COENEGRACHTS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COENEGRACHTS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.689.578

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.07.2014 14352-0385-009
11/02/2014
ÿþ11

mod 11.1

~

. ~| In ~~~~ Staatsblad bæ~nd~m~~kopie

^~` Belgisch

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

3 0 -01- 201i

De

---

Ondememingsnr 0885.609.578

Benaming (voluit) :COENEGRACHTS & C°

(verkort):

Rechtavomu: besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houbbenstraat 15

3700 Tongeren

Onderwerp akte :BVBA:kapitaals -z]g]ng

Tekst Uit een akte voor Meester Jean-Marie THIJS, notaris te Tongeren de dato 20 december 2013,

geregistreerd te Tongeren np0801Cl814. boek 577, blad 08, vak 03, ontvangen : vijftig euro, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COENEGRACHTS & C"" met zetel te 3700 Tongonan, Houbbenstraat 15, ondememingsnummer GOO5.6OQ.67D. werd gehouden.

Uit deze akte blijkt da de agenda en de beraadslaging letterlijk luidt als volgt:

"Agenda;

1^ Kennisneming van de bijzondere algemene vergadering de dato 18 december 2013 tot uitkering van een

dividend overeenkomstig artikel 537 WIB.

2. Kennisname van het versla n de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving de inbreng in t de

toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

3. Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging.

4. Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderd eenenzeventigduizend vierhonderd

twee euro 171.402,00,-) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00,-) op

honderdnegenentachtigduizend negenhonderd tweeënvijftig euro 189.962,00,-) te brengen door inbreng in

nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-

dividend. Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd vijfentachtig komma

viegeum(¬ 18~60,- per aandeel.

5'OndonyohdOnq van da kapitaalverhoging  vergoeding

6. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

7, Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de

kapitaaltoestand.

8. Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

9. Machtiging aan het b van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van

de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

BERAADSLAGING, Eerste beslissing

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van honderdnegentigduizend vierhondee: zesenveertig komma zevenenzestig euro '190.446,67,-). Na inhouding van de roerende voorheffing blijft eer-netto dividend ter beschikking van euro honderdeenzeventigduizend vierhonderd en twee euro (E 171.402,00,-). De algemene vergadering van 18 december 20.13 heeft beslist dit netto-bedrag te boeken op rekening-couran0 in het voordeel van de huidige aandeelhouders. De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bil wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

Tweede beslissing

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: : Naam en hoed instrumenterende notaris, hetz van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoor3en aanzien van derden te vertegenwoordigen

l8ersl; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 20 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging en ontslaat de voorzitter de voorlezing ervan.

Derde beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van de bedrijfsrevisor, Michel Wera, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De besluiten luiden als volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik dat :

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake oontrole van inbreng en quasi-inbreng.

De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (e 185,50), Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat zij die de inbreng verrichten, in dezelfde mate waarin zij deze inbreng verrichten, ook vennoten zijn van de BVBA COENEGRACHTS 86 C°, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord. Bovendien leidt deze werkwijze tot een waarde die ten minste overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.I.B. 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (¬ 190.446,67) als dividend zou worden uitkeerbaar gesteld. Hierop dient 10 % roerende voorheffing (e 19.044,67) te worden gestort, het saldo (¬ 171.402,00) wordt dan geboekt ais verschuldigd dividend en de vennoten dienen dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap. Aangezien de buitengewone algemene vergadering welke dit dividend goed gekeurt momenteel nog niet heeft plaatsgehad, besluit mijn verslag onder het voorbehoud dat deze dividendtoekenning wordt goedgekeurd in een algemene vergadering voorafgaand aan de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De over te dragen activa behoren toe aan de Heer Daniel COENEGRACHTS en Mevrouw Betty WILLEMS. Door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (924) en de fractiewaarde (fractiewaarde van ¬ 185,50 per aandeel) van de toegekende aandelen.

Als tegenprestatie voor deze inbreng in natura zal de vennootschap de volgende vergoeding toekennen: - 832 volgestorte aandelen van de BVBA COENEGRACHTS & C° met elk een gelijke fractiewaarde van 1/ 1.024ste van het kapitaal (fractiewaarde ¬ 185,50 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan de Heer Daniel COENEGRACHTS.

- 92 volgestorte aandelen van de BVBA COENEGRACHTS 86 C° met elk een gelijke fractiewaarde van 1/ 1.024ste van het kapitaal (fractiewaarde e 185,50 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan Mevrouw Betty WILLEMS.

9. ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van bet onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vierde beslissing

De vergadering der aandeelhouders beslist het kapitaal te verhogen met honderd eenenzeventigduizend vierhonderd en twee euro (¬ 171.402,00,-) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00,-) op honderdnegenentachtigduizend negenhonderd tweeënvijftig euro (¬ 189.952,00,-) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend. De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van negenhonderd vierentwintig (924) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd vijfentachtig komma vijftig euro (E 185,50,-) per aandeel, volledig te boeken als kapitaal.

De aandeelhouders verzaken aan het vorderen van een eventuele uitgiftepremie en aan hun voorkeurrechten, nu de inbreng voor elk der aandeelhouders gelijk is en de nieuwe aandelen worden toegekend in dezelfde verhouding ais de bestaande aandelen verhouding, zodat geen der aandeelhouders zich als benadeeld beschouwt,

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vijfde beslissing

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer COENEGRACHTS Daniel en Mevrouw WILLEMS Betty, beiden voornoemd,

Beschrijving van de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



De inbreng in natura betreft vorderingen in rekening-courant in totaal ten bedrage van honderd

eenenzeventigduizend vierhonderd en twee euro (¬ 171.402,00,-), hetzij:

- Voor honderd vierenvijftigduizend tweehonderd eenenzestig komma tachtig euro (¬ 154.261,80) op naam van

de heer COENEGRACHTS Daniel voornoemd

- Voor zeventienduizend honderd veertig komma twintig euro (¬ 17,140,20,-) op naam van Mevrouw WILLEMS

Betty voornoemd.

De ingebrachte vorderingen zijn uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat er voor de kapitaalverhoging volgende nieuwe volledig volstorte

aandelen worden uitgegeven

- achthonderdtweeëndertig (832) aandelen aan de heer COENEGRACHTS Daniël;

- tweeënnegentig (92) aandelen aan Mevrouw WILLEMS Betty voornoemd.

Zesde beslissing

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en het kapitaal thans

honderdnegenentachtigduizend negenhonderd tweeënvijftig euro (¬ 189.952,00,-) bedraagt en

vertegenwoordigd wordt door duizend vierentwintig (1.024) aandelen.

Zevende beslissing

De vergadering der aandeelhouders beslist met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten als volgt te

vervangen: "Het kapitaal bedraagt honderdnegenentachtigduizend negenhonderd tweeënvijftig euro (¬

189.952,00,-). Het is verdeeld in duizend vierentwintig (1.024) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van

de nominale waarde."

Achtste beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder en voor zover nodig de betaling van de roerende voorheffing ten belope tien procent (10%) van het

tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Worden gelijktijdig met neergelegd :

- eensluidend afschrift van de voormelde akte;

-

gecoördineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13366-0246-008
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.08.2012, NGL 29.08.2012 12487-0437-008
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.08.2011, NGL 25.08.2011 11451-0554-008
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.07.2010, NGL 11.08.2010 10404-0138-008
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 25.08.2009 09633-0250-008
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.07.2008, NGL 14.08.2008 08574-0125-008
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0310-010

Coordonnées
COENEGRACHTS & CO

Adresse
HOUBBENSTRAAT 15 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande