DEFCON CONSULTANCY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEFCON CONSULTANCY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 547.692.682

Publication

18/03/2014
ÿþ Mlod word 11.1

ozj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

0 6 UT 2014

te Hee-T

111111

*19063237*

Ondernemingsnr : ~ t, Lt . 4 Benaming

(voluit) : DEFCON CONSULTANCY

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Donkweg 66b, 3520 ZONHOVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgesteld te Zonhoven in drie originelen de dato 1210212014 dat er tussen:

- SCHOOFS, Ruben, wonende te 3500 Zonhoven, Donkweg 66b, niet nationaal nummer 79.05.01-067.45 en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEFCON", met maatschappelijke zetel te:

3520 Zonhoven, Donkweg 66b, rechtspersonenregister Hasselt 0865.774.587, met als zaakvoerder SCHOOFS, Ruben

een vennootschap onder gemeenschappelijke naam is opgericht als volgt :

TITEL EEN : ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 1 : benaming

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming DEFCON CONSULTANCY. De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding vennootschap onder firma, afgekort VOF.

Artikel 2 : maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 ZONHOVEN, Donkweg 66b. De zetel"

kan worden overgebracht naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopsbureaus oprichten in binnen- en buitenland bij

beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel voor eigen rekening ais' voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke" bepalingen of reglementeringen

- Het verlenen van diensten, zowel adviesverlening, consultancy als implementatie aan derden, op het vlak van beheer, sales, marketing en bedrijfsbeleid (beheer, management op organisatorisch, logistiek, uitvoerend, en financieel gebied.); alle verrichtingen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële,: commerciële, administratieve en managementaangelegenheden; professioneel advies aan bedrijven in binnen-: en buitenland op strategisch en operationeel vlak, het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp: (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake het commercieel, sociaal, financieel en: praktisch beleid, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het, gebied van planning, organisatie, efficiëntie, kredietbeleid, financiële zaken en praktische zaken, enzovoort.

-Adviesverlening, consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, internet, intranet,: extranet, multimedia en nieuwe media, communicatiestrategie en mediavoering, het verlenen van communicatie: advies; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en, communicatie.

-algemene audit-activiteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan - en verkoop, de in - en uitvoerhandel, het voeren van algemene tradingsactiviteiten, met inbegrip van de groot - en kleinhandel, de in - en uitvoerhandel, advies verlening rond rekrutering en selectie van sales en marketing profielen; het opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

-Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en hel aanbieden van de beste oplossing; het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van (informatica)programma's.

-Intemetontwerp en website-ontwikkeling;

-Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie ontwikkeling, productie, levering{ samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

- Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur;

- Dataverwerking, gegevensverwerking,

- De overige activiteiten in verband met computers;

- Consulting op het gebied van personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen, selectie, training en vorming,

het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker:

formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van referenties;

enzo-voort;.

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair

- De verhuring van installatie, uitrusting en materiaal allerhande (kantoormateriaal, computers, enzovoort

- De handel in eigen onroerend goed (voor eigen rekening): flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen (handelspanden enzovoort) en grond (+ het beheer van een onroerend vermogen, omvattende het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen).

- Het beheer (de aan- en verkoop) van roerende goederen, meer bepaald effecten, aandelen, obligaties, waardepapieren en andere vermogenswaarden en het beleggen hiervan voor eigen rekening.

De vennootschap zal zowel In binnen als in het buitenland, alle handels en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te ver-

schaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan, Zij mag eveneens al haar andere goederen niet inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

TITEL TWEE : KAPITAAL EN DEELBEWIJZEN

Artikel 4 : inbreng bij oprichting

Door iedere vennoot wordt in de vennootschap ingebracht zijn arbeid, kennis en vlijt, alsmede hetgeen zal

blijken uit een door de vennoten op te maken openingsbalans.

ln onderling overleg kunnen door de vennoten meer gelden of goederen in de vennootschap wordèn

ingebracht.

Voor zover het betreft de onderlinge rechtsverhouding tussen de vennoten beschouwen zij de bedragen

welke aan hen blijkens creditering toekomen als schulden van de vennootschap.

Artikel 5 : wijziging van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor de wijziging van de statuten. Voor de verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de formaliteiten en voorwaarden, voorgeschreven voor de oprichting van de vennootschap eveneens worden vervuld.

In geval van kapitaalverhoging door geldelijke inbrengen hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het aantal deelbewijzen dat ze reeds bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend, zal door de algemene vergadering bepaald worden.

TITEL DRIE : BEHEER EN TOEZICHT

Artikel 6 : zaakvoerder

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden of

vennoten kunnen zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Artikel 7 : machten van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 8 : bezoldiging

De zaakvoerder werkt tot herroeping dezer, onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

Artikel 9 : toezicht

Het toezicht over het beheer van de vennootschap wordt zonder enige beperking uitgeoefend door de vennoten, die daartoe van aile boeken en geschriften mogen kennis nemen.

lndien het aantal vennoten de tien overschrijdt worden één of meer commissarissen benoemd, wiens aantal en bezoldigingen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, die hen benoemt en de duur van hun mandaat bepaalt.

TITEL VIER : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10 ; bijeenkomst

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de 2de maandag van de maand februari om negentien (t9) uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : stemmingsrecht

Elk deelbewijs geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen

behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien

TITEL VIJF : ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 12 ; ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met éénparigheid

van stemmen.

Artikel 13: aanduiding van de vereffenaars

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun bevoegdheden en vergoedingen vaststelt.

Artikel 14: vereffening

Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het saldo in gelijke mate onder de deelbewijzen verdeeld worden, in zoverre dat ze volstort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetalingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

TITEL ZES : DIVERSE BEPALINGEN EN SLOTBEPALINGEN

Artikel 15 : keuze woonplaats

De vennoten verklaren woonst te kiezen op de maatschappelijke zetel voor al wat betrekking heeft op het toepassen der statuten. Uitnodigingen tot de vergaderingen dienen evenwel naar hun woonplaats te worden gezonden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16 : aanstelling zaakvoerder

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd : de heer SCHOOFS Ruben, oprichter voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, totdat de algemene vergadering hierover een ander besluit

treft.

Artikel 17 : eerste boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend veertien, en zal worden gehouden afgesloten op , eenen-'dertig december tweeduizend veertien.

Artikel 18: overname verbintenissen

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die de zaalvoerder(s) in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan.

Opgemaakt in drie exemplaren te Zonhoven op 12(0212044

Oprichter - zaakvoerder

Ruben Schoofs

Gelijktijdig neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEFCON CONSULTANCY

Adresse
DONKWEG 66B 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande