DE WERF

Divers


Dénomination : DE WERF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.836.877

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 07.08.2014 14407-0594-008
18/11/2011
ÿþRechtsvorm : ESV

Zetel : Dorpsstraat 137, 8-3550 Neusden-Zolder

Onderwerp akte :

Op 21 oktober 2011

1. Verschijning van partijen

De Vereniging zonder Winstoogmerk STEBO, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Evence Coppéelaan 91, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0434.031.448, hier vertegenwoordigd door twee hiernavermelde bestuurders, hiertoe aangewezen door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 19 van de Statuten van de vereniging :

-De heer Luc Naudts, wonende te 3530 Houthalen Helchteren, Springstraat 12, rijksregister-nummer 52.03.28261.12,

-Mevrouw Carien Neven, wonende te 3500 Hasselt, Burgemeester Bollenstraat 5/9, rijksregis-ternummer 64.06.08-346.24,

De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Kessels & Smit, The Learning Company, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, John Youngestraat nr. 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0861237462, hier vertegenwoordigd door twee hiernavermelde bestuurders, hiertoe speciaal aangewezen door de Raad van Bestuur met de be-voegdheid de vennootschap te verbindend bij deze rechtshandeling :

-De heer Luk Dewulf, wonende te 9090 Melle, John Youngestraat nr. 11, rijksregisternummer 68.02.29-325.53

-De heer Luc Verheijen, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Alice Nahonlaan 13, rijksregister-nummer 70.03.25261.92 ,

De Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid Evenwicht, met maatschappelij-ke zetel te 3730 Hoeselt, Bovenstraat 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren

onder het nummer 0883297242, hier vertegenwoordigd door twee hiernavermelde ' bestuurders, hiertoe speciaal aangewezen door de Raad van Bestuur met de bevoegdheid de vennootschap te verbindend bij deze rechtshandeling :

-De heer Wim Croonen, wonende te 3600 Genk, Geraertsstraat 48, rijksregisternummer 67.01.07-021.19 -De heer Amo Vansichen, wonende te 3740 Bilzen, Blookstraat 47, rijksregisternummer 64.07.11-353.31.

2. Vorming van een vermogen

Het vermogen van het samenwerkingsverband is vanaf heden gevormd door de volgende

inbrengen in geld :

-De VZW Stebo, bovenvermeld, brengt ¬ 10.000 in waarvoor haar 10 deelnemingen worden toe-gekend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 2U11

H21Â~reT

Ondernemingsnr : ®a ~Q ~~~ .

Benaming

(voluit) : De Werf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

-De CVBA Kessels & Smit, bovenvermeld, brengt ¬ 10.000 in waarvoor haar 10 deelnemingen worden toegekend

-De CVOA Evenwicht, bovenvermeld, brengt ¬ 10.000 in waarvoor haar 10 deelnemingen worden toegekend

Genoemde bedragen zijn gestort op rekeningnummer 13E47 5230 8047 1780 bij Triodos Bank op naam van de ESV De WERF in oprichting, zodat het samenwerkingsverband op heden beschikt over een bedrag van ¬ 30.000¬ .

3. Overneming van verbintenissen

" De comparanten verklaren dat het samenwerkingsverband de verbintenissen overneemt, die in naam van het samenwerkingsverband in oprichting zijn aangegaan vanaf 01 januari 2011.

A. STATUTEN

De comparanten verklaren dat zij de hiernavolgende statuten hebben vastgesteld als volgt :

1. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1 - Naam

Het samenwerkingsverband is opgericht onder de naam De Werf ESV.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van het samenwerkingsverband, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Economisch Samenwerkingsverband" of door de afkorting "ESV", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel, en onder toevoeging van het ondernemingsnummer waarbij het samenwerkingsverband bekend is bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Artikel 2 - Zetel

Het samenwerkingsverband is bij de oprichting gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Dorpsstraat 137.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, verplaatst worden bij eenvoudig besluit van de zaakvoer-ders binnen het Nederlands taalgebied of binnen het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad.

Artikel 3 - Duur

Het samenwerkingsverband is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4 - Doel

Het samenwerkingsverband heeft tot doel :

-het vergemakkelijken en/of vergroten van de economische werkzaamheid van de leden;

-het verschaffen van ondersteuning aan de activiteiten van de leden;

-het coördineren van de samenwerking tussen de leden van het samenwerkingsverband.

In dit kader kan het samenwerkingsverband onder meer de volgende diensten leveren:

Organisatie van lerende netwerken, vorming, opleiding, seminaries, conferenties en congressen

Het samenwerkingsverband mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

Zo mag het samenwerkingsverband, binnen de grenzen van haar doel, gebouwen oprichten, aan- en/of verkopen, zakelijke rechten aan- en/of verkopen, gebouwen of ruimten huren of verhuren, ge-bouwen of ruimten ter beschikkingstellen aan leden, en in het algemeen alle handelingen stellen met betrekking tot onroerende goederen die in het belang of het voordeel van haar leden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het samenwerkingsverband mag zich ten voordele van haar leden borgstellen, aval verlenen, hypo-thecaire of andere waarborgen verstrekken, voorschotten en kredieten toestaan. Het samenwerkingsverband mag hiertoe ook subsidies aanvragen bij aile overheden.

Dit geheel van prestaties is overeenkomstig artikel 18 paragraaf één, eerste alinea en artikel 18 paragraaf één, tweede alinea, 1°, 2°, 4°, 6° 8°, 9° van het Belgisch BTWwetboek onderworpen aan de toepassing van de BTW. Op de volledige aangerekende vergoeding is BTW verschuldigd aan een tarief dat op de dag van de ondertekening van onderhavige akte eenentwintig ten honderd bedraagt.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone vergadering van de gezamenlijke leden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

2. VERMOGEN EN DEELNEMINGEN

Artikel 5 - Vermogen

Het vermogen van het samenwerkingsverband bedraagt bij de oprichting ¬ 30.000

Het kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen vanwege de bestaande leden, of bij toetreding vanwege de nieuwe leden.

Het kan verminderd worden door uitkering aan de leden, in voorkomend geval bij uittreding of uitsluiting van een lid.

Artikel 6 - Deelnemingen - Overdracht - Overgang

Het ESV erkent als leden de huidige organen van de deelnemende rechtspersonen naast eventuele toetreding van natuurlijke personen.

Het vermogen wordt bij aanvang verdeeld in 30 deelnemingen. Deze zijn in principe onoverdraag-baar.

De deelnemingen kunnen slechts geheel of gedeeltelijk overgedragen worden onder levenden, aan één of meerdere andere leden van het samenwerkingsverband of aan één of meer personen of

rechtspersonen die voldoen aan de voorwaarden vermeld in artikel 8.

Op dezelfde manier kunnen zij, bij het overlijden van een lid, natuurlijke persoon, of bij de ontbin-ding van een lid, rechtspersoon, wegens overlijden van de enige vennoot, slechts overgaan aan één of meerdere andere leden van het samenwerkingsverband die voldoen aan de voorwaarden vermeld in artikel 8, op last in voorkomend geval de tegenwaarde uit te betalen aan de wettelijk of testamentair aangestelde erfgenamen of legatarissen.

Artikel 7 - Waardering

Bij uittreding, om welke reden ook, of uitsluiting van een lid, vindt een waardering van het vermo-gen plaats, teneinde zijn rechten en verplichtingen te bepalen, of deze van zijn erfgenamen. Het lid, of zijn rechtsopvolger, heeft ten minste recht op de uitkering van zijn inbreng, hetzij in natura, hetzij voor een zelfde waarde, onder aftrek van hetgeen hij aan het samenwerkingsverband ver-schuldigd is.

De waarde van de rechten en de verplichtingen van een uittredend lid mag niet vooraf forfaitair worden vastgesteld. De waardering wordt gedaan door een bedrijfsrevisor, in gemeen overleg gekozen, of indien geen overeenstemming wordt bereikt, op verzoek van de meest gerede partij, aangeduid door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar het samenwerkingsverband haar zetel heeft.

3. RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE LEDEN

Artikel 8  Toetredingsvoorwaarden

Kunnen enkel deelnemen aan het samenwerkingsverband, met uitsluiting van elke derde :

-vennootschappen, verenigingen en organisaties die zich tot doel gesteld hebben het ontwikke-len, bevorderen en uitbouwen van projecten, diensten en initiatieven in het kader van de samenlevingsopbouw en sociaal-economische streekontwikkeling;

-vennootschappen, verenigingen en organisaties die zich tot doel gesteld hebben het ontwikke-len en/of uitwerken van opleidingen, coaching, vorming, organisatie ontwikkeling, loopbaanbegeleiding;

-vennootschappen, verenigingen en organisaties die zich inzetten voor het ontwikkelen van talent

-vennootschappen, verenigingen en organisaties die de principes, visie en methode van 'Appre-ciative Inquiry' uitdrukkelijk uitdragen en promoten.

Elk nieuw lid zal vrijgesteld zijn van betaling van de schulden voor zijn toetreding ontstaan.

Bekendmaking in het Belgisch Staatsblad hiervan geschiedt, om aan derden te kunnen worden tegengeworpen.

Artikel 9 - Rechten van de leden

De leden van het samenwerkingsverband zijn gerechtigd om gebruik te maken van alle diensten van het samenwerkingsverband, op last bij te dragen in aile werkingskosten en dat in functie van het beroep dat elk lid doet op de diensten van het samenwerkingsverband.

Er wordt voorzien in een regeling van voorschotten en saldofacturen teneinde kosten van het samenwerkingsverband te kunnen regelen. Minstens eenmaal per jaar worden de voorschotten en/of saldofacturen verrekend in functie van het werkelijk beroep dat elk lid gedaan heeft op de diensten van het samenwerkingsverband.

DL

Artikel 10 - Onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid

e De leden van het samenwerkingsverband zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schul-den van het

samenwerkingsverband, ongeacht de aard daarvan.

sC

Evenwel, zijn zij slechts aansprakelijk in verhouding tot hun aantal deelnemingen. Zij kunnen zich, na door een ederde te zijn aangesproken en uitgewonnen, tegen de andere leden keren. Deze bepa-ling heeft louter een interne waarde en geldt geenszins tegenover derden.

Artikel 11 - Toetreding van nieuwe leden

sC

sC

Over de toetreding van nieuwe leden, beslissen de leden van het samenwerkingsverband met een-parigheid van stemmen.

NElk nieuw lid zal vanaf zijn toetreding deelnemen in de kosten, ook al vloeien die vaste of variabele kosten voort uit verbintenissen die werden aangegaan door het samenwerkingsverband voor de toetreding van het lid, overeenkomstig de regeling bepaald in artikel 9.

'clBekendmaking van de toetreding geschiedt om aan derden te kunnen worden tegengeworpen. Artikel 12 - Uittreding van leden

Een lid van het samenwerkingsverband kan slechts uittreden mits het zijn verbintenissen ten aan-zien van het samenwerkingsverband volledig is nagekomen en met een besluit genomen met een

el

meerderheid van drie/vierden van de door de overige leden uitgebrachte stemmen.

De aanvraag tot uittreding moet gebeuren bij aangetekend schrijven gericht aan de zaakvoerders of, indien dit

tY1 aanwezig is, het college van zaakvoerders, en dit minstens zes maanden op voorhand.

el Het uittreden van een lid heeft niet tot gevolg dat het samenwerkingsverband tussen de overige leden wordt ontbonden.

De uittreding van het lid moet worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

"

Artikel 13 - Uitsluiting van leden

Een lid kan worden uitgestoten wanneer hij ernstig tekort schiet in zijn verplichtingen, of de wer-king van het samenwerkingsverband ernstig verstoort of dreigt te verstoren.

De uitsluiting kan slechts geschieden bij unaniem besluit van de overige leden. Het lid, wiens uit-sluiting wordt voorgesteld, mag niet deelnemen aan de desbetreffende stemming, maar wordt vooraf wel gehoord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De uitsluiting moet worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 14 - Uitsluiting van rechtswege

Een lid houdt van rechtswege op deel uit te maken van het samenwerkingsverband :

1) bij overlijden

2)bij onbekwaamverklaring

3)wanneer het niet meer voldoet aan de voorwaarden om lid van het samenwerkingsverband te kunnen zijn

4)door ontbinding van een lid-rechtspersoon

Het overtijden of de onbekwaamverklaring in hoofde van een toegetreden lid of van de enige zaak-voerder van een lid-rechtspersoon heeft niet tot gevolg dat het samenwerkingsverband tussen de overige leden wordt ontbonden.

4. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 15 - Zaakvoerders

Het samenwerkingsverband wordt bestuurd door 7 zaakvoerders, en zij vormen het college van zaakvoerders dat beraadslaagt en besluit op de wijze bepaald in deze statuten.

Als zaakvoerder kan benoemd worden elke natuurlijke persoon die werkend lid, vennoot, bestuur-derizaakvoerder, gedelegeerde belast met de dagelijkse leiding of werknemer is in één van de leden van het samenwerkingsverband, of elke natuurlijke persoon die door de drie leden gezamen-lijk wordt voorgedragen omdat die natuurlijke persoon een bijzondere bijdrage heeft aan het reali-seren van het maatschappelijk doel van het samenwerkingsverband.

De zaakvoerders worden benoemd bij besluit van de vergadering van de gezamenlijke leden bij eenparigheid van stemmen.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur.

Elke zaakvoerder kan op ieder ogenblik ontslag geven, maar hij moet zijn functie verder vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien.

Een zaakvoerder kan door de vergadering van de gezamenlijke leden slechts worden ontslagen met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen.

Ingeval een zaakvoerder die benoemd werd door een van de leden van het samenwerkingsverband als haar vertegenwoordiger, geen enkele positie, statuut, mandaat of functie meer bekleedt bij enig lid van het samenwerkingsverband, neemt het mandaat van zaakvoerder bij het samenwer-kingsverband van rechtswege een einde, en dient de vergadering van de gezamenlijke leden des-gevallend over te gaan tot een vervangende benoeming.

Onverminderd de bepalingen van artikel 855 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de op-dracht van een zaakvoerder om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen bij besluit van de vergadering van de gezamenlijke leden die beslist met een drie/vierden meerderheid.

Artikel 16 - Bestuur

De zaakvoerders (zijn) bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking die nodig zijn tot verwezenlijking van het doel van het samenwerkingsverband, met uitzondering van die handelin-gen waarvoor alleen de vergadering van de gezamenlijke leden bevoegd is, limitatief hierna opge-somd. De zaakvoerders kunnen niet zonder toestemming van de vergadering van de gezamenlijke leden besluiten tot onder andere volgende rechtshandelingen

-de aan- en de verkoop, het hypothekeren, het huren en verhuren of op een andere wijze ter beschikking stellen van onroerende goederen

-de aankoop of de verkoop, het huren, het verhuren of het leasen van roerende goederen die moeten worden afgeschreven

-het aangaan van om het even welke financiering of schuld

-de overdracht van investeringsgoederen aan niet-leden van het samenwerkingsverband Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden. Artikel 17 - Vertegenwoordiging

Het samenwerkingsverband wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door elke zaak-voerder individueel handelend. Voor rechtshandelingen boven 2.500,00 Euro dient het samenwerkingsverband niettemin te worden vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, samen handelend.

Artikel 18 - Bezoldiging - Aansprakelijkheid

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerders zijn aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in de uitoefening van hun op-dracht hebben begaan, zelfs indien zij de op hen rustende taken onder elkaar hebben verdeeld.

5. CONTROLE

L.1 Artikel 19 - Toezicht

e

ieder lid heeft het recht om van de zaakvoerders inlichtingen te verkrijgen over de gang van zaken in het sC

samenwerkingsverband, en om inzage te krijgen van de boekhouding en de zakelijke bescheiden.

e

Indien een lid van het samenwerkingsverband zelf op grond van de boekhoudwetgeving onderwor-pen is aan wettelijk toezicht op de boekhoudkundige stukken, zal het samenwerkingsverband op zijn beurt onderworpen zijn aan wettelijk toezicht en zal de controle worden opgedragen aan Céén of meer bedrijfsrevisoren.

6. VERGADERING VAN DE GEZAMENLIJKE LEDEN

O

N Artikel 20 - Vergadering van de gezamenlijke leden

De.gezamenlijke leden van het samenwerkingsverband vormen de vergadering.

" ~ Zij komt ten minste één maal per jaar en meer bepaald op de eerste maandag van de maand mei om 18.00 uur bijeen op de zetel van het samenwerkingsverband of op een andere plaats vermeld in de oproeping.

Gd

Gd

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering verplaatst naar de daarop-volgende maandag.

" pip De oproeping voor de jaarlijkse vergadering dient te gebeuren per gewone brief, per fax of per e-mail. Oproepingen voor bijzondere  of buitengewone vergaderingen van de gezamenlijke leden dienen per aangetekend schrijven te worden verstuurd.

~De oproepingen vernielden de agenda en worden tenminste vijftien dagen voor de vergadering aan de leden gericht bij aangetekende brief. De vergadering wordt verplicht samengeroepen op ver- zoek van een zaakvoerder of van twee leden.

DL

Artikel 21 - Bevoegdheid

:c

De vergadering van de gezamenlijke leden is behoudens de bevoegdheden elders in de statuten vermeld, alleen bevoegd om te besluiten :

1.tot wijziging van de oprichtingsovereenkomst;

2.tot toelating of uitsluiting van de leden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

3.tot vervroegde ontbinding of tot voortzetting van het samenwerkingsverband;

4.tot goedkeuring van de jaarrekening;

5.tot de handelingen die ingevolge artikel 16 van de statuten aan haar voorafgaande goedkeu-ring zijn onderworpen.

Artikel 22 - Stemrecht  besluitvorming - vertegenwoordiging

De stemrechten worden toegekend in verhouding tot de toegekende deelnemingen, onder de be-perking evenwel dat geen enkel lid de volstrekte meerderheid van de stemrechten kan hebben op de vergadering van de gezamenlijke leden en dat elk lid minstens recht heeft op één stem.

Behoudens afwijkende statutaire bepalingen worden alle besluiten genomen met een 3/4 meerder-heid van stemmen van de aanwezige leden.

De volgende besluiten kunnen de leden slechts bij eenparigheid van stemmen nemen :

1.wijziging van het doel;

2.wijziging van het aan elk lid toegekende aantal stemmen;

3.wijziging van de procedure van besluitvorming;

4.wijziging van het aandeel van elk van de leden of van één of meer van hen in de financiering van het samenwerkingsverband;

5.wijziging van enige andere verplichting van een lid.

Een lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid. Geen enkel lid mag meer dan één ander lid vertegenwoordigen.

7. BIJKOMENDE COMITÉS OF RADEN

Artikel 23

In de schoot van het samenwerkingsverband kunnen adviserende of andere comités of raden op-gericht worden, die eventueel voorzien zijn in een kwaliteitshandboek, een intern reglement of noodzakelijk zijn in het kader van verkregen vergunningen.

8. JAARREKENING - VERDELING VAN WINST EN VERLIES

Artikel 24 - Boekjaar - Inventaris en jaarrekening

Het boekjaar van het samenwerkingsverband gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het samenwerkingsverband voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet van 17 juli 1975 en haar uitvoeringsbesluiten, en stelt bijgevolg een inventaris op en een jaarrekening. Bovendien wordt een jaarverslag opgemaakt door het college van zaakvoerders. Binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar wordt de jaarrekening.aan de vergadering ter goedkeuring voorge-legd.

Artikel 25 - Verdeling van winst en verlies

De winst die uit de werkzaamheid van het samenwerkingsverband ontstaat, wordt beschouwd als winst van de leden, en onder hen verdeeld in verhouding tot hun deelneming, tenzij de vergade-ring van de gezamenlijke leden, bij drie/vierden meerderheid van stemmen, besluit tot reservering, rekening houdend met het doel van het samenwerkingsverband.

De leden dragen bij tot de aanzuivering van het bedrag waarmee de uitgaven de inkomsten over-treffen, en dit in functie van het beroep dat elk lid gedaan heeft op de diensten van het samenwerkingsverband.

9. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 26 - Ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het samenwerkingsverband wordt ontbonden door :

1.de verwezenlijking of het wegvallen van zijn doel;

2.door het verstrijken van de tijdsduur, waarvoor het samenwerkingsverband is aangegaan;

3.door een besluit van de leden, bij eenparigheid van stemmen;

4.bij rechterlijke beslissing in de gevallen bepaald in de wet;

5.wanneer het samenwerkingsverband nog slechts één lid telt.

Artikel 27 - Vereffening

De zaakvoerders, op het ogenblik van ontbinding in functie, zijn van rechtswege vereffenaar met de bevoegdheden bepaald door de vergadering van gezamenlijke leden, behoudens benoeming als vereffenaar van één of meerdere andere natuurlijke personen, die werkend lid, vennoot, bestuur-der/zaakvoerder, gedelegeerde belast met de dagelijkse leiding of werknemer is in één van de leden van het samenwerkingsverband.

10. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 28 - Woonstkeuze

Zaakvoerders, vereffenaars die een onbekende woonplaats hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van het samenwerkingsverband.

Artikel 29 - Geschillen - bevoegde rechtbank

Behoudens andersluidende bepalingen van het intern reglement is de rechtbank van het rechtsge-bied waarin het samenwerkingsverband haar zetel heeft, bevoegd om kennis te nemen van alle geschillen.

B. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerders

Tot zaakvoerders worden benoemd voor de onbepaalde duur :

-De heer René Bouwen, wonende te 3010 Leuven, Willem Quarrelaan 11, rijksregistemummer 41.10.17-135.92

-De heer Arno Vansichen, zaakvoerder van de CVOA Evenwicht, vennootschap, bovenvermeld

-De heer Wim Croonen, zaakvoerder van de CVOA Evenwicht, vennootschap, bovenvermeld

-De heer Luk Dewulf, zaakvoerder van de CVBA Kessels & Smit, The Learning Company, vennootschap, bovenvermeld

-De heer Luc Verheijen, zaakvoerder van de CVBA Kessels & Smit, The Leaming Company, vennootschap, bovenvermeld

-Mevrouw Lut Brenard, afdelingscoïirdinator bij VZW Stebo, wonende te 3600 genk, Brethei-straat 70, rijksregistemummer 69.01.29-014.87

-de heer Erwin De bruyn, directeur van de VZW Stebo, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Dorpsstraat 137, rijksregistemummer 70.05.23-175.58

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Die hun ambt aanvaarden, onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

Eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013 op de eerste maandag van de maand mei om 18.00 uur.

" . .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Volmachten



-Het college van zaakvoerders geeft volmacht aan Erwin De bruyn, zaakvoerder, om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het vervullen van alle vestigingsformaliteiten.







Getekend: Erwin De bruyn, zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 23.06.2015 15209-0454-008
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 20.07.2016 16354-0029-008

Coordonnées
DE WERF

Adresse
DORPSSTRAAT 137 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande