COGNATI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COGNATI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.839.739

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.03.2014, NGL 29.04.2014 14106-0156-011
19/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307475*

Neergelegd

15-12-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0841839739

Benaming (voluit): Cognati

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Ridderstraat 29 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 15 december 2011,

neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1. De heer CLERX, Didier, geboren te Genk op dertig juli duizend

negenhonderdzeventig, met woonplaats te 3600 Genk, Schaapsdries 2 C, echtgenoot van mevrouw Schmeitz Daniella, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 27 april 2009, nadien ongewijzigd gebleven;

2. De heer SCHMEITZ, Bob Lambertus Maria, ongehuwd, geboren te Nederland op

zes december duizend negenhonderdzesenzeventig, met woonplaats te 3690

Zutendaal, Windmolenstraat 26 bus 14;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de benaming Cognati.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Ridderstraat 29 bus 1, 3500 Hasselt.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

 PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening

en in eigen naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of-ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. "  MANAGEMENT

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunkties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap."

"HOLDING

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en

verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. Het organiseren van marktonderzoek, marketing, beurzen, enz.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Inbreng in geld.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld als volgt:

- De heer Clerx Didier voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van negenduizend driehonderd (9.300) euro, volstort ten bedrage van drieduizend honderd (3.100) euro, in ruil waarvoor hij 93 aandelen bekomt.

- De heer Schmeitz Bob voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van negenduizend driehonderd (9.300) euro, volstort ten bedrage van drieduizend honderd (3.100) euro, in ruil waarvoor hij 93 aandelen bekomt.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op veertien december tweeduizend en elf, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste maandag van de maand maart om 18.30 uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

AANLEG RESERVE  VERDELING WINST - VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen. SLOTVERKLARINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

BENOEMINGEN

1. De heer CLERX, Didier, geboren te Genk op dertig juli duizend

negenhonderdzeventig, met woonplaats te 3600 Genk, Schaapsdries 2 C,

En

De heer SCHMEITZ, Bob Lambertus Maria, geboren te Nederland op zes december duizend negenhonderdzesenzeventig, met woonplaats te 3690 Zutendaal, Windmolenstraat 26 bus 14 worden als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd: - expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþ~" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!.1,1111@ ~V

RECFRBANK van KOOPHANOÉ[.'`

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 1 MEi 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0841.839.739

Benaming

(voluit) : COGNAT'

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Ridderstraat, 29 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte ; UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - VERPLAATSING ZETEL

Uittreksel uit de akte verleden op 20 april 2015 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel art. 3.12.3.0.5., § 2, 3° VCF, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van deze vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft;

a. Uitbreiding maatschappelijk doel:

Na kennisname van de wettelijk verplichte stukken, met name de staat van activa en passiva afgesloten per

29 maart 2015 en het bijzondere verslag van de zaakvoerders besloot de buitengewone algemene vergadering

tot wijziging van het statutair doel door toevoeging van de volgende bepalingen onmiddellijk na de eerste zin

van het artikel 3 van de statuten:

projectontwikkeling voor de nieuwbouw en vernieuwbouw van individuele woningen, van

appartementsgebouwen, van kantoorgebouwen, van hotels, commerciële en industriële centra, enz., of voor

renovatieprojecten, inclusief de volledige inrichting;

- verhuur van en handel in onroerende goederen;

- verhuur van handelszaken;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief de sociale woningen;

- schatten en evalueren van onroerend goed;

- beheer van residentiële gebouwen en de activiteiten van syndicus;

- grond- en ruilverkavelingen;

- aan- en verkoop van onroerend goed in de brede zin;

- alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen, met inbegrip maar niet beperkt tot de bemiddeling

bij de verkoop of de verhuur van onroerende goederen;

- het innen van de huur voor residentiële en niet-residentiële gebouwen;

- schatten en evalueren van onroerende goederen;

Arie voormelde omschrijvingen kunnen in de meest uitgebreide zin van de bewoordingen worden opgevat.

De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren,

huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.,"

b. Verplaatsing maatschappelijke zetel;

De vergadering besloot de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: 3600 Genk,

Schaapsdries, 2/C.

c. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen -- machtiging notaris De vergadering verleende de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.. Tevens werd de instrumenterende notaris verzocht en gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

d. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering duidt aan als haar bijzondere gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P2 Accountants" met adres te 3960 Bree, Bruglaan, 30  BTW BE 0541 732 528 RPR Antwerpen  afdeling Tongeren en al haar zaakvoerders en aangestelden, met macht van in de plaatsstelling om alle formaliteiten inzake wijziging en schrapping bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de diverse fiscale administraties alsook het invullen van het aandelenregister te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

Voor ontledend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

V or-beh~urden aa het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

-Expeditie van de akte;

-Gecoördineerde statuten

Notaris Herbert HOUBEN

Bochtlaan, 33

3600 GenK.

J "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
COGNATI

Adresse
RIDDERSTRAAT 29, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande