DELBROUCK - KOLLER - PARRONI, AFGEKORT : DKP

BV CVBA


Dénomination : DELBROUCK - KOLLER - PARRONI, AFGEKORT : DKP
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 556.890.262

Publication

06/08/2014
ÿþbod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa, Bel Stag

juni

ij

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

iaILIV,111

n

2 8 AU- 284

Griffie

Ondernemingsnr ; ~~ " ~~o "

Benaming (voluit) : Delbrouck -- Koller - Parroni

(verkort): DKP

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Maastrichterstraat 99 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Phil Vanhaeren, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt op vijfentwintig juli tweeduizend veertien, blijkt dat nagemelden een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR LUK DELBROUCK", met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 99. Ondememingsnummer 0809.150.739. RPR Hasselt.

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR SANDRA KOLLER", met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 99. Ondememingsnummer 0543.881.176. RPR Hasselt.

3. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een- besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LORI PARRONI" met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 99. Ondememingsnummer 0543.702.519. RPR Hasselt.

HOOFDSTUKI.- RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel t - Rechtsvorm naam - duur

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met als vorm een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DELBROUCK  KOLLER  PARRONI" of kort "DKP". De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 2. -- Zetel

De zetel van de vennootschap is bij haar oprichting gevestigd te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 99.

Artikel 3.  Doet

De vennootschap heeft als doel

- de uitoefening van activiteiten van advocaat, die handelt in naam en voor rekening van de

vennootschap;

- de uitoefening van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals het lesgeven, het publiceren van artikels, het schrijven van boeken, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, enzovoort;

- het waarnemen van het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, directeur of elke andere leidinggevende functie van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- het leveren van managementprestaties;

- het beheren van onroerend goed, voor zover het beheer hiervan in verband staat tot de uitoefening van het beroep van advocaat.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag verder alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de activiteiten die een advocaat mag uitoefenen en verenigbaar zijn met de regels van de Orde van Advocaten bij de Balie in Hasselt en deze van de Orde van Vlaamse Balies. De vennootschap zal in het algemeen, bij de uitoefening van haar activiteit, steeds de professionele regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Raad van de Orde van Advocaten bij de Balie te Hasselt en de Orde van Vlaamse Balies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband zouden staan met het doel van de vennootschap. Zij kan roerende en onroerende goederen verwerven, indien deze wel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

HOOFDSTUK Il.- KAPITAAL EFFECTEN EN HUN OVERGANG.

Artikel 4.  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een vast gedeelte en uit een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttiendduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door (186) aandelen van de categorie A.

Het kapitaal is volledig volstort in geld.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit

van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen van de categorieën

B en C, en wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting

van vennoten, bijstorting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten

gewijzigd hoeven te worden.

Artikel 5. Aandelen en aandelenregister

De aandelen, opgedeeld in drie categorieën (A, B, C), zijn steeds genummerd en op naam; elke

vennoot ontvangt bij inschrijving in het register van aandelen een certificaat daarvan,

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene Vergadering bij drie

vierde meerderheid en ongeacht het aantal aanwezige vennoten.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar,

HOOFDSTUK III.- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 14. Bestuur - Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens drie en

maximaal acht leden, ai dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Minstens één bestuurder zal verkozen worden door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen A, zij krijgen de naam A bestuurders. Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van de bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 14ter. - Openvallen van een bestuurdersmandaat

Ingeval een plaats van een bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie. De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

Artikel 15.  Bevoegdheden

Het bestuursorgaan bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend in deze statuten de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, inclusief het opstellen van een intern reglementen het toezicht op de naleving ervan, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 15bis. - Bevoegdheden tot delegeren

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de taken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. De functie van gedelegeerd bestuurder en die van voorzitter van de raad van bestuur zijn niet cumuleerbaar.

Artikel 16. Externe vertegenwoordigingsmacht

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte door één bestuurder individueel handelend voor wat betreft transacties waarvan de waarde de vijfduizend euro (¬ 5.000,00) niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

A overschrijdt en door twee bestuurders gezamenlijk optredend, wat betreft transacties waarvan de waarde de

vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overschrijdt.

HOOFDSTUK V.- ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18. Dag - uur en plaats

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op

de tweeds donderdag van juni om tien uur (10u00); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de

vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in

het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

HOOFDSTUK VI.- INVENTARIS JAARREKENING WINSTVERDELING.

Artikel 21. Boekiaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

Artikel 22. Winstverdeling

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door

de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

HOOFDSTUK VII.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 23. Rechtspersoonliikheid na ontbinding

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of ook

van rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haarvereffening.

Artikel 24 Benoeming van vereffenaars

ln geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik,

benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de

wijze van vereffening.

Als vereffenaar kunnen enkel advocaten in aanmerking komen die ingeschreven zijn op het Tableau

van de Orden of op de Lijst van de Stagiairs, alsmede advocaten van het Hof van Cassatie, zelfs indien zij tot

verschillende Orden behoren,

Artikel 25. Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de

vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op

de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend zestien.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze

opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens

de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING  AANVAARDING

Bestuurders

Uit een lijst op bindende wijze voorgesteld door de vennoten die houder zijn van aandelen categorie A

wordt door comparanten tot bestuurder benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer Delbrouck Luk, wonende te 3500 Hasselt, Lazarijstraat 156/2.05;

- mevrouw Koller Sandra, wonende te 3620 Lanaken, Kiezelweg 132;

- mevrouw Parroni Lori, wonende te 3570 Alken, Leemkuilstraat &

De aldus benoemde bestuurders, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te

zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. Deze mandaten zijn

onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

Volmacht en machtiging

De oprichters  die krachtens hetgeen voorafgaat tevens tot bestuurders werden aangesteld - geven

bij deze bijzondere volmacht aan cvba Went fiduciaire, Gouverneur Roppesingel 15/1.1, te 3500 Hasselt, ingeschreven in het rechtspersonen register van Hasselt onder het nummer 0472.474.726, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

` Voor-behousien aan het e Belgisch Staatsblad

uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij de diensten van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte

Meester Phil Vanhaeren, geassocieerd Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 2 DEC, 2014

Griffie

1111111111,11.11)1111.1 11111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0556.890.262

Benaming

(voluit) : Deibrouck - Koller - Parroni

(verkort) : DKP

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maastrichterstraat 99 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling

Neerlegging van de stukken in toepassing van art. 396 W.Venn.:

- Kopie verslag bedrijfsrevisor inzake quasi inbreng;

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur d.d. 13/10/2014.

Get. Sanne Claes,

Went Fiduciaire

In opdracht en met volmacht van de heer Luk Delbrouck,

bestuurder DKP

Tegelijk neergelegd:

- aanstellingsbrief quasi-inbreng;

- notulen roet aanwezigheidslijst bijzondere algemene vergadering d.d. 2911012014;

- volmacht Went Fiduciaire.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 24.08.2016 16465-0054-015

Coordonnées
DELBROUCK - KOLLER - PARRONI, AFGEKORT : DKP

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 99 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande