DECREE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECREE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.640.458

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 06.08.2014 14400-0457-010
05/12/2014
ÿþ Mod POF 11.1

f ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

teANT NEKPEN. afdeling HASSELT

2 6 NOV. 2014

Griffie

1h11 U 1I IIII~II~ N

X14218

III

Ondememingsnr ; 0834.640.458

Benaming (voluit) : DECREE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beskensstraat 93, 3520 Zonhoven, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 28 oktober 2014 neemt vanaf heden Dhr. De Graef Bram zijn ontslag als zaakvoerder. Hem wordt kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid. Ter vervanging wordt Dhr. De Graef Jan Willem benoemd als zaakvoerder en dit voor onbepaalde tijd. Hij aanvaardt dit mandaat dat onbezoldigd is.

De Graef Jan Willem

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naaai en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2013
ÿþ Mad POF 11.1

LkilLj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

0 1 -02- 2013

»Asêg i

1111111 13 26669* uiru~iw iiiiiuiui

u

beh aa Be Stai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Oridememingsnr : 0834.640.458

Benaming (voluit) : DECREE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorspsstraat 15 bus 11, 3550 Heusden (Limb.), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag bestuurder en zetelverplaatsing

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 07 januari 2013 neemt Creemers Ine haar ontslag als zaakvoerder en dit met ingang van 01 januari 2013. Haar wordt kwijting verleend voor haar gevoerde beleid. Er wordt niet in haar vervanging voorzien.

Tevens wordt er beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Dorpsstraat 15 bus 1 te 3550 Heusden-Zolder naar Beskensstraat 93 te 3520 Zonhoven.

De Graef Bram

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/03/2011
ÿþVol

behoi

aan

Belg

Staat'

mod 2.1

Ondernemingsnr: (oCk5b.

a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1:8 -03- 2011

HArs,e1,1

11111

" iionaaaa*

"

Benaming : Decree

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 15 bus 11

3550 Heusden-Zolder (Neusden)

dnderwero akte :OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel, Kerkplein 20-21-22 op 16 maart 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De Heer De Graef. Bram, geboren te Neerpelt op zesentwintig september negentienhonderd' negenenzeventig, en echtgenote

2. Mevrouw Creemers. Ine, geboren te Genk op acht juli negentienhonderd tweeëntachtig, samenwonend te 3550 Heusden-Zolder, Dorpsstraat 15 bus 11.

STATUTEN :

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aassprake-lijkheid wordt opgericht. onder de benaming "DECREE".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Dorpsstraat 15 bus 11.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- Voor eigen rekening:

;, A) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en; uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende: goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel ln; verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te; bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door: derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende; goederen;

B) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten; rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie! van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet; een participatie aanhoudt;

B) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vonn; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E) Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

H) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer onder de vorm van technoconsult, assistentie op het gebied van engineering en industrieel advies.

De vennootschap kan bovendien optreden als tussenpersoon, bemiddelaar, commissionair of agent inzake activiteiten begrepen in, noodzakelijk of nuttig voor het realiseren van het maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten

en over net vermogensbeheer en net beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van

werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in

commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag om het patrimonium van de vennootschap te behouden of uit te breiden alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerends als in onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoeders(s) - Verteaenwoordirrinq

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht ln eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



ln geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge Boek aar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder Jaar. Het eerste boekjaar begint op zestien maart tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de tweede zaterdag van de maand juni om 17.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend en dertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder. De Heer De Graef, Bram en Mevrouw Creemers, Ine, beiden voormeld.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0488-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0244-009

Coordonnées
DECREE

Adresse
MAASEIKERLAAN 11 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande