CENTURY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTURY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.276.243

Publication

19/12/2014
ÿþ Alod Word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II *1422526 I i

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdellag HASSELT

o s DEC, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0432.276.243

Benaming

(voluit) : CENTURY

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3500 Hasselt, Leopoldplein I

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 23 oktober 2014, geregistreerd op het lste kantoor Hasselt 1 op 29 oktober 2014, register 5, boek 809, blad 67, vak 19, ontvangen 50,00 euro, de Ontvanger K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap CENTURY, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt Leopoldplein 1.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders :

1) De heer BECKERS Dimitri Henri Elisabeth, wonende te 3500 Hasselt, Leopoldplein 1.

2) Mevrouw BALLET Lutgarde Maria Emelia, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Overdemerstraat 147. Eerste beslissing: Omzetting van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Bij éénparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter de verslagen van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor voor te lezen.

Iedere aandeelhouder erkent in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen en hiervan kennis te: hebben genomen.

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat van activa en passiva zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de: rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te: nemen.

De bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, evenals alle activa en passiva, de afschrijvingen, de' waardeverminderingen en .-vermeerderingen.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de, Naamloze Vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer in het: Rechtspersonenregister, te weten het nummer 0432.276.243:

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 juli 2014, en waarvan een exemplaar werd gehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de verrichtingen die sedert deze datum door de Naamloze Vennootschap werden gedaan, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Tweede beslissing: Wijziging van het maatschappelijk doel.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 juli 2014.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 juli 2014, te hebben ontvangen, en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de Raad van Bestuur, evenals de staat van activa en passiva zullen door mij, notaris, bewaard worden in het vennootschapsdossier.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, door schrapping van de huidige tekst van artikel 3, en deze te vervangen door volgende tekst:

'Oe vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

I.Specifieke activiteiten a) De uitbating van:

Q'hotels;

cl restaurants, drankgelegenheden en verbruikssalons;

Otraiteursbedrijven met winkel aanhuisbesteding van geheel of gedeeltelijk bereide gerechten;

Q'cateringactiviteiten.

b)De verhuring van zalen en inrichting van seminaries en conferenties, de verhuring van feestzalen.

c)Inrichten van feesten.

d) De groot- en kleinhandel in delicatesssen, wild, gevogelte, vlees, vleeswaren, zuivelproducten, wijnen,

frisdranken, sappen, brood en banketgebak.

e)De productie en toelevering van goederen en diensten aansluitend bij voornoemde activiteiten in de

ruimste zin van het woord.

f) Het verstrekken van diensten en het geven van advies, bijstand en leiding met betrekking tot de

organisatie en het beheer van ondernemingen die actief zijn in voornoemde domeinen.

g)Verhuur van magazijn en magazijndiensten.

h) Verhuur van golfkarretjes.

i) Taxidienst

j)Verhuur van volledig ingerichte kantoren, diensten bedrijvencentra.

Il.Algemene activiteiten

a)Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van diensten en bijstand op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

c)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

III.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

a)Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

b)Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden.

De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere venncotschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich eveneens dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Derde beslissing: Wijziging van de datum van de jaarvergadering.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen, en deze te verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand juni, om achttien uur.

Vierde beslissing: Vaststelling van de statuten.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm en rekening houdend met de genomen beslissingen als volgt vast te stellen (verkorte weergave):

Artikel 1  Naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: CENTISRY.

Alle akten, facturen, brieven, aankondigen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, vermelden deze naam, die wordt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA', gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de

afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen

de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2  Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Leopoldplein 1.

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van het

bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor zover deze

zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland

administratieve zetels, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten, alsook

handelsvertegenwoordigers aanwijzen.

Artikel 3  Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

LSpecifieke activiteiten

a) De uitbating van:

Dhotels;

Urestaurants, drankgelegenheden en verbruikssalons;

lJtraiteursbedrijven met winkel en aanhuisbesteding van geheel of gedeeltelijk bereide gerechten;

Dcateri ngactiviteiten.

b)De verhuring van zalen en inrichting van seminaries en conferenties, de verhuring van feestzalen.

c)lnrichten van feesten.

d) De groot-, en kleinhandel in delicatesssen, wild, gevogelte, vlees, vleeswaren, zuivelproducten, wijnen,

frisdranken, sappen, brood en banketgebak.

e)De productie en toelevering van goederen en diensten aansluitend bij voornoemde activiteiten in de

ruimste zin van het woord.

f) Het verstrekken van diensten en het geven van advies, bijstand en leiding met betrekking tot de

organisatie en het beheer van ondernemingen die actief zijn in voornoemde domeinen.

g)Verhuur van magazijn en magazijndiensten.

h) Verhuur van golfkarretjes.

i) Taxidienst

j)Verhuur van volledig ingerichte kantoren, diensten bedrijvencentra.

il.Algemene activiteiten

a)Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van diensten en bijstand op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

c)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Iil.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

a)Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

b)Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden.

De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich eveneens dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4  Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 5  Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 16 -- Samenstelling bestuursorgaan:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke cf rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de

benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. Worden benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap:

ODe heer Dimitri BECKERS, wonende te 3500 Hasselt, Leopoldplein 1;

Q'Mevrouw Lutgarde BALLET, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Overdemerstraat 147.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van alle vennoten,

met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens gewichtige redenen wanneer de

algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Worden aangesteld als statutair zaakvoerder-opvolger ingeval van defungeren van alle statutaire

zaakvoerders:

11 tot aan de dertigste (30ste) verjaardag van de heer Emile BECKERS:

DDe heer Alex BECKERS;

Q'Mevrouw Saskia BECKERS.

2/ vanaf de dertigste (30ste) verjaardag van de heer Emile BECKERS:

DDe heer Emile BECKERS, wonende te 3511 Hasselt, Schuurkensstraat 86.

De statutaire zaakvoerder(s)-opvolger(s) worden van rechtswege statutair zaakvoerder ingeval van overlijden of ontslag van de laatst in functie zijnde statutair zaakvoerder.

Andere niet-statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 21  Vertegenwoordigingsbevoegdheid Akten en rechtsvorderingen:

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar.

Wordt de vennootschap bestuurd door een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de voorzitter van het college van zaakvoerders alleen optredend ofwel door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld dcor het bestuursorgaan.

Artikel 25 -- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering:

De algemene vergadering van vennoten, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

a

08/08/2013 : HA068981
27/02/2012 : HA068981
05/07/2011 : HA068981
06/09/2010 : HA068981
27/07/2009 : HA068981
17/07/2009 : HA068981
14/07/2008 : HA068981
21/06/2007 : HA068981
03/08/2006 : HA068981
18/07/2005 : HA068981
06/08/2004 : HA068981
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 18.08.2015 15444-0035-019
07/07/2003 : HA068981
25/04/2003 : HA068981
05/07/2002 : HA068981
04/07/2001 : HA068981
19/07/2000 : HA068981
10/05/1994 : HA68981
02/04/1992 : HA68981

Coordonnées
CENTURY

Adresse
LEOPOLDPLEIN 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande