D & B CLEANING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : D & B CLEANING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.785.047

Publication

13/08/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(votuit) : D&B CLEAN1NG VOF

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Muntelbeekstraat 44, 3500 Sint-Lambrechts-Herk

Onderwerp akte : OPRICHTING

In het jaar tweeduizend en twaalf op heden drieëntwintig juli zijn de volgende vennoten :

1De heer PHILTJENS Romain, wonende te 3500 Sint-Lambrechts-Herk, Muntelbeekstraat 44; geboren op zes oktober negentienhonderd zevenenvijftig te Vliermaalroot; nationaliteit Belgische; gehuwd met Marx Brigitte.

2.Mevrouw MARX BRIGITTA, wonende te 3500 Sint-Lambrechts-Herk, Muntelbeekstraat 44; geboren op zes april negentienhonderd tweeenzestig te Kortessem; nationaliteit Belgische; gehuwd met Philtjens Romain, voornoemd.

overeengekomen een handelsvennootschap op te richten die de rechtsvorm aanneemt van een vennootschap onder firma, afgekort VOF.

BENAMING: De vennootschap zal bestaan onder de benaming: D&S CLEANING vof.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te: Muntelbeekstraat 44, 3500 Sint-Lambrechts-Herk.

DOEL: Algemene reiniging van gebouwen; Overige reiniging van gebouwen; Industriële reiniging; Reinigen van treinen en bussen; Desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen; Ramen lappen; Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enz; Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen; Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding, omvorming en kartels van ondernemingen vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, ondermeer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook;

Het aanvaarden van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven;

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid als commissionair. Zij mag ook alle financiële, nijverheid-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke onderaanneming of vennootschap met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en in het algemeen alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden. Zij verkrijgt rechtspersconüjkheid_vanaf_de neerlegging man een. uittreksel van. onderhavige.akte op_ de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



" iziaos~a*

C

RëCHTSA":!(1534 H'

0 2 AUG. 2012 H....x.:.â ".

bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Afwijkend van de desbetreffende wettelijke bepalingen, brengt het overlijden van één der vennoten niet het einde van de vennootschap teweeg.

c.:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00), bij oprichting volledig volstort in contanten. Het maatschappelijk kapitaal bestaat uit honderd maatschappelijke deelbewijzen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één 1 honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BEHEER EN TOEZICHT:De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, verkozen door de vennoten. De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij elk de vennootschap in en buiten rechte. De duur van het mandaat is onbeperkt Mevrouw MARX Brigitte, voornoemd, wordt aangesteld tot zaakvoerder. De zaakvoerder bezit naast de hem hierboven verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide machten van beheer en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijke doel.

ALGEMENE VERGADERING: Zij moet ten minste één keer per jaar worden bijeengeroepen, de tweede vrijdag van de maand juni om 19.30 uur om de balans en de verlies- en winstrekening van het vorig boekjaar goed te keuren en om de zaakvoerder décharge te verlenen. De vennoten kunnen ook in buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. De algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de gemeente van de maatschappelijke zetel die in de oproepingsbrief wordt bepaald. Alle besluiten worden genomen bij enkele meerderheid, behoudens afwijkende bepalingen in onderhavige statuten, Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en de vennoten die het vragen,

BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris, de balans en de verlies- en winstrekening op, die aan de algemene vergadering moet voorgelegd worden. Vijftien dagen voor de algemene vergadering worden balans, de verlies- en winstrekeningen en de verslagen van de zaakvoerder en eventuele commissaris, neergelegd op de maatschappelijke zetel ter beschikking van de vennoten.

ONTBINDING  LIQUIDATIE: Afgezien van het feit dat de vennootschap voor onbepaalde tijd is opgericht, kan zij ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen met een drie/vierde meerderheid van stemmen. Bij ontbinding van de vennootschap wordt de liquidatie door de zaakvoerder verricht. Na aanzuivering van alle schulden en lasten der vennootschap, zal het eventuele saldo aangewend worden om de stortingen die werden gedaan als afbetaling der aandelen terug te betalen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, zover ze allen dezelfde" nominale waarde hebben.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Coenegrachts cvoa, met zetel te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 45, evenals aan haar zaakvoerder Coenegrachts Ronny, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschappen bij de diensten van de kruispuntbank der ondernemingen, voor de aanvraag van een BTW nummer en voor de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds.

Eerste boekjaar f jaarvergadering: Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar op heden aanvangen en eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien.

De ondergetekenden verklaren en erkennen dat de 100 (honderd) aandelen tegen pari werden ingeschreven ais volgt : Philtjens Romain: 50 (vijftig) aandelen

Marx Brigitte: 50 (vijftig) aandelen

Opgemaakt te Sint-Lambrechts-Herk op drieëntwintig juli tweeduizend en twaalf.

Marx Brigitta

zaakvoerder

tegelijk.neergelegeoprichtingsakte. - ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
D & B CLEANING

Adresse
MUNTELBEEKSTRAAT 44 3500 SINT-LAMBRECHTS-HERK

Code postal : 3500
Localité : Sint-Lambrechts-Herk
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande