DECKERS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECKERS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.557.460

Publication

18/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313531*

Neergelegd

14-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Europalaan 102A Bus 1

3650 Dilsen-Stokkem

Ondernemingsnummer :

0635557460

Benaming (voluit) : Deckers & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Michael BÖSE, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 13 augustus 2015, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1) De heer DECKERS Gilbert Christiaan, geboren te Dilsen op één juni negentienhonderd drieënzestig, echtgescheiden, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Europalaan 102A, bus 1.

2) De heer DECKERS Pascal, geboren te Genk op negentien januari negentienhonderd

éénennegentig, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Europalaan 102A, bus 1.

- onder de naam "Deckers & Co", met zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Europalaan 102A, bus 1 en

voor onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort werd;

.verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door:

1) de heer DECKERS Gilbert, voornoemd, die stortte ten belope van drieduizend zevenhonderdtwintig euro (¬ 3.720,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬ 7.440,00) waarvoor hem zestig (60) ten belope van één/derde volgestorte aandelen worden toegekend;

2) de heer DECKERS Pascal, voornoemd, die stortte ten belope van tweeduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 2.480,00), zodat nog te storten blijft ten belope van vierduizend negenhonderdzestig euro (¬ 4.960,00) waarvoor hem veertig (40) ten belope van één/derde volgestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot éénendertig december tweeduizend zestien, met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één augustus tweeduizend vijftien zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening);

- met jaarvergadering op derde donderdag van de maand juni om achttien uur (18u00), of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zeventien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt aangesteld de heer DECKERS Gilbert, voornoemd, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn);

- zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening BE27 3631 5119 7273, bij de naamloze vennootschap ING België, geopend blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op elf augustus tweeduizend vijftien.

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, met als ondernemingsnummer 0466.535.158, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enz.

- Met als Doel:

* Algemene bouw van residentiële gebouwen;

* Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen;

* Bouw van bruggen en tunnels;

* Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden;

* Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

* Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

* Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

* Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van het uitoefenen van een bestuursmandaat.

* Het nemen en het beheren van belangen en participaties in ondernemingen, vennootschappen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings en belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

*Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij zelf er belang bij heeft.

*Het beheer en bestuur van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan daarmee, en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen kopen, vervreemden, huren en verhuren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Alle activiteiten van de vennootschap die betrekking hebben op de arbeidsbemiddeling kunnen evenwel enkel worden uitgeoefend in Vlaanderen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Michael BÖSE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

11/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DECKERS & CO

Adresse
EUROPALAAN 102A, BUS 1 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande