COBICO IMMO

Divers


Dénomination : COBICO IMMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 446.119.034

Publication

27/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 21.05.2014 14131-0551-012
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 26.04.2013 13097-0421-012
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 25.04.2012 12093-0028-012
02/01/2012
ÿþ Motl Wori 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1Veergelegd ter griffie der reelitbank v. koophandel te TONGEREN

-1Z- 2011



De Hoíelgrifier, Griffie

+12000670"

Ondernemingsnr : 0446.119.034 Benaming

(voluit) : COBICO IMMO

(verkort) :

Voor behouc aan h Belgis Staatst

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad-02/01/2012 -Annexes du-Moniteur-belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv een naamloze vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Schoorstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "COBICO IMMO", met zetel te 3680 Maaseik,

Schoorstraat 6, BE 0446.119.034 - RPR Tongeren, opgesteld door notaris Anita INDEKEU, te Neeroeteren op

19 december 2011, nog te registreren, werden ondermeer volgende beslissingen:

AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER.

De vergadering der aandeelhouders beslist de bestaande aandelen die aan toonder luiden, en thans

gedrukt zijn, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich

uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting gebeurt staande de vergadering, meer bepaald worden de huidige aandelen aan toonder

voorgelegd aan de vergadering, welke lichamelijke effecten vernietigd worden door perforering.

De aandeelhouders verklaren zelf in te staan voor het aanleggen van een register van aandelen, waarin zij

het aandelenbezit van elke aandeelhouder zullen inschrijven en laten ondertekenen en ontslaan

ondergetekende notaris van allee aansprakelijkheid dienaangaande.

AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de statuten aan te passen aan:

- de wet van twee augustus tweeduizend en twee en twee juni tweeduizend en zes houdende wijziging aan

het wetboek van vennootschappen;

- de genomen beslissingen en ook aanpassing van de artikels die betrekking hebben of verwijzen naar de

aandelen aan toonder;

- de genomen beslissing tot zetelverplaatsing;

Dientengevolge afschaffing van de bestaande tekst van de statuten en vervanging door nieuwe statuten,

zonder te raken aan de essentiële kenmerken van de vennootschap (bij uittreksel)

Benaming:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap.

De benaming van de vennootschap luidt : "COBICO IMMO".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Schoorstraat 6.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

a) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen te doen van onroerende aard, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zouden geven;

b) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud en verhuring ervan;

c) het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of vennootschappen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Op de laatste bz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, hypotheek verlenen en toestaan, alsmede zich borgstellen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperken.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de toepasselijke wettelijke regels.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en begint te werken vanaf de dag van haar oprichting. Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderdnegenentachtigduizend Euro (¬ 189.000,00). Het is verdeeld in zevenduizend vijfhonderd zevenentachtig (7.587) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, door de algemene vergadering van aandeelhouders of voor de eerste maal door de oprichters benoemd.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, natuurlijk persoon, die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de ambtsbeëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Hun mandaat mag zes jaar niet te boven gaan, zolang deze beperking van duur door artikel 518 paragraaf 3 van het Wetboek van vennootschappen is voorzien.

De algemene vergadering van aandeelhouders stelt het aantal bestuurders vast en- de duur van hun mandaten, en kan de bestuurders ten allen tijde ontslaan met of zonder motivering.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

De functies van de uittredende bestuurders worden onmiddellijk na de jaarvergadering beëindigd.

Intern bestuur:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennoot-schap opdragen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Externe vertegenwoordigingsmacht:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk ondertekenen of door de handtekening van de gedelegeerde bestuurder alleen optredend.

Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur:

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

Uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Bijzondere volmachten:

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand februari om zeventien uur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering warden bijeengeroepen om te beraadslagen en te . besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten : inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgenclee jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Ten minste zes weken voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de door de wet vereiste stukken, aan de commissarissen, die het verslag moeten opmaken bedoeld in het Wetboek van vennootschappen. Bestemming van de winst:

De netto-winst van het boekjaar stemt overeen met het saldo van de resultatenrekening.

Van die netto-winst wordt tenminste vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Ontbinding - vereffening:

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontstaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot aile verrichtingen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffe te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

MACHTIGING.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2011 : TGT000246
26/03/2010 : TGT000246
01/04/2009 : TGT000246
26/03/2009 : TGT000246
30/04/2008 : TGT000246
03/04/2007 : TGT000246
10/04/2006 : TGT000246
01/07/2015
ÿþ ASod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nearlelegd ter grime oer recotbunk

y. koiptlnndgl Anlworprm, afd. 'rumen

22-46,2015

Ig13 gfl~if~~riffiie

Ondernemingsnr : 0446.119.034

Benaming

(voluit! : COBICO IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Schoorstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering de dato 27/0212015:

De algemene vergadering beslist met unanimiteit om mevrouw Corstjens Marie-Louise, mevrouw Bijnens Caroline en Dhr. Bijnens Guido te benoemen als bestuurder en dit voor een ambtstermijn van 6 jaar die eindigt bij de jaarvergadering van 2021,

Met eenparigheid van stemmen wordt mevrouw Bijnens Caroline benoemd tot gedelegeerd bestuurder voor een ambtstermijn van 6 jaar die eindigt bij de jaarvergadering van 2021.

De mandaten van Bijnens Caroline, Bijnens Guido en Corstjens Marie-Louise zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Bijnens Caroline,

Gedelegeerd bestuurder

Op da laatste b'z van luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeiw oordígen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/03/2005 : TGT000246
01/04/2004 : TGT000246
08/12/2003 : TGT000246
09/04/2003 : TGT000246
07/04/2003 : TGT000246
29/03/2002 : TGT000246
10/03/2001 : TGT000246
30/12/2000 : TGT000246
04/04/2000 : TGT000246
01/01/1997 : TGT246
01/01/1993 : TGT246

Coordonnées
COBICO IMMO

Adresse
SCHOORSTRAAT 6 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande