DE BACKERE HADEWYCH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BACKERE HADEWYCH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.929.773

Publication

10/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Select

Staatsbia

Vengea

RECHTBP Ni< van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSEET

01 JULI 201ii

Griffie

' P-

; ondernemingsnr ,

; Benaming (voluit): DE BACKERE Hadewych

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oude Pastorijstraat 28

3930 Hamont-Achel

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Marc TOPFF, geassocieerd. notaris te Neerpelt, Baseind 23,ji vervangende notaris Hadewych DE BACKERE, geassocieerd notaris te Lommel, wettelijk belet op 20 juni 2014, geregistreerd, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

Mevrouw DE BACKERE Hadewych, geassocieerd notaris, van Belgische nationaliteit, geboren te Ingelmunster op veertien juni negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de heer VAN DER WIEL Paul, geboren te Hamont op vijf november negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3930 Hamont-: Ache), Onde Pastorijstraat 28.

STATUTEN

Benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "DE BACKERE Hadewych".

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Oude Pastorijstraat 28.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend: vennoot in de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "DE BACKERE & VAN HEK - geassocieerde notarissen", met zetel te 3920 Lommel, Kerkplein 20-21-22, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en ; onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, niet persoonlijke en; zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in; gedrang komt.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 e).i Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur Vertegenwoordiging - Bezoldiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één enkele zaakvoerder, die geen andere persoon kan zijn dan de enige vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken vani bot vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering!! voorbehoudt.

Een statutaire zaakvoerder kan niet worden ontslagen dan via een statutenwijziging.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

De vennootschap zal geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder. De' rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap door de zaakvoerder.

Indien de enige zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De handtekening van de zaakvoerder moet in alle akten waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap, mevrouw DE BACKERE Hadewych, geassocieerd notaris, van Belgische nationaliteit, geboren te Ingelmunster op veertien juni negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de heer VAN DER WIEL Paul, geboren te Hamont op vijf november negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Oude Pastorijstraat 28, die verklaart haar mandaat als statutair zaakvoerder te aanvaarden.

Het mandaat van de enige zaakvoerder is bezoldigd.

Jaar ekening - bestemming van het resultaat

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Ieder aandeel geeft recht op een evenredig deel in de eigendom van het maatschappelijk actief en in de verdeling der winsten. Deze winst wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjm: Het boekjaar loopt van één juli tot en met dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op dertig juni tweeduizend en vijftien.

Gewone algemene vergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om zeventien uur.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december tweeduizend en vijftien om zeventien uur.

Statutair zaakvoerder: Mevrouw DE BACKERE Hadewych, geassocieerd notaris, voornoemd. Volmacht: Bijzondere volmacht wordt door de comparant verleend met recht van inde-plaatsstelling aan Kantoor Nulens NV Accountants en belastingconsulenten

te 3620 Lanaken, Stationsstraat 55, en in het bijzonder aan de heer NULENS Paul, om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in bet register der burgerlijke vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

Meester Marc TOPFF, geassocieerd notaris.

Werden neergelegd: I) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/08/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0554.929.773

Benaming

(voluit) : DE BACKERE HADEWYCH

(verkort) : Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oude Pastorijstraat 28 te 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 17.12.2015 15691-0592-012

Coordonnées
DE BACKERE HADEWYCH

Adresse
OUDE PASTORIJSTRAAT 28 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande