CSW AUTOMATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CSW AUTOMATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.415.556

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 20.02.2014 14042-0416-011
18/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303890*

Neergelegd

16-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847415556

Benaming (voluit): CSW Automation

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3570 Alken, Knipscheerstraat 33 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 13 juli 2012, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CÉDRIC WÉRY, met maatschappelijke zetel te 3806 Sint-Truiden (Velm), Attenhovenstraat 46, BE 0847.231.949 RPR Hasselt.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SVEN COECKELBERGS, met maatschappelijke

zetel te 3570 Alken, Knipscheerstraat 33A, BE 0847.231.850 RPR Tongeren.

Met een na oprichting nog te volstorten inbreng van 6.200 euro elk.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming «CSW Automation». Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL

De vennootschap heeft haar zetel te 3570 Alken, Knipscheerstraat 33/A. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

 Industriële automatisering, zijnde de installatie van industriële automatiseringssystemen met inbegrip van bijhorende programmering van software en de automatisering van productieprocessen in de meest ruime zin.  Het samenstellen en monteren van industriële elektrische stuur-en krachtborden.

 Elektrische engineering en het bepalen, berekenen en uittekenen van elektrische installaties en machinesturingen in de meest ruime zin.

 Safety engineering, standaardisatie, machine-proces optimalisatie, beveiligen van machines en installaties, gaande van de analyses tot en met de uitvoering in de meest ruime zin.

 Het ontwikkelen, commercialiseren, programmeren en installeren van specifieke industriële toepassingssoftware.

 Het ontwikkelen van visualisaties en diverse toepassingen met betrekking tot industriële software.

 Robotica, het (laten) ontwerpen en vervaardigen van machines en materiaal voor de industrie in het algemeen.

 Het leveren van alle mogelijke uitvoerende technische assistentie, onderhoud, reparatie, analyse, advies en ondersteuning met betrekking tot het voorgaande.

 Het uitvoeren van elektriciteitswerken en montage-opdrachten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

 De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuring onder welke vorm ook, het tot stand brengen, installeren en aanpassen voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle industriële en stuurtechnische apparaten, computer hard- en software, digitale en analoge apparatuur, automatiseringsapparatuur, toebehoren en onderdelen, in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van alle mogelijke aanverwante artikelen en zaken.

 Het organiseren van cursussen, opleidingsseminaries en uiteenzettingen over het gebruik en de toepassing van de producten voornoemd.

 De verkoop van alle documentatiewerken, handboeken en andere pedagogische toestellen en voorwerpen.  De ontwikkeling en hosting van websites.

 Het aanbieden in installeren van internetaansluitingen en  beveiliging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

 De exploitatie van een studiebureau belast met advisering, het begeleiden, het uitvoeren en bestuderen van automatiseringsprojecten of gedeelten daarvan, systeembouw, systeemanalyse en programmering, speciale software, telecommunicatie en information technologie.

 Het leveren van alle diensten die op hoger gemelde goederen en activiteiten betrekking hebben.

 Overige activiteiten en diensten in de informaticasector en op het gebied van informatietechnologie.  Het verlenen van advies en bijstand in verband met het voorgaande.

 Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

 Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

 Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

 Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen.

 Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een honderdste (100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de Landbouwkrediet, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen

terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op dertien juli tweeduizend twaalf en zal eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand november om eenentwintig uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 8. Vertegenwoordiging en intern bestuur - Belangenconflict

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of voorgelegde verrichting, dienen de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

Luik B - Vervolg

BENOEMINGEN

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist het aantal zaakvoerders op twee te bepalen, en als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur:

 De BVBA SVEN COECKELBERGS, voornoemd, waarvoor als vast vertegenwoordiger werd aangeduid de heer COECKELBERGS Sven, geboren te Lier op 4 april 1981, wonende te 3570 Alken, Knipscheerstraat 33A.

 De BVBA CÉDRIC WÉRY, voornoemd, waarvoor als vast vertegenwoordiger werd aangeduid de heer WÉRY Cédric Marie Joseph, geboren te Tongeren op 22 november 1984, wonende te 3806 Velm, Attenhovenstraat 46.

Zij hebben verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap Fineko, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde (btw), de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoorts, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. (get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte;

- uittreksel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CSW AUTOMATION

Adresse
KNIPSCHEERSTRAAT 33, BUS A 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande