DANNY ACHTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANNY ACHTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.590.817

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313644*

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635590817

Benaming (voluit) : Danny Achten

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Stationsstraat 107 Bus C

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 14 augustus 2015, ter

registratie overgelegd, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

De heer ACHTEN Danny Leon, geboren te Heusden op 2 februari 1968, echtgenoot van mevrouw

LOISEN Sabine, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Stationsstraat 107C.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming

«DANNY ACHTEN». Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL

De vennootschap heeft haar zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Stationsstraat 107C.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

a. Handel in al haar vormen, onder meer de aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur, vertegenwoordiging, commissie, productie, distributie, optreden als franchisenemer, optreden als tussenpersoon, commercialisering, het fabriceren, de groothandel, kleinhandel met meer dan één afdeling in het algemeen in volgende waren:

 alle voedings-en kruidenierswaren in de meest ruimte zin van het woord zoals onder meer maar niet beperkt tot zuivelproducten, fruit en groenten, aardappelen, vlees en vleeswaren, vlees van gevogelte en wild, vis, producten van de broodbakkerij en van de banketbakkerij, suikergoed, snoepwaren, diepvriesproducten, margarines, roomijs en consumptie-ijs;

 alcoholische en andere dranken, sigaren, sigaretten, tabakswaren en rookartikelen;

 textielwaren, schoeisel, sport- en fitnessartikelen, kleding, kledingstoffen, huishoud -en tafellinnen, mercerie-artikelen, pelserijen en bontwerk, regenschermen, heren- en damesschoenen, kinderkleding, confectie voor heren en dames;

 drogisterij-artikelen, onderhoudsproducten, houten voorwerpen, mandwerk en borstels, verf en behangpapier, sierglaswerk en sierkeramiek, sanitaire artikelen, ijzerwaren, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, naai-en breimachines, elektrische toestellen, verlichtingsartikelen;

 schoonheidsproducten en toiletartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, schilderijen en gravuren, souvenirs, juwelen en bijouterie, sieraden, decoratieartikelen, geschenken;

 papierwaren, dag- en weekbladen, boeken, kantoorartikelen, muziekinstrumenten, audiovisuele artikelen, kantoormachines en kantoormeubilair;

 bloemen en sierplanten, dierenvoeding en benodigdheden, granen, zaden en tuingereedschap, meststoffen, sproeistoffen, potgrond, en dergelijke.

b. Het uitbaten van een beenhouwerij, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede de handel in alle producten die daarmee gepaard gaan.

c. Het uitbaten van cafetaria en snackbars, tearooms en soortgelijke instellingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede de handel in alle producten die ermee gepaard gaan.

d. Traiteur en handel in traiteurartikelen.

3530 Houthalen-Helchteren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

e. Het houden van depots voor kansspelen, alsmede het verhandelen van loterijbiljetten en deelnemingsformulieren.

f. Diensten voor rekening van de (nationale) post en Bank van de Post, zoals verkoop, distributie (postpunt).

g. Het leveren van alle diensten die op hoger gemelde goederen en activiteiten betrekking hebben.

h. Het leveren van managementprestaties en diverse diensten ten behoeve van de organisatie, transport en algemeen beheer van ondernemingen, het verstrekken van adviezen bij de organisatie binnen een bedrijf.

i. De begeleiding, coördinatie, scholing en vorming inzake bovenstaande activiteiten.

j. Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

k. Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de

vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Deze opsommingen zijn geenszins limitatief en dienen in de meest ruime zin geïnterpreteerd te worden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken volgens alle gekende formules van bedeling, zoals onder meer in de vorm van een supermarkt, shoppingcenter of zelfbedieningswinkel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een honderd zesentachtigste (186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de Belfius Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2016. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om twintig uur dertig op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 8. Vertegenwoordiging en intern bestuur - Belangenconflict

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

aard heeft dat strijdig is met een beslissing of voorgelegde verrichting, dienen de desbetreffende

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BENOEMINGEN

De enige vennoot heeft beslist het aantal zaakvoerders op één te bepalen, en als niet-statutair

zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur:

 De heer ACHTEN Danny, oprichter voornoemd.

Hij heeft verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

Zijn mandaat is bezoldigd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap FINEKO, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren, onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde (btw), de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, enzovoorts, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

(get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

- Uittreksel van de oprichtingsakte.

Coordonnées
DANNY ACHTEN

Adresse
STATIONSSTRAAT 107, BUS C 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande