DBT CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DBT CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.917.188

Publication

12/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-06-2015

Griffie

*15309698*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631917188

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DBT Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk-de-Stad, op 8 juni 2015, blijkt dat de heer DE BLAUWE Tom Werner Hilde, geboren te Herk-de-Stad op 26 december 1991, wonende te 3510 Hasselt (Kermt), Keizerlindestraat 60, een vennootschap hebben opgericht met de volgende kenmerken:

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: DBT Consulting

Zetel: 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 63 bus 4

Doel: De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4° het verstrekken van advies in alle belastingsaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingsplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingsplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, doch mits toestemming van de Raad van het IAB waar nodig, of wier

Onderwerp akte :

Sint-Truidersteenweg 63 Bus 4 3540 Herk-de-Stad

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Op het volledige kapitaal werd ingeschreven in geld.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten.

Bevoegheden van de zaakvoerders: De zaakvoerder(s) kan (kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk kunnen optreden.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd  op zesentwintig december om twintig uur.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld. Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal:

Op het volledige kapitaal werd ingeschreven in geld en werd door voornoemde enige oprichter volstort ten belope van 12.400,00 EUR. De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, zijnde 12.400,00 EUR, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal worden gehouden worden in 2016.

Benoeming van de zaakvoerders: Wordt tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur: voornoemde heer DE BLAUWE Tom, geboren te Herk-de-Stad op 26 december 1991, wonende te 3510 Hasselt (Kermt), Keizerlindestraat 60. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door een wettelijke of reglementaire bepaling. Zijn opdracht is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden.

Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen die werden aangegaan, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten die werden ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, zowel vóór de ondertekening van deze akte en meer bepaald sinds 1 juni 2015, als gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notaris Benoit LEVECQ

Uittreksel opgemaakt vóór registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
DBT CONSULTING

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 63, BUS 4 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande