DA MIMMO ET LUCIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DA MIMMO ET LUCIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.095.238

Publication

18/04/2014 : LG208155
18/04/2014
ÿþ

Luik B In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111

*14084351*

en

"

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming: "DA NIIMMO ET LUCIA"

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Chaussée de Hannut 429 te 4460 Grâce-Hollogne

Ondememingsnr : 0472095238

Voorwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal gehouden voor geassocieerd Notaris Laurence Devleeschouwer, met standplaats te Brussel, in datum van achtentwintig maart tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd op het eerste registratiekantoor van Bresse! 3, blijkt dat er ingevolge de buitengewone algemene vergadering gehouden in de Franse taal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DA MIMMO ET LUCIA", waarvan de zetel gevestigd is te 4460 Grâce-Hollogne, Chaussée de Hannut 429, opgericht blijkens akte verleden Vo« notaris Alain van den Berg, te Seraing, op negen juni tweeduizend, in de franse taal, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op éénentwintig juni daarna, onder nummer 2000-06-21/379, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge een akte verleden voor notaris Alain van den Berg, voornoemd, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op negentien september daarna, onder nummer 2006-09-19/0144495, met als rechtspersonenregister nummer 0472.095.238, onderhevig aan de belasting over de toegevoegde waarde onder het nummer BE472.095.238, beslist geweest is met eenparigheid van stemmen hetgeen volgt en de andere beslissingen werden in de Franse taal gepubliceerd

Tweede beslissing

De vergadering beslist om een nieuwe tekst van de statuten in het Nederlands aan te nemen ten gevolge van de zetelverplastsing waarvan sprake hiervoor en de huidige statuten aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen zonder de inhoud van vroegere artikels te wijzigen.

De gecobniineerde tekst van de statuten waarvan elk artikel apart werd goedgekeurd is de volgende'. STATUTEN

Artikel één - Naam.

Er wordt tussen de verschijners een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

De vennootschap neemt de benaming aan van "DA MIMMO ET LUCIA".

Artikel twee - Zetel.

De zetel wordt gevestigd te 3500 Hasselt, Koning Albertstraat 32.

Hij mag worden overgeplaatst naar het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad of naar het Nederlandse taalgebied door eenvoudige beslissing van het bestuur.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel drie - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van een derde, de uitbating en beheer van elke gelegenheid die verband houdt met de horecasector en meer bepaald de uitbating en beheer van alles wat betreft restaurant, snack-pita, frituur, pizzeria, hotel, brasserie snackbar, traiteur-service, degustatiesalon, drankgelegenheid met het al dan niet aanbieden van kleine restauratie, het te beschikking stellen van vergaderruimtes of banketruimte, met of zonder traiteurservice, alsook de voorbereiding, fabricatie, import, export, aankoop, verkoop, in groot-of kleinhandel van allerhande levensmiddelen en voedselmiddelen die mee te nemen zijn of te consumeren ter plaatse, hierin inbegrepen de dranken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, burgerrechtelijke handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken op aile mogelijke manieren in aile vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden In de uitgebreidste zin.

Artikel vier Duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

`1111,7

'IX

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

De vennootschap mag warden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering die beslist overeenkomstig de wijziging van statuten.

De vennootschap mag niet warden ontbonden omwille van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamheid van één of meerdere aandeelhouders.

Artikel vijf- Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde.

Artikel zes - Karakter der aandelen.

De aandelen zijn op naam, zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare titels, de titel van ieder vennoot zal enkel voortspruiten uit het register van aandelen, bijgehouden op de zetel die de aanduiding van ieder vennoot zal bevatten evenals het aantal aandelen dat hem toebehoort, en de bewijsschriften van deelneming in naam der vennoten, uittreksels van dit register worden getekend door de zaakvoerders.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elk aandeel is onverdeelbaar ten opzichte van de vennootschap; de onverdeelde mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich te doen vertegenwoordigen bij de vennootschap door één enkele onder hen of door een vennootgevolmachtigde eigenaar geacht ten opzichte van de vennootschap, bij gebreke waarvan de uitoefening van de rechten behorend tot gezegde aandelen, zal geschorst worden tot de totstandkoming van dergelijke vertegenwoordiging.

Artikel zeven - Afstand van aandelen onder levenden.

De aandelen warden, op straffe van nietigheid, afgestaan onder levenden of overgedragen wegens overlijden, overeenkomstig artikel 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De weigering van toestemming van een afstand onder levenden zal alleen aanleiding kunnen geven tot aanvraag van uitbetaling van de waarde van het aandeel aan de andere vennoot. De weigering moet binnen de dertig (30) dagen worden bekend gemaakt.

De waarde van het aandeel zal bepaald worden, op basis van de jaarrekening van het verlopen jaar en de waarde van ieder aandeel zal vastgesteld worden op de jaarlijkse algemene vergadering; deze waarde zal geldig blijven tot de volgende jaarlijkse algemene vergadering.

Artikel acht - Overdracht van aandelen wegens overlijden.

In geval van overdracht van aandelen wegens overlijden zuilen de erfgenamen of begiftigden, die geen vennoot zullen kunnen worden omdat zij als dusdanig niet aanvaard werden, slechts recht hebben op de waarde van de overgedragen aandelen. Zij kunnen hiervan de wederinkoop vragen bij aangetekende brief gericht aan de zaakvoerders van de vennootschap.

De prijzen van de wederinkoop zullen bepaald worden op basis van de jaarrekening van het verlopen jaar zoals het hoger bedongen wordt voor de afstanden onder levenden. De modaliteiten van betaling zullen eveneens bepaald worden zoals hoger bedongen wordt.

Artikel negen Kapitaalsverhoging.

Ingeval van kapitaalsverhoging moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn die door de algemene vergadering bepaald wordt, doch die minimaal vijftien (15) dagen moet bedragen vanaf de dag der openstelling van de inschrijving.

De vennoten worden van dit alles op de hoogte gebracht door een aangetekende brief.

Bij niet uitoefening van het voorkeurrecht wassen deze rechten aan ten behoeve van de vennoten, die wel de rechten wensen uit te oefenen, en dit proportioneel tot hun aandelenbezit. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven kan dan slechts worden ingeschreven door personen goedgekeurd door minstens de helft (1/2de) van de vennoten die ten minste drie/vierden (3/4den) van het kapitaal bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering bepaald worden.

Artikel tien - Bestuur.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering, voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder en/of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder heeft aile macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichtingen weze, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk doel vallen. Dientengevolge beschikt hij over alle machten niet alleen van het be-stuur maar ook van beschikking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag alleen aile akten die de vennootschap aanbelangen ondertekenen. De handtekening van de zaakvoerder is steeds vereist. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, mag elk van de zaakvoerders afzonderlijk handelen.

Onder zijn verantwoordelijkheid kan hij op personen volgens zijn goeddunken bepaalde machten overdragen voor wei bepaalde doeleinden.

De handtekening van de zaakvoerder zal in aile akten, die de verantwoordelijkheid van de vennootschap verbinden, moeten voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd zijn van de melding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering.

Artikel elf - Toezicht

De algemene aandeelhoudersvergadering beslist vrij al of niet een commissaris te benoemen in de gevallen waar dit in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is. Op verzoek van één of meer aandeelhouders, dient de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commis-,saris.

Steen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht van één of meer commissarissen dan worden deze voor een hernieuwbare periode van drie (3) jaar benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene aandeelhoudersvergadering bepaalt tevens het aantal commissarissen en hun vergoeding.

Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks en controferecht, waarbij hij zich door een accountant mag laten bijstaan.

Artikel twaalf - De algemene vergadering der vennoten.

De algemene vergadering vormt de opperste macht van de vennootschap, zij bestaat uit al de vennoten. Elk aandeel geeft recht op een stem.

De gewone algemene vergadering komt rechtens bijeen op de zetel van de vennootschap op zes juni om twintig uur.

Indien deze een wettelijke feestdag is, zal de verga-.de-ging de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Zij wordt samengeroepen door de zaakvoerder.

Ieder vennoot zal persoonlijk de vergadering moeten bijwonen tenzij regelmatige vertegenwoordiging.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel dertien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De zaakvoerder zal eveneens samen met het rondschrijven waarvan sprake in artikel dertien, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De algemene vergadering der vennoten en bijzonder de buitengewone algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regelen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel dertien - Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 wetboek van Vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten warden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, heizij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstelling van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Artikel veertien Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de balans en de winst- en verliesrekening op welke zij voorlegt aan de beslissingen van de vennoten op de gewone vergadering.

De vergadering spreekt zich door een bijzondere stemming uit over de aanneming van de balans, de Waarde van ieder aandeel en de aan de zaakvoerder en eventuele commissarissen te geven ontlasting.

Op de netto winsten, na afrekening van de algemene kosten, de lasten en noodzakelijke afschrijvingen, wordt er één/twintigste (1/20ste) voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn van zodra het reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal zal bereiken.

De winst, die na deze voorafnemingen overblijft, zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal van hun aandelen.

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering zal evenwel steeds kunnen beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen,' dat het geheel of een gedeelte van de winsten als reserve zal behouden worden, bestemd tot afschrijvingen of als saldo overgebracht.

Artikel vijftien - Ontbinding Vereffening.

In geval van vervroegde ontbinding, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder alsdan in functie of, indien er meerdere zijn, door het college van bestuur, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan één of meerdere andere personen, die zij zal aanduiden en wiens aanstelling wordt gehomologeerd door de bevoegde rechtbank.

De vereffenaars zullen over de meest uitgebreide machten beschikken, doch het staat de algemene vergadering steeds vrij deze machten in te krimpen of waarborgen van goed bestuur te eisen.

Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto opbrengst van de vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid met het aantal maatschappelijke aandelen, waarvan zij titularis zijn.

De ontbinding en vereffening zullen gebeuren mits naleving van de bepalingen van de artikels 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel zestien - Kennisgeving,

De verschijners voornoemd erkennen dat ondergetekende notaris speciaal hun aandacht gevestigd heeft op de artikels 265 paragraaf 1 en 2 (aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van faillissement), 229 en 230 (aansprakelijkheid van de oprichters), 231 (aansprakelijkheid van de personen die verbintenissen hebben aangegaan namens de vennootschap in oprichting), 314 (aansprakelijkheid van de zaakvoerder ingeval van kapitaalsverhoging), 315 (aansprakelijkheid van de personen die een verbintenis namens derden hebben aangegaan indien de naam van de lastgever niet is aangegeven in de akte of indien de lastgeving als niet geldig wordt beschouwd).

STEMMING:

Alle resoluties worden één voor één met eenparigheid van stemmen aangenomen.

Gelijktijdige neerlegging van uitgifte.

Laurence Devleeschouwer, geassocieerd Notaris.

.,

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

, -7-1

, 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/07/2014
ÿþ4/

Mod Word 11.1

VirlU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beht

aat

Bell

Staa *14146505*

..

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

18 JUL1 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0472.095.238

Benaming

(voluit) : Da Mimmo et Lucia

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Koning Albertstraat 32 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1/6/2014 werd met eenparigheid van de stemmen beslist dat

 De maatschappelijke zetel wordt met onmiddellijke ingang verplaatst naar de Koning Albertstraat 32 bus

13

-aan Comm.V. Accountantskantoor Jurgen Eisen en haar aangestelden (Eisen Jurgen) wordt volmacht gegeven om aile activiteiten uit te voeren en alle maatregelen te nemen om de publicatie van de vennootschap te verzorgen. Daarnaast wordt er ook een volmacht gegeven om alle documenten te ondertekenen en aile handelingen te stellen nodig om besluiten neer te leggen bij de griffie en te publiceren in het Belgisch Staatsblad en om de nodige wijzigingen bij de KBO en bij alle fiscale en administratieve diensten door te voeren.

Koersel, 1/06/2014

Get,

Eisen Jurgen

zaakvoerder Accountantskantoor Jurgen Eisen

In opdracht en met volmacht van de BVBA Da Mimmo et Lucia

Teg neergelegd de notulen van de AV

---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : LG208155
20/07/2012 : LG208155
30/08/2011 : LG208155
11/08/2010 : LG208155
10/08/2009 : LG208155
18/07/2008 : LG208155
01/08/2007 : LG208155
19/09/2006 : LG208155
30/06/2006 : LG208155
28/09/2005 : LG208155
29/03/2005 : LG208155
03/02/2004 : LG208155
23/12/2002 : LG208155
21/06/2000 : LGA020895

Coordonnées
DA MIMMO ET LUCIA

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 32 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande