DAGRE

Société en commandite simple


Dénomination : DAGRE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.549.011

Publication

04/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANKvan KOOPHA>ve.E(

te ANTWERPEN

2 o FFB, 2015

afdeling Hie

1I11 YIIIIIIIIIIII

*15039293*

Ondernemingsnr: 0833.549.011

Benaming

(voluit) : DAG RE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Zwaluwstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Sluiting van de vereffening

Op de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden ten maatschappelijke zetel op 01 december 2014, werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

1. Met éénparigheid van stemmen beslist men om alle activiteiten van de onderneming stop te zetten vanaf 01 december 2014 en af te zien van de in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen geformuleerde informatieplicht:

2. Gelet op de staat van activa en passiva (sluitingsbalans), dewelke door alle aanwezigen werd goedgekeurd, is er geen passiva meer aanwezig. Alle schulden werden gedelgd. Het actief van de vennootschap werd teruggenomen door de vennoten en verdeeld op basis van hun participatie in de vennootschap zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas. De vennoten verklaren om eventuele, na de sluiting van de vereffening, nog opduikende tegoeden en schulden te verdelen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal van de vennootschap.

Bijgevolg beslist men met éénparigheid van stemmen geen vereffenaar aan te stellen en de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden per 01 december 2014.

3. De zaakvoerders:

- mevrouw Huysmans Greta, rijksregistemummer 63.11.11-154-43 en wonende te 3550 Heusden-Zolder, Zwaluwstraat 18 biedt bijgevolg haar ontslag aan. De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dit ontslag te aanvaarden en de zaakvoerder kwijting en décharge te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat sedert de laatste kwijting tot en met vandaag.

- de heer Ceyssens Dieter, rijksregistemummer 86.05.16-209-85 en wonende te 3550 Heusden-Zolder,] Zwaluwstraat 18 biedt bijgevolg zijn ontslag aan. De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid; van stemmen dit ontslag te aanvaarden en de zaakvoerder kwijting en décharge te verlenen voor de uitoefening; van zijn mandaat sedert de laatste kwijting tot en met vandaag.

4. De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de bescheiden en de wettelijke boeken van de vennootschap bewaard zullen worden, conform de wettelijke termijnen, door mevrouw. Huysmans Greta, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Zwaluwstraat 18.

5. De vereffening wordt gesloten, zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

Voor éénsluitend afschrift,

Huysmans Greta

Vennoot en zaakvoerder

Ceyssens Danny

Vennoot

Ceyssens Dieter

Zaakvoerder









Tegelijk hierbij neergelegd: - staat van activa en passiva per 01 december 2014

- verslag bijzondere algemene vergadering per 01 december 2014





Op de laatste biz. van Loik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2011
ÿþ Had 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBAHKVAeKOOPHANDEL

p $ fEB. 2Sai

AS~~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

nionssv*

1

Ondernemingsnr © 3 3 9y S :41

Benaming

(voluit) : DAGRE

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 3550 HEUSDEN-ZOLDER, ZWALUWSTRAAT 18

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte in drievoud opgesteld te Heusden-Zolder op zes januari tweeduizend en elf blijkt

" dat:

1.De heer CEYSSENS Danny, geboren op drieëntwintig april negentienhonderd eenenzestig, Belgische nationaliteit, met als rijksregistemummer 61.04.23-193.38, gehuwd onder het wettelijk stelsel met mevrouw Huysmans Greta Ida P., geboren op elf november negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.11.11154.43, en wonende te 3550 Heusden-Zolder, Zwaluwstraat 18.

en

2.Mevrouw HUYSMANS Greta Ida P, geboren op elf november negentienhonderd drieënzestig, Belgische: nationaliteit, met als rijksregistemummer 63.11.11-154.43, gehuwd onder het wettelijk stelsel met de heer: Ceyssens Danny, geboren op drieëntwintig april negentienhonderd eenenzestig, en wonende te 3550 Neusden' Zolder, Zwaluwstraat 18.

overeengekomen wat volgt:

een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap: onder de naam: "DAGRE", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Zwaluwstraat 18.

De eigen middelen van de vennootschap bedragen duizend euro (¬ 1.000,00).

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het. uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan :

De heer CEYSSENS Danny, hoger voornoemd, is stille vennoot (commanditair) en is slechts aansprakelijk ten belope van zijn inbreng. Hij brengt vijfhonderd euro (¬ 500,00) in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 50 (vijftig) deelbewijzen, zonder vermelding van de nominale waarde, ontvangt.

- Mevrouw HUYSMANS Greta Ida P, hoger voornoemd, is beherend vennoot (gecommanditeerde) en hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Zij brengt vijfhonderd euro (¬ 500,00) in door middel van inbreng in geld waarvoor zij 50 (vijftig) deelbewijzen, zonder vermelding van de nominale waarde, ontvangt.

De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig volstort is en vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Il. STATUTEN

Artikel 1: Naam - rechtsvorm - identificatie

§1  Rechtsvorm

Op de laatste bla van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht als handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

§ 2  Naam

De naam van de vennootschap luidt: "DAGRE".

§3  Identificatie

De vennootschap moet bij elk gebruik haar naam laten voorafgaan of volgen door de melding van haar

rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "gewone commanditaire vennootschap", ofwel afgekort tot "Comm.V".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Zwaluwstraat 18.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf datum verkrijging rechtspersoonlijkheid. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap maar ontbonden worden door de wil van de vennoten bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden, in samenwerking met derden of als commissionair:

' Tussenpersoon, commissionair in telecommunicatiediensten, audiovisuele diensten, digitale

televisie, multimediatoepassingen, nutsvoorzieningen en energiebronnen allerhande, zoals

elektriciteit, water, gas en andere warmtebronnen.

* Netwerkmarketing.

' Het geven van seminaries, opleidingen in verkoopstechnieken en verkoopsbemiddeling.

* Aan- en verkoop, huur, verhuring, operationele leasing en renting van transportmiddelen voor vervoer te

land zonder bestuurder zoals personenwagens, lichte vrachtwagens,

ceremoniewagens en moto's.

" Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

C.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka pitalisatieondememingen.

E.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

F.Het uitoefenen van bestuurdersmandaten en functie van vereffenaar in andere vennootschappen;

G.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

H.Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

I.De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord

J.Consultancy, publiciteit-, promotie-, management- & marketingactiviteiten

*** Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondememingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5: Kapitaal / deelbewijzen:

§1  geplaatst kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00). De inbreng van het kapitaal van de vennootschap gebeurt in geld. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen, zonder vermelding van nominale waarde.

- De heer CEYSSENS Danny, hoger voornoemd, brengt vijfhonderd euro (¬ 500,00) in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 50 (vijftig) deelbewijzen, zonder vermelding van de nominale waarde, ontvangt. Hij heeft aldus een participatie van vijftig procent (50%) in het kapitaal;

- Mevrouw HUYSMANS Greta Ida P hoger voornoemd, brengt vijfhonderd euro (¬ 500,00) in door middel van inbreng in geld waarvoor zij vijftig (50) deelbewijzen, zonder vermelding van de nominale waarde, ontvangt. Zij heeft aldus een participatie van vijftig procent (50%) in het kapitaal.

§ 2  voorkooprecht van de vennoten bij overdracht onder levenden

Deelbewijzen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten mits naleving van de volgende regels:

De vennoot die een of meer deelbewijzen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde ("kandidaat-vennoot") moet de zaakvoerder hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgestelde ovemameprijs, alsook de naam, voornaam, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende vennoot of kandidaat-vennoot.

Binnen vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving maakt de zaakvoerder de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur de voor overdracht voorgestelde deelbewijzen over te nemen naar evenredigheid van het aantal deelbewijzen dat zij in eigendom bezitten.

Indien één of meer vennoten het hun geboden verkooprecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

De vennoot die van zijn voorkooprecht gebruik wil maken moet, op straffe van verval, de zaakvoerder hierover inlichten binnen vijftien dagen volgend op de dag van verzending van voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoeder.

Indien geen van de vennoten hun voorkeurrecht (volledig) uitoefenen, wordt/worden de door de overlater voorgestelde ovememende venno(o)te(n)ikandidaat-venno(o)t(en) eigenaar van de betrokken deelbewijzen, op voorwaarde evenwel dat de kandidaat-vennoot overeenkomstig de statutaire bepalingen ook als vennoot wordt aanvaard.

Daartoe moet de zaakvoerder het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een buitengewone algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen drie weken na ontvangst van de kennisgeving door de vennoot dat hij zijn deelbewijzen wenst over te dragen.

Indien de vergadering de voorgestelde kandidaat-vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het deelbewijs van de uittredende vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de deelbewijzen over te nemen tegen de voorwaarden zoals die opgenomen zijn in de hierboven vermelde kennisgeving. Wordt deze door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-vennoot binnen veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de deelbewijzen, dan heeft de uittredende vennoot recht op de waarde van de deelbewijzen die bij gebrek aan akkoord over de prijs wordt vastgesteld overeenkomstig de statutaire bepalingen hieromtrent.

~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke overdracht of overgang van deelbewijzen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek

§ 3  overgang van deelbewijzen in geval van overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De afstammelingen, de echtgeno(o)t(e), of andere rechthebbenden van een overleden vennoot aan wie de deelbewijzen van de overledene toekomen worden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere vennoten bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering en de zaakvoerder, overeenkomstig de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten vereist voor een statutenwijziging. Indien zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben zij enkel recht op de waarde van de deelbewijzen die bij gebrek aan akkoord over de prijs wordt vastgesteld overeenkomstig de statuten.

De erfgenamen en andere rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

§ 4  verbod de deelbewijzen te verpanden

Het is verboden de deelbewijzen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke

voorafgaandelijke toestemming van de zaakvoerder.

Artikel 6: Vennoten

§1  verbintenis

Vennoten zijn de natuurlijke en rechtspersonen die als dusdanig zijn opgetreden in de omvormingsakte of

die na de omvorming als vennoten door de algemene vergadering zijn aanvaard overeenkomstig de statutaire

bepalingen.

§ 2  uittreding / uitsluiting van een vennoot

a. vrijwillig uittreding

Een verzoek tot uittreding wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennootschap. Het kan

slechts worden ingewilligd mits er steeds minstens één beherende en één stille vennoot overblijven én op

voorwaarde:

- dat de uittredende vennoot een nieuwe vennoot voorstelt die bereid is in te tekenen op zijn deelbewijzen;

en

- dat de voorgestelde vennoot voldoet aan de voorwaarden om vennoot te.worden en wordt aanvaard bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering en de zaakvoerder, overeenkomstig de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten vereist voor een statutenwijziging zoals bepaald in artikel 10, § 3. Indien de kandidaat-overnemer wordt afgewezen, geldt de procedure voorgeschreven door artikel 5, § 2.

De gedateerde ondertekening door de uittredende vennoot in het deelbewijzenregister geldt als bewijs van de uittreding.

b. uitsluiting

De uitsluiting wordt uitgesproken bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering en de zaakvoerder, overeenkomstig de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten vereist voor een statutenwijziging zoals bepaald in artikel 10, §3.

De vergadering dient vooraf de vennoot te horen indien deze erom heeft verzocht en het besluit moet worden verantwoord door opgave van de redenen ervan. De vennoot over wiens uitsluiting wordt besloten, kan niet deelnemen aan de stemming.

De vennoot wiens uitsluiting wordt voorgesteld, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan de algemene vergadering, binnen de maand nadat het uitsluitingsvoorstel hem bij aangetekende brief is toegezonden en waarin opgave wordt gedaan van de redenen van de uitsluiting.

De uitsluiting wordt aangetekend in het deelbewijzenregister en een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

De uitgesloten vennoot heeft recht op de waarde van zijn deelbewijs zoals hierna in artikel 6, §3 van de statuten is bepaald. Daarbuiten kan hij geen rechten doen gelden en in geen geval kan hij de ontbinding van de vennootschap vorderen, noch beslag leggen op het vermogen van de vennootschap.

Onder meer de volgende redenen wettigen de uitsluiting, zonder dat deze opsomming evenwel exhaustief

is:

- voor de beherende vennoot:

(I) plichtsverzuim;

(Il) herhaalde weigering de opgedragen taken uit te voeren;

(III) zware nalatigheid of grove fout bij de uitvoering van de opgedragen taken;

(IV) activiteiten die de vennootschap schaden;

- In algemene zin:

(I)weigering de besluiten van de algemene vergadering of van de zaakvoerder na te leven;

(Il) niet naleving van de verbintenissen aangegaan jegens de vennootschap krachtens de wet, de statuten

of bijzondere overeenkomsten.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

c. Uittreding van rechtswege ingevolge overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een beherende vennoot of in geval van ontbinding van een rechtspersoon-beherende vennoot, verliest de betrokken persoon zijn hoedanigheid van vennoot van rechtswege binnen de maand nadat deze feiten zich hebben voorgedaan of ter kennis werden gebracht van de vennootschap, tenzij de deelbewijzen van de betrokken vennoot voor het verstrijken van die termijn zijn overgenomen overeenkomstig de bepalingen van artikel 5.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de uittreding van rechtswege, tenzij er niet langer minstens één beherende en één stille vennoot zouden overblijven.

De overblijvende vennoten hebben de vrije keuze om de vennootschap voort te zetten, ofwel moet de resterende vennoten, tenzij in het geval er niet langer minstens één beherende en één stille vennoot zouden overblijven, ofwel met om het even welke derde die zij als nieuwe vennoot laten toetreden door intekening op een of meer nieuwe deelbewijzen, of aan wie zij de deelbewijzen van de overledene, gefailleerde of onbekwame kunnen overlaten, binnen de maand na het feit dat leidde tot de uittreding van rechtswege. De vermelding van een uittreding van rechtswege wordt door de zaakvoerder of de overblijvende beherende vennoot in het deel bewijzen register aangetekend. De van rechtsweg uitgetreden vennoot of zijn rechtverkrijgenden hebben recht op de waarden van zijn deelbewijzen zoals hierna is bepaald, tenzij de betrokken deelbewijzen door een andere vennoot of een derde worden overgenomen.

§ 3  waarde van de deelbewijzen

De uitgesloten vennoot, de erfgenamen of rechtverkrijgenden van een overleden vennoot, of de vertegenwoordiger(s) van een rechtswege uittredende vennoot hebben recht op de waarde van de deelbewijzen van de betrokken vennoot.

De waarde van het deelbewijs wordt jaarlijks bepaald door de algemene vergadering na goedkeuring van de jaarrekening en wordt uitgedrukt per deelbewijs. Deze waardebepaling geldt voor alle uitkeringen die plaatsvinden in de loop van het daarop volgende jaar en wordt respectievelijk verhoogd of verminderd met het pro rata aandeel in het resultaat van het lopende boekjaar zodra dit zal zijn vastgesteld.

Bij gebrek aan bepaling van de waarde van een deelbewijs door de algemene vergadering wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uitgesloten vennoot, de vertegenwoordiger(s) van de van rechtswege uittredende vennoot of door de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot.

Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidingsdeelbewijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heet.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moeten ten laatste twee maanden na de uitsluiting/uittreding van rechtswege zijn vastgesteld.

§ 4  rechten en plichten van de vennoten

a. beherende vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

b. stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar hebben het recht op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 7: Bestuur - benoeming  ontslag

§ 1 - aantal, benoeming & duur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet statutair.

§ 2 - bevoegdheid

de zaakvoerder of het college van zaakvoerders  in geval van meerdere zaakvoerders  beslissen met eenparigheid van stemmen. De zaakvoerder of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits hij binnen zijn doel vallen en krachtens de wet of de statuten niet behoren tot de specifieke bevoegdheden van de algemene vergadering.

§ 3 - externe vertegenwoordigheidsmacht.

de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders

zijn, is elke zaakvoerder individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

§ 4 - bijzondere volmachten

de zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

§ 5 -Bezoldiging / vergoeding

Aan de zaakvoerder of zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste of variabele wedde worden toegekend, waarvan het bedrag, dat ten laste komt van de vennootschap, door de algemene vergadering elk jaar vastgesteld wordt.

Artikel 8: Vaste/permanente vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger.

Artikel 9: Controle

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille, heeft het recht om, individueel, onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap inzien.

Artikel 10: Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

§ 1 - dag, uur en plaats - oproeping

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 20 uur ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats indien vermeld in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadsla-gen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien tenminste de meerderheid van zowel de beherende vennoten als van de stille vennoten aanwezig of vertegenwoordigd is. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan een medevennoot en een vennoot niet meer dan één andere medevennoot vertegenwoordigt.

§ 2 - bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over :

-de vaststelling van de jaarrekening;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn safaris, het instellen

van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

§ 3 - stemrecht - besluitvorming - notulen

Elke vennoot heeft recht op één stem per deelbewijs. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten

vertegenwoordigen.

Wanneer een beslissing betrekking heeft op een wijziging van de statuten is de unanimiteit van alle vennoten vereist. Behoudens andersluidende statutaire bepaling, worden in de andere gevallen de besluiten van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten.

Van het verloop van de vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt. Deze notulen worden opgetekend door de secretaris onder leiding van de voorzitter en na afsluiting ondertekend door de zaakvoerder en alle aanwezige vennoten.

Artikel 11: Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten, de afschrijvingen en belastingen. Over de winstverdeling zal beslist worden door de algemene vergadering met in acht name van de regels voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De verliezen worden onder de vennoten verdeeld volgens dezelfde verhouding als deze die is voorzien voor de verdeling van de winsten. Nochtans mag de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng overtreffen.

Artikel 12: Ontbinding  vereffening

De vennootschap kan worden ontbonden ten gevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft gekregen of bij een besluit van de algemene vergadering genomen met in acht name van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die gelden voor een statutenwijziging. De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen dien in het wetboek van Vennootschappen aan de vereffenaar worden toebedeeld, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigde raden. De vereffenaars zijn verplicht jaarlijks aan de gewone algemene vergadering de inkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kan worden voltooid. De batig saldo dat de balans aanwijst na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, worden door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders deelbewijzen.

III: OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf datum verkrijging rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2012 (verlengd boekjaar). PRO FISCO start het eerste boekjaar op 1 januari 2011.

2. de eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op vrijdag 14 juni tweeduizend dertien.

3. overname verbintenissen: de comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De handelingen sedert 1 november laatstleden worden bij deze bekrachtigd.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 november 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. zaakvoerders: de comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders:

* mevrouw HUYSMANS Greta Ida P., hoger voornoemd;

* de heer CEYSSENS Dieter, geboren op zestien mei negentienhonderd zesentachtig, Belgische

nationaliteit, met als rijksregisternummer 86.05.16-209.85, ongehuwd, en wonende te 3550 Heusden-Zolder,

Zwaluwstraat 18;

voornoemde beherende vennoot en zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te

zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. aan de zaakvoerders, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een variabele wedde toe te kennen, waarvan het bedrag, dat ten laste komt van de vennootschap, door de algemene vergadering elk jaar vastgesteld wordt.

5. Vereffenaars: zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar onder voorbehoud van rechterlijke machtiging voor zover

wettelijk vereist. De vereffenaar is bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het Wetboek van

Vennootschappen.

6. Volmacht: de verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

4

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., alle verplichtingen inzake de sociale zekerheid der zelfstandigen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties met name:

elke zaakgelastigde optredende namens de handels vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOBEL CONSULT" gevestigd te 3690 Zutendaal, Leutsestraat 4.

7. Commisaris-revisor: de vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Aldus opgemaakt te Heusden-Zolder op 6 januari tweeduizend en elf, in drie originelen waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben en één bestemd is voor registra- tie.

(Getekend, inclusief vermelding "gelezen en goedgekeurd")

CEYSSENS Danny HUYSMANS Greta Ida P CEYSSENS Dieter

(stille vennoot) (beherend vennoot) (niet-statutaire zaakvoerder)

Tegelijkertijd neergeIggd ter griffie : de oprichti.neakt~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DAGRE

Adresse
ZWALUWSTRAAT 18 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande