DE WIEKSLAG

Association sans but lucratif


Dénomination : DE WIEKSLAG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.199.932

Publication

25/06/2014
ÿþ A40D 2.2

~~1 . = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

yPdt~~~ek e

v. l;voendel

lï;r ,grlfflp dor rechtbank

Anib'r¢rpen, afd. Tongeren

'.

. !

4 16 -06- 2014

De griffler~riffie

" 1412 92*

V beh uhl1

aa

Be, Sta;





Ondernemingsnr : 0421.199.932

Benaming

(voluit) : De Wiekslag

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kolmenstraat 1314 - 3570 Alken

Onderwerp akte : Nieuwe Statuten

Wijziging statuten "De Wiekslag vzw.",

conform de wettelijke bepalingen (wet van 27,06.1921betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, of de wetgeving die deze wet zou vervangen)

Ondernemingsnummer: 0421199932

TITEL I Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1.

De vereniging draagt als naam 'De Wiekslag'

Artikel 2.

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Kolmenstraat 1314 en ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Limburg.

Artikel 3.

§1 De vereniging heeft tot doel te voorzien in hulpverlening binnen de jeugdzorg met het oog op de veiligheid en het welzijn van kinderen en jongeren. Tevens realiseert zij projecten die betrekking hebben op jeugdwelzijn. Hierbij laat ze zich leiden door een open christelijke mens- en maatschappijvisie. §2De vereniging kan aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur of erfpacht nemen, verhuren of in erfpacht geven, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging bijkomstig daden van koophandel stellen.

Artikel 4.

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL Il Leden, aanneming, ontslag, verplichtingen

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste negen leden bedragen. De vereniging telt enkel effectieve leden. Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting en overlijden. Het vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone brief of per mail, geadresseerd aan de raad van bestuur.

Artikel 6.

Nieuwe leden worden voorgedragen door leden van de raad van bestuur. De raad van bestuur beschikt over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" s " MOD 2.2

F i

een onbeperkte beoordelingsvrijheid bij de aanneming.

Artikel 7.

De ontslagnemingen en uitsluitingen van leden geschieden op de wijze, bepaald door artikel 12 van de

vermelde wet.

Artikel 8.

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

TITEL III Raad van Bestuur

Artikel 9.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste vijf leden, benoemd onder de leden door de algemene vergadering voor vier jaar en ten allen tijde door haar afzetbaar. De raad kan voor bijzondere aangelegenheden niet-leden van de raad van bestuur of niet-leden van de vereniging uitnodigen voor advies en beraad zonder stemrecht. De directeur maakt deel uit van de raad van bestuur zonder stemrecht.

De uittredende leden zijn herkiesbaar. Vrijwillig ontslag van een bestuurder wordt vooraf schriftelijk of per mail medegedeeld aan de voorzitter die ter kennisgeving dit schrijven voorlegt aan de raad van bestuur en de algemene vergadering.

Zo door vrijwillig ontslag of verstrijken van termijn het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het statutair minimum dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

De bestuurders oefenen hun mandaat als college uit. Bij ontslag van een bestuurder wordt zijn vervanger benoemd voor een periode van vier jaar. Benoeming, ontslag, aftreding en afzetting van bestuurders wordt bekend gemaakt door neerlegging van de akte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Artikel 10.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, één ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Vrijwillig ontslag uit die functie wordt schriftelijk of per mail medegedeeld aan de voorzitter van de raad van bestuur. Vrijwillig ontslag van de voorzitter wcrdt schriftelijk of per mail medegedeeld aan de raad van bestuur die dit ter kennisgeving voorlegt aan de algemene vergadering. De functie wordt automatisch beëindigd bij het einde van het bestuursmandaat. De voorzitter of twee bestuurders roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor, Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter of, bij afwezigheid van de ondervoorzitter, door de oudste aanwezige bestuurder. De secretaris stelt de notulen van de vergadering op, De voorzitter duidt een verslaggever aan, indien de secretaris afwezig is.

Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend. Het komt toe aan de algemene vergadering om bepaalde prestaties van een bestuurder te vergoeden.

Artikel 11.

De raad vergadert minstens viermaal per jaar op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproeping gebeurt ten laatste acht dagen op voorhand per gewone brief of per mail en vermeldt dag, uur, plaats en agenda. In geval van hoogdringendheid kan van deze termijn worden afgezien.

De raad van bestuur mag slechts uitspraak doen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. ledere bestuurder beschikt over één stem. Hij mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet meer dan over één volmacht beschikken. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.

In geval van dringende noodzakelijkheid en indien het belang van de vereniging dat vereist staat met een besluit van de raad van bestuur gelijk een voorstel dat aan alle leden van de raad van bestuur is overgemaakt en waarmee 3/4de van de leden van de raad van bestuur schriftelijk hun instemming hebben betuigd, fax, e-mail en andere elektronische middelen inbegrepen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de verslaggever.

De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden getekend door de voorzitter of één bestuurder.

Artikel 12.

§1 De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen die behoren tot het bestuur van de vereniging in de ruimste zin genomen en die niet wettelijk toekomen aan de algemene vergadering..

§2 De raad van bestuur houdt het ledenregister bij op de zetel van de vereniging en zorgt voor de inschrijving van alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding.

§3 Indien een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders véér de raad van bestuur een beslissing neemt. Hij mag niet deelnemen aan de beraadslagingen van de raad van bestuur over deze verrichtingen of beslissingen, noch aan de stemming in dat verband,

De bestuurder die tevens bestuurder is van een andere VZW met een gelijkaardig doel wordt niet geacht daardoor een met de vereniging tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang te hebben.

Titel IV  Dagelijks Bestuur

Artikel 13.

§1 De raad kan het dagelijks bestuur van de vereniging toevertrouwen aan een comité bestaande uit minimum drie bestuurders, allen lid van de vereniging dat als college vergadert. De voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur maken automatisch deel van het dagelijks bestuur. De voorzitter zit de vergadering voor en de secretaris stelt de notulen van de vergadering op. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de oudst aanwezige bestuurder. indien de secretaris afwezig is duidt de voorzitter een verslaggever aan. Het dagelijks bestuur kan voor bijzondere aangelegenheden niet-leden van het bestuur of niet-leden van de vereniging uitnodigen voor advies en beraad zonder stemrecht. De directeur maakt dee! uit van het dagelijks bestuur zonder stemrecht. De duur van deze bevoegdheidsdelegatie kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. De functie wordt automatisch beëindigd bij het einde van het bestuursmandaat. Vrijwillig ontslag als lid van het dagelijks bestuur wordt schriftelijk of per mail medegedeeld aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Het dagelijks bestuur kan beslissingen nemen die niet verder reiken dan de behoeften van de vereniging of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. Het dagelijks bestuur bereidt de beslissingen van de raad van bestuur voor en volgt ze op. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur speciale taken opdragen.

Het verslag van het dagelijks bestuur wordt overgemaakt aan alle leden van de raad van bestuur.

De maatschappelijke handtekening, aan het dagelijks bestuur verbonden, wordt toegekend aan de voorzitter of 2 bestuurders

§2 De raad van bestuur kan tevens indien hij dit nodig oordeelt één van de bestuurders of een andere persoon, die al dan niet [id is van de vereniging, belasten met de dagelijkse werking en praktische organisatie alsook met de dagelijkse briefwisseling.

Artikel 14.

Voor al de andere taken dan deze die vallen onder het dagelijks bestuur of waarvoor bijzondere opdracht wordt gegeven, volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd is tegenover derden, de handtekening van de voorzitter of 2 bestuurders.

Artikel 15,

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in rechte met dien verstande dat de bevoegdheid om de vereniging in rechte te vertegenwoordigen kan worden opgedragen aan de voorzitter van de raad van bestuur of aan twee bestuurders.

TITEL V Algemene Vergadering

Artikel 16.

De algemene vergadering is bevoegd voor:

a.Het wijzigen van de statuten;

b,Het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c.Desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van hun bezoldiging in

geval een bezoldiging wordt toegekend;

d.De kwijting aan de bestuurders en de commissaris;

e.Het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

f.Het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.Het uitsluiten van een lid;

h.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

i.Alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen,

Artikel 17,

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Zij wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging, zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden erom vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

van het volgende jaar op een datum die vóór 30 juni van dat jaar valt.

Artikel 18.

Alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of per mail uitgenodigd.

De oproeping vermeldt dag, uur, plaats van de vergadering alsook de agenda, vastgelegd door de raad van bestuur en wordt ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders die daarvoor een personeelslid van de vereniging kunnen delegeren.

Artikel 19.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de ondervoorzitter of bij afwezigheid van voomoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder. De secretaris stelt de notulen van de vergadering op, De voorzitter duidt een verslaggever aan, indien de secretaris afwezig is,

Artikel 20.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering. Een lid kan zich door een ander lid, die deel uitmaakt van de algemene vergadering, laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 21.

ln gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Onthoudingen en ongeldige stemmen zullen niet worden meegeteld om het quorum te bereiken.

Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van de leden, vrijwillige ontbinding of omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk, kunnen slechts genomen worden zo voldoen wordt aan de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8,12, 20 en 26quater van de wet van 27 juni 1921 of de wetgeving die deze wet zou vervangen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft van de aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

Artikel 22.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en de verslaggever en aan alle leden bij gewone brief of per mail bezorgd wordt, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering.

De verslagen worden opgenomen in een bijzonder register en uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter of een bestuurder.

Derden hebben enkel het recht om inzage te hebben op de zetel van de VZW van de notulen van de algemene vergadering, mits voorafgaandelijk schriftelijke aanvraag en toestemming van de raad van bestuur.

TITEL VI Inzagerecht leden

Artikel 23.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede de notulen en verslagen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en het dagelijks bestuur evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL Vil Begrotingen  Rekeningen

Artikel 24,

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur bereidt de

rekeningen en begrotingen voor en legt ze te goedkeuring voor aan de algemene vergadering vóór 30 juni.

Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting van de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

TITEL VIII Ontbinding  Vereffening

Artikel 25.

In geval van ontbinding zal het batig actief van de vereniging overgemaakt worden aan de Hulpfonds Jeugdzorg vzw of aan een andere vereniging met ais doelstelling een soortgelijk en vrij werk van jeugdzorg met open christelijk karakter aangeduid door de algemene vergadering.

e "

MOD 2.2

Luik B - Vervolg



Artikel 26.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld is de wet van 27 juni 1921 of de wetgeving die

deze wet zou vervangen van toepassing.

Goedgekeurd in de algemene vergadering van 27 mei 2014

Ronfle Buckinx Regina Gorissen

Voorzitter Secretaris

,Vopr~

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013
ÿþï" MaD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Akte opgemaakt op 29 mei 2013.

De Algemene Vergadering nam volgende beslissingen op 29 mei 2013:

Ontslag uit de Raad van Bestuur:

De Heer BROEKMANS Renaat, Sepulkrijnenlaan 61  3500 Hasselt (°23.05.1939 Hasselt)

De Heer COLSON Jan, Alkenstraat 68  3512 Stevoort-Hasselt (°16.08.1939 Opoeteren)

Mevrouw L1PKENS Gertrudis, Sint-Jansstraat 3  3511 Hasselt-Kuringen (°26.04.1945 Neeroeteren)

Opname in de raad van bestuur:

De Heer FOR1ER Kris, Burchtstraat 1  3512 Stevoort-Hasselt (°17.09.1973 Herk-De-Stad) Mevrouw GOEDHUYS Karen, Bergeveldstraat 5 -- 3381 Kapellen-Glabeek (°11.01.1978 Diest) De Heer PIRENS Peter, Stevoortse Kiezel 333  3512 Stevoort-Hasselt (°12.12,1969 Hasselt) De Heer VANHELMONT Pros, Berenbroekstraat 64  3600 Genk (°03.11.1946 Halen)

Hernieuwing mandaat bestuurders:

Al hierna vernoemde bestuurders hebben een mandaat aanvaard voor vier jaar:

CLAES Luc, Bekstraat 8 -- 3500 Hasselt (°27.03.1961 Hasselt)

GOR1SSEN Regina, Prins-Bisschopssingel 41-3500 Hasselt (°12.11.1948 Mechelen-aan-de-Maas)

KONINCKX Magda, Havermarkt 483  3500 Hasselt (°15.11.1940 Hasselt)

KONINCKX Marie-Hélène, Molenstraat 155  3570 Alken (°30.05.1949 Hasselt)

POELMANS Elly, Kerkstraat 45  3540 Schulen (°01.07.1950 Genk)

Alfabetische lijst Raad van Bestuur

BUCKINX Ronnie, Koltnenstraat 85 -- 3512 Stevoort-Hasselt (.10.10.1963 Herk-De-Stad)

CLAES Luc, Bekstraat 8  3500 Hasselt (°27.03.1961 Hasselt)

DENDAS Marleen, Schuttersstraat 16  3511 Kuringen-Hasselt (°25.11,1960 Sint-Truiden)

FORIER Kris, Burchtstraat 1  3512 Stevoort Hasselt (°17.09.1973 Herk De-Stad)

GOEDHUYS Karen, Bergeveldstraat 5  3381 Kapellen-Glabeek (°11.01.1978 Diest)

GORISSEN Regina, Prins-Bisschopssingel 41-3500 Hasselt (°12,11.1948 Mechelen-aan-de-Maas)

KONINCKX Magda, Havermarkt 483  3500 Hasselt (°15.11.1940 Hasselt)

KONINCKX Marie-Hélène, Molenstraat 155  3570 Alken (°30.05.1949 Hasselt)

P1RENS Peter, Stevoortse Kiezel 333  3512 Stevoort-Hasselt (°12.12.1969 Hasselt)

POELMANS Elly, Kerkstraat 45  3540 Schuten (°01.07.1950 Genk)

PONCELET Jaak, Hogeberg 23  3500 St: Lamb: Herk-Hasselt (°02.06.1957 Hasselt)

VANHELMONT Pros, Berenbroekstraat 64  3600 Genk (°03.11.1946 Halen)

1101111111131(0111/111

i Nouryulegu ter grittte der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

18 -O6- 2013

De HoofdgriffieGriffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch 5taatsblac

Ondernemingsnr : 0421.199.932

Benaming

(voluit) De Wiekslag

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kolmenstraat 1314 - 3570 Alken

Onderwerp akte : Raad van Bestuur en Dagelijks Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de la;isle blo van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenlerende note,ris, heiLij van de perso(o)n(en)

bcv009d de v0TI rsirinu.:.tichtir70 0% ort; , li'iflC t c,rdan tt ntit.z,c n;" Te3' iirCn

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Functieverdelingen:

Voorzitter: BUCK1NX Ronnie

Ondervoorzitter: DEKDAS Marleen

Secretaris: GOR1SSEN Regina

Penningmeester: CLAES Luc

De bestuurders oefenen hun mandaat als college uit.

De raad van bestuur heeft in zijn bevoegdheid al de handelingen die behoren tot het bestuur van de vereniging in de ruimste zin genomen. In die zin kan zij namelijk alle betalingen doen en ontvangen, daarvan Kwijtschrift geven of eisen; alle in bewaargeving doen en ontvangen; alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, verwisselen, vervreemden of in erfpacht nemen zowel kosteloos of onder bezwarende titel, evenals huren en verhuren, zelfs voor langer dan negen jaar; alle private of officiële subsidies en tegemoetkomingen aanvaarden en ontvangen, alle legaten en giften aanvaarden en ontvangen; alle contracten, verkopingen en ondernemingen aannemen en sluiten, alle leningen met of zonder waarborg sluiten, alle subrogaties en borgstellingen toestaan of aanvaarden; toestemmen in de hypotheken met melding van dadelijke uitwinning op de onroerende goederen van de vereniging; alle leningen en voorschotten sluiten en doen; van alle zakelijke of uit de verplichtingen voortspruitende rechten afstand doen, evenals van alle zakelijke of persoonlijke waarborgen; handlichting geven vóór of na betaling van aile bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, beslagleggingen of andere beletselen; pleiten als eiser of ais verweerder voor alle rechtbanken en uitvoeren van alle vonnissen, dading treffen, compromis aangaan.

De raad bepaalt de missie van de vereniging en Is verantwoordelijk voor de opvolging van

de uitvoering. In het bijzonder legt de raad de strategische keuze vast m.b.t. het dagelijks

beleid, het personeelsbeleid en het financieel beleid. Hij vaardigt alle huishoudelijke reglementen

uit die hij nodig oordeelt en oefent alle bevoegdheden uit die niet door de wet of door de statuten

toegewezen zijn aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur houdt het ledenregister bij op de zetel van de vereniging en zorgt voor de inschrijving van alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding.

Dagelijks Bestuur:

Akte opgemaakt op 29 mei 2013.

De Algemene Vergadering nam volgende beslissingen op 29 mei 2013:

Ontslag uit Dagelijks Bestuur:

De Heer COLSON Jan, Alkenstraat 68  3512 Stevoort-Hasselt (16.08.1939 Opoeteren)

Mevrouw LIPKENS Gertrudis, Sint-Jansstraat 3  3511 Hasselt-Kuringen (°26.04.1945 Neeroeteren)

Opname in Dagelijks Bestuur:

De Heer FORIER Kris, Burchtstraat 1 -- 3512 Stevoort Hasselt (17.09.1973 Herk-De-Stad)

Mevrouw GORISSEN Regina, Prins-Bisschopssingel 41  3500 Hasselt ('12,11.1948 Mechelen-adeMaas)

Alfabetische lijst Daglijks Bestuur:

BUCKINX Ronnie, Kolmenstraat 85 -- 3512 Stevoort Hasselt (10.10.1963 Herk-De-Stad)

FORIER Kris, Burchtstraat 1  3512 Stevoort Hasselt (17.09.1973 Herk-De-Stad)

GORISSEN Regina, Prins-Bisschopssingel 41  3500 Hasselt (°12.11.1948 Mechelen-aan-de-Maas)

KONINCKX Magda, Genkersteenweg 483  3500 Hasselt (15.11.1940 Hasselt)

hoon 2.2

Luik B - Vervolg

De bevoegdheid van het dagelijks bestuur behelst voornamelijk de voorbereiding en de opvolging van de beslissingen, getroffen door de raad van bestuur, alsmede de speciale taken opgedragen door de raad van bestuur. Het verslag van het dagelijks bestuur wordt overgemaakt aan alle leden van de raad van bestuur.

De maatschappelijke handtekening, aan het dagelijks bestuur verbonden, wordt toegekend aan de voorzitter en de ondervoorzitter. Beide personen kunnen "alleen" optreden als gemandateerde.

Ronnie BUCK1NX Regina GORISSEN

Voorzitter Secretaris

Op de laatste bl?. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hct7ij van de perso(o)n(en) bevoegd de verenigina, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam e u tranûtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2012
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

`l.

11 MINI II I~~II~IIVI,1

*iaiiaeaa

iW

F rg: cgd toi y,11.5 der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1 9 -06- 2012

De Hoofdgriffi

~riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.199.932

Benaming

(voluit) : De Wiekslag

(verkort) :

Rechtsvoren : VZW

Zetel : Kolmenstraat 1314 - 3570 ALKEN

Onderwerp akte ; Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering nam volgende beslissing op 30 mei 2012:

Hernieuwingen mandaat bestuurders:

Al hierna vernoemde bestuurders hebben een mandaat aanvaard voor vier jaar:

BLICKINX Ronnie, Kolmenstraat 85 -- 3512 Stevoort-Hasselt (°10.10.1963 Herk-De-Stad) DENDAS Marleen, Schuttersstraat 16  3511 Kuringen-Hasselt (°25.11.1960 Sint-Truiden)

PONCELET Jaak, Hogeberg 23  3500 St.-Lamb.-Herk-Hasselt (°02.06.1957 Hasselt)

Marie-Hélène KONINCKX SecretarisTekst

Jan COLSON

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2011
ÿþ" J * MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Yz~ yarega ter ûrifrre der rechtbank v, koo,hande! te TONGEREN

IIJI IIII 11111 llI IIi IO Illl IMI II II

'11088637*

Ondernemingsnr : 0421.199.932 Benaming

(voluit) : De Wiekslag

NiONi]1 i~t~ R IOfV~

- 3 -06- 2011



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Bosveldstraat 15 - 3570 Alken

Onderwerp akte : Statutenwijziging (zetelwijziging)

Akte opgemaakt op 25 mei 2011.

De Algemene Vergadering nam volgende beslissingen op 25 mei 2011:

Adreswijziging maatschappelijke zetel:

De Algemene Vergadering heeft besloten artikel 2 van de statuten als volgt te wijzigen:

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Kolmenstraat 1314 en ressorteert onder het: gerechterlijk arrondissement Tongeren, Rechtbank van Koophandel.

Ontslagnemingen Dagelijks Bestuur:

Poelmans Elly, Kerkstraat 45 - 3540 Schulen (°01.07.1950 Genk)

Jan COLSON Marie-Hélène KONINCKX

Voorzitter Secretaris

Coordonnées
DE WIEKSLAG

Adresse
KOLMENSTRAAT 1314 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande