DE KRIJTROTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KRIJTROTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.899.946

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.07.2014 14359-0565-011
26/11/2014
ÿþ Motl woM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!13111%111;

Ondernemingsnr : 0450.899.946 Benaming

(voluit) : De Krijtrots (verkort) :

eerge eg er r ` v, koophandel Ar~wer~p afd¬ iat~tgekrert

17 -il- 2014

De gerie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3770 Riemst, Krijtstraat 8

(volledig adres)

Onderwer. akte : STATUTENWIJZIGING- ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op 29 september tweeduizend en veertien, geregistreerd dertien bladen geen verzending(en), te eerste registratiekantoor Tongeren 1 op 8 oktober 2014, register 5, Boek 581 blad 27 vak 12, Ontvangen de som van vijftig komma nul nul euro (ê 50,00), De Ontvanger, (volgt de handtekening), ), dat volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

pe vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het

" bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door nagenoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva (voorafgaandelijk dezer goedgekeurde jaarrekening) gevoegd afgesloten per 10 september tweeduizend en veertien.

Oe vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva,; om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

0e besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een= besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JO FRANCOIS BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, BTW BE 0477443601, vertegenwoordigd door de heer Jo François, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te voornoemd adres, luiden als volgt:

V. BESLUITEN

Ik heb kennis genomen van het verslag door de zaakvoerder, voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder: van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KRIJTROTS een boekhoudkundige staat: afgesloten op 10 september 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 205.521,67 en een netto actief van ê 162.424,55,: rekening houdend met een rekening courant zaakvoerder op het passief ten belope van ¬ 3.964,75.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke betreffende normen,: blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, met uitzondering van de meerkosten van de ontbinding en vereffening ten belope van ¬ 1.796,95.

Op grond van de informatie die mij door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles' die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van onderhavig controleverslag werden betaald of: geconsigneerd.

Bovendien wijs ik er op dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op E 12.494,31, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, betaald werd aan de Federale Overheidsdienst Financiën.

0e controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met eventuele kosten in verband met milieuwetgeving waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt.

Sint-Truiden, 25 september 2014.

Jo François

Bedrijfsrevisor

Het verslag van het bestuursorgaan, het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe ais aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. de vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluit met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) ten aanzien van derden zijn luidens de staat van activa en passiva of behoorlijk geconsigneerd beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief alsmede de enige openstaande schuld, geboekt op rekening-courant waarvan de vennoot schuldeiser is, door de vennoten zal worden teruggenomen.

Zoals vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor werd de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op ¬ 12.494,31, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering, betaald aan de Federale Overheidsdienst Financiën.

DERDE BESLUIT ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennoot-schap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 3770 Riemst,

Krijtstraat 8.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw Theresia

Moonen voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

VIERDE BESLUIT KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist (voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen)

om de zaakvoerder, voor de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden

volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

VIJFDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Euregio Adviesgroep, of één van haar medewerkers, gevestigd te 3620 Lanaken, Molenweideplein 88.

ZUIVERE EN EENVOUDIGE AFGIFTE VAN HET ONROEREND GOED

De vergadering verklaart tenslotte dat de vennootschap eigenares is van het hierna vermeld onroerend

goed:

GEMEENTE RIEMST- VIERDE AFDELING  VROENHOVEN

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen te Vroenhoven, Krijtstraat 8, gekadastreerd

sectie A, perceelnummer 192X2, met een oppervlakte van zeven aren twintig centiaren (07a20ca).

Eigendomsoorsprong

Voornoemd onroerend goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Krijtrots ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Lucien Barthels te Riemst-Kanne op datum van 26 maart 1993, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op datum van 27 april 1993, boek 2753, nummer 5, als aangekocht van mevrouw Schouterden Camille Elisabeth en mevrouw Bocken Isabelle Emilia.

AFGIFTE

I. De vergadering verklaart dat naar aanleiding van de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap zuiver en eenvoudige afgifte wordt gedaan van het voormelde onroerend goed aan de vennoten in onverdeeldheid in dezelfde verhouding als hun aandelenbezit in de vennootschap, zijnde aan de heer van de Beek Augustinus, voor 756ste /1512 ofwel de helft voile eigendom ( 1/2deVE), en aan Theresia Moonen, 756ste/1512 ofwel de helft volle eigendom (1/2de VE).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij de sluiting van de vereffening verdwijnt de vennootschap als rechtspersoon. Haar overblijvend goed gaat over op de vennoten gezamenlijk als gevolg van een wettelijk mechanisme waarbij de vennoten in de plaats worden gesteld van de verdwenen vennootschap. Deze verkrijging is noch overdragend noch aanwijzend. Volgens het gemeen recht is ze niet aan het evenredig recht onderworpen, ook niet ingevolge de fictie van artikel 129 kid 1 W. Reg. De overdracht wordt belast aan het algemeen vast recht.

De afgifte van voormelde goederen wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De goederen worden afgegeven in de staat waarin ze zich thans bevinden zonder verhaal tegen de vennootschap om welke reden het ook mage wezen, zonder waarborg inzake zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden waarmede het zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de overnemer om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten doch op haar kosten en op eigen risico.

2f De vennoten verwerven vanaf heden de voile eigendom, ieder voor een onverdeeld aandeel, en het gezamenlijk genot van de hen toebedeelde onroerende goederen, mits vanaf zelfde datum ook aile belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren te betalen.

De vennoten worden gesubrogeerd, vanaf de in genottreding, in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap wat betreft alle contracten aangaande water, gas en elektriciteit die zouden kunnen bestaan.

31 De hoger vermelde omvang van de goederen, en het verschil in min of meer, zelfs al overtreft dit één/twintigste, zal tot voordeel van de vennoten strekken of een verlies voor hen uitmaken.

41 De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven.

5/ Alleen door de daad van de afgifte zullen de vennoten gesteld worden in alle rechten, vorderingen en verbinte-missen van de verkoper betreffende de hierbij afgestane goederen. Zij zullen vanaf dat ogenblik hun aandeel in de gemeen-schappelijke lasten dragen en tevens deelnemen in de premies van de gemeenschappelijk verzekeringspolissen.

a! Indien er collectieve verzekeringspolissen tegen brand en andere risico 's bestaan niet betrekking tot het bij deze afgestane goed, zijn de vennoten in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de vennootschap die hieruit voortspruiten en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent aangehaald in de statuten van het gebouw en andere betreffende overeenkomsten. De vennoten zullen verplicht zijn deze lopende verzekeringspolissen voort te zetten en de betrokken verzekeringsmaatschappij of de syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van eigenaar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstkomende vervaldag.

bl Indien geen collectieve verzekeringspolissen bestaan, wijst ondergetekende notaris de vennoten erop dat de eventueel bestaande verzekeringen tegen brand en andere gevaren van rechtswegeeindigen drie maanden na de datum van huidige akte en zelfs vroeger kunnen eindigen door het verstrijken van de duur of om andere redenen.

De vennoten erkennen een exemplaar te hebben ontvangen van die overeenkomst of ingelicht te zijn omtrent de voorwaarden hiervan. De vennoten verklaren met ingang van heden, in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het aangaan van een nieuwe polis, indien hij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

7/ De vennootschap verklaart dat er haar geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten, stads- en dorpsgezichten, archeologisch patrimonium, of beschermd landschap werd betekend, noch een besluit houdende definitieve bescherming.

8/ De vennootschap verklaart dat de voormelde goederen niet zijn gelegen binnen:

- een Vlaams ecologisch netwerk (VEN),

- een natuurreservaat en zijn uitbreidingsperimeter gelegen binnen de groen- en bosgebieden, de bosuitbreidingsgebieden en de met al deze gebieden vergelijkbare bestemmingsgebieden aangewezen op de plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoeringsplannen van kracht in de ruimtelijke ordening, of het Vlaams ecologisch netwerk;

- een door de Vlaamse regering afgebakende perimeter binnen de groen- en bosgebieden en de

bosuitbreidingsgebieden en de al met deze gebieden vergelijkbare bestemmingsgebieden aangewezen op de

plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoeringsplannen van kracht in de ruimtelijke ordening gelegen binnen

het integraal verwerving s- en ondersteunend netwerk (IVON);

- de afbakening van een natuurinrichtingsproject.

Bijgevolg is het voorkooprecht natuur niet van toepassing.

91 De vennootschap bevestigt dat :

- aan de voormelde goederen door de VMSW, de sociale huisvestingsmaatschappijen, de gemeenten en de openbare centra voor maatschappelijk welzijn geen renovatie- verbeterings- of aanpassingswerkzaamheden werden uitgevoerd, noch aan ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde woningen of woningen waarvoor de afgifte van een conformiteitsattest werd geweigerd, noch in het raam van een sociaal beheersrecht.

- de voormelde goederen niet zijn opgenomen in het leegstandsregister, vermeld in artikel 2.2.6 van het decreet van zevenentwintig maart tweeduizend en negen betreffende het grond- en pandenbeleid, of op een van de lijsten van de inventaris, bedoeld in artikel 28, §1, van het decreet op de heffing ter bestrijding van leegstand en verkrotting;

- de voormelde goederen niet zijn gelegen in een door de Vlaamse regering bijzonder erkend woningbouwgebied of woonvernieuwingsgebied.

Bijgevolg is het voorkooprecht voorgeschreven in de Vlaamse Wooncode niet van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/ De vennootschap verklaart dat de goederen voor het overige met geen enkel ander recht van voorkoop

of wederinkoop bezwaard zijn krachtens:

- een conventioneel beding van wederinkoop of voorkoop;

- de wetgeving krachtens de ruilverkaveling;

- het Vlaams Decreet op het Natuurbehoud en het natuurlijk milieu.

111 Stedenbouw

A. Uit uittreksels uit het plannen- en vergunningenregister van de gemeente Riemst de dato 15 september 2014 en vastgoedinformatie afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Riemst op 15 september 2014 blijkt met betrekking tot voorschreven goederen onder meer het volgende:

voorschreven goederen zijn gelegen in het gewestplan Sint-Truiden-Tongeren de dato 05 april 1977 met als bestemming woongebied met landelijk karakter;

- dat op het goed een bouwverordening van toepassing is inzake wegen voor voetgangersverkeer, goedgekeurd op 29 april 1997;

-dat op het onroerend goed een ruimtelijk uitvoeringsplan van toepassing is genaamd "Vroenhoven", goedgekeurd op datum van 22 augustus 2013;

-dat voor het goed een vergunning werd afgeleverd op 08 juli 1993 voor nieuwbouw -eengezinswoning, dossiernummer 73066_19935886;

-dat voor de goederen geen stedenbouwkundige misdrijven gekend zijn;

-dat het goed deel heeft uitmaakt van een verkaveling, vergunning afgeleverd op 07 september 1989, dossiernummer 73066_2006,_7357, deels opgeheven door een plan BPA of RUP;

De overnemers verklaren te weten dat de inhoud van het inlichtingenformulier en de uittreksels uit het plannen- en vergunningenregister afgeleverd door de gemeente Riemst 'outer als informatie geldt, zonder verdere garanties over de inhoud ervan, noch over de feitelijke toestand ervan, en dat het stadsbestuur niet verantwoordelijk is voor eventuele foutieve en/of onvolledige informatie.

Partijen erkennen een kopie te hebben ontvangen van vocrmeld inlichtingenformulier en voormelde uittreksels uit het plannen- en vergunningenregister van de gemeente Riemst, bevattende specifieke stedenbouwkundige informatie met betrekking tot de goederen, aan de minuuthoudende notaris overgemaakt op diens verzoek.

Zij erkennen kennis genomen te hebben van de inhoud van die documenten en hierover toelichting te hebben gekregen van de notarissen, en ontslaan de minuuthoudende notaris deze inhoud nogmaals geheel of gedeeltelijk over te nemen in deze akte.

B. Blijkens de voorhanden zijnde gegevens beschikt de gemeente Riemst waarin voorschreven goederen zijn gelegen reeds over een plannen- en vergunningenregister.

De overnemers verklaren een stedenbouwkundig uittreksel te hebben ontvangen dat ten hoogste één jaar voor het verlijden van de authentieke akte werd verleend.

Dit uittreksel wordt niet mee geregistreerd met onderhavige akte, noch ter overschrijving aangeboden aan het eerste hypotheekkantoor te Tongeren.

C. De minuuthoudende notaris vermeldt in toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

1° dat voor de onroerende goederen stedenbouwkundige vergunningen zijn afgegeven behoudens hetgeen hiervoor voormeld;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de goederen volgens het plannenregister van de gemeente Riemst is woongebied met landelijk karakter;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de overdrager, voor de goederen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat de goederen niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht zoals bepaald in artikel 2.4.1;

5° dat er voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is, met uitzondering van hetgeen voormeld werd;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

D. Risicozone voor overstroming

Ondergetekende notaris verklaart, overeenkomstig artikel 68-7 §4 van de wet van vijfentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig op de landverzekeringsovereenkomst en na raadpleging van de door de Vlaamse Overheid ter beschikking gestelde oversfromingskaarten, dat de thans afgestane goederen niet gelegen zijn in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van achtentwintig februari tweeduizend en zeven tot afbakening van de risicozones.

Overeenkomstig artikel 17bis van het decreet van achttien juli tweeduizend en drie betreffende het integraal waterbeleid, zoals ingevoerd ingevolge artikel 10 van het decreet van negentien juli tweeduizend dertien, verklaart de instrumenterende notaris, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking gestelde digitale kaarten, dat de hierbij afgestane goederen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- niet gelegen zijn in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering;

- niet gelegen zijn in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering.

E. Ondergetekende notaris vestigt de aandacht op de tekst van artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

F. De overdrager verklaart dat hij voor alle door hem verrichte stedenbouwkundige handelingen de vereiste vergunningen heeft bekomen en dat de bestaande constructies overeenkomstig deze vergunningen werden opgericht.

De overdrager verklaart met betrekking tot voorschreven goederen geen kennis te hebben van enige stedenbouwkundige inbreuk, noch van ontworpen of getroffen beschermingsmaatregelen overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, stads- en dorpsgezichten.

Geen waarborg wordt door de ondergetekende notaris gegeven betreffende de thans bestaande constructies, en of deze al dan niet overeenkomstig een al dan niet afgeleverde bouwvergunning of stedenbouwkundige vergunning zijn opgericht.

G. De overdrager verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

H. De overdrager verklaart dat er hem voor de betreffende goederen geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat hij geen weet heeft van een geplande onteigening.

I. De overdrager verklaart dat de goederen geen deel uitmaken van een vervallen verkavelingsvergunning behoudens hetgeen voormeld en niet het voorwerp zijn van een voorkooprecht toegekend aan de VMSW of aan een door haar erkende sociale huisvestingsmaatschappij.

J. Omtrent al deze aangelegenheden van Stedenbouw en ruimtelijke ordening verklaren partijen door ondergetekende notaris volledig ingelicht te zijn en verlenen zij hem ontheffing dienaangaande nog andere opzoekingen te doen en ontslaan hem van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

121 Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1. De vennootschap verklaart dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij haar weten geen risicogrond is. Dit wil zeggen dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn. Onder risicoinrichtingen worden verstaan: fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst die de Vlaamse Regering opstelt in overeenstemming met artikel 6 van het Bodem decreet,

2. De vennoten verklaren, voor het geval bij het afsluiten van onderhavige overeenkomst en voor het verlijden van de notariële akte de verplichtingen die opgelegd zijn door artikel 101 §1 en 2 van voornoemd Decreet, niet of niet volledig zouden nageleefd zijn, zij uitdrukkelijk verzaken aan alle nietigheidsvorderingen die zij om die reden zouden kunnen instellen.

Zij bevestigen dat zij in het bezit werden gesteld van de meest recent afgeleverde bodemattesten of van een bodemattest waarvan de inhoud identiek is aan de inhoud van het meest recent afgeleverde bodemattest vooraleer de onderhavige akte ondertekend werd.

3. De inhoud van het bodemattest dat door OVAM werd afgeleverd op 08 september 2014 en aan de overnemers werd meegedeeld luidt als volgt

"(...) De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten, Opmerkingen: 1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be. 3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet. 4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

4. De overdrager verklaart met betrekking tot het voormelde goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemers of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de overdrager te goe-+der trouw afgelegd werd, nemen de overnemers de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaren zij dat de overdrager hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt

de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van

gronden werden toegepast.

De instrumenterende notaris wijst de overnemer er echter op dat

-dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

-dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet)

onverminderd van toepassing blijven.

Hypothecaire toestand  ontslag ambtshalve inschrijving  rechtsbekwaamheid

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris, heeft de overdrager verklaard dat er bij haar weten geen juridische procedures hangende zijn betreffende het toebedeelde onroerende goed, dat er geen stedenbouwkundige inbreuken bestaan, dat er ook geen juridische procedures tegen haar hangende zijn en dat

zij geen documenten getekend heeft zoals hypothecaire volmachten en dergelijke, waardoor een hypothecaire inschrijving of een overschrijving zou kunnen genomen worden op het huidige toebedeelde onroerende goed.

De overdrager verklaart volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijk akkoord aangevraagd te hebben en niet te vallen onder toepassing van de collectieve schuldenregeling.

Voormelde toebedeelde onroerende goederen zijn vrij en onbezwaard van eender welke hypothecaire inschrijving of bezwarende overschrijving, met uitzondering van de hypothecaire inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 4 oktober 1993 boek 1770 nummer 47 in het voordeel van Belfius Bank, ingevolge kredietakte verleden voor notaris Barthels te Kanne-Riemst op 15 september 1993, voor een bedrag van drie miljoen Belgische Frank in hoofdsom en driehonderdduizend Belgische Frank aanhorigheden, welke reeds volledig werd terugbebetaald.

De bevoegde hypotheekbewaarder wordt ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

Pro fisco verklaringen in verband met de toebedeling van het onroerend goed

1. Partijen erkennen lezing te hebben ontvangen van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek der Registratierechten, dat luidt als volgt :

"ln geval van bewimpeling aangaande prijs of lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd.".

2. Zoals hoger uiteengezet wordt de zuiver en eenvoudige afgifte aan al de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit belast aan het vast recht (artikel 129, lid 2 W. Reg.).

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

08/08/2013
ÿþ Lift Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111011

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TQNGEREN

29 -p7.2013

irre

ne Hoofdgriffier,

Ondememingsnr : 0450.899.946

Benaming

(voluit) : De Krijtrots

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijtstraat 8 - 3770 Riemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag 1 benoeming zaakvoerder

In de buitengewone algemene vergadering van 1 april 2013 wordt het ontslag geacteerd van de Heer

Augustinus Van de Beek als zaakvoerder m.i.v. 1 april 2013.

Aan de zaakvoerder wordt décharge verleend voor het door hem gevoerde beleid.

Wordt m.i.v. zelfde datum benoemd tot nieuwe zaakvoerder

Mevrouw T Moonen , wonende te En Bueren 16 - 4690 Eben-Emael.

Getekend te Riemst , 1 april 2013

Mevrouw T. Moonen

zaakvoerder

Vooi behoor aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 18.07.2013 13319-0227-011
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 27.08.2012 12454-0214-011
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.03.2011, NGL 27.07.2011 11332-0444-011
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 13.07.2010 10292-0211-011
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.03.2009, NGL 27.07.2009 09466-0025-011
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.03.2008, NGL 12.08.2008 08539-0364-018
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.03.2007, NGL 31.07.2007 07504-0026-018
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.03.2006, NGL 30.06.2006 06353-0261-012
22/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.03.2005, NGL 19.09.2005 05679-0266-013
08/10/2004 : TGT000304
03/06/2003 : TGT000304
30/04/2002 : TGT000304
23/09/1999 : TGT000304
26/01/1999 : TGT000304
15/10/1998 : TGT304
01/01/1997 : TGT304
08/01/1994 : TGT304

Coordonnées
DE KRIJTROTS

Adresse
KRIJTSTRAAT 8 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande