DELO SHOE

Société en commandite simple


Dénomination : DELO SHOE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.904.059

Publication

27/02/2015
ÿþ Mad Ward 71.1

,L'r `t != ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BELG

- 2013

_Neergelegd ter griffie der rechtbank =v. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

- 6 -02- 2015

AATSE_/-Griffie

De griffier,

MONlTEU

1

II



1 9 -02

ELGISCH S

*15032338*

B

Ondernemingsar : 0832.904.059

Benaming eA-2

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Peperstraat 58 3770 Riemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 17 januari 2045 werd met unanimiteit van de stemmen volgende beslissingen genomen:

* Ontslag van mevr. Martens Sandrine als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang. Er wordt haar volledige décharge verleend.

* Aanstelling van dhr. Lijnen Jos Louis Maria wonende te Broekstraat 1, 3530 Houthalen-Helchteren en met NN. 640314.213.53 als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Opgemaakt te Riemst op 17/01/2015

Martens Sandrina Lijnen Jos

Ontslagnemend zaakvoerder nieuwe zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2011
ÿþ"

Mod 2.1

Ondernemingsnr : 0 8 3 2. 9 0 4. 0 5 9

Benaming

(voluit) : Delo Shoe

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Peperstraat 58 te 3770 Riemst

Onderwerp akte : Oprichting en benoeming

Uit een onderhandse akte van 15/01/2011 is gebleken dat ondergetekenden:

1.Mevrouw Martens Sandrina, wonende te 3770 Riemst, Peperstraat 58, geboren op 17/09/1969, Nationaal nummer 69.09.17-320.03, hierna genoemd oprichter een.

2.Mevrouw Martens Christel, wonende te 3700 Tongeren, Kruisvindingstraat 18, geboren op 16/09/1976, Nationaal nummer 79.09.16-122.87, hierna genoemd oprichter twee.

verklaren bij deze akte een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap (G.C.V.) op te richten met de volgende statuten:

Artikel 1  Naam: De naam van de vennootschap luidt: 'Delo Shoe". De woorden Gewone Commanditaire Vennootschap of de afkorting G.C.V. moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2  Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3770 Riemst, Peperstraat 58. De zetel kan te allen tijde door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België met inachtneming van de taalwetten. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3  Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van sportkleding (dames-, heren- en kinderkleding) en sportschoenen en alle aanverwante en bijhorende producten en artikelen.

" De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van schoenen, pantoffels, laarzen, lederwaren, speelgoed, kleding en textielwaren en alle aanverwante en bijhorende producten.

" Het herstellen, vermaken, fabriceren, onderhouden en verhuren van alle voorgaand opgenoemde producten.

" Het optreden als commissionair en tussenpersoon in de handel.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te verwezenlijken of uit te breiden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Artikel 4 -- Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5  Kapitaal: Met kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is bedraagt ¬ 1.000 en is verdeeld in 100 (honderd) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal vertegenwoordigt zowel de beherende als de stille vennoten. Oprichter een tekent in op 80 (tachtig) aandelen en oprichter twee op 20 (twintig) aandelen.

Artikel 6  Vennoten: De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. Oprichter een is een beherende vennoot. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in ten belope van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. Oprichter twee is een stille vennoot.

Artikel 7  Overdracht van aandelen: Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaandelijk en geschreven akkoord van alle beherende vennoten. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

A

t

n, harik v. koopha.ndel te TONGEREN

18 -01- 2011

De Hoofdgrebeie

HIIV

*11015653*

Von behou aan I Belgi: Staats

n

II

II

u

i

1H11

II

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht om hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

Artikel 8  Bestuur van de vennootschap: De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De bezoldiging van het mandaat van zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 9  Controle: Iedere vennoot, zowel beherende als stille, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Artikel 10  Jaarvergadering  bijzonder algemene vergaderingen: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerst volgende werkdag gehouden worden. Iedere zaakvoerder kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging. Behoudens andersluidende statutaire bepalingen worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

Artikel 11  Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Ieder jaar zal een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt.

Artikel 12  Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 15  Ontbinding  Vereffening: In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Slotbepalingen

A. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en zal afgesloten worden op 31 december 2011. Alle rechten en verplichtingen aangegaan door en voor de vennootschap vanaf 20 januari 2011 worden overgenomen. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei in het jaar 2012 om 18h00.

B. Benoeming zaakvoerder: Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de onbepaalde duur van de vennootschap: Mevr. Martens Sandrina. Zij verklaart uitdrukkelijk haar mandaat te aanvaarden en te weten dat haar benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Zij verklaart bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor haar zou vormen.

Opgemaakt te Riemst op 15/01/2011

Martens Sandrina

statutair zaakvoerder

Tegelijk hiermee wordt ook de volledige oprichtingsakte neergelegd.

4 Voor-

1 behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELO SHOE

Adresse
PEPERSTRAAT 58 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande