CONSTRUCT-ELEKTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSTRUCT-ELEKTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.256.634

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0539-011
06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.08.2013, NGL 30.08.2013 13534-0327-011
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.07.2012, NGL 03.08.2012 12385-0303-011
06/01/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -12- 2010

{;S ELT

Voorbehouden *11003176*

aan het

Belgisch Staatsblad





Ondernemingsnr Benaming ~, .

(volte): Construct-Elektro

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Atheneumstraat 98 3970 Lldsburg

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op drieëntwintig; december tweeduizend en tien blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten.

1. De heer TOMCZAK Waldemar Edmond, geboren te Genk op twaalf januari negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 3970 Leopoldsburg, Atheneumstraat 98.

2. De heer TOMCZAK Tom Lieven Richard, geboren te Beringen op zesentwintig juni negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3000 Leuven, Sint-Jansbergsesteenweg 77.

3. Mevrouw TOMCZAK Vanja Monniek Henny, geboren te Beringen op vijfentwintig augustus; negentienhonderd éénentachtig, wonende te 3970 Leopoldsburg, Atheneumstraat 98

Benaming.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "Construct-Elektro". Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Atheneumstraat 98. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: van derden, of door deelname van dezen :

Elektrotechnisch installateur. Het uitwerken van projecten, het coördineren van werken uitgevoerd door: onderaannemers, het verstrekken van opleidingen en adviezen, de studie van, onderzoek naar en ontwikkeling: van allerhande toepassingen, evenals commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, fabricatie en productie,: distributie, assemblage, montage en installatie, plaatsing en aansluiting, onderhoud en herstelling, dienst-naverkoop, beheer, aan- en verkoop, huur en verhuur, im- en export, groot- en kleinhandel van:

* elektrische installaties, kabels en diverse leidingen, elektrische bedrading, bedrading voor

computersystemen en telecommunicatiesystemen;

*software en softwaretoepassingen en alllerhande netwerktoepassingen;

* alle toestellen en diensten met betrekking tot licht, geluid en video in de meest ruime betekenis: oa lichtstudies en lichtplannen, lampen, verlichtingstoestellen, armaturen, licht- en neonreclames, verlichte' aanwijzingsborden, schijnwerpers, buitenverlichting, straatverlichting, straatmeubilair, feestverlichting,; elektrische guirlandes, verlichting, muziekinstallaties, discobars, audio- en videoapparatuur, elektrische installaties, kabels en diverse leidingen, elektrische bedrading, bedrading voor computersystemen en telecommunicatiesystemen, evenals domotica- en immotica installaties, systemen inzake telefonie, parlofonie, videofonie, automatisatie en alarm, klein elektrisch materiaal, alarm en beveiligingssystemen in de meest ruime: betekenis, zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik.

Het verenigen van elektrotechnische installateurs ter bevordering van de samenwerking op het gebied van: publiciteit aankoop en verkoop. Het opzetten van gegroepeerde acties op het gebied van aankoop, verkoop en marketing van elektrotechnisch materiaal.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest; ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste; zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,,.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

" immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal. Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00). "

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet. "

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Maatschappelijk boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op " eenendertig december. Gewone algemene vergadering.leder jaar op de eerste vrijdag van juni om negentien uur.

Bestemming van de winst.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van " een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het

kapitaal heeft bereikt. "

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal " maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan " ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer TOMCZAK Waldemar Edmond, wonende te 3970 Leopoldsburg, Atheneumstraat 98 en De heer TOMCZAK Tom Lieven Richard, wonende te 3000 Leuven, Sint-Jansbergsesteenweg 77

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:- uitgifte oprichtingsakte, eensluidend ontledend uittreksel, Notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0511-011

Coordonnées
CONSTRUCT-ELEKTRO

Adresse
ATHENEUMSTRAAT 98 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande