CHRISTOFFELS ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTOFFELS ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.790.348

Publication

02/05/2014 : OPRICHTING
Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op vijftien april tweeduizend

veertien, dat:

1) De heer CHRISTOFFELS Johan Paul Emiei Cornelis, geboren te Genk op elf mei negentienhonderd achtenzeventig, en zijn echtgenote,

2) Mevrouw VAN DAMME Kristien Simone Bernard, geboren te Vilvoorde op zesentwintig juni negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3620 Lanaken, Koning Albertlaan 53 bus 1, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de burgerltjk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam:

"CHRISTOFFELS ADVOCATEN".

KAPITAAL - ONDERSCHRIJV1NG- VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (€ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op aile aandelen wordt door de voomoemde oprichters ingeschreven a pari in speciën. Als volgt: 1. De heer CHRISTOFFELS Johan, schrijft in eigen naam in op drieënnegentig (93) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (€ 9.300,00);

2. Mevrouw VANDAMME Kristien, schrijft eveneens in eigen naam in op drieënnegentig (93) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (€ 9.300,00).

Totaal onderschreven: honderd zesentachtig (186) aandelen tegen ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (€ 18.600,00).

De comparanten brengen volgende speciën in:

1. De heer CHRISTOFFELS Johan: zesduizend tweehonderd euro (€ 6.200,00) 2. Mevrouw VAN DAMME Kristien: zesduizend tweehonderd euro (€ 6.200,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee/derde (2/3e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (€12.400,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (UITTREKSEL) Artikel 1 - Naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "Christoffels

Advocaten".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen van de neerlegging ter griffie van het

uittreksel van de oprichtingsakte. __

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


•Voor¬

behouden

_aan het

BeTgisch

Staatsblad

•—

•M

bt es

Luik B - vervolg

Artikel 3 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Koning Albertlaan 53.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tôt doel;

De uitoefening uitsluitend in haar naam en voor haar rekening door de vennootfvennoten van de

activiteit van advocaat en het verrichten van aile activiteiten die daarmee verband houden en die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het verstrekken van juridisch advies, het pleiten, het opstellen en afsluiten van overeenkomsten, het optreden als scheidsrechter, als sekwester, als syndicus, collectieve schuldbemiddelaar of curator.

De uitoefening van aile opdrachten en het stellen van aile handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is. Aile activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publïceren van artikels en boeken, het geven van privaatcursussen of schriftelijke cursussen van algemene, beroeps- of technische vorming, enzovoort.

Het verwerven, aankopen, verkopen, verhuren en beheren van eigen onroerende goederen in het kader van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

De vennootschap mag samenwerkingsverbanden tôt stand brengen met individuele advccaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden en andere samenwerkingsverbanden, of mag bij' wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel anaioog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap aile rechtshandelingen stellen en verbintenissen aangaan.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa en dit roerend en/of onroerend vermogen beheren op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Voor eigen rekening, het beheer van een onrcerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

in het algemeen mag de vennootschap aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (€ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen,

zonder nominale waarde.

Artikel 10- Benoeming - Ontslag - Bezoldiging

De vennootschap wordt bestuurd door êèn of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben en die worden aangesteld door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neeriegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van zijn functie om in zijn vervanging te voorzien.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde toegekend worden, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap. Aïs de bezoldiging niet uitdrukkelijk wordt voorzien, zijn de zaakvoerders onbezoldigd.

Artikel 11 -Bestuur

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, aile handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel van de



♦Voor¬

behouden

aan het

'""TSëlgTscn™

Staatsblad

•m

bt es

Luik B - vervolg

vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordîgt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlîjk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken îs, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Artikel 15 - Gewone. bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 22 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 25 - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Artikel 26 - Bestemming van de winst - Reserve

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door de geldende wetgevende bepalingen, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 27- Ontbinding - benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gesohieden door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering hiertoe opdracht geeft aan één of meer vereffenaars. Deze laatsten kunnen enkel aangesteld worden, na aanduiding door de Stafhouder.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tôt de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Het overlij'den, het deflnitief verbod tôt beroepsuitoefenîng, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheïd, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de vennootschap tôt gevolg.

Artikel 28 - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tôt aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen anders besluit.

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen die deze zich heeft verbonden in de vennootschap te storten en die nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Artikel 29

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

III. OVERGANGSBEPALINGEN 1. Eerste boekjaar :

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien. 2. Eerste iaarverqaderlng :

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee (2).

b. te benoemen tôt deze functie:

1) De CHRISTOFFELS Johan voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te


Voor¬

behouden

aan het

" Sëfgïsch

Staatsblad

•FF

t» xi

•FF

bt es

Luik B - vervolg

zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

2) Mevrouw VAN DAMME Kristien voornoemd, die eveneens verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht .

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling,

QPS Fraussen Accountants BVBA te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 29.11, en/of een door haar aangestelde gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruïspuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte. . __
22/12/2014
ÿþry

Mod word 11.1

~_~"y.-~-,y,t-- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r~,rfil~~ t~





i



IjIuIIII iii i iii11i

v, keóAhedà ArA®rpin, Bk'. Tongeren

1 1 -12- 2(114

De griffier,



Ondernemingsnr : 0550.790.348

Benaming

(voluit) : Christoffels Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertlaan 53, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke vermogensbestanddelen,

Hierbij tegelijk neergelegd

-Bijzonder verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen

dd. 16/10/2014

-Revisoraal verslag dd. 17/11/2014 inzake de geplande quasi-inbreng

-Aanvullend verslag zaakvoerders dd. 02/12/2014

-Notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 04/12/2014

Christoffels Johan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CHRISTOFFELS ADVOCATEN

Adresse
KONING ALBERTLAAN 53 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande