CIALLI MEUBELEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIALLI MEUBELEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.954.744

Publication

16/05/2014
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter prlttle der rechtbank

v,

koophandel Anlworpen, afd. Tongeren

0 5 -05- 2014

prlfíltrGriffie

u

Ondernemingsnr : 5efit

Benaming

(voluit) : CIALLI MEUBELEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Stalenstraat 106

(volledig adres)

Onderwees akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As op 29 april 2014, dat er een vennootschap

werd opgericht als volgt

OPRICHTERS

1. De heer OZTAS Levent, geboren te Kochisar (Turkije) op 19 april 1975, (bisnr. 75441922521), wonende te Besikkaya Mah, 2010 Sokak 5/11 Altindag - 6010 An-kara (Turkije).

2. De heer ALBAYRAK Ibrahim, geboren te Ankara (Turkije) op 27 mei 1970, (bisnr. 70452720789),

wonende te Kucukbahce Sokak 33/8 Etlik Kecioren - 6010 Ankara (Turkije).

3, De heer TANRIKULU Ahmet, geboren te Isakusagi (Turkije) op 5 november 1965 (NN: 65.11.05.423-93),

wonende te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 292,

Art. 1 : Rechtsvorm  benaming : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming

CIALLI MEUBELEN.

Art. 2 : Zetel : 3600 Genk, Stalenstraat 106.

Art. 3 : Roel : De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen  ais in buitenland, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden:

- Het verhandelen, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, verhuren, herstellen en leveren van meubelen en aanverwante artikelen, in het bijzonder deze van: salons, slaapkamers, eetkamers, kantoormeubelen, tuinmeubelen, enzovoort;

- Het verhandelen, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, herstellen en leveren van matrassen, bedveringen en overige matrassendragers, alles voor binnenhuisinrichting zoals verlichtingsartikelen, decoratiemateriaal en snuisterijen, schilderijen, etsen en gravuren, reproducties, keramiek, ijzerwerk en blikwaren, huishoudartikelen, tapijten en andere vloerbekledingen,.parasols en en alle mogelij-ke vormen van zonne -- en windwering, barbequetoestellen en divers kookgerei in de ruime zin van het woord;

- Het verhandelen, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, van dranken (niet  alcoholische) en voedingswaren (ondermeer groenten en fruit, gedroogd of in blik) in de ruime zin van het woord;

- Handelsbemiddeling in meubels en binnenhuisinrichting;

- Het inrichten van handelszaken, kantoren en bedrijven in het bijzonder restaurants en hotels;

- Het ontwerpen van meubelen en binnenhuisinrichting;

- Het produceren, maken en plaatsen, verkopen en distributie van meubelen en binnenhuisinrichitng;

- Advies bij renovatiewerken, in eigen naam en voor derden;

- Het verlenen van adviezen, prospectering en marktonderzoek in binnen- en bui-tenland met betrekking tot

voormelde goederen;

- Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van dis-tributiekanalen;

merkenadvies; leveranciersselectie;

- Het deelnemen aan beurzen;

- Verhuring van diverse (roerende) materialen;

- De verhuisonderneming en de verhuring van autovoertuigen zonder chauffeur;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend ver-mogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aen derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, hu-ren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aande-len, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het uitvoeren van alle roerende en onroerende verrichtingen, van welke aard ook, die direct of indirect kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of het faciliteren van hogergenoemde onderneming.

- De vennootschap kan om het even welke verrichtingen uitvoeren, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

- De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondememin-gen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovendien kan de vennootschap de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Art. 4 : Duur : opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 5 : geplaatste kapitaal -- aandelen.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Inschrijving -- afbetaling r op elk van deze aandelen werd ingeschreven à rato van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) per aandeel, doch op deze aandelen werd één/derde (113de) volstort, zijnde tweeënzestig euro (¬ 62,00) euro per aandeel zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

De ondergetekende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de kbc bank te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 28 april 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Art.9. :A. De afstand van aandelen onder levenden is vrij aan een medevennoot, aan de echtgenoot of aan de afstammelingen van een vennoot: In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van aile overblijvende vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen twee maanden te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende ven-noten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing. Indien de vennoot geen kandidaat-overnemer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen rekening houdend met het recht van voorkeur.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaanmogelijkheden van de vennootschap, Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de deskundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De afstand of overdracht van aandelen waarvoor géén goedkeuring vereist dient ook ter kennis te worden gebracht van het bestuursorgaan van de vennootschap bij aangetekend schrijven of een ander wettelijk toegestaan communicatiemiddel, en zal slechts zijn uitwerking verkrijgen de eerste van de zesde maand volgend op de datum van deze kennisgeving, behoudens unaniem akkoord van alle vennoten.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwer-ving van aandelen

B. De overdracht van aandelen wegens overlijden is vrij aan een medevennoot, aan de echtgenoot of de afstammelingen van een vennoot:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen medevennoot zijn, kunnen slechts vennoot worden mits instemming van de overige vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot, aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven, Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze ook binnen dezelfde termijn aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde zal bepaald worden door de betrokken par-tijen, of ingeval van betwisting, zoals hiervoor vermeld onder A. De erfgenamen zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten. De betaling van de ovemameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de

definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater. Zo de afkoop niet tot stand gekomen

is binnen de zes maanden, kunnen de erfgenamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de

vennootschap vorderen.

Art. 10: Bestuur - Toezicht:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen...

De zaakvoerders zullen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer ALBAYRAK Ibrahim (bisnr. 70452720789).

ARTIKEL 11.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders dienen evenwel gezamenlijk op te treden voor bepaalde rechtshandelingen, zijnde de volgende:

- de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- de vestiging van hypotheken of andere zekerheidsrechten en het aangaan van kredieten en financiering en. Art. 15 : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

Art. 17: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de laatste werkdag (za-terdag inbegrepen) van december gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op dinsdag 29 december 2015.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatste zijn verplicht dergelijke vergaderingen te beleggen op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijeenroepingen geschieden bij een door de wet voorzien communicatiemiddel, tenminste vijftien dagen vooraf en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben; indien de oproeping gebeurt op een ande-re wijze dan per aangetekende zending, dient de bestemmeling daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming gegeven te hebben.

Art. 21: Het maatschappelijke boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

Art. 24: ontbinding - vereffening.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij wijziging van statuten,

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zoals be-paald in dit Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden. Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven,

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Art. 27: Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van de aandelen zoals bepaald in artikel 9, punt A, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Art. 28.: Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 9 van deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, oefent de daaraan verbonden rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Bij ontstentenis van erfgerechtigden is de vennootschap echter van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Art. 33: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De formaliteiten van bijeenroeping dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ZAAKVOERDERS: Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor onbepaalde duur:

- de heer OZTAS Levent, voomoemde oprichter sub 1,

In artikel 10 van de statuten werd tot statutaire zaakvoerder aangesteld voor onbepaalde duur.

- de heer ALBAYRAK Ibrahim, voornoemde oprichters sub 2.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging

en de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 29 april 2014

Notaris Bert Vrancken

standplaats te As

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 29.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0261-014

Coordonnées
CIALLI MEUBELEN

Adresse
STALENSTRAAT 106 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande