de Raad van Bestuur en Algemene Vergadering aanvaard van

LYSENS Antoine Marie Guido, Elderenweg 7, 3770 Riemst, geboren op 29/09/1951 te Tongeren

1]e Raad van Bestuur geeft kennis van alle identificatiegegevens van de bestuurders, zoals vereist door de

vzw-wetgeving. Ze bevestigt de nieuwe samenstelling van de raad van bestuur voor een periode van 4 jaar

BIELEN Alain, Mispelaarstraat 7, 3600 Genk, geboren op 13/ 09/1966 te Genk

DE WILDE Hilde, Molenweg 41, 3350 Drieslinter, geboren op 06/06/1972 te Diest

KEUNEN Rik, Beemdstraat 68, 3920 Lommel, geboren op 31/01/1946 te Paal

LINSEN Eric Dominique J, Energiestraat 7 bus 7, 3910 Neerpelt, geboren op 18/06/1958 te Neerpelt

LYCOPS Karine, Kapelaansblook 14, 3600 Genk, geboren op 20103/1959 te Aarlen

TOPALOGLU Huda, Koningin Astridlaan 9311, 3630 Maasmechelen, geboren op 02/11/1982 te Genk

TORFS Nan, Koningin Astridlaan 57, 3500 Hasselt, geboren op 06101/1958 te Turnhout

VAN HAEGENDOREN Mieke, Lazarijstraat 14, 3500 Hasselt, geboren op 08/01/1943 te Leuven

VANDEWEYER Luc, Huisdriesstraat 17, 3600 Genk, geboren op 10/01/1967 te Diepenbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :

ántloid tÁntwép~ón~eidrechtbank

Tfl ~érén

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VRANKEN Guillaume Hendrik, Heirstraat 74, 3630 Maasmechelen, geboren op 27/04/1947 te Vucht Te Genk, op 13 juli 2015

Alain Bielen

Voorzitter

Tegelijk hierbij werd neergelegd :

- akte Raad van Bestuur

MOD 22

Coordonnées
CENTRUM VOOR ALGEMEEN WELZIJNSWERK LIMBURG, …

Adresse
STOFFELSBERGSTRAAT 4 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande