DECLERCK/SEGERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DECLERCK/SEGERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.729.818

Publication

05/02/2013
ÿþMod Word 11.1

(n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

grifiis dcr

rechtbank v. koopiiai1ddl to TONGEREN

Z 3 -01- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

111111111 i III

bel"

aê Be Sta,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : DeclercklSegers (verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Raffisstraat 33 te 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting en benoeming

Uit een onderhandse akte van 5 januari 2013 is gebleken dat de ondergetekenden:

1,De heer DECLERCK Franky, geboren te leper op 09/11/1969, ongehuwd, wonende te 3670 Meeuwen-

Gruitrode, Raffisstraat 33, Nationaal nummer 69.11.09.-029.63

2.Mevrouw SEGERS Sabien, geboren te Bree op 30/07/1979, ongehuwd, wonende te 3670 Meeuwen-

Gruitrode, Raffisstraat 33, Nationaal nummer : 79.07.30 062-67

een vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma (V.O.F.) hebben opgericht met de

volgende statuten.

Artikel 1  Naam: DectercklSegers

Artikel 2  Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Raffisstraat 33.

Artikel 3  Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Traiteur- banketaannemer en catering in het algemeen zoals op festivals, sportevenementen, beurzen

-De organisatie van feesten en recepties, evenementen

-De productie en verkoop van kant en klare gerechten

-Het geven van kookworkshops en  demonstraties

-De uitbating van een broodjesbar, frituur, brasserie, restaurant, bistro, soepbar, snackbar, kantine, café,

hotel of motel, pizzeria, gastenverblijf of andere mogelijke activiteit binnen het horecasegment

-De uitbatting van een slagerij

-Het uitbaten van een brood- en banketbakkerij of koude bakkerij met daarin begrepen de verkoop van

chocolade- en suikerwerk

-De uitbating van een fruit- en voedingswinkel, krantenwinkel, tankstation, sportcomplex

-Handelsmiddeling in textiel, voeding, of andere goederen op de markt

-Het onderhouden en reinigen van gebouwen, kantoren met inbegrip van het wassen van ramen

-De uitbating van een taxi- en transportbedrijf zowel voor eigen rekening als voor derden

-De uitoefening van binnenhuis- en interieurdecoratie alsook het ontwerpen van meubelen en de activiteit

van tuin- en interieurarchitect

-De uitbating van een schrijnwerkerij zowel voor binnen als buitenschrijnwerk en het vervaardigen van

meubels en gebruiksvoorwerpen in hout of andere materialen

-Remediat teacher

-Het geven van workshops kralen  knutsels en hobby activiteiten in het algemeen

-De verkoop en het ontwerpen van juwelen

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te verwezenlijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven,

Artikel 4 -- Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven,

Artikel 5  Kapitaal: De heer Declerck Franky, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van

negenhonderd euro (900,00 EUR) in, die gestort werd in de maatschappelijke kas van de vennootschap. Mevrouw Segers Sabien, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van honderd euro (100,00 EUR) in, die eveneens gestort werden in de maatschappelijke kas van de vennootschap. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro (1.000,00 EUR).

©~. 181. g48

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be4oaden áan hcee Belgisch Staatsblad

Artikel 6  Bestuur van de vennootschap: De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 7  Overdracht van aandelen: Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen van de vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen bepaald bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek,

Artikel 8  Overlijden: Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen. Indien zij niet ais vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht om hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans,

Artikel 9  Verzegeling  inventaris: In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 10  Onbekwaamheid: Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden pro rata temporis bepaald overeenkomstig artikel 12 en 13.

Artikel 11 -- Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Ieder jaar zal een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt.

Artikel 12  Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 13  Verliezen: De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14  Jaarvergadering -- bijzonder algemene vergaderingen: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging. Behoudens andersluidende statutaire bepalingen worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

Artikel 15  Ontbinding  Vereffening: In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Slotbepalingen:

A. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en zal afgesloten worden op 31 december 2013. Alle rechten en verplichtingen aangegaan door en voor de vennootschap vanaf 1 januari 2013 worden overgenomen. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei in het jaar 2014 om 18h00.

B, Benoeming zaakvoerder: Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, de heer Declerck Franky, bovenvermeld. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd. Zij verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden en te weten dat hun benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Zij verklaren bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor hen zou vormen, Aan de zaakvoerder worden alle machten, voorzien in de statuten opgedragen.

Opgemaakt te Meeuwen op 5 januari 2013.

Franky Declerck

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: de geregistreerde integrale oprichtingsakte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)njen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

p.,-...

Coordonnées
DECLERCK/SEGERS

Adresse
RAFFISTRAAT 33 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande