CRG-QUALITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRG-QUALITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.762.234

Publication

01/10/2014
ÿþ MM Mira 11.1

frue In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEU

24 -OS

LG1SCH S

II

II



f r,r Neerelni le wiffle det rechtbank y. kociglari1 Antwopen. afd. Tcngoran.,

BEL`-''

2014

1 2 -09- 2014

AATSBLer'eeffie------

DO griffier,

Ondemerningsnr 0475.762.234

Benaming (voluit) : CRG-Quality

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Weyerstraat 57 - 3570 Alken

Onderwerp(en) akte vereffening-ontbinding sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt

op één september tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

1. VzRszAGEN

Bespreking van:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 24 juli 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva, afgesloten op 18 juli 2014, gehecht.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BECKERS, LOENDERS & CO, bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de Heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Het besluit de dato 24 juli 2014 luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CRG-QUALITY" een boekhoudkundige staat afgesloten op 18 juli 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van duizend vijfhonderd zeventig Euro zeven Eurocent en een netto-passief van dertienduizend zevenhonderd en twaalf Euro eenenzestig Eurocent (-13.712,61). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de

Op de laatste blz. van Luik vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist -weergeeft onder voorbehoud van eventuele latente verplichtingen inzake aannemersaansprakelijkheid en eventuele latente fiscale verplichtingen. Aangezien er geen schulden meer zijn, kan de vereffening onmiddellijk gesloten worden doch in zoverre de vennoten de schulden die zich eventueel toch zouden voordoen lastens de vennootschap, en de schuld rekening courant zaakvoerder voor hun rekening nemen. Hasselt (Kermt), 24 juli 2014

Voor de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°"

Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS

Zaakvoerder"

2. VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van 1 september 2014.

3. VOORSTEL TOT ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184 §5 VAN HM' WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening (in 1 akte) besloten wordt.

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor, behoudens de schuld rekening-courant aan de vennoot-zaakvoerder.

Wat de schuld in rekening-courant betreft ten opzichte van de zaakvoerder/vennoot verklaart de Heer CIPRIANI Renato wonende te 3570 Alken, Weyerstraat 57 dat, gelet op de ontoereikende activa van de vennootschap, hij berust in de niet-inbaarheid van zijn vordering naar aanleiding van de in vereffeningstelling en de sluiting van de vereffening, zonder dat hij echter het vertrouwen in de gegoedheid van de vennootschap verliest. Hij verklaart enkel ten behoeve van de sluiting van de Vereffening geen inning na te streven, noch verdere uitvoeringsmaatregelen te nemen betreffende de voormelde rekening-courant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris, conform de besluiten van de voornoemde bedrijfsrevisor, dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of de vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor elle eventuele nog niet gekende passiva, evenals alle verplichtingen die zich zouden voordoen inzake de aannemersaansprakelijkheid

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door al de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de Heer CIPRIANI Renato in zijn hoedanigheid van vennoot waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de Heer CIPRIANI Renato in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) te innen, elle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal hij alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

De Heer CIPRIANI Renato zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

De voorzitter wijst de zaakvoerder tenslotte erop dat ingeval er geen vereffenaar(s) benoemd wordt(en) zij overeenkomstig artikel 185 van het wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd worden als vereffenaar(s) en bijgevolg verantwoordelijk, dus ook aansprakelijk zijn voor de aanzuivering van alle passiva voordat het ontbindingsbesluit genomen werd.

4. VASTSTELLING VAN DE BEEINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER - KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de Heer CIPRIANI Renato, voornoemd voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en heden.

5. SLUITING VAN DE VEREFFENING

Aangezien de voorwaarden van artikel 184 .5 5 van het wetboek van vennootschappen vervuld zijn verklaart de vergadering dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

6. BESLISSING OM DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP TE BEWAREN GEDURENDE

DE DOOR DE WET VOORZIENE TERMIJN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden door de Heer CIPRIANI Renato te 3570 Alken, Weyerstraat 57.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Luik B - VArvnia

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag zaakvoerder,'

verslag bedrijfsrevisor.

(get.) Notaris Rose Marie Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e 8,

, . Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2013 : TG090544
07/08/2012 : TG090544
29/07/2011 : TG090544
25/06/2010 : TG090544
18/08/2009 : TG090544
28/07/2008 : TG090544
13/06/2007 : TG090544
13/06/2005 : TG090544
21/06/2004 : TG090544
18/06/2003 : TG090544
16/10/2001 : TGA012012

Coordonnées
CRG-QUALITY

Adresse
WEYERSTRAAT 57 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande