CLASSIC CAR STORAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLASSIC CAR STORAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.909.954

Publication

03/07/2013
ÿþ~

mod 11.1

Ondemerningsnr : 6-35-. 5cy. . 954 Benaming (voluit) : CLASSIC CAR STORAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozenstraat 3 3950 Bocholt

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester Paul GEEB EL E N, geassocieerde notaris, met4 standplaats te Lommel op 20 juni 2013, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat erg een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De heer Vrancken Paul Louis Jules, geboren te Bree op zes mei negentienhonderd achtenvijftig, echtgenoot van mevrouw leven Maria Clara Theodora, geboren te Neerpelt op; drie februari negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3950 Bocholt, Rozenstraat 3.

2. De heer Martens Xavier Danny Karl, geboren te Ruhengeri (Rwanda) op twintig februari negentienhonderd achtenvijftig, en echtgenote mevrouw Steyaert Anouk, geboren te: Merksem op twintig juni negentienhonderd tweeënzestig, samenwonende te 3500 Hasselt,; Hollandsveldlaan 43.

Verslag Bedrlfsrevisor :

De inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren'; gevestigd te; 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, alhier vertegenwoordigd door de heer Zeelmaekers Rudi, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

" Na onderzoek van het geheel van de bestanddelen, verricht in overeenstemming met de; controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, verklaart; ondergetekende, de heer Rudi ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te B - 3500; Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, en optredend als vennoot en permanent; vertegenwoordiger van Van Havermaet GROENWEGHE Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, dat naar; zijn mening, de inbreng in natura door de heer Xavier MARTENS en mevrouw Anouk STÉYAERT bij de oprichting van CLASSIC CAR STORAGE BVBA bestaat uit het geheel van; ° de activa- en passiva bestanddelen die de volledige handelszaak uitmaken die vandaag op; naam van de heer Xavier MARTENS wordt uitgebaat (KBO 0501.647.079) met een; inbrengwaarde van 191.000,00 EUR (inclusief de eigendomsrechten m.b.t. het onroerend goed gelegen te Lommel, Waterrijtstraat 21 A - eigendom van de heer Xavier Martens en. mevrouw Anouk Steyaert, ieder voor de onverdeelde helft - waar gemelde handelszaak wordt; uitgebaat), zijnde respectievelijk door de heer Xavier MARTENS 96.000,00 EUR en door; mevrouw Anouk STEYAERT 95.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

*De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng In natura en dat de oprichters van dei vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en: voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding; van de inbreng in natura;

*De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van; nauwkeurigheid en duidelï kheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r 

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr beh¬ aa( Bel Staa

Neergelegd tor grlffls der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 4 -06- 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

u

r

Voor-

I ehoudggn aan héf Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

*Dat de vaar de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfs-economisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 191 aandelen op naam van CLASSIC CAR STORAGE BVBA (met name aan de heer Xavier MARTENS 96 aandelen en aan mevrouw Anouk STEYAERT 95 aandelen), zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/382ste van het geplaatst kapitaal van 382.000,00 EUR .

Overwegende dat op de datum van het opstellen van het huidige controleverslag de heer Xavier MARTENS aan ons geen certificaat zoals bedoeld in het artikel 442 nis van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, zoals bedoeld in artikel 41 quinquies van de RSZ-Wet van 27 juni 1969 en zoals bedoeld in artikel 16 ter van het Koninklijk Besluit nr. 38 inzake het sociaal statuut van de zelfstandigen heeft voorgelegd, dienen wij erop te wijzen dat er een latent risico bestaan voor de overdracht-genietende vennootschap indien de overdrager fiscale en/of parafiscale schulden heeft op het ogenblik van de overdracht.

Terzake dienen wij een voorbehoud te maken inzake dit latent fiscale risico in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Hasselt

op 19 juni 2013

Van Havermaet GROENWEGHE Bedrijfsrevisoren

Burg. vena. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Rudi ZEELMAEKERS

Bedrijfsrevisor - Vennoot"

STATUTEN

Benaming : De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Classic Car Storage'

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3950 Bocholt, Rozenstraat 3.

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (L-13,5 ton).

Goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven.

Expeditie en verzending, transport en vervoer, opslag en magazijn diensten, douaneagentschap, bemiddeling en tussenkomst, voor alle personen, goederen en diensten, met inbegrip van verhuizingen, door en over geheel de wereld.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 20 juni 2013.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd

tweeëntachtigduizend euro (382.000,00 EUR).

Het is verdeeld in driehonderd tweeëntachtig (382) aandelen zonder nominale waarde.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

n r,

W

Bestuur - Machten - Toezicht De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke - of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten, die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerder. In het bijzonder geldt de naamtekening van de zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmacht beperkt zal zijn tot een of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser zowel als verweerder.

Wordt er geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Winstbestemming: Het overschot van de balans na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen en voorzieningen, vormt de netto winst. Hiervan wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voor-

schrift van artikel 320 van de vennootschappenwet.

Boeklaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertlg december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van 20 juni 2093 tot 31 december 2014.

Gewone algemene vergadering : De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend vijftien.

Zaakvoerders:

-het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

-in deze hoedanigheid te benoemen voor onbepaalde duur:

1. De heer Vrancken Paul Louis Jules, voormeld, die aanvaardt,

2. De heer Martens Xavier Danny Karl, voormeld, die aanvaardt. Iedere zaakvoerder mag de vennootschap apart verbinden. -het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene beslist.

vergadering er anders over;

Bijzondere volmacht:

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mix 111.1

inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen.

Werden neergelegd ; T) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) bijzonder verslag van de oprichters en 4) verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t ~ Voor-Eoehoudep

aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





12/08/2015
ÿþMod Word 1 1.1

IM I.0311 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 3 -08- 2015

De griffjffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

411,11111!I

111





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0535.909.954

Benaming

(voluit) : Classic Car Storage

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3950 Bocholt, Rozenstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor Jean Flemings, geassocieerd notaris te Lommel op 30 juli 2015, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

Eerste agendapunt

De vergadering besluit tot een kapitaalvermindering met tweehonderd zestigduizend euro (260.000 EUR), om het geplaatste kapitaal te brengen van driehonderd tweeëntachtigduizend euro (382.000 EUR) op honderd tweeëntwintigduizend euro (122.000 EUR) door uitkering aan de vennoten van reëel gestort kapitaal, onder de vorm (a) beschikbare liquiditeiten ten belope van tweehonderd duizend euro (200.000 EUR) en (b) een vordering in rekening-courant ten belope van het saldo.

Zoals gezegd, wordt de kapitaalvermindering volledig aangerekend op fiscaal volgestort kapitaal. Naar aanleiding van de kapitaalvermindering worden geen aandelen vernietigd.

De terugbetaling mag, volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, niet plaats hebben, zo binnen twee maanden na bekendmaking van dit besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist, voor de schuldvordering, die op het ogenblik van de bekendmaking niet vervallen zijn.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op de datum die het bestuursorgaan aan de vennoten zal kenbaar maken.

De algemene vergadering geeft daartoe volmacht aan het bestuursorgaan na het verstrijken van voormelde termijn.

Tweede agendapunt

Artikel 5 der statuten wordt aangepast aan de genomen beslissing.

Het luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeëntwintigduizend euro (122.000 EUR). Het is verdeeld in driehonderd tweeëntachtig (382) aandelen zonder nominale waarde."

Derde agendapunt

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde agendapunt

De vergadering verleent voor zoveel ais nodig een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde agendapunt

Er wordt volmacht gegeven aan CVBA Van Havermaet-Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijssen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, geassocieerd notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie;

- gecoördineerde statuten; historiek





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.08.2015 15443-0045-011
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0303-011

Coordonnées
CLASSIC CAR STORAGE

Adresse
ROZENSTRAAT 3 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande