D-HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.119.477

Publication

30/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

à 7 APR, 2414

Griffie

19091

ID

011

$e

B st

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0818.119.477

Benaming

(voluit) : D-Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Sint-Lambrechts-Herk, Grote Roost 10A

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR INBRENG IN NATURA MET CREATIE VAN AANDELEN  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig maart tweeduizend en veertien, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 31 maart 2014; boek 51291, blad 29, vak 13, vier bladen, geen verzendingen; ontvangen: vijftig euro (50,00 E); de e.a. Inspecteur-adviseur, ai. getekend HANOT R.; dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de vennoot verklaard heeft dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd en drie duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (203.333,33 EUR) bruto bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 4 mei 2012.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG  BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De vergadering neemt kennis van het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013, aangaande de beslissing tot tussentijdse dividenduitkering ten belope van tweehonderd en drie duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (203.333,33 EUR) en van artikel 537 1° lid W.I.B. dat letterlijk als volgt luidt:

"In afwijking van de artikelen 171,3° en 269, §1, 1°, wordt het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct voor de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.

De heer DORMANS Jan, voornoemd, hier aanwezig, verklaart vervolgens  na behoorlijk te zijn ingelicht door de instrumenterende notaris over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend  overeenkomstig artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk dit dividend te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend of twintig duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (20.333,33 EUR). De kapitaalverhoging zal aldus honderd drieëntachtig duizend euro (183.000,00 EUR) bedragen,

Verder verklaart de heer DORMANS Jan, voornoemd, dat de roerende voorheffing ten bedrage van twintig duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent reeds werd afgedragen op 10 januari 2014,

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer DORMANS Jan, voornoemd, in zijn hoedanigheid als vennoot, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 14 maart 2014, opgesteld door "BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA", vertegenwoordigd door de heer Stefan MOLENAERS, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA D-HOLDING, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA D-HOLDING verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 183.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 183.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op

naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de in breng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze

methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura

niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 915 aandelen van de BVBA D-HOLDING, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA D-HOLDING en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIERDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd drieëntachtig duizend euro (183.000,00 EUR) om het van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) te brengen op tweehonderd en drie duizend euro (203.000,00 EUR), door de uitgifte van negenhonderd vijftien (915) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer DORMANS Jan, voornoemd, in zijn hoedanigheid van vennoot, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst -- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Vervolgens is de heer DORMANS Jan, voornoemd, tussengekomen, welke verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en welke uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer DORMANS Jan, voornoemd, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd drieëntachtig duizend euro (183.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) ais roerende voorheffing werden ingehouden en doorgestort.

De inbreng gebeurt als volgt:

-De heer DORMANS Jan, voornoemd, brengt een schuldvordering ten belope van honderd drieëntachtig duizend euro (183.000,00 EUR)in;

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer DORMANS Jan, voornoemd, die aanvaardt, negenhonderd vijftig (915) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

In het totaal werden alzo negenhonderd vijftig (915) aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

l 'haudén aan het Belgisch Staatsblad

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde

kapitaalverhoging van honderd drieëntachtig duizend euro (183.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd

en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd en drieduizend euro (203.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door duizend vijftien (1.015) aandelen zonder nominale waarde,

ZEVENDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN,

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot de kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt tweehonderd en drie duizend euro (203.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend vijftien (1.015) aandelen zonder nominale waarde die elk één

/duizend vijftiende (1/1.015de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Tegelijk hiermee neergelegd;

-Voor eensluidend afschrift;

-Gecoördineerde statuten

-Verslag zaakvoerder

-Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 13.08.2014 14414-0500-009
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 28.08.2013 13472-0578-009
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 23.08.2012 12427-0026-012
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 22.08.2011 11413-0595-012

Coordonnées
D-HOLDING

Adresse
GROTE ROOST 10A 3500 SINT-LAMBRECHTS-HERK

Code postal : 3500
Localité : Sint-Lambrechts-Herk
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande