COFROST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COFROST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.653.409

Publication

14/03/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ftechtbenkvan koophandel

0 2 tee ne.

te HASSELT

Griffie

*iaossaoa"

LuÎk B

Ondememingsnr : 0437.653.409 Benaming (voluit) : Cofrost

!1 i+

;;

Zetel : Tiensevest 1 bus 102

3800 Sint-Truiden

ii

Onderwerp akte :CVBA: ontbinding

i: Bij akte verleden voor Notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 27 februari 2012, nog te registreren blijkt: i: dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COFROST' met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden,; 1-ilensevest 1 bus 102, waarbij volgende beslissingen bij unanimiteit werden genomen:

ii EERSTE BESLISSING - Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 Wetboek van;

Il

vennootschappen '

1i Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders elk tent ii individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij ij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende; stavingsstukken. ii TWEEDE BESLISSING - Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoord-vonnis"

' De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het; ;; vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, zoals deze;

i; documenten werden voorgelegd door de vereffenaar. i

i De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het;

ii "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers; afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van;

i vennootschappen.

ii De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er i; voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te 'i; willen formuleren.

; DERDE BESLISSING - Goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Vif EDE BESLISSING - Kwijting aan de vereffenaar i

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar;

:i voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

VI jFDE BESLISSING - Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

i! Vervolgens stelt de vergadering vast dat de coöperatieve vennootschap met beperkte;

i aansprakelijkheid "COFROST" definitief opgehouden heeft te bestaan.

ii ZESDE BESLISSING - Bewaring van boeken en bescheiden

!i De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden ii neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres:: i; Sint-Truiden, Tiensevest 1 bus 102,

!1 ZEVENDE BESLISSING - Consignatiemaatregelen i

? De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie i; van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of aandeelhouders en die hen niet konden ii worden afgegeven.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort):

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"

;

mad 11.1

ACHTSTE BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Georges RAMAEKERS, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

het

Belgisch Staatsblad

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.01.2012, NGL 12.01.2012 12007-0077-007
04/10/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 19. 2M4

Vo beha

aan

Belç Staat

w lU 111111fl 1 liii 11 1 111

*11149327*

Ondernemingsnr : 0437.653.409

Benaming : Cofrost

(voluit)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensevest 1 bus 102 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :CVBA: vereffening

Bij akte verleden voor Notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 23 augustus 2011, geregistreerd te Sint Truiden op 5 september 2011 boek 565 blad 5 vak 1, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering werd;; gehouden van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid!: "COFROST" met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Tiensevest 1 bus 102, waarbij volgende; beslissingen bij unanimiteit werden genomen :

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de;: bestuurders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de bestuurders is een staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om

er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. ;É

TWEEDE BESLISSING - ontbinding

;i De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. DERDE BESLISSING  Kennisname ontslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de; !: hiernavolgende bestuurder van rechtswege ontslagnemend is: de heren RAMAEKERS Georges en,! RAMAEKERS Jan, beiden voornoemd.

VIERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar bezoldiging

!! De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer RAMAEKERS Georges, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts ini= functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd ofii gehomolgeerd. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benomede vereffenaar, hier aanwezig, om het!= verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van dei! vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van!i koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die;i i; de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaali neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING  benoeming plaatsvervangende vereffenaar  bezoldiging i; De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien,; de benoeming als vereffenaar van de heer RAMAEKERS Georges, voornoemd, door de rechtbank van;; koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is de heer RAMAEKERS Jan, voornoemd.

De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn;; benoeming, zijn functie onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging;; of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer RAMAEKERS Georges, voornoemd, door de;; rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn:; benoeming als vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

ZESDE BESLISSING  Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZEVENDE BESLISSING  volmachten formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer RAMAEKERS Georges, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 14.06.2011 11151-0045-007
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 21.06.2010 10190-0409-007
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 08.06.2009 09194-0141-007
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 11.06.2008 08205-0370-008
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 02.07.2007 07335-0298-007
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 17.07.2006 06481-0255-011
08/12/2005 : LE074576
04/07/2005 : LE074576
17/06/2004 : LE074576
24/06/2003 : LE074576
08/08/2002 : LE074576
21/06/2002 : LE074576
29/06/2000 : LE074576
01/01/1993 : LE74576

Coordonnées
COFROST

Adresse
TIENSEVEST 1, BUS 102 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande