CLIMAPULSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CLIMAPULSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 631.879.378

Publication

18/06/2015
ÿþMod Wad 11.1

i ie l ; in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

09 MM 2015

Griffie

Ondernemingsnr : O Gt  3

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Genkersteenweg 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

Uit een akte verleden voor meester Marc JANSEN, geassocieerd notaris te Hasselt ter standplaats Kermt, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC JANSEN & ARVID LEROI, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt, op 27 mei 2015, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

(.Partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDIASOFT", door overgang van haar bedrijfstak "Coulant", zijnde een online dienst voor het beheren en opvolgen van koelinstallaties, en alle daartoe behorende activa en passiva in voormelde nieuw op te richten vennootschap. De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel tot partiële splitsing en het verslag van de oprichters en van de bedrijfsrevisor, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen,

Aile rechten, verplichtingen en verbintenissen met betrekking tot de hiervoor genoemde bedrijfstak, ontstaan vanaf 1 januari 2015, zoals blijkt uit het voornoemd voorstel tot partiële splitsing, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "CLIMAPULSE".

li. a) Er worden aan de vennoten van de overdragende vennootschap "MEDIASOFT" achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen uitgereikt in de nieuw op te richten naamloze vennootschap "CL1MAPULSE".

b)Aan elke vennoot van de overdragende vennootschap "MEDIASOFT" wordt tegen één (1) aandeel van de overdragende vennootschap "MEDIASOFT' honderd (100) nieuwe aandelen van de nieuwe vennootschap "CLIMAPULSE" uitgereikt.

c) De aandelen van de nieuwe vennootschap "CLIMAPULSE" nemen deel in de winst van de nieuwe vennootschap en geven rechtop dividenden vanaf 1 januari 2015,

111. De naamloze vennootschap "CLIMAPULSE" wordt opgericht en de statuten van deze vennootschap worden vastgesteld en goedgekeurd zoals hierna volgt.

RECHTSVORM: naamloze vennootschap,

NAAM: "CLIMAPULSE".

ZETEL: 3500 Hasselt, Genkersteenweg 49.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel:

A.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of In deelneming met derden:

Het concipiëren, het ontwikkelen en commercialiseren van software- en onderhoudspaketten in de sector van de koeltechnieken of uit te breiden naar andere sectoren.

-Het afsluiten van jaarlijkse abonnementen met betrekking tot voormelde software- en onderhoudspakketten,

-Meer algemeen alle mogelijke verrichtingen en activiteiten in verband met ontwikkeling, onderzoek, productie, werking, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie, vervoer en de handel in al haar vormen van alle goederen en producten en levering van diensten, in het bijzonder voor het leveren van totaaloplossingen in de sectoren van informatica, elektronica, elektronische apparatuur (o.a. computers en telecommunicatie-apparatuur) en dit zowel op het vlak: van hard- ais software, evenals voor alle verbandhoudende producten en aile instrumenten, materialen, accessoires en apparaten met betrekking tot deze handel.

-Het voeren van onderzoek, het geven van opleidingen, schrijven van handleidingen, het voeren van studies; met betrekking tot softwarepaketten.

-Consultancy-activiteiten in ruime zin betreffende ICT enfof algemeen management.

-Alle mogelijke diensten betreffende de ICT-sector.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

CLIMAPULSE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Aan- en verkoop van software- en hardware en meer in het algemeen de aankoop, verkoop, huur, verhuur van alle elektronische, elektrische en informaticamaterialen, en in het algemeen aile materiaal dat rechtstreeks of onrechtstreeks nuttig kan zijn voor het doel van de vennootschap, langs om het even welke weg, zoals internet, handel etc..

-Het (laten) herstellen van computer hard- en software en alle aanverwante artikelen en benodigdheden. -Het ontwerpen, assembleren, monteren, installeren, onderhouden en herstellen van allerlei machines, installaties en besturingssystemen, zowel op mechanisch als op elektronisch en/of elektrisch gebied.

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, en marketing;

-De controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn.

B.Voor eigen rekening:

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers;

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, ook Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag met haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd

GEPLAATSTE KAPITAAL: TWEEÈNZESTIGDUIZEND EURO (62.000,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen.

Al deze aandelen zijn en blijven verplichtend op naam.

Volstorting: volledig.

ALGEMENE JAARVERGADERING:

Elk jaar op de derde maandag van de maand mei om achttien uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap "CLIMAPULSE" begint op 27 mei 2015 en eindigt op 31 december 2015, met dien verstande dat zij de verrichtingen in haar naam door de overdragende vennootschap gesteld sedert 1 januari 2015 met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, op boekhoudkundig gebied voor haar rekening neemt.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van mei om 18 uur in het jaar 2016, op de zetel van de vennootschap.

WINST, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst aile aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng. BESTUUR:

ARTIKEL NEGENTIEN

1.De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen:

a)aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad;

r . ~

'Vo&-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

b)aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad.

c)aan een directiecomité, bestaande uit al dan niet bestuurders en steeds collegiaal optredend, zonder dat

deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle

handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

3.De raad van bestuur of de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het raam van dat bestuur, mogen

volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen,

toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL EENENTWINTIG

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en ais verweerder geldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders die samen optreden;

-hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de daarmee belaste personen;

-hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

BENOEMINGEN:

1) Worden benoemd tot eerste bestuurders van de nieuw opgerichte vennootschap "CLIMAPULSE » voor

een termijn van zes jaar:

a)de heer MARIS Timmy, wonend te 3560 Lummen, Belokenstraat 19;

b)de gewone commanditaire vennootschap "ENVISIA", met zetel te 3560 Lummen, Belokenstraat 19,

ondernemingsnummer 0598.968.367, vast vertegenwoordigd door de heer MARIS Timmy voornoemd;

die verklaren te aanvaarden.

Deze mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene

vergadering.

2)Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van

de benoeming van één of meer commissarissen in de naamloze vennootschap "CLIMAPULSE".

3)De aanwezige bestuurders, onmiddellijk hierna in de raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen

tot gedelegeerd bestuurder, met de macht om alleen op te treden:

de heer MARIS Timmy voornoemd;

onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op

de bevoegde griffie.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vóór

registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- verslag oprichters;

- verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLIMAPULSE

Adresse
GENKERSTEENWEG 49 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande